من حاظرم شرط ببندم اگه معمارزاده نبودپرسپولیس موفق بود:ehe::eyvalla:think::
نمایش نسخه قابل چاپ
من حاظرم شرط ببندم اگه معمارزاده نبودپرسپولیس موفق بود:ehe::eyvalla:think::
داداش نياز نيست ديگه شرط ببندي اخه حق با توي واقعا حق با توي اصلا همه ي پرسپوليسيا حق دارن ديگه بازيه ي بعد حاي ميثاق تو دروازه نبايد باشه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir137 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا مشکل اصلی پرسپولیس نبود یک دروازه بان لایق
متاسفانه باخت بعدی اوردیم ولی باس همه چیزو فراموش کنیم و دل خوش به بازی های اینده ی تیم باشیم البته اگه بعضی از بازیکنای بی غیرت اجازه بدن که امکانش کمه اینم از شانسه تیممونه که چنین گل های مذخرفی می خوریم فقط کم بود یه گل به خودی بزنه گل هایی هم که خورده دسته کمی از گل به خودی نداشت ....باز خدارو شکر تو بازی با ذوب اهن و احتمالا دربی یکی از اون بی غیرت ها و البته ادم پر ادعا که علیرضا محمد باشه رو به علت مصدومیت نداریم باز خدارو شکر احتمالم داره میثاق بازی نکنه اینم شاید به نفع تیم باشه شایدم به ضرر تیم ....به امید موفقیت پرسپولیس .....
به نظر من مشکل اصلی پرسپولیس یه دروازبانه/حیف حقیقی رفت.
این بی شرف میثاق اصلا حال و روز برا ما نذاشته !
اون روز گزینه یکی از بدترین روزهای من میتونه باشه !
حتی باخت 3 - 0 به آبکی ها هم منو اینقد بد دهن نکرده بود ! :-ang
ولی بعد از اون بازی تا حتی امروز ساعتی یه بار دارم یه فخپحش نصیبش می کنم ! که میدونم حقشه !
این کریمی بدبخت اینقد تو اون بازی جون کند بعد این بیشعور اومد گند رد به همه چبز !!!!!!!!!!!!
بعد از بازی کریمی پیراهن فونیکه رو پرت می کنه طرف میثاق و بهش میگه اینو یادگاری داشته باش تا همیشه یادت باشه چه گندی امروز زدی ! :gahhr:
خوشبختانه هم از قرارداد بازیکنا 10 % و هم از این میثاق 15 % کم شد !
شاید آدم بشن !
هوشیار اگه تو ترکیب باشه میتونه واسه دربی آماده تر باشه لااقل !!!
دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست !
یعنی بدتر از این میثاق بی همه چیز میشه !
میثاق نشون داده اصلا در حد نام پرسپولیس نیست و من نمیدونم چرا دنیزلی بازیش میده به قول فیروز کریمی که میگفت المیر تولیا داره مرغ میگیره الان در مورد میثاق صدق میکنه.من نمیدونم چرا گذاشتند هم واعظی حالا هم حقیقی بره .جدا میثاق با روزهای اوجش خیلی فاصله گرفته.اون وقتها با حقیقی کورس فیکس بودن میذاشتند ولی حالا اینقدر افتضاح شده که همه دارند میگن هوشیار که نمیدونم کیه و تا حالا هیشکی ندیدتش فیکس بشه.
دقيقا همه زديد تو خال . تحليل اين باخت خيلي سادست. تيمي كه دروازه بان نداشته باشه بهتر از اينه كه يه گلر زاغارت داشته باشه .لامصب به هيچ توپي نه نمي گه.
همين بازي تيماي ديگه رو ببينيد چجوري گلراشون تيم رو جمع و جور مي كنن ؟ 2تا دونه واكنش تو صحنه هاي 100% مي تونه يه بازي باخته رو تبديل به برد كنه ولي تو دروازه ما يكي هست كه فكر كنم بشه چشم بسته از وسط زمين بغل پا بهش گل زد . وگرنه ساير خطوط تيم به نسبه موفق كار مي كنن . فكرش رو بكنيد تو اون جهنم 2گل بزني ديگه بايد برنده بياي بيرون نه اينكه ...
كاش فقط دنيزلي اين ميثاق پرادعا رو همچين بچسبونه رو نيمكت كه يادش بياد داره تو كدوم تيم بازي مي كنه . ولي حركات و روحيه تيم اميدواركنندست و ميشه با ترميم خط دفاع و دروازه بان اميدوار بود
خوشبختانه پولادي بالاخره پرسپوليسي شد ولي قانون عقب مونده فدراسيون ما اجازه بازي تو نيم فصل دوم رو بهش نميده و فقط مي تونه تو آسيا بازي كنه و شايد هم اگر كادر فني بخوادش واس فصل بعد بمونه .باز تغيير خيلي مثبتيه اونم تو پستي كه سالهاست مشكل داريم
ای خاککککککککککککککککککککککک کککک تو سر میثاق معمارزاده احمق خداییش دیدید چه به روزمون اورد
این مرتیکه چارتا گل بهشون داد دو دستی
بازم دم داش علی کریمی گرم که تا دقیقه 90 میدویید اینه بازیکن با غیرت نه اون میثاقه........................
به هر حال بازی رو باختیم خدا کنه این تیم با این روند بمونه واقعا بازی خوبی به نمایش گذاشتن و تمام گلایی که خوردیم تقصیر این میثاق بود بازم خاک تو سرشeterza::-
اقای اقا مهدی اینم از ایمون زایدت که این همه ازش تعریف میکردی اینهاش قشنگ بازیشو دیدی داداش؟؟؟مهاجم نی بابا مدافعست این دلال کی بوده یه مدافرو جای یه مهاجم بهمون انداخته خدا میدونه چه دلالی بوده ... قبلا یه حرفی در مورد شانس تیممون زده بودم که امروز به نظرم به همه ثابت شد و مشخص شد واسه کیسه کش ها توپی که به همه چیز میومد الا پنالتی داور ترکی واقعا ترکه پنالتی میگیره حالا این سمت واسه ما صلصالی مثله دروازه بانا شیرجه میزنه توپو با دست میزنه داوره انچوچک عینه خیالشم نی با اون کمک داور شاسگوله عوضی پنالتی نمیگیره . اقایون ایناست فرقه شانسای تیم استفراغی ها با ما .....مدیرای ما هم انگار نه انگار چند تا بازیه ی همین جوری مثله اب خوردن سر مارو البته با پنبه سر میبورن کسی نیست اعتراضی به فدراسیون و کمیته ی داوران انجام بده واقعا باس تاسف خورد ......