[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نظرتون نسبت به این عکس چیه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نظرتون نسبت به این عکس چیه؟؟
من که از بازی با فولاد تو جام حذفی خیلی لذت بردم. هم بردیم وهم خیلی خندیدم از سوتی های گزارشگر:khandeeeee bahal:
درود بر پرسپولیس
من ميگم بيايد جمع شيم بريم باشگاه و ملتمسانه ازشون بخوايم : " آقايان لطفا با هوادار روراست باشيد "
دايي مصاحبه كرده و گفته من تا جمعه ميهمان شما هستم !! كاشاني هم تو دعوتش براي بازي با ملوان از هوادارا خواسته براي آخرين بار به دعوتش پاسخ بدن !!!!!!!!!!!!! اينا يعني چي ؟!
يعني ما نبايد بدونيم چه اتفاقاتي داره تو پرسپوليس ميفته ؟ كي قراره فصل بعد مدير تيم باشه يا چه تغييراتي پشت پرده داره اتفاق ميفته ؟!
درد كل ورزش ما همينه كه تو هيچ مرحله اي از مراحل تصميم سازي ها مردم رو دخالت نمي دن و وقتي پشت پرده كلي اتفاق افتاد ما فقط نتيجش رو مي بينيم !
من كه نفهميدم منظور اين2 تا چيه .شما اگه فهميديد لطف كنيد بگيد مام بفهميم
تا الانش یه گل عقبیم...پنالتی رو هم که مازیار زارع خراب کرد:gerye:
ولی ما میبرییییییییییییییییییییی یییییییییییییییم
پرسپولیس قهرماااااااااااااااااانهla y_;;
درود بر سرخ پوشان. بازیه زیبایی بود. پرسپولیس می توانست 6 یا 7 تا بزنه.الان مهم اینه که پیروز شدیم. تبریک می گم.
بچه ها گل ها رو کجا می توانم بگذارم؟
واییییییییییییی که چقدر خوشحالم lay_;; چه بازی ای بود هرچند به صورت کامل نتونستم ببینم چون فردا امتحان دارم واقعا حیف شد که نتونستم کامل ببینم crying::-امان از دست این امتحانا ولی تنها چیزی که مهمه اینه که بردیم اما انصافا دو تا گل مفت خوردیم:sooot:
دوست عزیز میتونی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بزاری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون ازت:rose:
مردان باغیرت فقط علی پرویننقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها تبریک میگم بردیم:love:
ولی ......................بازی برگشت خیلی سخته:fek konam:
میگم چه قدر مدیرها پرسپولیسی هستن:love::soal: