2تا نظر سنجی باید بذاریم....یکی زیباترین بازیکن..یکی بهترین خواننده.
این که نشد وضع..........
نمایش نسخه قابل چاپ
2تا نظر سنجی باید بذاریم....یکی زیباترین بازیکن..یکی بهترین خواننده.
این که نشد وضع..........
بچه ها اگه کسی لینک سالم برای دانلود نسخه های پایینتر 3D Max مثل 2008 یا 2009 سراغ داره یه اطلاعی لطفا به ما بده نیاز دارم اساسیdallliii
خواننده فقط
یاس و سیاوش و خواجه امیری و بابک جهانبخش
خارجی هم شکیرا و مدرن تاکینگ
اینو نگا کنید خیلی باحاله:khandeeeee bahal:
از روی آهنگ ساسی مانکنه:khandeeeee bahal::luuugh::danc:shikam::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یکی رو هم نگا کنین
باحاله:danc:ki:::luuugh::khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا رو شکر ک ی جا ی خواننده شناس خوب پیدا شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من قصد دارم بخونم...میشه ب جا اینکه برم آکادمی شما ازم تست بگیرید؟؟؟؟!!!!:blush:
ممنون میشم
اقا انقدر بحث نکنید . خواننده فقط شادمهر عقیلی و سیاوش قمیشی و معین و محسن یگانه و مهدی احمدوند . حمید عسگری هم خوب میخونه . :yes:
راستی علی عبدالمالکی و علی تکتا هم صدای بینظیری دارند . roz::
از خواننده های زن هم هایده و مهستیlove::
از رپر ها هم فقط یاس سلطان رپ ایران و حسین ابلیس و بهرام هم خوب میخونه . از هیچکس هم بد نمیخونه .
از اهنگ پروفایل عبدالله هم خیلی خوشم میاد . جدیدا طرفدار اینجور اهنگ ها شدمki::
آفرین :kissss:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس آواتارمم خواننده ی آهنگ پروفایلمه dallliii
حالا چرا اینقد بحث میکنین
بیاین یک اسم جدید واسه کمپ انتخاب:luuugh::luuugh: کنیم
نه ولش کن نمیخواد :sigarii:
چیکار کنیم:eee::shame: ؟؟؟؟؟؟
راستش بگم این درس خوندن چی بشه :nishkhand: لامصب تو تابستون همه تو دربی بودن اما الان رفتن سراغ درس و مشق:okh:
یاد تابستونا بخیر:death:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باور کن عبدل جون این اهنگ پروفایلت منو کشته . واقعا این گروه کوات زیبا خوندن . :ahaaaaaa:
خانوادم هم عاشق اهنگ شدن roz::
تقدیم به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که علاقه شدیدی به فیلمای کره ای داره lol:-
خیلی ممنون از هدیت:scare3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:luuugh::jeddiiiii::jeddiiiii:
آخرش از دست شما اهالی دربی من دغ میکنم :shame::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: