بچه ها نظرتون در باره ی این عکس رونالدو چیه من که دیدم خیلی تعجب کردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها نظرتون در باره ی این عکس رونالدو چیه من که دیدم خیلی تعجب کردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم این عکسی که گذاشتی فتوشاپه , اولا خیلی تابلوء هستش که فتوشاپه دوما تو اون قاب تا اونجایی که یادم میاد عکس فوتبالیست هستش ( عکس اصلی رو قبلا دیدم ki:: )
واقعا" میگم که من خودم هم خیلی تعجب کردم میشه عکس اصلی رو بذاری
البت این موضوع مال چند وقت پیش هست که وختی اون فیلمو ساختن این عکسم فتوشاپ شد
عکسهای اصلی
بازی دیشب رئال نشان دهنده ی یک فاجعه بود . فاجعه ای که از همون اول مورینیو باهاش دست و پنجه نرم میکرد و با با نقل و انتقالت زیاد بازیکنان تونست تا مدتی ثبات رو به رئال برگردونه ولی این فصل فقط رئال مودریچ و اسین رو گرفت و خروجی ای هم نداشت پس تیم باید با همون شکل سابق بازی میکرد . در این فصل از همون ابتدا شایعات دامن تیم رو گرفت و جار و جنجال به پا کرد . برنامه های تیم های ملی هم در تابستون هم سردرگمی بازیکنان رو بیشتر کرد .
اعتقاد شدید مورینیو هم به چند بازیکن مانند دی ماریا و خدیرا و بازی ندان به بازیکنان مستعدی مانند کاکا و کایخون و .... بر شدت افت بازیکنان اضافه کرد تا جایی که رونالدو هم افت شدیدی کرده . رونالدویی که از اون همیشه به عنوان ناجی تیم یاد میشد ولی حالا فعلا نقش یک مهره ی ظاهری رو بازی میکنه .
توی اون بازی جام حذفی من خیالی خوشحال شدم که مورینیو توجهی به دیگر بازیکنان داره ولی توی 3 بازی اخیر تعویض ها هم دیر انجام میشن و بازیکنان تازه وارد وقتی برای خودی نشون دادن ندارند .
شای این باخت بازیکنان رو بیدار کنه ولی شاید دوباره این اتفاق پیش بیاد . رئال تو اروپا وضعیت خوبی داره ولی حالا تو لالیگا به هیچ وجه وضعیت خوب نیست و حالا ممکنه رئال تا نیم فصل به رتبه ی دوم هم نرسه . باید منتظر بمونیم و ببینیم آقای خاص با این اتفاقات چیکار میکنه
متاسفانه باختیم
اصلا خوب بازی نکردیم
متاسفانه بازیکنای خوبمون افت کردن
و تو روزهای خوبشون نیستن
امیدوارم که هر چه زودتر به روزهای اوجمون برگردیم
تولد ژابی بهترین هافبک دفاعی جهانو تبریک می گم.ژابی 31 ساله شد
اول اینکه در مورد بازی بگم من بازی رو ندیدم . اما اینطور که از حرف بچه ها دستگیرم شد مثل اینکه واقعا بد بازی کردیم . فک کنم این حواشی داره دامن گیر رئال میشه و باید از این حواشی دور بشیم .
منم تولد بهترین هافبک دفاعی جهان رو تبریک میگم .
تولدت مبارک ژابی جون
تولد ژابی آلونسو رو به همه ی رئالی ها تبریک میگمroz::
خوب منم تولد ژابی آلونسو رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم....