-
مصاحبه فریبا
استقلال آماده بازي با شهرداري است
فريبا: لغو بازي به ضرر ما تمام مي شود
ايران ورزشي- اين روزها سازمان ليگ مانده كه چه تصميمي اتخاذ كند تا مورد انتقاد قرار نگيرد؛ از طرفي به خاطر آلودگي هوا تحت فشار است كه بازيها را كنسل كند از سوي ديگر هم تيمها براي اينكه از شرايط بازي خارج نشوند تمايلي به لغو بازيها ندارند. به هرحال مسوولان سازمان ليگ خصوصا عزيز محمدي بايد با در نظر گرفتن اين مسائل و فشارهايي كه هست بهترين تصميم را بگيرد. در همين راستا بهتاش فريبا مربي استقلال در مورد لغو احتمالي بازي اين تيم مقابل شهرداري ميگويد: «هر چند هوا آلوده است و احتمال لغو بازي ما مقابل شهرداري وجود دارد اما با اين حال اميدواريم هوا تا روز جمعه خوب شود تا اين بازي لغو نشود چرا كه ما در بهترين شرايط هستيم.»مربي استقلال درباره آخرين وضعيت تيمش هم ميگويد: «پس از برد خوبي كه مقابل پاس كسب كرديم شرايط تيم خوب است و بچهها از لحاظ روحي در بهترين شرايط قرار دارند تا خود را آماده بازي با شهرداري كنند.»
-
مصاحبه مبعلی
بايد ببينم شرايطم چطور مي شود
مبعلي: با يك باشگاه قطري مذاكره كردم
ايران ورزشي- ايمان مبعلي از جمله بازيكناني است كه نشان داده از آمدن به استقلال چندان راضي نيست. از طرفي هم مسوولان و كادر فني استقلال معتقدند ايمان آن بازيكني نيست كه آنها روي او حساب ميكردند. به همين خاطر ادامه كار طرفين در هالهاي از ابهام قرار دارد تا جايي كه مبعلي مدعي است از يك تيم قطري پيشنهاد دارد و شايد از استقلال جدا شود: «من بعد از هفت سال به فوتبال ايران برگشتم. در امارات نوع آب و هوا، شرايط تغذيه، نوع چمن و حتي نوع توپ با ايران خيلي فرق ميكند. احتياج به زمان دارم تا هماهنگ شوم. در اين چند روز اخير از يك باشگاه قطري پيشنهاد داشتم. من اگر شرايط خوبي در استقلال داشته باشم ميمانم اما اگر نداشته باشم ... البته بازي در كشورهاي عربي منطقه از نظر مالي خيلي به نفع بازيكنان است و اين موضوع را نميتوان ناديده گرفت.»
-
مصاحبه پرویز مظلومی
پرويز مظلومي:فتح الله زاده گفت ديگر حرفي از رفتن نزن
دربي 70 را هم مي برم
17 بازي از ليگ گذشت و پرويز مظلومي نيمفصل پرهياهويي را پشت سر گذاشت. از باخت خانگي به فولاد خوزستان، شكست بيرون از خانه مقابل صنعت نفت آبادان تا بردهاي خاطرهانگيز مقابل پرسپوليس، سپاهان و حتي برتري پس از 4 سال در انزلي. استقلال امروز تيمي است اميدواركننده و مدعي اما 17 بازي باقيمانده سرنوشت آبيها را نامعلوم جلوه ميدهد و هيچ تضميني وجود ندارد كه تيم مظلومي بتواند روندي كه نيمفصل نخست طي كرد را در نيمفصل دوم ادامه دهد البته شايد هم همان گونه كه سرمربي استقلال ميگويد اين روند ادامه يابد ... پرويز مظلومي به شكل كاملا تفصيلوار پيرامون نيمفصل حضورش در استقلال حرفهايي زد، ترديد نداشته باشيد كه اين يك مصاحبه متفاوت از سرمربي آبيها است...
يكدلي كمبودها را از ياد برد
دليل موفقيت استقلال در نيمفصل نخست چه بود؟ اين اولين سوالي است كه مقابل سرمربي استقلال قرار داديم و او اينگونه پاسخش را داد: «اگر بخواهم دليل اصلي موفقيت استقلال در نيمفصل نخست را بيان كنم بايد به يكدلي و رفاقت بچهها اشاره كنم. يكدلي و يكرنگي بازيكنان باعث شد بسياري از كمبودها را از ياد ببريم. خودم هم فكر نميكردم با توجه به شرايطي كه در ابتداي فصل داشتيم در نهايت مدعي قهرماني شويم.»
زمان همه چيز را تغيير ميدهد
نيمفصل دوم شرايط متفاوت خواهد بود. پرويز مظلومي چه تدبيري براي روزهاي پيش رو دارد؟ او به اين سوال هم پاسخ داد: «زمان همه چيز را تغيير داد. من و همكارانم ابتداي فصل بيتجربه بوديم البته نه از اين بابت كه كار مربيگري را بلد نباشيم، از اين جهت كه با مربيگري در استقلال بيگانه بوديم. مدت زيادي از زماني كه من كمك مربي استقلال بودم ميگذشت و به همين دليل شرايط كنوني استقلال را نميشناختم اما زمان زيادي نبرد تا با شرايط كار در استقلال خو گرفتم. حالا ميتوانم اعتراف كنم من و همكارانم در بهترين شرايط ممكن به سر ميبريم.»
از تلاش كادر پزشكي تشكر ميكنم
استقلال با يكسري مشكلات ناخواسته روبرو بود. پرويز مظلومي به اين مشكلات هم اشاره ميكند: «بايد از تلاش كادر پزشكي استقلال تشكر كنم. آنها زحمات بسياري كشيدند. پزشكان استقلال در فصل جاري روزهاي پركاري را سپري كردند و امروز اگر ميبينيم مصدومان ما زودتر از زمان تعيين شده به ميادين بازگشتهاند حاصل تلاش و زحمات آنها است. اميدوارم در نيمفصل دوم ديگر مصدوم نداشته باشيم تا زحمت دكتر نوروزي و همكارانش بيشتر نشود هر چند كه مطمئن هستم با تلاش آنها اگر باز هم مصدوم بدهيم زودتر از زمان تعيين شده بازميگردند.»
چگونه زيبا نيستيم و بهترين خط حمله را داريم؟
در نيمفصل نخست به خصوص هفتههاي آخر انتقادهايي از نحوه بازي استقلال شد. گفتند استقلال زيبا بازي نميكند. مظلومي پاسخ انتقادها را اينگونه ميدهد: «همواره دنبال ارائه فوتبالي شناور و زيبا بودهام. از ابتداي فصل گفتم بايد با روش 3-3-4 بازي كنيم اما گاهي وقتها ابزارش را نداشتيم. قبول دارم در 2 بازي مقابل شاهين بوشهر و راهآهن آن نمايشي كه دنبالش بودم ارائه نشد اما برخلاف نظر منتقدان معتقدم استقلال در نيمفصل نخست به طور كلي فوتبالي زيبا را ارائه كرد. جز اين بود بهترين خط حمله را در اختيار نداشتيم. چگونه زيبا فوتبال بازي نميكنيم و بهترين خط حمله را در اختيار داريم؟»
بهترين خاطرهام برد دربي است
يك سوال متفاوت! بهترين خاطره مظلومي از نيمفصل نخست چيست؟ او پاسخش را ميدهد: «قطعا برتري مقابل پرسپوليس بهترين خاطره من است. بردن پرسپوليس براي من خيلي با ارزش بود.» پرويز مظلومي چرا به پيروزي مقابل سپاهان اشاره نكرد؟ ميخندد و ميگويد: «نميخواهم وارد حاشيه شوم!» آيا برد استقلال مقابل پرسپوليس دوباره تكرار خواهد شد؟ پرويز مظلومي خوشبين است: «بله، نيمفصل دوم هم پرسپوليس را شكست ميدهيم. دربي حساسيتهاي زيادي دارد و شادي پيروزياش در دل هواداران باقي ميماند.»
قهرمان هم بشوم، نميروم!
از قول مظلومي جايي نوشته شده بود قهرمان شوم از استقلال ميروم! او اما پس از صحبتهايي كه با حاجي انجام داد از تصميمش منصرف شده: «حاجي با من حرف زد و گفت ديگر درباره رفتن حرفي نزن. خودم هم فكر ميكنم حرف زدن درباره رفتن كار درستي نباشد. قطعا با همه وجود دنبال قهرماني هستم و براي قهرمان كردن استقلال در نيمفصل دوم تلاش ميكنم اما چنانچه همراه با استقلال قهرمان شوم از اين تيم نميروم. من هستم تا زماني كه از استقلال كنارم بگذارند.»
... آرزو به دل ماندم
«آرزو به دل ماندم كه تيم كاملي در اختيار داشته باشم.» اين جملهاي است كه پرويز مظلومي به آن اشاره ميكند. بحث دوباره به سوي مصدومهاي استقلال كشيده ميشود و اينگونه سفره دلش را باز ميكند: «در هر بازي ما به دلايل گوناگون يك بازيكنمان را در اختيار نداشتيم. گاهي مصدوم، گاهي محروم و گاهي هم ناآماده. اميدوارم نيمفصل دوم از اين اتفاقات نيفتد و ما همه بازيكنان را در اختيار داشته باشيم.»
جذب هوار خيلي بجا بود
استقلال يك بازيكن براي تقويت تيمش ميخواست. حالا مظلومي به اين خواسته رسيده و جذب هوار ملامحمد را بجا و درست ميداند: «ميلاد زنيدپور را ميخواستيم اما ميسر نشد. حالا هوار ملامحمد را گرفتيم كه در جناح چپ ميتواند بازيكن كارآمدي باشد. هوار را براي گوش چپ ميخواهم اما قطعا در پستهاي ديگر هم روي اين بازيكن حساب باز كرديم. با جذب هوار ديگر دنبال بازيكن نيستم چون در جناح چپ يوسفي و شيرزاد را هم در اختيار داريم.»
از لقب خوششانس خوشم ميآيد
ميگويند مظلومي خوششانس است. ميخندد و اينگونه واكنش نشان ميدهد: «از اينكه به من گفته شود خوششانس خيلي خوشم ميآيد اما تيم ما چندان هم خوششانس نيست. نگاهي به تعداد مصدومها و محرومهاي ما بيندازيد. به انحاي مختلف بازيكنانمان را در اختيار نداشتيم كه اين نشاندهنده بدشانسي ما است. با اينحال از اينكه به من گفته شود خوششانس اصلا ناراحت نميشوم.»
-
مصاحبه فکری
بازيكنان اهميت اختلاف گل را درك كنند
فكري: نميدانم شرايط هوار در پرسپوليس چگونه بود
ايران ورزشي- محمود فكري اميدوار است فضا براي هوار ملامحمد طوري فراهم بشود كه اين بازيكن عراقي بتواند با شرايط استقلال اخت شود: «اميدوارم با تعامل خوب فضاي تيم استقلال را براي اين بازيكن فراهم كنيم و وي نيز بتواند به زودي با بازيكنان ديگر هماهنگ شود.» فكري تلاش مظلومي را در راستاي جذب اين بازيكن عراقي موثر ميداند: «جذب هر بازيكن در استقلال با نظر سرمربي تيم صورت ميگيرد و اين بازيكن نيز با تلاشهاي پرويز مظلومي با استقلال قرارداد امضا كرد. البته ما هنوز در بعضي از پستهاي ديگر از نظر بازيكن داراي ضعف هستيم و اميدوارم بتوانيم با جذب بازيكنان ديگر اين مشكلات را برطرف كنيم.» فكري از بياطلاعي نسبت به بينظميهاي هوار در پرسپوليس پرده برميدارد: «نميدانم شرايط هوار در پرسپوليس چگونه و دليل غيبتهايش چه بوده است ولي اميدوارم تعامل خوب باشگاه استقلال با اين هافبك عراقي مانع به وجود آمدن مشكل شود.» مربي استقلال شرايط استقلال را پس از پيروزي برابر پاس همدان مطلوب ميداند: «بعد از كسب سه امتياز مقابل پاس تمرينهايمان را با روحيه برگزار ميكنيم البته تنها مشكل ما در پايان هر بازي مصدومان و محروماني است كه بر جا ميمانند و نميتوانند ما را در بازيهاي آينده همراهي كنند.» فكري از دريافت گل در دقايق پاياني بازي با پاس ناراحت است: «يكي از مشكلات ما اين است كه هر زمان از حريفانمان پيش ميافتيم بازيكنان تصور ميكنند كار تمام شده است و به همين خاطر در دقايق پاياني گل ميخوريم. اختلاف گلها براي ما اهميت زيادي دارد و ميتواند از نظر روحي تاثير بسزايي روي بازيكنان بگذارد. اميدوارم بازيكنانمان اين موضوع را جدي بگيرند تا در بازيهاي آينده حريفان را با اختلاف گل شكست دهيم.»
-
مصاحبه شیرزاد
در كورس قهرماني باقي ميمانيم
شيرزاد: مصدومان برسند هيچ تيمي جلودار استقلال نيست
ايران ورزشي- بعد از چند وقتي كه پرويز مظلومي تمايلي به استفاده از جواد شيرزاد نداشت اما با وجود شرايطي كه استقلال دارد در چند بازي اخير ترجيح داد كه از شيرزاد استفاده كند و اين بازيكن هم با بازيهايي كه انجام داد توانست رضايت كادر فني را جلب كرده و خودش را در تركيب اصلي جا بيندازد. حالا شيرزاد در روزهاي سخت عصاي دست مظلومي شده است. اين بازيكن درباره شرايط تيم و بازيهايي كه استقلال در پيش دارد اينطور ميگويد: «روند پيروزيهايمان را مقابل شهرداري هم ادامه ميدهيم. تمرينهاي خوب و منظمي را براي بازي مقابل شهرداري انجام داديم و آماده هستيم تا به مصاف اين تيم برويم. شرايط تيمي استقلال در حال حاضر بسيار خوب است و با اضافه شدن مصدومان، تيم كاملتر خواهد شد. تلاش ميكنيم تا در اين بازي هم روند رو به رشدمان را ادامه دهيم تا در كورس تيمهاي صدر جدولي باقي بمانيم.»
شيرزاد در ادامه به وضعيت مصدومان استقلال اشاره ميكند: «مصدومان استقلال كه برسند شرايط بهتر از اينها خواهد شد و مطمئن باشيد روزي كه همه مصدومان برسند، آن وقت ديگر هيچ تيمي جلودار استقلال نخواهد بود.»
-
مصاحبه محمدی
محمدي: سال بعد هم در استقلال ميمانم
براي روزنامههاي دروغنويس متاسفم
ايران ورزشي- دروازهبان استقلال با رفع مصدوميت آماده بازي است. در روزهايي كه طالبلو از رفتن منصرف شده محمدي هم آمادگياش را به رخ استقلال ميكشد: « ابتدا بايد از خانم محمدي تشكر كنم كه در كلينيك استقلال زحمات زيادي كشيد. درد زيادي داشتم ولي حالا خوشبختانه 90 درصد از آسيبديدگيام برطرف شده و آخرين جلسه فيزيوتراپي را هم پشت سر گذاشتم. از ديروز تمرينهايم را شروع كردم و اميدوارم هر چه زودتر بتوانم به استقلال
كمك كنم.»
محمدي از اينكه برخي رسانهها خبر جدايياش را منتشر كردند به شدت ناراحت است: «من به آقاي مظلومي قول داده بودم كه مصاحبه نكنم و در اين مدت هم فقط در مورد عملكرد خودم حرف زدم ولي احساس ميكنم شيطنتهايي وجود دارد و نبايد نسبت به اين موضوع بيتفاوت باشم. من براي رسانهها احترام خاصي قايلم و آنها در رشد و پيشرفت فوتبال تأثير زيادي دارند ولي بعضي از روزنامهها متأسفانه شيطنت ميكنند و دروغ مينويسند. از قول خودشان نوشتهاند كه من در پايان فصل از استقلال ميروم و حتي نوشتهاند كه يك منبع در باشگاه استقلال اين خبر را داده است. اين بسيار زشت است كه يك روزنامه به صورت غيررسمي و فقط براساس شنيدهها چنين حرفهايي را بزند. من ميدانم اين مسائل و شايعات چگونه به وجود ميآيد ولي عادت ندارم پشت سر كسي حرف بزنم و همه چيز را رودررو ميگويم. اگر يك بار ديگر به صورت مستقيم يا غيرمستقيم چنين اخباري مطرح شود حرفهايم را به طور واضح ميزنم و اسم هر شخصي را كه بخواهم به زبان ميآورم. به هيچ عنوان دوست ندارم حرفهايي بزنم كه آرامش استقلال به هم بريزد و ميخواهم حرمت لباسي كه برتن دارم را نگه دارم. بعضيها به دنبال رسيدن به منافع شخصيشان هستند و من را هدف ميگيرند، به آنها توصيه ميكنم كاري نكنند كه خيلي چيزها را بگويم.»
محمدي در پايان حرفهايش با قاطعيت اعلام ميكند كه فصل آينده در استقلال خواهد ماند. او در اين خصوص ميگويد: «حالا كه اين اتفاقات به وجود ميآيد مطمئن باشيد كه سال آينده هم در استقلال خواهم ماند و به هيچ عنوان تيمام را عوض نخواهم كرد.»
-
مصاحبه شکوری
حرفهاي مظلومي من را منصرف كرد
هادي شكوري: شكوري متفاوت در راه است
هادي شكوري از استقلاليهايي بود كه مصدوميتاش طولاني شد و بعد از يك غيبت طولاني بالاخره در هفته شانزدهم به جمع آبيپوشان پيوست و براي تيمش وارد زمين شد. با آمادگي كه اين بازيكن از خود نشان داد انتظار ميرفت مقابل پاس همدان نيز در مستطيل سبز حضور يابد اما اينطور نشد و حرف و حديثهايي از اين بابت پيش آمد، مخصوصا اينكه اميرحسين صادقي با مصدوميت جزيي كه داشت مقابل پاس همدان بازي كرد و هادي فرصت بازي پيدا نكرد تا اخم او روي نيمكت آبيپوشان جلب توجه كند. با او در مورد اين مسائل گفتوگو ميكنيم.
تبريك ميگويم، يك برد خوب هم در يك هفته به نام استقلال ثبت شد.
ممنون، لطف داريد. خب اين برد حاصل تلاش بازيكنان و كادر فني بود و با اقتدار به دست آمد.
از شرايط خودت بگو، مصدوميتت كامل برطرف شده است؟
شكر خدا، شرايط خوبي دارم، مصدوميتم به طور كامل برطرف شده و آماده بازي هستم. تمرينهاي خوبي را هم پشت سر گذاشتم و فكر ميكنم آمادگي جسمي و روحي بسيار بالايي دارم.
انتظار ميرفت مقابل پاس همدان بازي كني ولي اينطور نشد، دليلاش چه بود؟
تشخيص كادر فني بود. آمادگي كامل داشتم كه از اول بازي به ميدان بروم. فكر ميكنم كادر فني ميتواند به من اعتماد كند. قرار بود از دقيقه 70 يا 75 وارد زمين شوم ولي شرايط طوري رقم خورد كه نشد.
زمان زيادي از استقلال دور بودي؟
بله، متاسفانه دچار بدشانسي شدم. به هرحال تقدير اين بود، اين دوران سخت تمام شد و اميدوارم هيچ وقت تكرار نشود. زمان زيادي بود و هر روز بحثهاي متفاوتي هم مطرح ميشد كه بر سختي اين دوران ميافزود.
از نيمكتنشيني مقابل پاس همدان ناراحت بودي؟
خب به هر حال هيچ كس دوست ندارد نيمكتنشين باشد. من هم دوست داشتم بعد از يك دوره طولاني براي تيمم بازي كنم. نميشود گفت ناراحت بودم، بيشتر دوست داشتم بازي كنم. بازي حساسي بود و ميخواستم در اين پيروزي نقشي داشته باشم.
انگار درباره اين موضوع و مسائل ديگر با آقاي مظلومي هم صحبت كردي، درست است؟
بله، صحبتهايي را با سرمربي داشتم كه به خوبي همه چيز تمام شد.
صحبتها درباره نيمكتنشينيات مقابل پاس همدان بود؟
يكي از مسائلي كه مطرح شد اين بود و البته پيشنهادهايي هم از ساير تيمها داشتم كه با او مطرح كردم.
نتيجه صحبتها چه شد، يعني رفتني هستي؟
نه به هيچ وجه، خوشبختانه آقاي مظلومي گفتند تلاش بيشتري بكنم و گفتند كه به من اعتماد كامل دارند و قطعا در بازيهاي آينده از من استفاده خواهند كرد. از حرفهاي مظلومي انرژي زيادي گرفتم و آماده هستم تا بهترين بازيهايم را براي استقلال انجام دهم.
در مورد بازي صادقي با آن وضع مصدوميت هم صحبت شد؟
بله، اين تشخيص كادر فني بود، چون صادقي چند بازي پشت سر هم حضور داشت از آمادگي بهتري برخوردار بود، ضمن اينكه من تازه مصدوميتم برطرف شده و خواستند فشار زيادي به من وارد نشود.
با اين اوصاف فكر ميكنم با انگيزه بيشتري در جمع آبيپوشان حضور خواهي داشت؟
مطمئن باشيد يك شكوري متفاوت را در بازيهاي آينده خواهيد ديد، با تجربه بيشتر و پختگي بهتري در خدمت استقلال خواهم بود. حرفهاي مظلومي، روحيه تازهاي را در من ايجاد كرده است.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: مشکل رفت و آمد به ازبکستان فكرمان را مشغول کرده است
منصور پورحيدري که به عنوان سرپرست و مدير استقلال در کوالالامپور حضور دارد، گفت: به عقيده من استقلال در گروه بدي قرار نگرفت اما در حال حاضر مشکل ما اين است که نميدانيم حريف سوم گروه چه تيمي است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وي پس از قرعه کشي ليگ قهرمانان آسيا 2011 گفت: با توجه به اين که عربستان 4 سهميه در ليگ داشت طبيعي بود که ما به يک نماينده از اين کشور بخوريم اما تنها مشکل ما رفت و آمد به کشور ازبکستان و همگروهي با پاختاکور است چون سفر به اين کشور سخت است و همين فکر و ذکرمان را به خود مشغول کرده است اما در مجموع در گروه خوبي قرار گرفتيم.
پورحيدري در پايان اعلام کرد: تمامي اعضاي کادر فني ما تجربه حضور در آسيا را دارند و همين ميتواند در موفقيت استقلال نقش مهمي داشته باشد. مطمئناً براي موفقيت در اين رقابتها حساب ويژهاي باز کردهايم تا با تلاش به آن برسيم.
-
مصاحبه طالب لو
با اين شرايط هم به تيم ملي دعوت ميشوم
طالبلو: شاگرد حجازيام و به پروين هم كمك مي كنيم
وحيد طالبلو پس از اتخاذ تصميم قطعياش براي ماندن در استقلال مثل هميشه در كمال آرامش و به دور از هر هاي و هويي به مسايل مربوط به چند هفته اخير پرداخت و دلايلش براي جدا نشدن از اين تيم را عنوان كرد.او كه رابطه مطلوبي با رقيب اصلياش در پست دروازهباني تيمش ندارد در قبال بيتفاوتي محمدي نسبت به وضعيت خودش، موضعي مشابه را اتخاذ كرده و البته همچنان بابت كاهش بازيهايش در استقلال و پايين آمدن شانس مليپوش شدنش دلخور است.
چطور شد به استيلآذين و نفت پاسخ منفي دادي و در استقلال ماندگار شدي؟
طبق نامه رسمي و مكاتباتي كه اين دو باشگاه با استقلال داشتند خواسته بودند كه من به تيمشان بروم.جا دارد از آنها تشكر كنم كه چنين پيشنهادي را به من ارايه كردند.به همين دليل با آقاي فتحا...زاده و مظلومي صحبت كردم و پس از صحبت با اين دو نفر و نصيحتهاي پدرانه آنها به اين نتيجه رسيدم كه آنها صلاح من را ميخواهند و به همين دليل به پيشنهاد هر دو تيم پاسخ منفي دادم.همانطور كه فوتبالم را با تيم استقلال آغاز كردم قصد دارم فوتبالم را هم با اين تيم به پايان برسانم و اين يكي از تصميماتي بود كه از ابتداي حضورم در اين تيم پرطرفدار داشتم.
ظاهرا علي پروين براي به خدمت گرفتن تو اصرار زيادي داشت؟
ايشان به من لطف دارند، همانطور كه چندين بار مسوولان استيلآذين در تماسهاي خود به من لطف داشتند.فكر ميكنم باعث افتخار هر فوتباليستي است كه براي چنين اسطورههايي بازي كند.در حال حاضر هم يكي از افتخاراتم اين است كه شاگرد ناصر حجازي هستم و اميدوارم روزي بتوانم به آقاي پروين در جبههاي ديگر خدمت كنم.از صميم قلب آرزو ميكنم تيم استيلآذين و علي پروين شرايط خوبي پيدا كنند و در نيم فصل دوم رقابتهاي ليگبرتر موفق باشند.
در هفتههاي گذشته صحبتهاي زيادي مبني بر رفتن تو از استقلال شنيده ميشد و ظاهرا فشار زيادي را در اين زمينه متحمل ميشدي؟
با دوستان مختلفي در ارتباط هستم و وقتي مردم من را در خيابان ميديدند هميشه لطف خود را به من نشان ميدادند.در زندگي ورزشيام هر چه دارم اول از خدا و بعد دعاي پدر و مادر و استقلال و هوادارانش است و اميدوارم آنقدر براي اين تيم زحمت بكشم كه جبران اين محبتها بشود.در اين زمينه صحبتهاي زيادي دارم و شايد به زودي آنها را بازگو كردم.
چه صحبتهايي؟
برخي در استقلال شرايطي دارند درست مثل خود من كه با اين تيم عجين شدهام.شايد خيلي از بازيكنان از تيم ما جدا شدند و حالا به اين تيم برگشتهاند چون از ته دل استقلال را دوست دارند.بطور مثال فرهاد مجيدي به خارج از كشور رفت و پس از بازگشت به پيشنهاد خيلي از تيمها پاسخ منفي داد.عليرضا منصوريان و محمود فكري چنين شرايطي دارند.پيروز قرباني و اميرحسين صادقي استقلاليهايي هستند كه شايد بخاطر مسايل روز فوتبال از اين تيم جدا شدند و همانطور كه همه ميدانند صادقي به استقلال بازگشت و مطمئن باشيد كه پيروز قرباني هم به اين تيم برميگردد.مسايل مالي در اين بين نقشي ندارد و تعصب و همدلي خيلي زود خودش را نشان خواهد داد.
قبول داري شرايط براي دروازهبانها سخت است.به طور مثال اگر يك مهاجم از استقلال يا پرسپوليس برود خيلي زود فراموش ميشود اما دروازهبانها شامل چنين مسئلهاي نميشوند؟
در اين مدتي كه گذشت و حرف و حديثهايي كه پيرامون رفتنم شنيده ميشد برخلاف اتفاقات بيروني از درون آرامش خوبي داشتم چون با دوستان خوبي مشورت ميكنم و ميدانم كه هميشه بهترين تصميمات را بايد در آرامش گرفت.بارها هم اعلام كردهام كه اگر قرار باشد تصميم جديدي بگيرم شفاف اعلام ميكنم و به خاطر اين بود كه به خيلي از مسايل توجه نداشتم.در اين چند وقت پيشكسوتان زيادي از استقلال تماس گرفتند و آنجا متوجه شدم كه چقدر به فكر من و اين تيم پرطرفدار هستند.از آنها تشكر ميكنم و بايد قدر آنها را بدانيم.
من در استقلال شرايط زيادي را تجربه كردم.اتفاقات مختلف خانوادگي و ورزشي برايم رخ داد.من در اين تيم خواهرم را از دست دادم و در هفتمين روز درگذشت خواهرم براي استقلال مقابل برق شيراز بازي كردم.تصور نميكنم كسي آن روزها را از ياد ببرد. در اين تيم ازدواج كردم و خوشيها و ناراحتيهاي زيادي را تجربه كردم.حتي ركورد 10 بازي پياپي پشت سر هم گل نخوردن را در آن بازي معروف مقابل برق شيراز از دست دادم ولي براي اين تيم كم نگذاشتم و به گواه تمام مربيان و مديران باشگاه استقلال هميشه منافع تيمي را به منافع شخصي ترجيح دادم.
از محمد محمدي كه سوال ميپرسيديم در خصوص آخرين وضعيت تو و تصميماتت اعلام كرد كه به تصميم شخصي طالبلو ورود نميكند.او حتي اشاره داشت وقتي تو مصاحبه ميكني در مورد محمد محمدي حرفي نميزني و از خبرنگاران ميخواهي سوال بعد را بپرسند.چرا شرايط اينگونه است؟
معتقدم هر شخص مسوول رفتار، گفتار و كردار خودش است و در مورد مسايل شخصي ديگران نبايد حرف زد.تمام سعي من اين است كه روي رفتارها و عملكرد خودم تمركز كنم.من هم به مسايل شخصي ديگران ورود نميكنم.شايد به خاطر اين است كه هيچوقت حاشيه نداشته و به دنبال اين مسايل نبودهام.
با توجه به اينكه تا پايان نيمفصل مسابقاتي بين تو و محمدي تقسيم شده فكر نميكني شانس كمي براي دعوت به تيم ملي داري؟
مطمئن هستم افشين قطبي نسبت به من توجه و شناخت كافي دارد و با توجه به اينكه در اردوهاي زيادي حضور داشتهام بازيهاي من را تحت نظر ميگيرد.به اين نكته بايد اشاره كنم كه اكثر دروازهبانهاي تيمهاي ديگر رقباي سختي ندارند.ما در استقلال شرايط خاصي داريم اما اين دليل نميشود كه به تيم ملي فكر نكنم.
سرمربي تيم ملي نه تنها به من بلكه به تمام بازيكناني كه در ليگ برتر خوب كار ميكنند و انگيزه دارند نگاه ميكند و شرايط آنها را در نظر ميگيرد.در ابتداي فصل يك هدف داشتم و اين بود كه با تيم ملي در جام ملتهاي آسيا باشم و مطمئن باشيد آنقدر اطمينان و انگيزه دارم كه از اين هدف تا لحظه آخر كوتاه نخواهم آمد.
فكر ميكني استقلال با اين شرايط چه جايگاهي در پايان فصل خواهد داشت؟
هدف تيم ما قهرماني است و اميدوارم قرعه خوبي در ليگ قهرمانان آسيا داشته باشيم و باز هم راه را براي موفقيت هموارتر ببينيم.از تمام هواداران تيم استقلال كه در اين مدت از من حمايت كردند تشكر ميكنم و از آنها ميخواهم كه براي من دعا كنند.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: سومين ستاره آسيايى را به پيراهنمان اضافه مى كنيم
آرش برهانى مهاجم تيم استقلال كه اين روزها در غياب ميداودى بايد وظيفه او را نيز در خط حمله برعهده بگيرد در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال خاطرنشان كرد: بعد از بردهايى كه به دست آورديم توانستيم خود را به رده دوم جدول رده بندى برسانيم و خيال هوادارانمان را تا حدودى راحت كنيم هر چند كه نتوانستيم به قول خود عمل كرده و قهرمان نيم فصل شويم. وى در ادامه افزود: در حال حاضر تمام تمركز خود را بر روى بازى مقابل شهردارى گذاشتيم و سعى مى كنيم تا با برد اين تيم امتيازات خود افزايش دهيم و جايگاهمان را حفظ كنيم. در مرحله اول مسابقات جام باشگاه هاى برهانى با اشاره به اينكه گروه آسانى قرار گرفته اند خاطرنشان كرد: گروه ما و ذوب آهن نسبت به گروه پرسپوليس و سپاهان گروه آسانترى است اما اين باعث نمى شود كه ما آنها را دست كم بگيريم. تمام تلاش خود را به كار مى گيريم تا با صعود به مراحل بالاتر سومين ستاره آسيايى را به پيراهن خود اضافه كنيم.