-
شواین اشتایگر: در نیم فصل دوم فوق العاده خواهیم بود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر ستاره خط میانی بایرن مونیخ مطمئن است که تیمش در نیم فصل دوم رقابتهای بوندسلیگا موفق خواهد بود.
بایرن مونیخ در حال حاضر با اختلافی سه امتیازی نسبت به شالکه و بروسیا دورتموند ، در صدر جدول بوندسلیگا قرار دارد و برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی هم امیدوارند.
دراین میان باستین شواین اشتایگر امیدوار است که تیمش می تواند رقابتهای این فصل را با موفقیت به پایان ببرد. این ستاره آلمانی در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت: «ما تمرکزمان را حفظ کرده ایم و باید به همین روندی که تا به امروز داشته ایم ادامه دهیم و بدین ترتیب فصل 2-2011 فصل بسیار موفقی برای ما خواهد بود.»
شواینی ادامه داد: «ما باید تلاش کنیم تا در طول تمام 90 دقیقه بر بازی ها تسلط داشته باشیم. ما در دوازده بازی متوالی حتی یک گل دریافت نکرده ایم و این آمار خیلی خوبی است و باید این روند را الگوی کارمان قرار دهیم. من صد در صد مطمئنم که ما در نیم فصل دوم، عملکرد فوق العاده ای خواهیم داشت.»
اولین بازی بایرن در سال جدید میلادی در روز بیستم ژانویه و مقابل بروسیا مونشن گلادباخ خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پودولسکی: به خاطر تیم ملی عمل جراحی بینی ام را به تعویق انداختم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره ملیپوش تیم فوتبال اف.ث.کلن آلمان عمل جراحی بینیاش را به تعویق انداخت.
به نقل از بیلد، لوکاس پودولوسکی از مدتها قبل برنامه ریزی کرده بود در تعطیلات زمستانی، بینی خود را به دست جراحی ماهر داده تا آن را کوچک کرده و فرمی صحیح دهد. اما با توجه به شرایط خاص تیمی برنامه خود را به تابستان آینده پس از جام ملتهای ۲۰۱۲ موکول کرد.
وی گفت: در صورتی که عمل میشدم، باید حداقل ۵ هفته استراحت میکردم و بعد تمرینات را از نو شروع میکردم. چنین اقدامی در شرایط کنونی ممکن نبود، پس تصمیمم را تغییر دادم.
این ستاره ۲۶ ساله که اکنون سخت مورد توجه چند تیم خارجی از جمله آرسنال است، با توجه به وضعیت کلن در بوندسلیگا و همچنین پیکارهای جام ملتها در دو کشور اوکراین و لهستان، در تصمیم قبلی خود تجدیدنظر کرد.
او پس از گرفتن اسکن کامپیوتری در ماه جولای گذشته متوجه شد با مشکل انحراف بینی مواجه است و برنامهریزی کرد با حل این مشکل بینی خود را نیز زیباتر کند.
«پولدی» افزود: آدم نمیداند پس از چنین عمل جراحی چه احساسی دارد و چگونه واکنش نشان میدهد.
این ستاره ژرمنها اکنون با زدن ۱۴ گل زده در فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ پس از ماریو گومز مهاجم بایرن با 16 گلزده و کلاس یان هونتلار از شالکه با ۱۵ گل زده در رده سوم بهترین گلزنان لیگ کشورش قرار دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
یواخیم لو سومین مربی برتر فوتبال در سال ۲۰۱۱
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان٬ عنوان سومین مربی برتر ملی جهان در سال ۲۰۱۱ میلادی را به خود اختصاص داد.
در گزارشی که توسط فدراسیون بینالمللی آمار و تاریخ منتشر شد، اسکار تابارز با کسب ۲۰۰ امتیاز برترین مربی در میان همکارانش شناخته شد. وی توانست در سال گذشته تیم کشورش(اروگوئه) را به مقام قهرمانی جام ملتهای آمریکای جنوبی (کوپا آمریکا) برساند.
در این فهرست ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا با کسب ۱۸۶ امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داد و یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان با ۱۶۹ امتیاز رده سوم را بدست آورد.
فهرست ۱۶ مربی برتر تیمهای ملی جهان در یک سال گذشته به این شرح است:
۱- اسکارتابارز ، اروگوئه ، ۲۰۰ امتیاز
۲-ویسنته دل بوسکه، اسپانیا٬ ۱۸۶ امتیاز
۳-یواخیم لو، آلمان، ۱۶۹ امتیاز
۴-برت فان مارویک، هلند، ۸۱ امتیاز
۵- آلبرتو زاکهرونی، ژاپن، ۲۴ امتیاز
۶-فابیو کاپلو، انگلیس، ۲۳ امتیاز
۷-مورتن اولسن، دانمارک، ۲۰ امتیاز
۸-سزارآلخارندرو، فاراس، ونزوئلا – جیووانی تراپاتونی، ایرلند، ۱۲ امتیاز
۱۰- اسلووان بیلیچ، کرواسی، ۱۱امتیاز
۱۱- خوزه مانوئل دلا توره، مکزیک، ۹ امتیاز
۱۲-لوران بلان، فرانسه- خرادو دانیل مارتینو، پاراگوئه، هردو ۷ امتیاز
۱۴-چزاره کلادیو رانیری، ایتالیا، ۶ امتیاز
۱۵- هولگر اوسیک،استرالیا- فرناندو مانوئل فرناندز داکوستا سانتوس،یونان، هردو ۵ امتیاز
همچنین فهرست مربیان برتر در یک دهه گذشته به این شرح است:
سال ۲۰۱۰ :ویسنته دل بوسکه، اسپانیا
سال ۲۰۰۹:ویسنته دل بوسکه، اسپانیا
سال ۲۰۰۸:لوئیس آراگونس، اسپانیا
سال ۲۰۰۷:کارلوس دونگا، برزیل
سال ۲۰۰۶:مارچلو لیپی، ایتالیا
سال ۲۰۰۵:کارلوس آلبرتو پریرا، برزیل
سال ۲۰۰۴:اوتو رههاگل، آلمان
سال ۲۰۰۳:ژاک سانتینی، فرانسه
سال ۲۰۰۲:لوئیس فلیپه اسکولاری، برزیل
سال ۲۰۰۱:مارچلو بیلسا، آرژانتین
-
گوتزه و رئوس: در حال حاضر قصد جدایی از باشگاه هایمان را نداریم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گوتزه و مارکو رئوس ستاره های جوان آلمانی، احتمال جدایی شان از دورتموند و مونشن گلادباخ در بازار ژانویه را رد کردند.
این دو ستاره جوان در نیم فصل اول بوندسلیگا نمایش های بسیار خوبی ارائه دادند و همین مسئله موجب شد تا شایعاتی در مورد پیوستن آنها به باشگاه های بزرگتر منتشر شود.
با این وجود آنها در گفتگو با بیلد اعلام کردند قصد ندارند در این مقطع به باشگاه دیگری بروند.
گوتزه گفت: "ما در باشگاه هایی بازی می کنیم که اصلا از حضور در آنها ناراضی نیستیم. حداقل من هیچ نشانه ای ابراز نکردم که نشان بدهد می خواهم دورتموند را ترک کنم."
رئوس هم تایید کرد که شایعاتی در مورد پیوستنش به باشگاه های دیگر شنیده است اما تاکید کرد قصد جدایی از مونشن گلادباخ را ندارد: "من هم این شایعات را شنیده ام اما این به آن معنا نیست که من هر هفته از مدیر برنامه هایش در مورد پیشنهادهای جدید پرس و جو کنم. این شایعات من را ناراحت نمی کند."
انتظار می رود هر دو بازیکن در فهرست یواخیم لو برای رقابت های یورو 2012 حضور داشته باشند.
-
عرضه غذای ذبح اسلامی در رستوران فرانک ریبری
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ منابع رسانهای فرانسه از دایر شدن یک رستوران توسط بازیکن مسلمان بایرن مونیخ مطابق موازین اسلامی خبر دادند.
به نقل از روزنامه «صدای شمال» فرانک ریبری در آخرین روزهای سال سپری شده ۲۰۱۱ در شهر «بولونی سورمورق» فرانسه، زادگاه خود یک رستوران با حمایت وحیبه، همسرش دایر کرده که در آن غذاهای ذبح اسلامی به مشتریان عرضه می شود و در آن عرضه مشروبات الکی ممنوع است اما به مشتریان در صورت تمایل قلیان عرضه می شود.
وی با همفکری با همسرش نام این رستوران را «اوشاهیز» گذاشته که ترکیبی از نام شهناز و حزیه، دو دخترشان است.
ریبری ۲۸ ساله از روز دوشنبه در تمرینات آماده سازی بایرن برای دور برگشت بوندسلیگا حضور دارد و اداره رستورانش برعهده همسر او است.
-
ویلی سانیول: آلمان حاکم ده سال پیش رو خواهد بود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ویلی سانیول، مدیر ورزشی فرانسه گفته آلمان در سالهای آینده موفقیتی طولانی خواهد داشت. این مدافع سابق بایرن مونیخ میگوید تیم ملی آلمان مشکلاتش را برطرف کرده و آماده آینده است.
او میگوید: «آلمان در ده سال آینده حاکم فوتبال اروپا خواهد بود. به نظرم آنها دیگر نقطه ضعفی ندارند. فدراسیون فوتبال آلمان الگویی برای فوتبال است. ساختاری که در آلمان وجود دارد بسیار باثباتتر از سایر جاهاست.»
او البته انتقادی از تیم یواخیم لو کرد: «شاید تنها مشکل تیم ملی آلمان مساله رهبری تیم است. آلمانیها از سال 2006 تاکنون وارد فاز بحران نشدهاند و کسی نمی تواند بگوید آیا آنها در حال حاضر رهبری خوبی دارند یا نه.»
آلمان در سه رقابت بزرگ پیشین که در آنها حضور داشته دست کم به نیمهنهایی رسیده است.
-
بایرن مونیخ وارد قطر شد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم فوتبال بایرن مونیخ برای برپایی اردویی یک هفتهای روز دوشنبه وارد دوحه قطر شد.
بایرن مونیخ به منظور آماده سازی برای نیم فصل دوم رقابتهای بوندسلیگا و نیز رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا این اردو را برپا کرده است.
یوپ هاینکس سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ در گفتگو با سایت باشگاه بایرن اظهار داشت: "کار کردن در آب و هوایی خوب، بسیار برای ضرباهنگ و روحیه تیم ما خوب است."
بایرن که با 37 امتیاز در صدر جدول رده بندی رقابتهای بوندسلیگا قرار دارد، ماه آینده در مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با بازل سوئیس دیدار خواهد کرد.
تیم فوتبال بایرن مونیخ در پایان این اردوی یک هفتهای با تیم ملی هند دیدار خواهد کرد. این دیدار در دهلی نو و به مناسبت خداحافظی "بوتیا" برگزار خواهد شد.
-
شواین اشتایگر: زیدان و کانتونا دو الگوی من هستند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شوایناشتایگر، بازیکن بایرن مونیخ گفته زینالدین زیدان و اریک کانتونا، دو ملیپوش سابق فرانسوی را میستاید.
او گفت که طرفدار بودن بخشی از این ورزش است و به او این فرصت را داده که در سنین نوجوانی درک بهتری از فوتبال به دست آورد.
او در ستون همیشگی خود در نشریه هندوستان تایمز نوشته است: «فوتبال بدون قهرمانها و هزاران طرفدار که تا آخرین لحظه از آنها حمایت میکنند چه معنایی دارد؟ هنگامی که در کولبرمور آلمان بزرگ میشدم برادر بزرگترم، توبیاس را میستودم. زمانی که پیراهن بایرن مونیخ و سپس آلمان را به دست آوردم، شروع به ستایش چند بازیکن بزرگ بینالمللی کردم.»
او گفت که تحت تاثیر هافبک سابق رئال مادرید بوده است: «زینالدین زیدان بیتردید بت من بود، اما اریک کانتونا هم همین طور بود. زیدان البته بازیکن ویژهای بود. فکر کنم دلیلش را بهتر میدانید، اما آنچه بیش از همه من را تحت تاثیر قرار داد این بود که زیدان تیم را با روش بازیاش رهبری میکرد. او بازیکنی نبود که زیاد حرف بزند اما رهبری تیم را به عهده میگرفت. دوست داشتم با کانتونا هم بازی کنم؛ او بازیکنی الهامبخش بود.»
-
هوینس از افنبرگ و فان بومل دعوت کرد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ از مارک فان بومل و اشتفان افنبرگ دو بازکن سابق این تیم، برای همکاری دعوت به عمل آورد.
به نقل از خبرگزاری آلمان، اولی هوینس قصد دارد طی سالهای آینده از بازیکنانی که سابقه فعالیت در این تیم را داشته اند برای همکاری در بایرن دعوت بعمل آورد.
هوینس در این رابطه گفت: می خواهیم باشگاه بایرن را محل حضور با تجربه ها و مکانی برای تجلیل از پیشکسوتان قرار دهیم که هیچگاه دچار حاشیه و جنجال نشدند. با این اقدام تیم ما از لحاظ ورزشی و مالی پیشترفت قابل توجهی خواهد کرد.
وی اضافه کرد، باشگاه بایرن نظیر اشتفان افنبرگ، مارک فان بومل، اولیور کان، مهمت شول و ینس یرمیس نام های مطرح بسیار داشته است.
-
شوایناشتایگر: میخواهم علاقه هندیها به فوتبال را کشف کنم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بایرن مونیخ سه شنبه هفته آینده در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی هند میرود و باستین شوایناشتایگر، کاپیتان دوم بایرن اشتیاق فراوانی برای سفر به دهلی نو دارد.
این ملیپوش آلمانی میگوید: «بسیار کنجکاوم که شور هندیها برای فوتبال را کشف کنم. من بهشدت تحت تاثیر قرار گرفتم که دریافتم آنها در دهههای 1950 و 1960 غول آسیا بودند، اما پس از آن چه شد؟ کسی نمیداند. شاید اگر باشگاههای بزرگ بیشتری در آینده در هند بازی کنند، محبوبیت این ورزش در آنجا بیشتر شود.»
او سپس طرفداران هندی را با مونیخیها مقایسه کرد: «برخی از دوستانم که به هند رفتهاند میگویند هندیها مردمی مهربان و احساساتی هستند. این دقیقا مانند روحیات طرفداران فوتبال در مونیخ است.»
قرار است این بازی خداحافظی بایچونگ بوتیا از تیم ملی هند باشد.