پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام دوستان عزيزم ، اكادمي دو تا بازيكن هجده ساله داده بهم اوني كه يك ستاره هست مجاني به عضويت تيمم در اومد ولي اون يكي چهار ستاره است و ١٨ تا توكن در خواست كرده ، فكر ميكنم اصلا ارزش نداره و بايد بزارم كه بازيكن ازاد بشه و بره ، با اين حال اگر نظري داريد كه ميتونه كمك كنه بهم بگيد بي زحمت
مرسي
بار ها گفتیم. بازیکنای آکادمی اونی که توکن میخواد رو باید اخراج کنید. چون با توجه به قدرتش اصلا ارزش پرداخت اینهمه توکن نداره
اون مجانیه رو بیارید تو تیم. بعد یه مدت بهش تمرین بدید و بعد بفروشید
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
یه سوال فنی دیگه
چرا بعضی از Free Agient ها یک فصل می مونن ولی بعضی ها 3 فصل کامل و در بازار هم فروخته میشن
من الان از این طریق 4 میلیون پول توی یه روز بدست آوردم
به نظرم این یه نوع ترفنده ولی علتشو هنوز نمی دونم چرا بعضی ها در بازار میشه فروخت:eee:
نقل قول:
یه سوال فنی دیگه
چرا بعضی از Free Agient ها یک فصل می مونن ولی بعضی ها 3 فصل کامل و در بازار هم فروخته میشن
من الان از این طریق 4 میلیون پول توی یه روز بدست آوردم
به نظرم این یه نوع ترفنده ولی علتشو هنوز نمی دونم چرا بعضی ها در بازار میشه فروخت:eee:
اونایی که یه فصل میمونن و نمیشه فروختشون احتمالا بازیکنایی هستن که اخر فصل بازنشسته میشن
4 فایل پیوست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینارو امروز شکار کردم الان گذاشتم بفروشم کلا 10 هزارتا میخرم و توی بازار 200 هزارتا میفروشم
نمی دونم ولی فکر کنم یه راهکار جالب باشه برای کسب درآمد الانم کل توکن هامو به باد دادم ولی یه عالمه بازیکن گرون خریدم لول تیمم 24.2 شده توی لول 3
دوروز به اینترنت قوی دسترسی نداشتم الان اومدم دیدم تیمم دوبازی لیگشو برده که یکی از بردا جلوی تیم دوم بوده که جاشم گرفته!
تو چمپیونز هم به برد احتیاج داشتم واسه صعود که اونم برده و صععود کرده!
خلاصه دم بچه ها گرم
سلام ببخشید چظوری میشه از offer token توکن رایگان گرفت رو هر کدویش کلیک میکنم این سایته باز میشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ؟؟؟؟
چند روزی هست با سیستم 4-3-3 به مشکل خوردم وبا اینکه تیمم نسبت به حریفا قوی تره اما نتایج خوبی نمیگیرم....به نظرتون باید سیتمم رو عوض کنم؟چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟
فردا چمپیونز لیگ دارم و بازی رفت رو 1-0 باختم....با این 4-3-3 فکر نکنم به جایی برسم...
نقل قول:
چند روزی هست با سیستم 4-3-3 به مشکل خوردم وبا اینکه تیمم نسبت به حریفا قوی تره اما نتایج خوبی نمیگیرم....به نظرتون باید سیتمم رو عوض کنم؟چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟
فردا چمپیونز لیگ دارم و بازی رفت رو 1-0 باختم....با این 4-3-3 فکر نکنم به جایی برسم...
عه?چرا?
من که با 433 خیلی خوب دارم نتیجه میگیرم و حریفمو تو چمپیونز 4-0بردم و از بعد اینکه مدافع مصدومم برگشته خیلی کمتر گل میخورم
4-3n-3بازی میکنی دیگه?
میخوای یه مدت 4-5-1بچین
ولی بازم خودت باید به ترکیب ایده ال تیمت برسی(با ازمون و خطا)
نقل قول:
عه?چرا?
من که با 433 خیلی خوب دارم نتیجه میگیرم و حریفمو تو چمپیونز 4-0بردم و از بعد اینکه مدافع مصدومم برگشته خیلی کمتر گل میخورم
4-3n-3بازی میکنی دیگه?
میخوای یه مدت 4-5-1بچین
ولی بازم خودت باید به ترکیب ایده ال تیمت برسی(با ازمون و خطا)
والا 4-3-3 خطی بازی میکنم...به شدت دچار مشکل شدم ...
میتونی یه نما از ترکیبت و تاکتیک تیمیت رو قرار بدی...
شاید مشکل از چیدمانم باشه...
تو لیگی که بازی میکنم رقیبام اکثرا 5 یا 4 هافبک دارن....شاید به خاطر این باشه که 4-3-3 جواب نمیده..