-
هوینس: برای غلبه بر بارسلونا باید بازیکنی مثل کروس داشته باشید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن مونیخ گفته از پیشرفت تونی کروس شگفتزده است.
رئیس باشگاه گفت مطمئن بود که این بازیکن دیگر به اوج خود رسیده و نمیتواند از آن حد بهتر بازی کند.
او میگوید: «مدتها بود که تصور میکردم پتانسیل او بیشتر از این نیست و او دیگر بهتر نخواهد شد.»
با این حال کروس بازیساز مهمی برای غولهای بوندسلیگا شده، تا حدی که هوینس میگوید او میتواند بازیکن کلیدی برای چیره شدن بر بارسلونا، قهرمان دنیا باشد: «او بسیار عالی پیشرفت کرده است. اگر میخواهید بر بارسلونا چیره شوید چنین بازیکنی میخواهید.»
کروس از ژانویه 2009 تا ژوئن 2010 به صورت قرضی در بایر لورکوزن زیر نظر یوپ هاینکس، مربی فعلی بایرن بود.
هاینکس 66 ساله میگوید: «او میداند برای کار با من باید چه کار کند. من او را میشناسم، میدانم او چه میخواهد و او چه بازیکنی است.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
شواین اشتایگر: تعطیلات نیم فصل، در جستجوی خورشید بودم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر در گفتگویی در مورد روند بهبودی خود و فصل ناکام گذشته و قهرمانی در نیم فصل اول بوندسلیگا و عزم بایرن برای کسب هر سه عنوان قهرمانی در این فصل صحبت می کند.
باستین در تعطیلات نیم فصل و کریسمس به سر می بریم تعطیلات را چگونه گذراندید؟
من برای تعطیلات نیم فصل، به جستجوی خورشید پرداختم و در نهایت امروز موفق شدم آن را بدست بیاورم و حمام آفتاب گرفتم به طوری که شما می توانید آن را از رنگ پوستم متوجه شوید(لبخند). اما به طور جدی: من بدنبال این بودم که زمانی را از هیاهوی آغاز سال نو دور باشم تا بتوانم با قدرت کافی پس از آن حاضر شوم. من خرید های سال نو را زودتر انجام دادم زیرا مدت زمان زیادی بدلیل مصدومیت خود برای این کار در اختیار داشتم.
پس شما در این مدت بدنبال انجام اسکی نبودید؟
خیر. والدین من اغلب هر روز زمستان را در پیست اسکی هستند و برادرم توبی نیز معمولا اسکی می کند ولی برای من بهتر بود که چند روزی را بدون سرو صدا سپری کنم.
شما 9 دیدار را بدلیل شکستگی ترقوه از دست دادید وضعیت بازیابی شما چگونه پیش می رود؟
دوباره احساس خوبی دارم. من در دیدار برابر بوخوم و کلن صرفا بدلیل توصیه پزشک و احتیاط شرکت نداشتم. تا آن زمان خطر تشدید جراحت برایم وجود داشت و به همین دلیل مصلحت نبود که در این دو بازی به میدان بیایم درک این مسئله برایم سخت بود زیرا سه هفته کامل به طور منظم تمرین می کردم تا بتوانم شرایط لازم برای بازگشت را پیش از کریسمس داشته باشم و در دیدار مقابل کلن حاضر شوم همین امر کمی مرا نا امید کرد.
خوشبختانه تیم برابر کلن و بوخوم نتیجه گرفت...
من از این بابت بسیار خوشحال شدم. بازی را با فردی فیزیوتراپیست باشگاه تماشا می کردم او به من گفت ما معمولا مقابل کلن مشکل داشتیم ولی تو یک بار در ترکیب نبودی و بایرن نتیجه گرفت (می خندد).
یک سال پر فراز و نشیب را به پایان رساندیم سالی بدون جام برای باشگاه بود شما سالی که گذشت را چگونه ارزیابی می کنید؟
همه ما از اینکه جامی کسب نشد ناراحت هستیم. اما صادقانه بگویم ما سزاوار آن بودیم زیرا بیش از حد اشتباه داشتیم. ما همیشه به عنوان یک تیم در زمین حاضر نشدیم و این دلیل اصلی مشکلات ما بود. سرانجام با حل این مشکلات ما خوشبختانه توانستیم سهمیه لیگ قهرمانان را داشته باشیم.
فصل جدید به معنای واقعی یک شروع برای بایرن بود، از همان ابتدا در صدر جدول بوندسلیگا قرار داشتید و توانستید به مرحله حذفی لیگ قهرمانان نیز راه پیدا کنید و در جام حذفی نیز به راحتی به یک چهارم پای گذاشتید.
این خیلی خوب است. حضور بازیکنان جدید ما را قوی تر کرد و به خوبی در این فصل درخشیدند. ما تیمی کاملا متعادل داریم و سزاوار قرارگیری در صدر هستیم اگر چه فکر می کنم یک یا دو امتیاز را بی مورد از دست دادیم.
کدام بازی در ذهن شما است؟
به عنوان مثال تساوی بدون گل برابر هوفنهایم. ما پس از انجام دو بازی در یک هفته بسیار خسته بودیم و نیمه اول دشواری را برابر آن ها داشتیم. اما می توانستیم آن دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم. ما تلاش خود را در آن بازی انجام دادیم و پشتوانه پیروزی را داشتیم. از این موضوع ناراحتم که چرا موفق نشدیم. اینجا در بایرن پیروزی از همه چیز مهمتر است.
باشگاه نیم فصل خوبی را پشت سر گذاشت و اکنون بایرن برای هر سه جام می جنگد به نظر شما چرا این فصل از فصل گذشته بهتر بود؟
ما فصل را بدون هیچ اسیب دیدگی شدیدی آغاز کردیم و از اشتباهات زیادی که در فصل پیش انجام داده بودیم و از آنچه در پایان فصل نصیبمان شد درس گرفتیم. اگرچه در این فصل نیز بازی هایی بود که ما در کار تیمی با شکست مواجه شدیم و این برای تبدیل شدن به یک فرم ایده آل طبیعی است.
یوپ هاینکس بار دیگر مربی بایرن شد و از تابستان در تمرینات حاضر بود. ویژگی اصلی او چیست؟
او همواره خونسردی خود را حفظ می کند و به صورت باورنکردنی با دانش است. بسیار خوب خود را به جای بازیکن قرار می دهد. دوست دارد یک جو هماهنگ در تیم حاکم باشد زمان بسیاری را صرف می کند تا اشتباهات بازیکنان را گوشزد کند و این بسیار مهم است و در مجموع یوپ هاینکس بسیار بسیار خوب است. باورنکردنی است او نسبت به سنش بسیار آماده است. از آخرین باری که او در بایرن بود دو سال می گذرد ولی شما تصور می کنید که وی جوانتر شده باشد (می خندد).
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
فلیک: اگر بازیکنان با جان و دل بازی کنند اسپانیا را شکست می دهیم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هانس دیتر فلیک کمک مربی آلمان بر این باور است که تیم ملی کشورش در رقابت های جام ملت های اروپا، اسپانیا را نیز می تواند شکست دهد.
به نقل از خبرگزاری آلمان، فلیک ، دستیار یواخیم لو گفت: چنانچه تک تک بازیکنان ما با جان و دل بازی کنند و بهترین عملکردشان را به نمایش گذارند، حتی اسپانیا را نیز می توانیم شکست دهیم.
وی اضافه کرد: اگر قصد داریم که تیم های مطرحی چون اسپانیا را مغلوب کنیم لازم است که کار تیمی مان را بهبود بخشیم. اشتباه است که فکر کنیم بهتر از آنچه هم اکنون هستیم می توانیم باشیم.
-
هوینس گفتگو با گازپروم را تایید کرد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مذاکرات اخیر گازپروم با باشگاه بایرن بر سر اسپانسر شدن این کمپانی بزرگ برای بایرن را تایید کرد.
اولین بار ماه گذشته بود که گزارش شد شرکت گازپروم بزرگترین شرکت گازی کشور روسیه خواهان این است که اسپانسر بایرن شود.
اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن تایید کرد که شرکت گازپروم روسیه با باشگاه بایرن بر سر انعقاد قرارداد برای اسپانسر بودن بایرن گفتگو کرده است اما تاکید کرد که باشگاه بایرن قصد زیر آب زدن رقیب خود در بوندسلیگا یعنی تیم شالکه ۰۴ آلمان که شرکت گازپروم از سال ۲۰۰۷ اسپانسر این تیم است را ندارد.
هوینس در گفتگویی با بیلد می گوید: اگر ما با گازپروم همکاری کنیم به جای اینکه٬ جای تیم شالکه را بگیریم باعث اتصال هر چه بیشتر دو باشگاه می شویم. من این موضوع را برای دوست خودم کلمنت تونیس (رئیس باشگاه شالکه) تضمین می کنم.
باشگاه شالکه ماه می گذشته تا سال ۲۰۱۷ با گازپروم یک قرار داد جدید به ثبت رساند.
-
تاخیر رافینیا برای حضور در اردوی باواریایی ها
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رافینیا مدافع کناری باواریایی ها به دلیل مشکلی که در ویزای ورودش به قطر ایجاد شد با اندکی تاخیر به اردوی بایرن در این کشور ملحق خواهد شد.
به نقل از سایت ساکرنت، رافینا به دلیل مشکل و وجود بی نظمی که در مدارک و مستندات وی بود از پرواز روز دوشنبه بایرن جا ماند اما کریستین نرلینگر مدیر ورزشی بایرن گفت: این موضوع در حال حل و فصل شدن است.
نرلینگر گفت: "مشکلاتی بین دو کشور برزیل و قطر برای صدور ویزا وجود دارد."
او که با وبسایت رسمی باشگاه بایرن صحبت می کرد ادامه داد: "این مشکلات به وجود آمده در حال مرتفع شدن است."
به این ترتیب رافینا دو جلسه تمرینی بایرن را در اردوی قطر از دست داد اما او غروب امروز چهارشنبه به سمت قطر حرکت خواهد کرد و می تواند سومین جلسه تمرین در اردوی زمستانی را همراه دیگر همبازی هایش انجام دهد.
نرلینگر برای حضور رافینا بسیار مشتاق است و تاکید کرد که هیچگونه سرزنشی برای تاخیر رافینیا وجود نخواهد داشت.
-
هوینس:در خط دفاع به بازیکنان جدید نیاز داریم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد تیم بایرن در خط دفاع نیاز به نفرات جدیدی دارد.
به نقل از خبرگزاری آلمان، اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ درمصاحبه اخیر خود در خصوص جذب بازیکنان جدید و به ویژه مارکو ریوس ستاره بروسیا مونشن گلادباخ چنین اظهارنظر کرد: هیچ عجله ای برای خرید وی نداریم زیرا فکر نمی کنم که در حال حاضر در بخش خط حمله نیاز به مهاجمان جدیدی داشته باشیم. البته واضح است چنانچه مارکو ریوس بگوید مایل است به بایرن مونیخ بیاید مسلما با کمال میل او را بخدمت خواهیم گرفت.
هوینس در ادامه اضافه کرد: اما در خط دفاع برخلاف خط حمله نیاز به نفرات جدیدی داریم که دراین بخش باید سرمایه گذاری کنیم.
لازم بذکر است روسای بایرن مونیخ اعلام کرده اند که درنیم فصل زمستانی هیچ خرید و فروشی نخواهند داشت.
-
یواخیم لو: تیم ملی آلمان شباهتی به بارسلونا ندارد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی آلمان گفته تیم ملی هیچ شباهتی نسبت به بارسلونا ندارد و دو تیم از سبکهای متفاوتی بهره میبرند.
یواخیم لو به این اشاره کرده که کاتالانها بیش از هرچیزی به حفظ توپ میاندیشند، در حالی که آلمان میخواهد هرچه سریعتر با ضدحملات سریع به گل برسد.
او در گفتگو باDAPD میگوید: «ما ترکیبی خوب از پاسکاری و دویدن، گرفتن توپ از حریفان و ضدحملات سریع ایجاد کردهایم. ما مانند بارسلونا نیستیم که توپ را برای مدتی بسیار طولانی در اختیار داشته باشیم.
من به تیمم میگویم: اگر توپ را صاحب بشویم باید ببینم که هشت ثانیه بعد توپ درون دروازه حریف است. این فلسفه من است.
چیزی که ما میتوانیم در آن بهتر شویم این است که بازیکنان جوان مانند ماریو گوتزه، تونی کروس و آندره شورله پیشرفت کنند.»
مربی آلمان سپس درباره ارزش روانشناسی در فوتبال صحبت کرد: «اسپانیاییها با بازی درگیرانه و چالشهای قدرتمندانه پیروز نمیشوند. آنها از نظر ذهنی بسیار سریع هستند. این مسالهای مهم در پیشرفت تمامی بازیکنان فوتبال است. همه دیگر باید سریعتر فکر کنند.
اگر بازیکنی تکنیک خوبی داشته باشد و سرعت ابتدایی او هم قابل قبول باشد، اما کند فکر کند، از ارزش او برای تیم کاسته میشود.
پیش از جام جهانی 2010 بود که دیدم اوزیل، مولر و بداشتوبر چقدر سریع همه چیز را فرامیگیرند. آنها به طرزی خارقالعاده میآموختند. امیدوارم که پیش از یورو 2012 هم چنین آمادهسازی خوبی داشته باشیم.»
-
یوپ هاینکس: لیگ برتر به تعطیلات زمستانی نیاز دارند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬سرمربی بایرن مونیخ، معتقد است به دلیل عدم وجود چنین تعطیلاتی، تیم های انگلیسی بسیار خسته به نظر می رسند
یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، معتقد است لیگ برتر انگلیس نیاز به تعطیلات زمستانی دارد و تاکید کرد به دلیل عدم وجود چنین تعطیلاتی، تیم های انگلیسی بسیار خسته به نظر می رسند.
او همچنین اعلام کرد منچسترسیتی این روزها به اندازه اوایل فصل قدرتمند به نظر نمی رسد.
در حالی که رقابت های همه لیگ های اروپا به دلیل فرا رسیدن سال نو، تعطیل شده بود، لیگ برتر فشرده تر از همیشه دنبال شد و منچسترسیتی یکی از تیم هایی بود که در دیدارهای این مدت نمایش خوبی نداشت. شاگردان مانچو اگرچه شب گذشته 3-0 لیورپول را شکست دادند اما پیش از آن مقابل وست بروم به تساوی رسیدند و از ساندرلند شکست خوردند.
این در حالی است که رقابت های بوندس لیگا حدود یک ماه تعطیل است؛ سیستمی که هاینکس آن را عالی می داند.
او در گفتگو با هندوستان تایمز گفت:" منچسترسیتی به اندازه ابتدای فصل قوی به نظر نمی رسد و سایر تیم های انگلیسی نیز کاملا خسته هستند. تعطیلات زمستانی در آلمان عالی است زیرا باعث می شود بازیکنان شاداب به مسابقات برگردند."
-
لام: ما ابزار لازم برای چندین سال موفقیت درلیگ قهرمانان را داریم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فیلیپ لام ، کاپیتان تیم بایرن مونیخ معتقد است ، در حال حاضر باشگاهش این پتانسیل را دارد تا در فینال لیگ قهرمانان حضور داشته باشد و بتواند چندین سال پیاپی به مراحل پایانی لیگ قهرمانان برسد.
فیلیپ لام ، در اردوگاه تمرینی بایرن مونیخ ، واقع در دوحۀ قطر گفت: "اکنون تنها سه ، چهار سال می باشد که در بهترین سن فوتبال خود قرار داریم. این به ما فرصتی می دهد تا چندین سال در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم و به مراحل پایانی برسیم و سرانجام به جام قهرمانی دست پیدا کنیم."
فیلیپ لام ، از تیم های بارسلونا و منچستر یونایتد به عنوان باشگاه های نمونه نام برد و در ادامه گفت: "این مهم است که یک باشگاه برای چندین سال یک فلسفۀ مشخص داشته باشد. ما در حال حاضر بازیکنانی با شخصیت مناسب در باشگاه داریم و بازیکنانی که از درون خود باشگاه پرورش یافته اند. این بسیار مهم تر است تا اینکه شما شش ، هشت ، ده ، دوازده یا چهارده فوق ستاره داشته باشید. شما باید هستۀ اصلی تیم را حفظ کنید و این بسیار مهم است."
حتی ماریو گومز همین عقیده را دارد و در اینباره گفت: "ما یک گروه همگون هستیم. من می خواهم برای چندین سال ، بخشی از این گروه باشم."
-
مارکو رئوس به دورتموند پیوست
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرانجام پس از کش و قوس های فراوان مارکو رئوس ستاره ارزشمند و پدیده جدید فوتبال آلمان با قراردادی 5 ساله رسما به دورتموند پیوست.
قطعا این یکی از همان انتقالهای بزرگی است که به گفته میشائیل سورک مدیر باشگاه دورتموند در تابستان در انتظار دورتموند بود.
گفته می شود مبلغ قرارداد رئوس با شیران طلایی ها حدود 18 ملیون یورو می باشد و این ستاره تابستان راهی وستفالن دورتموند خواهد شد. اهمیت این انتقال از چندین لحاظ قابل بیان است.
نخست اینکه درخشش رئوس 22 ساله در چند وقت اخیر سبب شده بود تا علاوه بر دورتموند باشگاههای بزرگ بسیاری در سرتاسر اروپا خواهان به خدمت گیری این ستاره باشند و دوم اینکه رقبای جدی دورتموند در فوتبال آلمان همانند شالکه و بایرن هم حاضر بودند به هر قیمتی این ستاره را خریداری کنند که در جدال با رقیب بزرگ خود عملا شکست خوردند.
حال باید دید دورتموند پس از خرید مارکو رئوس بازهم سورپرایز بزرگی در راه خواهد داشت؟