خسرو حیدری:استقلال نباید مقابل صنعت نفت امتیازی از دست بدهد
به گزارش آبیته دات کام ، خسرو حیدری مدافع تیم استقلال گفت: ما در کورس قهرمانی هستیم و برای رسیدن به صدر جدول نیاز به سه امتیاز این بازی داریم پس نباید امتیازی از دست بدهیم.
حیدری ادامه داد: بازیکنان استقلال از روحیه و انگیزه بالایی برای این بازی برخوردازند و می خواهیم با شکست دادن صنعت نفتنتیجه بازی با فجر سپاسی را جبران کنیم.
وی تصریح کرد: البته شرایط بازی کردن درآبادان سخت تر از هر شهر دیگری است زیرا در اینجا فقط این تیم صنعت نفت است که تشویق و حمایت می شود.
بازیکن ملی پوش استقلال گفت: هواداران استقلال از ما انتظار پیروزی در این بازی را دارند و ما هم باید به خواسته آنها احترام بگذاریم.
تیم فوتبال استقلال تهران امروز چهارشنبه واز سری مسابقات هفته دهم لیگ برتر در ورزشگاه تختی آبادان به مصاف صنعت نفت می رود.
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
قلعهنویی: تیم قدرتمندی بودیم که از باخت در آبادان پیروزی ساختیم
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: تیم قدرتمندی بودیم که توانستیم بعد از آن که گل اول را در شروع بازی خوردیم از شکست، پیروزی بسازیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از پیروزی 2 بر یک برابر نفت آبادان گفت: خدا را شکر میکنم که در آب و هوای گرم و جو سنگین، توانستیم 3 امتیاز را بگیریم و پیروز شویم. به تیمم تبریک میگویم به خاطر اینکه هنوز شرایط بازی جا نیفتاده بود و در آغاز بازی بودیم که گل خوردیم اما بردیم. در آبادان وقتی در شروع بازی گل بخورید برای بازگشت به بازی باید تیم قدرتمندی باشید که تیم ما اینگونه بود و به بازی برگشت.
وی افزود: در نیمه اول باید بار خودمان را میبستیم اما از موقعیتهای گلزنیمان استفاده نکردیم. در نیمه دوم تغییرات و جابجایی در تیم ایجاد کردم و توانستیم به گل برسیم. ایراد تیم ما این است که بعد از گل آن طور که باید، پرس نکردیم. با این حال نسبت به بازیهای گذشته موقعیتهای گلزنی زیادی ایجاد کردیم و میتوانستیم با گلهای بیشتری به پیروزی برسیم. در دقایق آخر بازی مسابقه احساسی شده بودیم و نفت میتوانست گل مساوی را بزند. این پیروزی از نظر روحی و روانی به تیم ما خیلی کمک میکند.
سرمربی استقلال در مورد وضعیت نفت آبادان گفت: نفت از زمان قاسمپور و برزگری یک تیم هجومی بود و امروز هم بازی هجومی در دستور کار آنها قرار داشت اما ما خط هافبکشان را از بازی خارج کردیم. رسول نویدکیا ما را خیلی اذیت کرد و خیلی خوب بازی کرد او شاگرد خود من بوده است. آبادانیها دوست دارند تیمشان به جای آنکه یک بر صفر برنده شود 3 بر 2 پیروز شود.
قلعهنویی تصریح کرد: نمیخواهم از نظم دفاعی صنعت نفت ایراد بگیرم، صنعت نفت با تفکر مربیاش به دنبال برد بود. مساوی نه به درد استقلال میخورد و نه به درد نفت آبادان و به همین دلیل هم بازی زیبایی شاهد بودیم. حق مردم آبادان است که مثل مردم اهواز صاحب یک ورزشگاه خوب شوند. اینجا مهد فوتبال است و بهتر است یک ورزشگاه با زمین باکیفیت داشته باشد.
قلعهنویی در مورد ایرادهای تیم نفت گفت: اجازه بدهید در مورد تیمی که مسئولیت ندارم حرف نزنم اما صنعت نفت رو به جلو خوب بازی میکرد. ایرادهای تیم را سرمربی نفت با بازبینی فیلم متوجه میشود و آنها را برطرف میکند.
وی در مورد اعتراضش در دقایق پایانی به داور به خاطر وقت مسابقه گفت: به داور اعتراض نکردم بلکه در یک صحنه حساس بازیکنم توپ را لو داد و به او اعتراض کردم زیرا باعث شد تیم ما در آن صحنه تحت فشار قرار بگیرد.
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
مى توانستيم بيشتر گل بزنيم
قلعه نويى:به بازيكن خودم اعتراض كردم ، نه داور
امير قلعه نويى سرمربى استقلال گفت:صنعت نفت با تفكر مربى اش به دنبال برد بود.او پس از پيروزى ۲ بر يك مقابل نفت آبادان اظهار داشت: خدا را شكر مى كنم كه در آب و هواى گرم و جو سنگين، توانستيم ۳ امتياز رابگيريم و پيروز شويم. به تيمم تبريك مى گويم به خاطر اينكه هنوز شرايط بازى جا نيفتاده بود و در آغاز بازى بوديم كه گل خورديم اما برديم. در آبادان وقتى در شروع بازى گل بخوريد براى بازگشت به بازى بايد تيم قدرتمندى باشيد كه تيم ما اينگونه بود و به بازى برگشت.وى ادامه داد: در نيمه اول بايد بار خودمان را مى بستيم اما از موقعيت هاى گلزنى مان استفاده نكرديم. در نيمه دوم تغييرات و جابجايى در تيم ايجاد كردم و توانستيم به گل برسيم. ايراد تيم ما اين است كه بعد از گل آن طور كه بايد، پرس نكرديم. با اين حال نسبت به بازى هاى گذشته موقعيت هاى گلزنى زيادى ايجاد كرديم و مى توانستيم با گل هاى بيشترى به پيروزى برسيم. در دقايق آخر بازى مسابقه احساسى شده بوديم و نفت مى توانست گل مساوى را بزند.سرمربى استقلال در باره وضعيت نفت آبادان گفت: نفت از زمان قاسمپور و برزگرى يك تيم هجومى بود و امروز هم بازى هجومى در دستور كار آنها قرار داشت اما ما خط هافبك شان را از بازى خارج كرديم. رسول نويدكيا ما را خيلى اذيت كرد و خيلى خوب بازى كرد او شاگرد خود من بوده است. آبادانى ها دوست دارند تيم شان به جاى آنكه يك بر صفر برنده شود ۳ بر ۲ پيروز شود.قلعه نويى تصريح كرد:نمى خواهم از نظم دفاعى صنعت نفت ايراد بگيرم، صنعت نفت با تفكر مربى اش به دنبال برد بود. مساوى نه به درد استقلال مى خورد و نه به درد نفت آبادان و به همين دليل هم بازى زيبايى شاهد بوديم. حق مردم آبادان است كه مثل مردم اهواز صاحب يك ورزشگاه خوب شوند. اينجا مهد فوتبال است و بهتر است يك ورزشگاه با زمين باكيفيت داشته باشد.او در مورد ايرادهاى تيم نفت گفت: اجازه بدهيد در مورد تيمى كه مسئوليت ندارم حرف نزنم اما صنعت نفت رو به جلو خوب بازى مى كرد. ايرادهاى تيم را سرمربى نفت با بازبينى فيلم متوجه مى شود و آنها را برطرف مى كند.وى درباره اعتراضش در دقايق پايانى به داور به خاطر وقت مسابقه گفت: به داور اعتراض نكردم بلكه در يك صحنه حساس بازيكنم توپ را لو داد و به او اعتراض كردم زيرا باعث شد تيم ما در آن صحنه تحت فشار قرار بگيرد.
کیانوش رحمتی: حفظم کردند چون مشکل حاشیهای برای استقلال نداشتم
با روحیه حساسی که رحمتی دارد، میشد حدس زد زمان مصدومیتش چه حال و روزی دارد. یک بار با خطایی که منصوریان روی پای او انجام داد مزه تلخ آسیبدیدگی از ناحیه رباط را چشیده بود و این بار بدون اینکه پای بازیکن دیگری در میان باشد به دلیل فشار بازیها رباط پاره کرد و از گردونه مسابقات بیرون رفت اما دوران آسیبدیدگی کیانوش تمام شده و او از شنبه وارد تمرین استقلال میشود و این میتواند خبر خوشی برای قلعهنویی باشد.
به نظر خیلی خستهای؟!
درست حدس زدید. باور کنید از صبح تا ظهر در کلینیک استقلال با دستگاههایی مثل تردمیل کار میکنم تا شرایطم بهتر شود. اینطور کار کردن از تمرین فشرده هم سختتر است.
در حال حاضر شرایطتت چطور است؟
دو سه روزی است دویدن را شروع کردم و از شنبه در تمرین استقلال حاضر میشوم.
در تمرین گروهی شرکت میکنی؟
نه، تا ۱۵-۱۰ روز نمیتوانم تمرین گروهی انجام دهم. فعلاً تمرین انفرادی میکنم تا بعد بتوانم در تمرینهای گروهی شرکت کنم.
دوران مصدومیتت چطور گذشت؟
متأسفانه در شرایط خوبی بودم که مصدومشدم.
راستی علت مصدومیتت چه بود؟
خودم مصدوم شدم. پارسال هر ۴ روز بازیداشتیم من هم در تمام بازیها حضور داشتم. فشار تمرینها و بازیها باعث شد تا رباط صلیبیام پاره شود.
از نظر روحی که مشکلی برایت پیش نیامد؟
نه، اگر بگویم ناراحت نبودم دروغ گفتم اما خوشبختانه توانستم با صبر این دوران را پشت سر بگذارم.
مسوولان باشگاه استقلال از تو حمایت کردند؟
بله، باشگاه به من لطف داشت و خیلی حمایت کرد.
فکرش را میکردی با وجود مصدومیت قراردادت را تمدید کنند؟
به لحاظ عملکردی که داشتم بله چون من در ۳ سال حضورم در استقلال هیچ مشکل حاشیهای و اخلاقی برای تیم درست نکردم به همین خاطر هم میدانستم که آنها قراردادم را تمدید میکنند.
با آقای قلعهنویی کار کردهای؟
بله، ۲ سال در تیم ملی با ایشان کار کردماما دوست دارم در استقلال با ایشان کار کنم.
فکر میکنی اعتقادی به بازی تو دارد؟
-مطمئناً ایشان به کار من اعتقاد دارد.
شرایط استقلال را چطور ارزیابی میکنی. به نظر میرسد هواداران چندان از عملکرد تیم راضی نیستند؟
به نظرم شرایط تیم خوب است اما عالی نیست مقابل راهآهن خوب بازی کردیم اما چون تیم فجرسپاسی استاد تخریب کردن بازی حریف است نتوانستیم بازی چندان جالبی مقابل این تیم انجام دهیم.
مهاجمان استقلال مشکل گلزنی دارندبه نظر تو این اشکال از کجا نشأت میگیرد؟
این اشتباه است که فکر کنیم اگر تیمی نتیجه نگرفت مشکلش مهاجمان هستند. مهاجمان باید تغذیه شوند. فکر میکنمتاکنون مهاجمان استقلال تغذیه شدهاند.
گفتی تا چند هفته دیگر آماده میشوی، فکر میکنی بتوانی برای راهیابی به ترکیب اصلی استقلال رقبا را جا بگذاری؟
در ۳ سالی که من در استقلال بودم خط هافبک این تیم پرترافیک بوده و رقابت شدید است.
امسال هم فرقی ندارد مثل سالهای قبل باید رقابت کنیم تا بهترین نفر در ترکیب قرار بگیرد.
ماجدی: اکبرپور به قلعهنویی تنها گفت چشم آقا!
میرشاد ماجدی درباره بازی استقلال و نفت آبادان اظهار کرد: ما خیلی سریع گل اول را دریافت کردیم اما نشان دادیم که میدانیم چگونه تیم را از بحران خارج کنیم و با تعویضهایی که کادر فنی انجام داد توانستیم سه امتیاز این بازی سنگین را کسب کنیم.
وی افزود: موقعیتهای زیادی برای گلزنی داشتیم و هواداران تیم دیدند بازیکنانی که آنها نسبت به عملکردشان اعتراض داشتندتقریبا به مرز آمادگی رسیدهاند.
سرپرست تیم فوتبال استقلال در ادامه بیانکرد: هنوز به آن تیمی که قلعهنویی اعتقاد دارد تبدیل نشدهایم. اما در بازی روز گذشته حدود ۵-۶ موقعیت گل ۸۰-۹۰ درصدی داشتیم. در زمین و شرایط آب و هوایی که در آبادان وجود داشت خوب کار کردیم. ولی با تیم ایدهآل قلعهنویی کههمیشه بهترین خط حمله و دفاع را دارد فاصله داریم. در واقع هنوز به شکل ۱۰۰ درصد به آن تیم تبدیل نشدیم اما میتوانم بگویم که به مرز ۸۰ درصدی رسیدهایم.
ماجدی درباره درگیری لفظی قلعهنویی بااکبرپور گفت: این مسئله را قبول ندارم و انتقال ناصحیح بعضی از دوستان است. در صحنهای که قلعه نویی سر اکبرپور فریاد کشید، حضور داشتم. اکبرپور اشتباهی انجام داد و قلعهنویی فریاد زد تا آن اشتباه را دوباره مرتکب نشود و خود اکبرپور هم میگفت چشم آقا. متاسفم برای کسانی که اشتباه موضوعات را انتقال میدهند. تمام مسئله همین بود و جر وبحثی وجود نداشت.
او در ادامه بیان کرد: سیاوش یکی از بازیکنانی بود که در آن گرمای آبادان و درحالی که تیم نفت بازی خوبی انجام میداد بیشترین دوندگی را داشت و در رختکن توان صحبت کردن هم نداشت.
ماجدی درباره دیدار هفته آینده استقلال برای صبا گفت: به هر حال تمام تیمهایی که امسال در لیگ حضور دارند به غیر از دو سه تیم که در شرایط مالی و کاریشان مشکلات وجود نداشت، آمدهاند تا خودی نشان دهنتد. صبا هم از این قاعده مستثنی نیست. ضمن اینکه آنها تعویضی هم انجام دادند و مرفاوی جایگزین گلمحمدی شد. مرفاوی هم از شرایط محیطی استقلال آگاه است و دومین تجربهاش برابر استقلال خواهد بود. همچنین کادر فنی و قلعهنویی هم صبا را آنالیز کردهاند و امروز هم این کار را انجام میدهند.
وی افزود: برای سه امتیاز به مصاف این تیم میرویم و اگر بازی با پیکان هم برگزار میشد شاید صدرنشین در جدول دور از دسترس نبود.
وی با اشاره به میزبانی آبادانیها اظهار کرد: من از مهمان نوازی آبادانیها، هیات فوتبال این استان، نیروی انتظامی تشکر ویژهای میکنم که واقعا کار می کردند تابازی با آرامش برگزار شود.
اميرآبادي:نبايددربادپيروز مقابل پيکان بخوابيم
مدافع تيم فوتبال فولادخوزستان ميگويد اميدوارم در باد پيروزي مقابل پيکان نخوابيم.
مهدي اميرآبادي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهارکرد: معتقدم بازيکردن مقابل تيمهاي ويسي سخت است چرا که هميشه خوب فوتبال بازي ميکنند. فکر ميکنم بازي خوب بود و ما در اين ديدار مشکل نداشتيم و توانستيم پس از بردي که مقابل ملوان به دست آوريم، در اين مسابقه نيز پيروز شويم. پيکان تيم خوبي بود ولي آنها در نيمه دوم واقعا تخريب شدند.
وي با بيان اينکه به نظرم ما شايستگي پيروزي در اين ديدار را داشتيم، افزود: بازيکنان ما براي اين ديدار زحمت کشيده بودند و پس از شکست ملوان مغرور نشدند. تيممان نسبتا به هماهنگي لازم رسيده است اما مشکل گلزني داريم که اگر اين مورد نيز برطرف شود، ديگر مشکلي نخواهيم داشت. به نظرم جايگاه تيم ما اين جاي جدول نبود و خدا را شکر ميکنم که توانستيم سه امتياز اين بازي را ازآن خودمان کنيم.
مدافع فولادخوزستان اظهارکرد: اميدوارم بازي مقابل نفت آبادان را هم ببريم. نفت تيمي است که نتيجه نگرفته و به نظرم بازيکردن مقابل تيمهاي انتهاي جدول نسبت به تيمهاي بالاي جدول سختتراست ولي با وجود اين شرايط نيز ما فقط براي کسب سه امتياز به ميدان ميرويم.
ماجدي:ميدانستيم چگونه ازبحران خارج شويم
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت که اعتراض قلعهنويي به اکبرپور به دليل اشتباهي بود که اين بازيکن در زمين مرتکب شده بود.
ميرشاد ماجدي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، درباره بازي استقلال و نفت آبادان اظهار کرد: ما خيلي سريع گل اول را دريافت کرديم اما نشان داديم که ميدانيم چگونه تيم را از بحران خارج کنيم و با تعويضهايي که کادر فني انجام داد توانستيم سه امتياز اين بازي سنگين را کسب کنيم.
وي افزود: موقعيتهاي زيادي براي گلزني داشتيم و هواداران تيم ديدند بازيکناني که آنها نسبت به عملکردشاناعتراض داشتند تقريبا به مرز آمادگي رسيدهاند.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در ادامه بيان کرد: هنوز به آن تيمي که قلعهنويي اعتقاد دارد تبديل نشدهايم. امادر بازي روز گذشته حدود 5-6 موقعيت گل80-90 درصدي داشتيم. در زمين و شرايط آب و هوايي که در آبادان وجود داشت خوب کار کرديم. ولي با تيم ايدهآل قلعهنويي که هميشه بهترين خط حمله و دفاع را دارد فاصله داريم. در واقع هنوز به شکل 100 درصد به آن تيم تبديل نشديماما ميتوانم بگويم که به مرز 80 درصدي رسيدهايم.
ماجدي درباره درگيري لفظي قلعهنويي با اکبرپور گفت: اين مسئله را قبول ندارمو انتقال ناصحيح بعضي از دوستان است. در صحنهاي که قلعه نويي سر اکبرپور فريادکشيد، حضور داشتم. اکبرپور اشتباهي انجام داد و قلعهنويي فرياد زد تا آن اشتباه را دوباره مرتکب نشود و خود اکبرپور هم ميگفت چشم آقا. متاسفم براي کساني که اشتباه موضوعات را انتقال ميدهند. تمام مسئله همين بود و جر وبحثي وجود نداشت.
او در ادامه بيان کرد: سياوش يکي از بازيکناني بود که در آن گرماي آبادان و درحالي که تيم نفت بازي خوبي انجام ميداد بيشترين دوندگي را داشت و در رختکن توان صحبت کردن هم نداشت.
ماجدي درباره ديدار هفته آينده استقلال برايصبا گفت: به هر حال تمام تيمهايي که امسال در ليگ حضور دارند به غير از دو سه تيم که در شرايط مالي و کاريشان مشکلات وجود نداشت، آمدهاند تا خودي نشان دهنتد. صبا هم از اين قاعده مستثني نيست. ضمن اينکه آنها تعويضي هم انجام دادند و مرفاوي جايگزين گلمحمدي شد. مرفاوي هم از شرايط محيطي استقلال آگاه است و دومين تجربهاش برابر استقلال خواهد بود. همچنين کادر فني و قلعهنويي هم صبا را آناليز کردهاند و امروز هم اين کار را انجام ميدهند.
وي افزود: براي سه امتياز به مصاف اين تيم ميرويم و اگر بازي با پيکان هم برگزار ميشد شايد صدرنشين در جدول دور از دسترس نبود.
وي با اشاره به ميزباني آبادانيها اظهار کرد: من از مهمان نوازي آبادانيها، هيات فوتبال اين استان، نيروي انتظامي تشکر ويژهاي ميکنم که واقعا کار مي کردند تا بازي با آرامش برگزار شود.
ماجدي: قلعه نويي با اکبرپور درگير نشد
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: بين امير قلعه نويي و سياوش اکبر پور در رختکن درگيري رخ نداد.
ميرشاد ماجدي درباره اينکه گفته ميشوددر رختکن پس از بازي با نفت آبادان بين امير قلعه نويي و سياوش اکبرپور درگيري لفظي پيش آمد، عنوان کرد: اصلاچنين چيزي صحت ندارد و روز گذشته اکبر پور در تمرينات شرکت کرد. فقط در جريانبازي قلعه نويي چند بار به اکبرپور گفت که چرا خطا ميکند!
وي درباره بازي با نفت آبادان و پيروزي استقلال در اين ديدار تصريح کرد: ما بازي بسيار عالي انجام داديم و اين يکي از بهترين بازيهاي استقلال در اين فصل بود. حداقل 7، 8 موقعيت گل داشتيم که فقط 2 فرصت تبديل به گل شد. فکر ميکنم کم کم قولي که به هواداران دادهايم در حال اتفاق افتادن است و همان استقلالي شدهايم که آنها دوست دارند.
ماجدي با بيان اينکه اميدوار است اتفاقات غير قابل پيش بيني در روند کاري استقلالپيش نيايد؛ تاکيد کرد: اميدوارم که مشکلي براي استقلال پيش نيايد و اگر تعطيلات ليگ کمتر شود شرايطمان بهتر خواهد شد. البته بازي ما هنوز با پيکان مشخص نيست و سازمان ليگ زمانبراي برگزاري اين مسابقه ندارد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا بعد از مسابقه با نفت آبادان باشگاه استقلال پول به بازيکنان داد يا خير، گفت: فعلا از پول خبري نشده اما علي فتح الله زاده اين قول را داده که در هفته جاري بخشي از مشکلات حل شود. با اسپانسر قرارداد امضاء شده اما تا نقد شدن چکهاي اسپانسر به زمان نياز داريم. ما شاهد هستيم که فتح الله زاده به تنهايي دنبال رفع اين کارها است و اميدواريم که وزارت ورزش هم حمايت کند.