فرگوسن:برتر از ليورپول بوديم.
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد تيمش مستحق شکست 2-1 در آنفيلد نبود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در دیدار امروز منچستریونایتد مقابل لیورپول در دور چهارم جام حذفی جزیره، قرمزها با گل های دنیل اگر و درک کوئیت، شیاطین سرخ را شکست دادند. تنها گل میهمان را پارک جی سونگ به ثمررساند.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی دانم چطور در این دیدار شکست خوردیم. تنها با یک اشتباه در چنین دیدارهایی شکست می خورید. آن گل کار ما را تمام کرد. ما در این سال ها چنین شرایطی را بارها تجربه کردیم.
گل کوئیت بسیار بد بود زیرا ما مستحق دریافت آن نبودیم. اما از بازیکنانم راضی هستم. آنها خیلی خوب بازی کردند. بر بازی مسلط بودیم و اصلا استحقاق شکست خوردن را نداشتیم.
ما تیم برتر میدان بودیم اما رقابت های حذفی همین است. من همیشه از این رقابت ها می ترسم."
اسکولز:فکر نمی کردم اینقدر دلم برای فوتبال بازی کردن تنگ شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يک ضرب المثل قديمي است که مي گويد شما وقتي چيزي را از دست مي دهيد تازه قدرش را مي دانيد.اين جمله احتمالا در مورد پل اسکولزي که تابستان گذشته کفش هايش را اويخت و به مربيگري روي اورد ولی بعد از شش ماه از تصمیمش پشیمان شد صدق می کند.
هافبک افسانه اي يونايتد که در ماه مي سال 2011 بازنشستگي اش را اعلام کرد و به نظر خودش بعد از17 فصل درخشان در الدترافورد تصميم درستي گرفته بود.اما زماني که مردان سرالکس خود را براي يک فصل جديد و دفاع از عنوان قهرماني شان اماده مي کردند وي دچار شک و ترديد شد و سرانجام به دفتر سر الکس فرگوسن رفت و پشيماني خودش را به وي اعلام کرد.
اسکولز 37 ساله به MUTV ميگويد :"من بيشتر از ان چيزي که فکر مي کردم دلتنگ فوتبال بازي کردن شدم.در پايان فصل پيش من فکر مي کردم که بازنشستگي تصميم درستي است اما وقتي که دوباره به کارينگتون بازگشتم و بقيه افراد را ديدم و با تيم ذخيره ها به تمرين پرداختم،فهميدم که دلم براي فوتبال بازي کردن خيلي تنگ شده است.
شما از هر بازيکني که بازنشسته مي شود بپرسيد مي گويد که ذلتنگ مي شود.من اين احساس را پيدا کردم و تصميم گرفتم که بار ديگر به ميادين بازگردم."
اسکولز در پاسخ به اين سوال که ايا بازنشستگيش يک بازي زيرکانه بوده تا در تور پيش فصل شرکت نکند به شوخي مي گويد :"بله يک بخشي از ان بود!...من زياد علاقه ندارم که سه هفته از خانواده ام دور باشم و به امريکا بروم.اما نه ،من واقعا به اين فکر نکرده بودم و قصد اجتناب از تور رانداشتم.
من به ديدن مربي رفتم و به او گفتم که قصد دارم دوباره به بازي کردن ادامه دهم.من نميدانستم که او چه خواهد گفت .من نمي دانستم که واکنشش چه خواهد بود،اماخوشبختانه وي خوشحال شد و واکنش خوبي داشت.
اين خيلي خوب است که دوباره بازگشتم.من دارم دوباره لذت ميبرم.
من براي شش ماه بازي نکرده بودم.اين عجيب بود که دوباره به زمين بيايم و حتي گل هم بزنم..نمايش من خيلي درخشان نبود ولي ما 0_3 بولتون را برديم و تنها اين اهميت دارد."
Manutd.com
رئیس :بازگشت کلورلی می تواند در کورس قهرمانی کلیدی باشد.
سر الکس فرگوسن خوش بین است که هافبک جوانش می تواند نقش کلیدی در مسیر کسب جام بیستم داشته باشد.
سر الکس می گوید :"کلورلی مدتی است که دویدن را اغاز کرده است.اما در حال حاضر هنوز نزدیک به بازگشت به ترکیب اصلی تیم نیست.بازگشت وی یک تقویت فوق العاده برای ما است.داشتن دوباره وی بسیار خوب است چون من فکر می کنم این پسر خاص است.
من همچنین انتظار دارم که یانگ تمریناتش را در اواسط این هفته اغاز کند ،تام هم حدود دو هفته دیگر اماده بازی کردن است ضمن اینکه اندرسون هم این هفته اماده می شود.اندو تمریناتش را در دوشنبه یا سه شنبه اغاز می کند .بنابراین من مجموعه ای از هافبک ها را دارم که می توانند از عهده ی هر چیزی در این مسیر سخت لیگ بربیایند.
فرم مایکل کریک باورنکردنی بوده وی در چند وقت اخیر خارق العاده بوده است. ما همچنین گیگز ،اندرسون ،اسکولز و کلورلی را داریم پس ما گروهی از هافبک های بزرگ را داریم که قطعا به ما کمک می کنند."
بازی تیم منچستر یونایتد برای گرگ تستیمونیال.
تیم منچستر یونایتد، برای بازی بزرگداشت گرگ تستیمونیال ( Gregg Testimonial ) در مقابل تیم منتخب League XI ایرلند شمالی در ماه می، موافقت کرد.
گرگ تستیمونیال، در فاجعه هوایی مونیخ در سال 1958 جان سالم به در برد و برای باقی ماندن در هواپیمای در حال سوختن و کمک به مسافرین تحسین گسترده ای را نسیب خود ساخت. او که در حال حاضر 79 ساله است و سابقاً در تیم ملی ایرلند شمالی عضویت داشت، در 10 سال، 247 مسابقه برای تیم منچستر یونایتد به ثبت رساند. گرگ تستیمونیال در سال 1957 با مبلغ 23 هزار پوند از باشگاه دانکستر راورز خریداری شد و تنها افتخار وی، مدال یاد بود فینال جام حذفی بود که با شکست در برابر تیم بولتون واندررز در سال 1958 به دست آمد، درست پس از تراژدی هوایی مونیخ و او 5 سال بعد، پیروزی در فینال همین جام در مقابل لیم لستر سیتی را نیز به دلیل مصدومیت ار دست داد.
اگرچه هنور اعلام رسمی نشده، اما پیش بینی میشود این دیدار در تاریخ 15 می 2012 و در ورزشگاه ویندسور پارک ( Windsor Park ) شهر بلفاست برگزار گردد.
گيگز آماده همکاري با شياطين سرخ.
ستاره قديمي و ولزي تيم فوتبال منچستريونايتد براي يک فصل همکاري ديگر با شياطين سرخ اعلام آمادگي کرد.
به نقل از سان، رایان گیگز که اولین حضور خود را برای «شیاطین سرخ» در مارس سال ۱۹۹۱ انجام داد، تاکنون رکورد ۸۹۷ بازی برای اولدترافوردیها را ثبت کرده است. گیگز ۳۸ ساله که از چندی قبل مورد گفتوگوی تیمش برای انجام مذاکره بر سر امضا قرارداد یک ساله جدیدی قرار گرفت، اظهار داشت: مذاکرات فعلا دچار وقفه شده و بزودی از سرگرفته خواهد شد. در شرایط کنونی از وضعیت و احساس خوبی برخوردار هستم و میخواهم به فعالیتم کماکان ادامه دهم.
این هافبک در مدتی بالغ بر ۲۱ سال فعالیت ورزشی صاحب افتخارات پرشماری شد. او که ۱۲ مقام قهرمانی لیگ برتر، ۴ مقام نخست جام حذفی و ۲ فتح لیگ قهرمانان اروپا را درکارنامه ورزشیاش دارد، افزود: من آماده هستم برای منچستر بازی کنم و البته با باشگاه تا امضا قراردادی جدید همکاری کنم.