پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
خودت شروع کردیا :nishkhand:
یه طرفدار میلان این رو نوشته :
یه سوال میپرسم از بارسایی ها صادقانه جواب بدید
.
.
.
الان بایرنی شدید؟ یا دورتموندی؟ =))))
به رئالیه میگن بازی چند چنده !؟؟؟
میگه الان یا الان !؟؟؟؟
کاری که این لواندوفسکی با رءال کرد, ایمون زاید با استقلال نکرد !
پلیس آلمان، لوواندوفسکی را به جرم تجاوز وحشیانه به رئال بازداشت کرد
پیوستن فالکائو به چلسی و لواندوسکی به رئال مثل این میمونه که دختری با کسی که بهش تجاوز کرده عروسی کنه
ﺍﻭﻧﻘﺪﺭﯼ ﮐﻪ ﺭﺋﺎﻟﯿــﺎ ﻭ ﺑﺎﺭﺳﺎﯾﯿـــﺎ ﻫﻤﻮ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ 2 ﺭﻭﺯ ﻣﺴﺨره کردن، ﺧﻮﺩ ﺩﻭﺭﺗﻤﻮﻧﺪﯾﺎ ﻭ ﺑﺎﯾﺮﻧﯿﺎ ﺍﯾﻨﺎ ﺭﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻧﮑﺮﺩﻥ ((: |: |:
دقت کردین اگه هفته دیگه بایرن به بارسلون نره و بازی نکنه باز هم صعود خواهد کرد چون اون بازی 3-0 حساب میشه و نتیجه کلی = 4-3
:khandeeeee bahal:lol:-
:luuugh:
دهنت سرویس
چقد خندیدم . تا به حال تو عمرم اینقد نخندیده بودم . خیلی باحال بوووووووووووووووووووووووو ووووووودlagh::
:luuugh::luuugh::luuugh::hehehe:shikam::-lagh:::luuugh:
آره دیگه مجتبی خودش شروع کرد :hekolah: وگرنه من که نمیگم کاری که بوندسلیگا با لالیگا کرد ، اسرائیل با غزه نکرد :hehehe: مجتبی میگه :hehehe:
----------
آقایون تا ساعاتی دیگر شارژ نت من تموم میشه
بای همگی
برم آخرین دانلود ها رو بکنم و لذت ببرم
دوستتون دارم
بایییییییییییییی:babyy:
نقل قول:
----------
آقایون تا ساعاتی دیگر شارژ نت من تموم میشه
بای همگی
برم آخرین دانلود ها رو بکنم و لذت ببرم
منم شارژ نتم امشب تمومه...5 گیگ اضافه اومده:aaaa::aaaa:تا تونستم دانلود کردم ولی بازم خیلیش هدر میره:sad:
اولین باره انقد اضافه میاد:jeddiiiii:
اغااااااااا فردا امتی آمادگی دفاعی داریم اوووووووووووونم ترممممم:whistle3:
اصن توی دوران تحصیلی انقد که به این درس اهمیت داده شده به ریاضی و فیزیک اهمیت ندادن...نیس که ضریبش توی کنکور شیشهentezar::
اصن یه وضی
به شخصه برای خودم محرز شده که زندگی بدون هدف معنا نمیتونه داشته باشه :nishkhand: وقتی آدم هدفها و ارزش های خودشو تعیین میکنه بعد از مدتی متوجه میشه که یه سری از کارهایی که داره انجام میده بیهوده هست :nishkhand: و بالعکس یه سری از کارها مهمه و باید در جهت رسیدن به هدف خودش ، اونا رو بیشتر در نظر بگیره :nishkhand: و به همین ترتیب زودتر به موفقیت میرسیم. این مطلب در مورد اینه که چطوری هدف خودمونو تعیین و سپس تثبیتش کنیم :nishkhand: امیدوارم که مفید واقع بشه roz::
تفکر بازگشت از آینده
در تعیین مقصد نهایی در هر دوره ای از زندگی، "چشم انداز طولانی مدت" را برگزینید. این تکنیک که بیشتر افراد موفق در تمام حوزه ها بکار برده اند، مستلزم این است که چندین سال پیش روی خود را ببینید و تعیین کنید در انتهای این دوره کجا خواهید بود.
سپس تفکر بازگشت از آینده را تمرین کنید. در تخیلاتتان از یک نقطه مناسب در آینده به جایی بنگرید که اکنون هستید. سپس به کارهایی که می توانسته اید انجام دهید، فکر کنید. امروز شروع کنید تا از نقطه کنونی به جایی که می خواهید در آینده باشید، بروید.
چشم انداز بلند مدت به شما این امکان را می دهد که خود و زندگی تان را با وضوح بسیار بیشتری ببینید. نشان می دهد اگر واقعا می خواهید به هدفتان برسید، چکار باید بکنید و انجام چه کاری را باید متوقف نمایید.
وقتی نگرش کاملا واضحی نسبت به هدف و مقصد خود داشته باشید، تصمیم گیری در خصوص کارهایتان به صورت روزانه و ساعت به ساعت بسیار راحت تر می شود. راز این کار صرفا اطمینان یافتن از کارها و تصمیمات امروز شماست که همگی رو به سوی مقصد است و شما را به سوی آن هدایت می نماید.
چهار تکنیک قدرتمند
در تعیین هدف، می توانید از چهار تکنیک ویژه برای شتاب بخشیدن به پیشرفت و افزایش احتمال دستیابی به هدف در زمان مقرر استفاده کنید. این چهار تکنیک عبارتند از: بیان کردن، تجسم کردن، احساسی کردن، توجیه کردن. بیایید به ترتیب آنها را بررسی کنیم.
1.بیان کردن: با استاده از این تکنیک، یک هدف خاص و معین را می نویسید. نمی توانید به هدفی دست یابید که حتی قادر نیستید آن را به وضوح بنویسید. هرچه زمان بیشتری را صرف دقت کردن و توصیف هدفتان کنید، اطمینان بیشتری خواهید داشت که هرگامی که برمی دارید، در راستایی درست بوده است.
2. تجسم کردن: تمام بهبودها در دنیای خارج، حاصل بهبودی در تصاویر ذهنی ما از خود و آینده مطلوبمان است. با ایجاد تصویر ذهنی واضح و دقیق از مقصد و هدف والای خود، به تجسمی از آن می رسید.
توانایی شما در تجسم کردن، یکی از شگفت انگیزترین قدرت هایی است که دارا هستید. هر وقت به تصویر هدف والای خود، طوری پاسخ دادید که گویی محقق شده است، این پیام را در عمق ضمیر ناخودآگاه خود جای می دهید. هرچه واضح تر هدفتان را در ذهن ببینید، زودتر در واقعیت به آن خواهید رسید.
3. احساسی کردن: وقتی هدفتان را که بیان و تجسم نموده اید، به آن جنبه احساسی می دهید، در واقع حسی را خواهید داشت که اگر به هدف رسیده بودید، آن را تجربه می کردید. هرچه میل شما برای دستیابی به هدف بیشتر و شدیدتر باشد، قدرت و انرژی بیشتری صرف کرده و سریعتر به هدف می رسید.
وقتی احساس لذت، شادی و غرور حاصل از دستیابی به هدف را تصور کردید، توانایی ای ذهنی خود را برای رسیدن به آن چندین برابر می کنید.
4. توجیه کردن: هدف خود را با نوشتن تمام دلایل نیازتان برای دستیابی به آن و سودی که از رسیدن به هدف عایدتان می شود، توجیه کنید. فهرستی از تمام روش های بهبود زندگی تان در سایه دستیابی به این هدف تهیه نمایید. نیچه می گوید: "کسی که یک چرای مستدل داشته باشد، از پس هر چگونه ای برمی آید."
دلایل مانند سوخت برای کوره دستیابی هستند. هرچه دلایل شما برای رسیدن به هدف بیشتر باشد، مصمم تر و با انگیزه تر خواهید بود. هرچه دلایلتان بیشتر باشد، در مواجهه با هر نوع مشکلی، سماجت بیشتری خواهید داشت. هرچه دلایلتان بیشتر باشد، احتمال اینکه در راه رسیدن به مقصد بدون توقف پیش روید، بیشتر خواهد بود.
از کتاب قدرت برنامه ریزی
اثری از برایان تریسی
بچه ها این هفته همه ی کتابا تموم میشه. به نظرتون هفته ی بعد باید بریم یا نه؟
یه سوال دیگه. اونایی که مجبور بودن لباس فرم بپوشن لطفا بگن وقتی حوضه امتحان نهایی بریم باید با لباس فرم مدرسه بریم یا هر چی دوست داشتیم؟
سواله دیگه. مسخره نکنین !!!
نقل قول:
بچه ها این هفته همه ی کتابا تموم میشه. به نظرتون هفته ی بعد باید بریم یا نه؟
یه سوال دیگه. اونایی که مجبور بودن لباس فرم بپوشن لطفا بگن وقتی حوضه امتحان نهایی بریم باید با لباس فرم مدرسه بریم یا هر چی دوست داشتیم؟
سواله دیگه. مسخره نکنین !!!
ما جلسه اول که رفتیم سر جلسه امتحانات نهایی با لباس بیرون رفتم ...
اما بهمون گفتن باید با لباس فرم بیاین
اره باید با لباس فرم بری و گرنه سر جلسه راهت نمیدن البته جلسه اول مشکلی نداره :ohum:
شاید اشتباه از من بود , میپذیرم:nishkhand:
اینو حتما دانلود کنید :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::chakoshi::chakoshi::chakoshi:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی اینجا از مهدی خبری داره entezar::
چند وقت پیش یه اس داد دو روزه اس هم برا من نمیده:nishkhand:
دربی هم بهفنا رفته:nishkhand:کلا این ورژن برا دربی مساوی بود با نابودی انجمن:nishkhand:
من هستم ... چاکر همه بر و بکس !
یه قضیه ای هست که اینجا مطرح میکنم چون بیشتر تو دید هست !
خواهشا اطلاع رسانی کنید چون دیگه خسته شدم از بس که رفتم مستقیم یکی تو پروفایلا تذکر دادم !
دوستان لطف کنند عکسی که برای امضاشون میذارن :
اولا سایز کمی داشته باشه تا ترکیب صفحه به هم نریزه !
ثانیا ؛ حجمش کم باشه تو اونایی که سرعت پایین و حجم کمتری دارند با مشکل برخورد نکنند حین لود شدن صفحات !
به دوستانتون هم اطلاع بدین خواهشا !
ممنون ! love::
:mage mishe::mage mishe::fek konam:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]