در نقد دربي(بازي استقلال و پرسپوليس)
اول از همه خيلي خوشحالم كه دوباره اين تايپيك باز شد ..lay_;;
از همه دوستاني كه طرفدار علي كريمي هستند ميخوام كه اگه اتفاقي افتاد و كسي به قصد تخريب علي كريمي وارد اين تايپيك شد اصلا جوابشو ندن و بسپارنش به مديران عزيز تا باهاش برخورد كنند.::bow
و اما بريم سراغ دربي:
من از اتفاقي كه افتاد و رفتار تماشاگر نماهايي كه مثلا طرفدار استقلال بودن واقعا متاسفم اونا كار خيلي زشت و ناپسندي انجام دادن سنگ پراني اونم سمت علي كريمي كه تماشاچي هاي پرسپوليس از قبل بازي تا آخر بازي اسمشو فرياد ميزدند..:ehe:
البته من خودم معتقدم استقلال احتياجي به هم چين تماشا چي هاي تند رو و بي مغزي نداره و بهتره اونام خودشونو استقلالي ندونن چون هيچ كدوم از طرفداران واقعي و منطقي استقلال اين آدم هاي بوققق دوست نداره..:ohum:
عكس العمل پرسپوليسي ها هم نسبت به سنگ پراني سمت علي كريمي قابل پيش بيني بود كه از نظر من وضعيتشون از اون طرفداراي استقلالي بهتره..:sooot:
چون تماشاچي هاي پرسپوليس تحريك شدن و اگه كار استقلالي ها انجام نمي شد اين تماشاچي ها مث اول نشسته بودن بازيشونو نيگا ميكردن..think::
البته اين اتفاق كاملا برنامه ريزي شده بود ولي چون بحث به جاهايي كه ميكشه كه قوانين سايت اجازه نميده من كشش نمي دم..
به هر حال توهين به بازيكناي مقابلو تحت هر شرايطي دوست ندارم فراموش نكنيد كه پرسپوليسي ها از همون روز اولي كه جواد نكونام رفت استقلال شروع كردن به توهين به اين بازيكن در جوابش نبايد انتظار داشت كه بازيكناي استقلال هم برخوردي بهتر از اين با بازيكناي ما داشته باشن..[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كاش به اين فكر ميكرديم كه نكونام و كريمي سالها به تيم ملي و ملت ايران خدمت كردن چه بسا بعضي از مردم دنيا فقط صرف ايراني بودن اين دو نفر ايرانو ميشناسن..:iran:
كريمي تو اين بازي خوب بود و من كه خودم چند بار از دريبل هاش به وجو اومدم ف اگه زايد تو زمين بود حتما ميتونست از موقعيت هايي كه كريمي خلق ميكرد استفاده كنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي افسوس كه گير مربي افتاديم كه افكارش در حد دو ماهي هست كه اومده پرسپوليس و انگار نه انگار بازيكناي پرسپوليس هر كدومشون واسه خودشون شخصيتي دارن كه مدت ها دارن باهاش توي اين فوتبال بازي ميكنند ..:-ang