پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
بچه ها این طرف ک میگفتم لوزی بازی میکنه الان دیدم سیستمشو اینطوری کرده :|
من چ جوری جلوش بازی کنم؟ تصمیم دارم 5 تا دفاع بذارم 2 تا هافبک دفاعی ، دوتا MC ی دونه هم ST :|
نوع بازیمم بذارم دفاعی :|
نظر شما چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره صبح واقعا وقت خوبی برای بازیکن خریدن هست من 3شنبه تونستم با خرج 5 توکن 3 تا بازیکن بخرم از ساعت 9:22 تا 11 دنبال بازیکن بودم به نظر من این تایمی که گفتم بهترین زمانه البته بگم بازیکن عالی خریدم نه ازین بدرد نخورا
نقل قول:
بچه ها این طرف ک میگفتم لوزی بازی میکنه الان دیدم سیستمشو اینطوری کرده :|
من چ جوری جلوش بازی کنم؟ تصمیم دارم 5 تا دفاع بذارم 2 تا هافبک دفاعی ، دوتا MC ی دونه هم ST :|
نوع بازیمم بذارم دفاعی :|
نظر شما چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه اوه! اولش فک کردم خودت اینجوری چیدی خواستم بهت بگم عوضش کنی وگرنه 10 20 تا میخوری! ki::
بعد فهمیدم یارو اینکارو کرده!!! حالا چرا همچین کرده برام جای سواله!!!
من جای تو بودم با همون سیستم همیشگیم بازی میکردم! جالبه بدونی من یه نیم فصل رو با سیستم 2-3-1-4 بازی کردم.(یه هافبک دفاعی با 3 تا هافبک وسط!) واسه تست بودا. یه نتیجه های عجیب غریبی میگرفتم که نگو و نپرس!
طرف هم قدرت من بود 8 تا بهم زد! یا یکی دیگه شون 4 تا بهم زد! اما از نیم فصل دوم که این 2-4-4 رو بازی میکنم اون یارو که 8 تا بهم زده بود رو 5-0 بردمش اونی که 4 تا بهم زده بود که یکی از تیمای بالای جدولم بود به زور 2-1 من برد!
اینا فقط چندتا نمونشه.
این سیستمی که میگی من یه بار جلو یه تیم قوی امتحان کردم باختم!! مشکلش اینه که فاصله خط هافبک و حمله زیاده!
حالا باز نظر خودته من دخالت نمیکنم هیچوقت! ولی میخوام بدونم که همیشه با چه سیستمی بازی میکردی؟؟؟ شاید همونم بدرد بخوره
و بعله!سومین خرید بین ساعات 12 تا 2 ظهر بازیکن 18 ساله قدرت 80 5 ستاره فقط با خرج یک توکن! یعنی سر جمع من با 4 تا توکن 3 تا بازیکن 5 ستاره گرفتم!!! کم کم دارم به این ساعت ها ایمان میارم!!!
اگر بخوای دو تا هافبک دفاعی بزاری شک نکن 4 تا راحت میخوری.این بازی من سیستم های زیادی رو تست کردم.دو تا سیستم رو هیچ وقت نباید گذاشت.یکی سیستمی که دو تا هافبک حجومی داره و یکی سیستمی که دو تا هافبک دفاعی داره.اگر بزاری مالکیت توپ میشه 80 به 20 به نفع حریف.یه سیستمی هم که نباید گذاشت همین سیستمیه که حریفت گذاشته.یعنی 2 هافبکه.طرف مشخصه خیلی ناشیه که اینو گذاشته مشخص هم هست خوب سطحش هنوز کمه و تجربه نداره.الان بهترین فرصت رو به تو داده.اگر 4-4-2 خطی بازی کنی بازی مال تو میشه.اگر هافبک چپ هم داری حتما 442 خطی بازی کن.دو هافبک وسط یه هافبک راست یه هافبک چپ دو تا محاجم و 4 تا هم دفاع.وسط زمین میشه مال خودت.بعدش چون تیمت ضعیفتره حالت بازی رو بزار hard defence تکل رو روی hard بزار.گزینه force counterattacks رو روشن کن.گزینه mark style رو روی man to man بزار.به هافبک هات هیچ دستوری واسه حمله یا دفاع نده.فقط به مدافع هات دستور دفاع بده.حداقل اینجوری میتونی شاید یه امتیاز بگیری ازش.هر چند اگر طرف خیلی قوی باشه و سر بازی هم آنلاین بشه سیستم رو تغییر میده و بازی رو میتونه در بیارش ولی با این دو هافبک کاری از پیش نمیبره
نقل قول:
اوه اوه! اولش فک کردم خودت اینجوری چیدی خواستم بهت بگم عوضش کنی وگرنه 10 20 تا میخوری! ki::
بعد فهمیدم یارو اینکارو کرده!!! حالا چرا همچین کرده برام جای سواله!!!
من جای تو بودم با همون سیستم همیشگیم بازی میکردم! جالبه بدونی من یه نیم فصل رو با سیستم 2-3-1-4 بازی کردم.(یه هافبک دفاعی با 3 تا هافبک وسط!) واسه تست بودا. یه نتیجه های عجیب غریبی میگرفتم که نگو و نپرس!
طرف هم قدرت من بود 8 تا بهم زد! یا یکی دیگه شون 4 تا بهم زد! اما از نیم فصل دوم که این 2-4-4 رو بازی میکنم اون یارو که 8 تا بهم زده بود رو 5-0 بردمش اونی که 4 تا بهم زده بود که یکی از تیمای بالای جدولم بود به زور 2-1 من برد!
اینا فقط چندتا نمونشه.
این سیستمی که میگی من یه بار جلو یه تیم قوی امتحان کردم باختم!! مشکلش اینه که فاصله خط هافبک و حمله زیاده!
حالا باز نظر خودته من دخالت نمیکنم هیچوقت! ولی میخوام بدونم که همیشه با چه سیستمی بازی میکردی؟؟؟ شاید همونم بدرد بخوره
طرف تو همه بازی های قبلیش 2-4-4 لوزی بازی میکرده همون ترکیب خودت ، الان اومده تغییر داده شاید میخواد رد گم کنی بکنه 5 دیقه ب بازی بیاد و عوض کنه ترکیبو
اره قبول دارم همون لوزی خیلی عالیه منتهی من چون AMC ندارم میام ی MR میذارم تو سیستمم ک میشه 3-3-4
سیستمم ک تو پست اخر صفحه قبل گفتم احتمالا ندیدی !!!
اول بازی ی سیستم دفاعی میچینم اگه نیمه اول نتیجه گرفتم تغییرش نمیدم اما اگه گل بخورم سیستم خودمو میارم دیگه اون موقع چیزی برا از دست دادن ندارم ولی خوبیش اینه بازی برگشتت خونه منه :ohum:
نقل قول:
اگر بخوای دو تا هافبک دفاعی بزاری شک نکن 4 تا راحت میخوری.این بازی من سیستم های زیادی رو تست کردم.دو تا سیستم رو هیچ وقت نباید گذاشت.یکی سیستمی که دو تا هافبک حجومی داره و یکی سیستمی که دو تا هافبک دفاعی داره.اگر بزاری مالکیت توپ میشه 80 به 20 به نفع حریف.یه سیستمی هم که نباید گذاشت همین سیستمیه که حریفت گذاشته.یعنی 2 هافبکه.طرف مشخصه خیلی ناشیه که اینو گذاشته مشخص هم هست خوب سطحش هنوز کمه و تجربه نداره.الان بهترین فرصت رو به تو داده.اگر 4-4-2 خطی بازی کنی بازی مال تو میشه.اگر هافبک چپ هم داری حتما 442 خطی بازی کن.دو هافبک وسط یه هافبک راست یه هافبک چپ دو تا محاجم و 4 تا هم دفاع.وسط زمین میشه مال خودت.بعدش چون تیمت ضعیفتره حالت بازی رو بزار hard defence تکل رو روی hard بزار.گزینه force counterattacks رو روشن کن.گزینه mark style رو روی man to man بزار.به هافبک هات هیچ دستوری واسه حمله یا دفاع نده.فقط به مدافع هات دستور دفاع بده.حداقل اینجوری میتونی شاید یه امتیاز بگیری ازش.هر چند اگر طرف خیلی قوی باشه و سر بازی هم آنلاین بشه سیستم رو تغییر میده و بازی رو میتونه در بیارش ولی با این دو هافبک کاری از پیش نمیبره
وای ممنون راهنمایی از این قشگنتر نمیشد مرسی علی جان خیلی لطف کردی همینکارو میکنم
ولی هافبک چپ ندارم چیکار کنم؟ یکی داشتم دیروز فروختمش :|
البته خودم احتمال میدم با 2-4-4 لوزی بازی کنه و این سیساتش باشه ک قبل بازی سیستم رو سریع تغییر بده چرا که همه بازی های قبلیشو چک میکردم همینکارو کرده بود ولی خب فعلا فرض رو بر این میگیریم سیستمش همین باشه
اگر ml نداری میتونی aml یا dml بزاری.البته سر پست مخصوص خودشون باید بزاری.چون اینطوری هم حدودا 442 خطی محسوب میشه.اگر aml بزاری بهتره.
حالا فرض رو میزاریم طرف به بازی برسه و دوباره 442 لوزی کنه.این ضد سیستم لوزی هستش.من خودم لوزی بازی میکنم.طرف اول فصل با یه تیم مسخره تونست باهام 00 کنه.البته مالکیت 60 به 30 مال من بودش ولی موقعیت ها کاملا برابر بودن.اینم بگم بازی در خونه حریف بودش اگر تو خونه من بود که رحم نمیکردم بهش حالا بازی برگشت مونده دارم واسش
این پستایی هم ک گفتی ندارم متاسفانه :(
میشه ی mc بذارم جای همون ml تو ترکیب؟ ینی پست غیرتخصصیش !!!
این ضد ترکیب لوزی ک 3 دفاع میشه و جلو ی تیم خطرناک ریسک نیس با 3 دفاع بازی کردن؟