سلام خسته نباشيد ازکدوم قندشکن شما استفاده ميکنيدوازاون پنچ برنامه پيشنهادي براي دريافت رايگان توکن کدومشوانتخاب ميکنيد؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشيد ازکدوم قندشکن شما استفاده ميکنيدوازاون پنچ برنامه پيشنهادي براي دريافت رايگان توکن کدومشوانتخاب ميکنيد؟؟؟
من برای سیستمم و موبایلم از قندشکن پولی استفاده میکنم(س-ی-س-ک-و)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای توکن هم همه رو امتحان کردم ولی فقط ازاولی که نوشته supersonic تنها راضیم وتوکن زیادی ازش گرفتم....بقیشون هر کاری میکنم نمیدن....البته token ads هم بد نبود ولی مدتیه برام از کار افتاده...
جالبیش اینه اگه قندشکنتون سرورهای مختلفی داشته باشه بازی هم دانلودهای مختلفی بهتون نشون میده...
مرسی برای راهنمایی تمام دوستان
یه سوال دیگه از دوستان محترم داشتم
به نظر شما کدوم یکی از این بازی ها رو جدی بگیرم
کاپ ، لیگ ، لیگ قهرمانان
کدوم یکی پولساز تر هست و باید جدی گرفتش ؟؟
هرسه شو باید جدی گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malavan1989FC [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خب فکرکنم چمپیونز لیگ درامدش بیشتر باشه که اونم لازمش جدی گرفتن لیگه!
سلام به همه ی بچه ها چطورید ما چند وقت نبودیم
چه خبرا نزدیک 8 ماه بازی ول کردم تیمم پوکیده بود اما خود سرور خوب باهاش بازی می کرد 50تا تا توکن و 60 میل پول بود همشو ترکوندمو بهترین بازیکن ها رو گرفتم تو لیک 4-5 بودم الان بازی ها دیر به دیره خاک تو سر وگرنه دارم میرم اول از همشون قوی تر شدم :دی:/danc
هم اکنون با فندق شکن وارد شدم بعد فندقمو قعط کردم از بازی نیومده بیرون تو خود سایت تاپ الون :nishkhand:
اینم دروازبانم قدرت دفاع 70 چطوره؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميشه چندتاقندشکن رايگان بگيدک بتوم باهاش توکن بگيرم
سلام دوستان عزيزم ، اكادمي دو تا بازيكن هجده ساله داده بهم اوني كه يك ستاره هست مجاني به عضويت تيمم در اومد ولي اون يكي چهار ستاره است و ١٨ تا توكن در خواست كرده ، فكر ميكنم اصلا ارزش نداره و بايد بزارم كه بازيكن ازاد بشه و بره ، با اين حال اگر نظري داريد كه ميتونه كمك كنه بهم بگيد بي زحمت
مرسي
درسته،اصلا ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]