پسر جون فک کردی خودم نمیدونم ؟؟ مثل اینکه راستی راستی رفتی سرکار!!!heee::
این مدیر مدرسمون بود پارسالchomagh
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر جون فک کردی خودم نمیدونم ؟؟ مثل اینکه راستی راستی رفتی سرکار!!!heee::
این مدیر مدرسمون بود پارسالchomagh
کسی گنبد کاووس نیاد امنیت نداره (مخصوصاً عزیزان از شهر دوست و همسایه گرگانchomagh)
دیشب ساعت 9 با دوچرخه رفتم مغازه داشتم خرید میکردم ییهو صدای چرخ اومد پشت سرم رو نگاه کردم دیدم یکی داره آسه آسه چرخم رو میبره! دزدی هم بلد نبود بهش گفتم کجا با این عجله بدبخت گرخیده بود به پت پت افتاده بود کلی بهش خندیدم
نتیجه اخلاقی : وسیله ی نقلیتون رو هر جا میبرید قلف کنید
نتیجه غیر اخلاقی : شانس داشته باشیدlol:-
عاشقتم اساسی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها هیچ وقت توی کافه کار نکنید! عاقبت نداره...
اقا الان من یه امار جالب از سایت ها نگاه میکردم
پراکندگی دربی از همه بیشتره
الان یکی میتونه به من به کدوم شهر ایران بیشترین کاربرا رو دارن
من اماری نمیگم ولی فکر کنم تهران با اهواز
هرکی دقیقشو میدونه بگه :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شيراز..
ميي نه نيگا كن..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علیرضا crisronaldo79 هم از شیرازه
اگه از چهار جهت اصلی حساب کنیم
فک کنم بچه های جنوب زیاد باشن
پ.ن:البته بچه های شمال هم کم نیستن
قطعا تهران بیشترین کاربرو داره
اما تو بخش کاربر فعال به ترتیب به نظر من اینه
اهواز،تهران،شیراز
tars:::tars::tars:يكي يكم به من روحيه بده......نتايج نفرات اولو دادن....:narahat::narahat:om::om:::gerye:tars: :tars::tars::
نترس تو رتبت 6 شده تا 5 تو اخبار سنجش اعلام شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیالت تخت منکه مطمئنم
حالا برو توپ بخوابki::
خب الان که دوتا مدیر یوونتوسی داریم و طبق قانون فوق العاده زیبای پارتی بازی(حمید صدات تو آرشیوهki::) کاربرای اصفهان بیشترند.ki::