دیشب در ضیافت پنالتیا قلبم تو حلقم اومد..............
جدا شاهکار پیرلو و افسانه شدن بوفون دو یوونتوسی نشون داد باجو درست میگه.
بنویس یوونتوس بخوان آتزوری:hooora:
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب در ضیافت پنالتیا قلبم تو حلقم اومد..............
جدا شاهکار پیرلو و افسانه شدن بوفون دو یوونتوسی نشون داد باجو درست میگه.
بنویس یوونتوس بخوان آتزوری:hooora:
تبریک میگم... بازی دیشب محشر بود... بازم به اینکه همیشه فن ایتالیا بودم به خودم افتخار می کنم... از وقتی یادمه همیشه عشق ایتالیا بودم...
دیشب به قول شما قلبمون اومد تو حلقمون... دیشب من و آبجیم و داداشم و داییم داشتیم سکته میکردیم... عرق میکردیم... دست و پامون یخ زده بود... وضعی بود اصن... بیشتر استرسشم به خاطر کل کلی بود که با دختر خاله و پسرخاله مون داریم... اونا فن انگلیسن همیشه ما ایتالیا...!!!
هم مطمئن بودیم می بریم هم استرس داشتیم نکنه باز با ناداوری و یه اشتباه کوچولو بشینیم حسرت بخوریم... ولی خدا مزد زحمتای بچه ها رو داد... خدایا شکرت.... ایشالله اگه همینجوری مقابل آلمان بازی کنیم رفتیم فینال...!!!
زنده باد ایتالیا...
بیا باز این احمد رضا ناسیونالیست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب کل سری آ بود که مقابل لیگ جزیره برنده شد
هم میلانی ها هم یوه ای ها هم رمی ها و کل لیگ ایتالیا
الان وقت اتحاده به موقش فصل بعد از خجالت هم درمیایم roz::
یس با آقا سینا موافقم... الان حرف حرف ایتالیاس نه سری آ...
اتحاد اتحاد اتحاد...
تبريك ميگم ايشالله قهرماني:rose:
ديشب عمو و داييم خونه ما بودن همه ايتاليايي ولي بابام بخاطر روني انگليسيki:: سر و صدايي راه افتاده بود عجيب بابام ميگفت روني گل ميزنه ما ميگفتم دفاع ايتاليا جنازه نيست ايتالياست نه سوئدheey::
نيمه اول كه تموم شد كلا بين دو نيمه مشغول مسخر كردن جناب سوپر ماريو بوديم با اون مدل موي خنده دارش و موقعيت خراب كردناش شده بود سوژه خنده ما heee::
نيمه دوم كه رو كل بدنم عرق سردي نشسته بود تا مرز سكته پيش رفتم تا دقيقه 90 كه روني اون برگردون رو زد نزديك بود كه سكته كنم كه عكس العمل بابام نسبت به برگردون روني منو به زندگي برگردوند:hehee: روني كه برگردون زد بابام گفت اههههههههه شانس آوردين اين بازي رو بايد مي باختين تا اينو گفت كل خونه منفجر شد:khandeeeee bahal:heee::
بازي رفت وقت اضافه روني خسته شده بود كم آورده بود ما هم ريخته بوديم رو بابام كه بيا اينم روني كه اين همه تعريفش ميدي پيرلوي ما نگاه كن و حال كن انگار نه انگار 90 دقيقه بازي كرده love::
ترسم از اين بود كه اين همه وقعيت خراب كرديم آخرش رو يه اتفاق ببازيم و به حقمون نرسيم كه خوشبختانه به حقمون رسيديم:love:
به اميد برد در مقابل آلمانپ.ن:من نميدونم اين گزارشگر راي اسپورت چي تو اين بالوتلي ديده توپ ميومد رو پاش ميگفت سوپر ماريو بالوتلي توپ خراب ميكرد ميگفت سوپر ماريو بالوتلي هر گندي ميزد بازم ميگفت سوپر ماريو بالوتلي من نميدونم چي تو اين ديدن كه بهش ميگن سوپر ماريو؟entezar::
واللا اصن دوره دوره ی کل کل نیس... از بس فوتبال غیرقابل پیش بینی شده آدم نمی تونه زیادکُری بخونه... هر آن ممکنه نتیجه بازی عوض شه و آدم هم مسخره ی اطرافیانش شه... بنده سعی می کنم تا جای ممکن سکوت کنم از این به بعد...!!!
منم تبریک میگم به همه بچه های لاجوردی
ایتالیا دیشب امیدها رو زنده کرد
منم به طرفداران ایتالیا تبریک میگم با اینکه من خودم طرفدار انگلیس هستم و به ایتالیا هم به خاطر پیرلو علاقه دارم ........
دیشب ایتالیا بازی خوبی به نمایش گذاشت مخصوصا پاسهای پیرلو ، ادم رو دیوونه میکنه ، ایتالیا حق داشت به یک چهارم صعود
کنه ....................
ارزوی قهرمانی ایتالیا
خوب خدارو شکر بردیم.تو طول بازی همش حسرت میخوردم که چرا قبلی گل نشد چرا اون یکی گل نشد.دقیقه 90 داشتم میمردم.مونتولیوو که پنالتی رو خراب کرد گفتم آخی که باختیم.ولی خوب بازم پیرلوی عزیز امیدهارو برگردوند.ولی واقعا پیرلو شاهکار بازی کرد.آباته و بالزارتی عالی بودن.مونتی هم واقعا پاساش چشای آدمو از حدقه در می آورد.
در ضمن یوونتوس بنویس و آتزوری بخوان و از این چرت و پرتا یعنی چی؟مهم وحدته.حرف میلان و یوونتوس و رم و ناپولی نیست.مهم تیم ملی ایتالیاست.
من کارم ساعت 11 شب تمومه! به بچه ها گفتم بیان بازی توی کافه ببینیم که بازیو از دست ندم! رسما جر خوردم از استرس! واقعا از بازی ایتالیا آلمان 2006 به اینور ایتالیا رو اینقدر با طراوت ندیده بودم! خیلی محشر بود! پنالتی پیرلو روانی کرد!!! سر پنالتی اشلی کول سرم رو گذاشته بودم رو شونه ی دوستم از استرس ، میگفت نترس بزنن تازه مساوی میشه ، گل که نشد پریدم هوا (داد نمیتونستم بزنم) با لگد میکوبیدم توی در و دیوار از خوشحالی! من واقعا دلم برای بالوتلی میسوزه ، تحت فشاره ، هم از لحاظ نژادپرستی هم از لحاظ روانی! من به هیچ عنوان ازش دلخور نیستم! دیشب خوب بود و ازش ممنونم که کمکون کرد! همون ماریوی بی اعصاب رو همیشه دو تا مدافع اسکورت میکردن! جونم ایتالیااااااااااااااااااا ااااااااا!!!!