سلام من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه اپدیت های که گفته رو گرفتم واسه تغیررات اما کار نیمکنه
1.8.2
تا 1.8.8 که امده گرفتم نصب کردم اما بی فایده بوده میشه یکی واسم توضیح بده روش نصبشون؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه اپدیت های که گفته رو گرفتم واسه تغیررات اما کار نیمکنه
1.8.2
تا 1.8.8 که امده گرفتم نصب کردم اما بی فایده بوده میشه یکی واسم توضیح بده روش نصبشون؟
وای عالی بود مرسی ... ممنون همیشه لطف داریدا آقا سینا
سلام کسی میدونه پچ لیگ قهرمانان اسیا برای فیفا 13 اومده؟ اگر اومده لطفا لینک دانلودش رو بذارید با تشکر
شاید تا الآن درستش کرده باشی ولی باید بگم اصلا نیازی به اوریجین نیست. فقط باید یه کرک دیگه جداگانه از نت دانلود کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حدود 25 مگ خوبه
اگه واسه تو اجرا شده زمیناش درسته؟
واسه من قاطیه.
وسط چمنه.
ولی چقدر حال کردم با لباسای alternate
واقعا دستت درد نکنه درست شد ممنونم ولی چمنم مشکل نداره
یه سوال من توپ و لباسایی که تو سکرین شات نشون داده بود رو تو بازی نمی بینم
منم مشکل چمنم حل شد.
نرم افزار رو دوباره نصب کردم.
توام این کارو بکن شاید درست شه.
بلدی 7 به 7 بزاری؟
اگه خواستی بگو یاد بدم 7 به 7 رو
اره بلدم ولی یه مشکل دیگه دارم بعضی موقعه ها از بازی میاد بیرون شاید مشکل همون کرکی باشه که نصب کردم ماله شما اینجوری نسیت؟؟ اگه نیست اون سایتی که کرک رو ازش دانلود کردی بده برم دانلود کنم
واسه من هم همینجوریه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فک نکنم کرک مشکلی داشته باشه. به نظرم مشکل از خود پچ هست.
یه سوال دیگه نمیشه بازی رو کمتر از هفت نفر بازی کرد
من خودمم در حین بازی داشتم بهش فکر میکردم.نقل قول:
شاید اونجایی که مینویسی 120 باید یه عدد دیگه بنویسی. اون عدد هم معلوم نیست چجوری محاسبه میشه