فلوچارت شیرازی :hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
فلوچارت شیرازی :hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا واسه این که جو کمپ رو از فوتبال دور کنیم من یه شعر از خودم دروکردم :
یه توپ داشته بیدم قل قلی بید
سرخ و سفید و آبی بید
وزنم زمین هوا وره
نودونی تا کجا وره
من این توپو نداشته بیدم
مشقامو خوب نوشته بیدم
بوآم بهم عیدی وداد
یه توپ برره ای وداد :hehee:
خوب بییییییییییییید؟
دوستان میلانی و بارسلونایی : بهتره بحث رو تموم کنیم ! تا آبروی خودمون و تیم هامون توی سایت نرفته !!!
دارین گند میزنید به هرچی بحث و تحلیله !!!
بحرین، پاره ی تن ایران!
۱۳ فروردین, ۱۳۹۱ توسط [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]|24 بازدید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علی لعنت الله علل قوم الظالمین
دویست سالی که میلیونها کیلومتر مربع از سرزمینهای ایران از دست رفته و هنوز هم دشمنان ما ، همان سیستم تجزیه اراضی ایران تا تحقق ایرانستان را دنبال میکنند، ما شاهد نوع نگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به وضعیت موجود هستیم :
الف: اعلام سیاست بیطرفی در مسا ئل همسایگا نش در سیاست های جهانی
ب: اعلام عدم دخالت در سرزمینهای از دست رفته اش
در نتیجه ی اتخاذ این تصمیم ، ما شاهد این قضایا می شویم که :
بحرین خاک ایران است وامریکا و انگلیس و اسرائیل در آن حضور دارد.
بحرین خاک ایران است و کشور وهابی زده عربستان در آن مغز جوانان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بحرینی را متلاشی می کند.
یحرین خاک ایران است و ایرانی حق دخالت عملی را ندارد چرا که این یعنی نقض آشکار قوانین بین المللی .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]امریکا و اسرائیل در افغانستان ، عراق ، بحرین ، مصر ، تونس، لیبی ، در کشورهای آمریکای جنوبی در افریقا در آسیا در خاور میانه و در تمام دنیا دخالت و جنایت و غارت می کنند و از منظر قوانین بین المللی اشکال ندارد اما ایران اگر بخواهد در سرزمین های از دست رفته اش که خواهان الحاق کشورشان به خاک ایران است وارد شود زنگ های قوانین بین المللی بصدا در می آید .
ای دوصد لعنت بر این قوانین بین المللی که ساخته و پرداخته یهود صهیونیست است .به فضل خدا ما این سیستم وارونه ی صهیونیستی را ابطال ، تا ایران در مسائل سرزمینهای از دست رفته اش اثر گذار و اشغالگران اراضی از دست رفته ایران در مسیر عودت اراضی اشغالی به ایران و ایرا نی قرار گیرند . جوانانی که امروز در مقابل سفارتخانه های عربستان و بحرین اجتماع می کنند جوانان غیرتمند و غیوری هستند که تاب تحمل دیدن ظلم وستم آنهم از ناحیه مدعیان خلافت اسلامی آنا نی که بر سر سفره شیطان بزرگ امریکا ، شراب می نوشند و در امورات بحرینه ، ایران دخالت و آدم کشی میکنند را ندارند .
آیا گمان می کنید با اعلام برائت از جنایتکاران عربستانی و اماراتی و امریکائی و اسرائیلی در بحرین ، قضیه بحرین قابل حل است ؟ آیا گمان می کنید با راه پیما ئی میلیونی مردم نجیب و مومن ومسلمان ایران اسلامی قضیه بحرین قابل حل است ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، یک تکلیف دارد و آنهم الحاق به خاک مادری یعنی ایران است چه اتحادیه های عرب و اروپائی و چه همسایگان اشغالگر و مغرض بخواهند یا نخواهند . برای نجات بحرین که حق قا نونی و شرعی ایران است باید تنها به الحاق بحرین به خاک ایران اندیشید .
برای نبرد با یهود صهیونیست و امریکای مشرک و سرتا پا جنایتکار و اشغالگران اراضی از دست رفته ایران و بلخصوص حکومت جابر و ظا لم حمد بن عیسی آل خلیفه در بحرین ، راهپیمائی و تظاهرات و دادن بیانیه و ارجاع به سازما نهای بین المللی و اسلامی و غیر اسلامی کارساز نیست بلکه باید موج حق خواهی جهانی را راه انداخت و اولین قدم رسانه ای کردن این موج حق خواهی در جهان است.
نباید از امام خمینی قدس الله نفسه زکیه عقب تر حرکت کرده و مصلحت اندیشی نمود و با وجود شرایط مساعد ، حضور ایران را در بحرین به تعا بیر پیچیده عنوان کرد. از یاد نیریم هر کاری شدنی است بشرط آنکه ما بخواهیم ازیا د نبریم که ما حق از دست داده هستیم . پس باید به الحاق اندیشید که تنها این است که صدای دشمنان ایران اسلامی را در می آورد . و ما نیز به تکلیفی که بر دوش داریم عمل میشود . پس باید اولین قدم را برداشت و آن اینکه :
(( مسئله سرزمینهای از دست رفته ایران بومی سازی و رسانه ای شود )).و توهم خط قرمز در کشور ایران برداشته شود و این موج حق خواهی در تمام لایه های اجتماع رسوخ و بستر سازی شود .
ما میگم بحث رو ادامه نده
خو چرا باز اومدی بحث رو تازه کردی ؟ki::
درسته حرفت درسته اما نباید زیاد کشش بدیم:sooot:
داشتم ایمیلمو چک میکردم یکی یه سایت چرت برا علافهای اینترنتی گذاشته بود گفتم بد نیست بذارم برا دوستان.
واي احمد رضا نشناختمت:sigar:
هر كه با مهدي در افتاد ور افتاد.....
ببينم بازم بامهدي شرطبندي ميكني ؟
برنامه ي نيمه نهايي:
29 فروردين بايرن و رئاله
30 ام هم چلسي و بارسلونا
جا همتون خالی یه سر رفته بودیم اصفهان برا دکتر.موقعی که رفتم برم رادیولوژی برا عکس گرفتن دیدم ای داد پولی که همراهم آوردم خخیلی کمه.گفتم کارت دارم زنگ زدم خونه نبودند زنگ زدم به پسر عمم برام پول بریزه به کارتم که همینطور که نشسته بودیم بقل عابر بانک دیدم روبه رو بانک دوتا گنبده گفتم حالا که اومدم اصفهان میریم تو مسجد دوتا عکس میگیرم میذارم تو کمپ.خداییش از دور شکل یه مسجد قدیمیه.
خیابونهای اصفهان نمیدونم چرا اونروز اینقدر خلوت بود.
اینجا خیابون توحیده.
خلاصه بی توجه رفتیم جلو دیدیم ای داده کلیسا است گفتم بنازم میریم به عنوان مسیحی تو چندتا عکس ازش میگیریم منم تا حالا کلیسا نرفته بودم گفتم یه باره با یه تیر دو نشون میزنیم.
البته درش باز بود ولی من بستم تا یه عکس از در ورودیش بگیرم.
خلاصش کنم رفتم تو از همون اول شروع کردم عکس گرفتن
عکس دومم به سلامتی گرفتم. بالا سر یه قبر بود توی یک اتاق.
اینو که گرفتم بلد نبودم مسیحیها چه طوری میرند تو کلیسا منم مثل مغولها رفتم که برم تو طرف که یک زن بسیار محجبه بود گذاشتمون جلو 10 زن و دختر لا منگنه که تو مسلمونی.
منو بگو دیدم ای داده اینا چه با آداب میرن تو کلیسا و من مثل مغولا نشد بگم نه مسیحیم گفتم آره مسلمونم اومدم چندتا عکس بگیرم نامرد نذاشت گفت مراسمه و نمیشه.منم سیریش شدم مثل کنه هی گفتم الان برم کی برم .چرا مسیح خدا شد و چهارتا چرت و پرت به طرف لج کرد گفت کلا نمیشه بری.خلاصه از من اصرار از اون انکار قبول کرد به دو شرط که من برم تو گفت یا ازین بطری سه ضلعی یه نوش میخوری یا 10 تا سوال ساده از مذهب مسیحیت میپرسم تو اگه به سه تاش جواب دادی میذارم بری اولیو که گفتم عمرا دومیم نتونستم جواب بدم دیدم نه طرف خیلی سفته و منم باید به رادیولوژی برسم .رفتم عابر بانک پولو گرفتم رفتم رادیولوژی و دکتر.تموم که شد رفتم دوباره دم کلیسا دیدم ای داده بستس.
ول کردم رفتم سی و سه پل که دیدم به به چه پایین پل جمع دوستان جمعه رفتم پایین دیدم زیر مثل بازار شده.
دیگه اومدم برگردم خونه این دوتا عکسم گرفتم تا یکم کیف کنید.
و بعدیش.
اخر سرم رفتم لباس یوونتوسو بگیرم نبود برگشتم خونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا تو بطریه چی بود؟