منم تبریک میگم بازم تی تی گل کاشت :-shad واقعا عالی بازی میکنه :sigar:
بازی بعدیمون هم که با تاتنهامه ! هرچند که تاتنهام تیم سرسختیه و الان در رده سوم جدوله
ولی امیدوارم ببریمش.
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تبریک میگم بازم تی تی گل کاشت :-shad واقعا عالی بازی میکنه :sigar:
بازی بعدیمون هم که با تاتنهامه ! هرچند که تاتنهام تیم سرسختیه و الان در رده سوم جدوله
ولی امیدوارم ببریمش.
بچه ها اینو میشناسید !!! ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
entezar::entezar::
با تشکر از رضا عزیز تو سختی هامون تنهامون گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gahhr: به علت بی غیرتی و نداشتن تعصب موقوف میشی هفت روزchomaghchomagh
خوش اومدی ایشالا دیگه پشت به تیم نکنیheee::
بی شوخی بسیار خوشحالم که یه آرسنالی دیگه هم خودشو نشون دادlove::love::love::love::
هانري بازم گل زد ولي چه حيف كه داره ميره به نظر من ونگر نبايد از دستش بده چون تيم واقعا بهش احتياج داره تاثير گذاريش كم نبوده
راستي جام حذفي هم آرسنال با ساندرلند داره!برديم!پ××××××
صدر آرسناليه!!!
اين كه هيچي نيست علي كريمي هم آرسناليه
امروز قراره رئیس تصمیم بگیره امیدوارم که هانری نره ... به نظرم که امسالو باید بهش بازی بدیم و سال دیگه بهش یه پست بدیم....ناسلامتی اسطوره ارسناله ... من که احساس میکنم ونگر یکم از دستش دلخوره :fek konam:
نه بابا اتفاقا ونگر خیلی دوستش داره و بهش گفته باید بمونی . دیگه مهاجم بهتر از هانری از کجا گیر بیاریم . مخصوصا تو بازی با میلان تو سن سیرو خیلی بهش احتیاج داریم .:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنم بمونه ولی اگر هم موند بازی با میلان شاید اگرم بازیش بده 10.15 دیقه اخر بازی باشه
ولی همین که تو ارسنال باشه خودش یه وزنه برای تیم محسوب میشه
به نظر من ونگر اگه هانري رو نخواد بايد يه دليل موجه برا هوادارا و باشگاه پيدا كنه
نميشه كه بره تازه تيم داره جون ميگيره منم موافقم مهاجم بهتر از هانري وجود نداره ميتونه با رابين بيشتر هماهنگ بشه
ونگر هميشه تصميماتش درسته هميشه كارهاش با فكره حتي اگه همه ي دنيا باهاش مخالفت كنن بازم تصميمشو عملي ميكنه و نتيجه هم ميگيره درباره ي هانري هم حتما بهترين تصميم رو ميگره
ولي پا رو قلب هوادارها نزاره....
بازي باميلان حتي اگه 2 دقيقه هم بازيش بده تاثير گذاره...
کلا بازی با تیم های ایتالیایی سخته اونم تو خونه خودشون . میلان دیشب به زور اودینزه رو برد ولی تو چمپیونز همون طور که واسه بارسلون مشکل ساز شد میتونه واسه ما هم مشکل درست کنه.اما اگر از نیمه دوم تی تی رو بیاریم میبریمشون .:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی بچه ها امسال ونگر نمی خواد کسی رو بخره ؟binam
به نظرم اگه یکی دو تا خرید خوب داشته باشیم بد نیست :nishkhand: