اگه بشه که خیلی خوب میشه
میگم دیدی توی فیفا ضریه ازاد رو خود حریف وقتی میزنه سرعتی هست چه جوری این ضربه ها رو بزنم خود pc این ضربه هارو فقط میزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بشه که خیلی خوب میشه
میگم دیدی توی فیفا ضریه ازاد رو خود حریف وقتی میزنه سرعتی هست چه جوری این ضربه ها رو بزنم خود pc این ضربه هارو فقط میزنه
منظورت از سرعتیو دقیقا نمیدونم ولی اگه منظورت اونجوریه که خود کریس رونالدو تو واقعیت میزنه و خیلی سریعه اینجوریه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دکمه l1 ( همون که باهاش بازیکن رو عوض میکنی یا چیپ میزنی) رو نگه میداری بعد شوت میکنی.
این شوتو بهتره از بغل دیوار دفاعی بزنی
اینو خودم میدونم ولی خوب سخت اینوری گل کردن چون باید زیاد بگیری و اکسرا به دیدار دفاعی میخوره و همون طور که گفتی باید از کنار بزنی که اینطوری گل نمیشه . حالا بزار میرم تو فیفا ضبط میکنم فیلمش رو میزارم ببینی
اینو نگاه کن این ضربه هارو میگم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم همون جوری هست که ما میزنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم دکمه ی کات کدومه من بعضی موقع ها کات میدم توی تمرینی با همون دکمه های که حرکت میکینی ولی بعضی وقتا میشه
راستی یه چیز دیگه تو فیفا اگه بخوام وقتی سانتر کنم از روی کرنر مثلا دوست داشته باشم رونالدو هد بزنه .دیدی که وقتی مثلا تیم رئال ور میداری از کرنر که سانتر میکنی بیشتر روی سر پپه میاد ولی اگه بخوای رونالدو بزنه باید زیاد سانترو بگیری که در این صورت خیلی از دروازه دور میشه و وقتی بخوای هد بزنی گل نمیشه . یه راهی نداره به جای پپه رونالدو بیاد هد بزنه مثل pes که میتونی تغییر بدی
دوستان برای بازی انلاین باید حتما بازی رو خرید؟؟
اگه چطوری روی نسخه بلک باکس مولتی پلیر بازی کنم
با یک اکانت orgion(( اگه اسمشو درست گفته باشیم)) کافیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEED55 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEED55 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا کسی اینو نمیبیبینه یا نمیخاد جواب بده؟؟؟نقل قول:
سوال من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستانومن تازه fifa 13 را نصب کردم و می خوام بازی کنم ولی چون الان فصل نقل و انتقالات هست و برای آپدیت هم باید پچ نصب کنم دیدم برای نصب جدیدترین پچ ModdingWay باید پچ های ماقبلش را هم نصب کنم و حجم زیادی را باید دانلود کنم که برای من مشکل هست.حال از شما دوستان خواهشمندم اگر جدیدترین نقل و انتقالات را انجام دادید فقط فایل squads که در مای داکیومنت تو پوشه fifa 13 هست را برای دانلود بزارید تا من کپیش کنم و نقل و انتقالات انجام بشه.اگر هم پچی هست که مخصوص نقل و انتقالات باشه و با حجم کم بشه دانلودش کرد و نقل و انتقالات را انجام داد ممنون می شم معرفی کنید.با تشکر.منتظرم
اقا من تازه عضویدم
عاشق فیفا ام
من چن وقت پیش یه پچ دیدم
پچ فوتسال اما چون قدیمی بود اپلود سنتر ها اونو پاک کرده بودن
اگه کسی این پچ رو داره لطفا اپلود کنه
ما استفاده کنیم
خواهش میکنم