بازی به این صورته که همیشه فقط میشه یه ساختمون رو ساخت و فقط میشه با دادن توکن اون ساختمون رو زودتر تمومش کرد کار دیگه نمیشه کرد
هر چقدر هم سطحت بره بالاتر ارزش جام ها و بازی ها هم بالاتر میره.چون قیمت بازیکنا بالاتر میره
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی به این صورته که همیشه فقط میشه یه ساختمون رو ساخت و فقط میشه با دادن توکن اون ساختمون رو زودتر تمومش کرد کار دیگه نمیشه کرد
هر چقدر هم سطحت بره بالاتر ارزش جام ها و بازی ها هم بالاتر میره.چون قیمت بازیکنا بالاتر میره
سلام بچه ها
من فردا چمیپونز با ی قوی ترین تیم جام بازی دارم قدرت من 16 قدرت اون 21 هست ترکیبش هم همون ترکیب 4-4-2 لوزی ک علی جان عاشقشه و ترکیب تیمش همینه :nishkhand:
بازی رفت هم تو زمین خودشه ، بازیکناشم بیشترش 5 ستاره و 4 ستاره هستند یکی هم سه ستاره داره فکر میکنم تو ترکیب اصلیش
ب نظرتون برای مقابله باهاش و صعود ب مرحله بعد چیکار کنم؟ اگه اینو بزنم میتونم ادعا کنم قهرمان میشم :دی ی راهنمایی بکنید شماها ک حرفه ای تر هستید ، منم سوال اینطوری نپرسیدم هیچ وقت ولی اینبار چاره ای ندارم :khahesh:
ممنون
سلام داداش گلم من کوچیک بچه هام اما نظر من اینه اگر می تونی بازیکن بخر زودتر و به صورت نرمال بازی کن چون اگر حمله کنی گل می خوری و شایدم دفاعی خوب باشه کلاا حواست به بازی باشه تا یه سری تغییرات رو در حین بازی انجام بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چطوری بازی رو رو کامپیوتر اجرا میکنید؟
من با برنامه ی bluestacks میزنم ولی تو لوادینگ میمونه.
سلام بچه ها . میخواستم بدونم برای تمرین دادن بازیکنا ایا پولی از موجودی باشگاه کم میکنه ؟
بچه ها وضعیت مالی تیم بدجوری خرابه چیکار کنم ؟؟؟ الان لول 1 هستم . ایا اگر برم لیگ قهرمانان پول خوبی بهم داده میشه ؟ لطفا کمک کنید
عزیزم اگر میخوای با pc بازی کنی باید از داخل فیسبوک بازی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرین دادن پول کم نمیکنه.هر چقدر توی تورنومنت های سه گانه بیشتر شرکت کنی بیشتر هم درآمد کسب میکنی.چون همین که بازی کنی بهت پول میده و برد و باختش مهم نیست.ولی اگر ببری بازی رو بهتره چون دیرتر حذف میشی و بیشتر توی تورنومنت میمونی و در نتیجه بیشتر پول گیرت میاد
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده دیشب هر کاری کردم نتونستم جواب بدم نتم خیلی اوضاعش خراب بود!
والا خودمم نمیدونم ضد سیستمم چیه! یعنی بیشتر از چه سیستمی شکست خوردم.خودت با چه سیستمی بازی میکردی؟؟؟
سلام مخلصمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا همین قصدو دارم میخوام دفاعی بازی کنم ، اددش کردم نتایجشو ببینم دیدم ماشالا ترکونده ، با اختلاف 16 امتیاز هم تو لیگش صدرنشینه :he:
پولم کمه تازه بازیکن خریدم دوتا برا همین فعلا نمیتونم بخرم !!!
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دشمنت شرمنده ، همین ک لطف میکنی جواب میده ما رو شرمنده میکنی
من سیستم اصلیم 2-3-1-4 هستش ، ینی چارتا دفاع ی dmc دوتا mc و ی mr و دوتام مهاجم
ولی الان طرف سیستمو عوض کرده ، تو پست بعدی عکسشو میذارم