گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين امروز بعدازظهر تيم فوتبال پرسپوليس با حضور هادي نوروزي برگزار شد
ورزش سه - تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر از ساعت 18 در ورزشگاه درفشیفر پیگیری شد.
در این تمرین بازیکنان پس از گرم کردن بدنهای خود زیر نظر عاشوری به کار با توپ پرداختند و سپس به مدت 25 دقیقه زیر نظر گمالوویچ بدنسازی کردند. * هادی نوروزی در تمرین امروز حضور پیدا کرد و به طور اختصاصي به دویدن پرداخت.
* 10 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
* میثاق معمارزاده دقایقی به طور اختصاصی زیرنظر عزیزیان به تمرینات ویژه پرداخت.
* بازیکنان ملیپوش، ممددوتال که در تیم ملی بورکینافاسو حضور دارد به همراه مهرداد اولادی غائب بودند.
* یک بازیکن تستی در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد.
* در تمرینات گلزنی که سومديک برای قرمزپوشان درنظر گرفته بود انگیزه بالای محمد نصرتی و گلزنی های او در نوع خود بسیار جالب بود. استیلی در این تمرین تاکید داشت تا بازیکنان قدر توپهایی را که در محوطه 18 قدم به آنها می رسد بیشتر داشته باشند.
* نامهای از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی امروز به پرسپولیس ابلاغ شد که در مورد مسائل دوپینگ مواردی را گوشزد کرده بود.
* رضا نورمحمدی با 30 دقیقه تمرین در تمرین امروز حضور پیدا کرد.
* آنالیزور تیم فوتبال پرسپولیس که به تازگی به این تیم پیوسته بود، با اعلام برخی از اعضای کادر فنی از جمع قرمزپوشان جدا شد.
* پرسپوليسيها در مرحله پاياني به دو تيم تقسيم شدند و به فوتبال با دروازه هندبالي پرداختند. استيلي در اين تمرين خطاب به بازيکنان گفت، وقتي يک بازيکن نمره قبولي مي گيرد که اگر توپ را از دست داد، سريع بجنگد تا توپ را پس بگيرد. وي همچنين به بازيکنان قول داد که به بهترينها پاداش خواهد داد.
* فرياد شيث رضايي بر سر مجتبي شيري وقتي که يک پاس اشتباه از سوي شيري داده شد نيز سوژه اصلي فوتبال دست گرمي بود همين موضوع باعث شد که شيري به وي واکنش نشان دهد.
* در حاشيه تمرين امروز نورمحمدي به مدت 10 دقيقه با استيلي به گفتگو پرداخت و درباره وضعيتش به وي گزارش داد.
روزشمار آغاز شد / آخر هفته آخرین مهلت معرفی هیئت مدیره پرسپولیس و استقلال
مرجع خبری پرسپولیس : فقط تا پايان هفته مهلت انتخاب اعضاي هيئت مديره دو باشگاه پرسپوليس و استقلال باقي مانده اما خبري از انتخاب نفرات نيست.
تمديد مهلت براي اعلام اعضاي هيئت مديره دو باشگاه پرسپوليس و استقلال فرصت ديگري به وزارت ورزش داد اما اين فرصت سبب شد ترديدها براي انتخاب اعضاي مديران دو باشگاه بيشتر از قبل شد.
این امر باعث شود هواداران نگران دو تيم پيش خود بگويند كاش تمديدي در كار نبود تا بلكه تكليف مديريت تيم ها مشخص مي شد.
البته محمد عباسي وزير ورزش وارث یک کم کاری دو ساله است و تمام تقصیرات بر گردن او نیست. اما استقبال از تمديد مهلت اعلام اعضاي هيئت مديره دو باشگاه و استقبال از اين تمديد نشان مي دهد كه هنوز مسئولان ورزشي براي انتخاب اعضاي هيئت مديره به جمع بندي نرسيده اند و ظاهرا اگر اين تمديد شدن ها همچنان ادامه داشته باشد مسئولان از آن استقبال مي كنند.
در روزهاي گذشته خبرهاي زيادي در مورد اينكه عباسي نظري روي دو سرپرست فعلي دو باشگاه ندارد مطرح شده اما هيچ منبع و مقام رسمي اين شايعات را تاييد نكرده است.
تا 18 شهريور كه روز سرنوشت سازي براي استقلال و پرسپوليس است فرصت بسيار كمي باقي مانده است. كنفدراسيون فوتبال آسيا تا پايان هفته جاري فرصت داده نواقص فوتبال ايران كه هيئت مديره پرسپوليس و استقلال هم جزء آنهاست برطرف شود.
نزديك به دو سال است كه اين دو باشگاه به دلايل نامشخص زمان را از دست داده اندو با مدیریت تک نفره اداره می شوند. از دست دادن روزهايي كه هر دقيقه آن مي تواند اين دو تيم را كه جزء سرمايه هاي ملي هستند، به آرامش و حرفه اي شدن حركت دهد چيزي جز ضرر نيست و در اين بين فقط هواداران هستند كه بايد به پاي روابط پشت پرده بسوزند.
برای مشخص شدن بیشتر وضعیت این اتفاق باید سراغ عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ برویم. رئیس سازمان لیگ برتر ضمن تاکید بر تمدید مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاههای ایران برای تمکیل نقایصشان گفت: پنج باشگاه هنوز مدارکشان را تحویل ندادهاند و استقلال و پرسپولیس هم در انتظار معرفی اعضای هیئت مدیره و رئیس مجمع هستند.
عزیزالله محمدی گفت: با توجه به 3 روز تعطیلی در ایران و تعطیلی شنبه و یکشنبه در مالزی از کنفدراسیون فوتبال آسیا تقاضای تمدید مهلت کردیم که آنها با تقاضای ما موافقت کردند و این مهلت یک هفته دیگر تمدید شد.
وی افزود: باشگاههای مس رفسنجان، داماش و فجر شهید سپاسی هنوز تراز مالی خود را تنظیم نکرده اند ضمن اینکه دو باشگاه مس رفسنجان و داماش باید اصل اساسنامه ثبت شده خود را ترجمه کرده و برای ما بفرستند.
رئیس سازمان لیگ برتر اظهار داشت: دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز باید دو رئیس مجمع جداگانه داشته باشند، اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل آنها مشخص شده و اساسنامه خود را ثبت شرکت ها کرده و ترجمه آن را تحویل سازمان لیگ دهند.
وی تاکید کرد: مسئولان وزارت ورزش و جوانان قول داده اند که تا پیش از پایان هفته جاری این کارها را انجام داده و مدارک خود را تحویل سازمان لیگ دهند. در مجموع از بین 18 باشگاه حاضر در رقابتهای لیگ برتر فقط 5 باشگاه مدارک خود را تکمیل نکرده و تحویل نداده اند و بقیه باشگاهها هیچ مشکلی در این زمینه ندارند.
عزیز محمدی در خصوص آخرین وضعیت اصلاحات انجام شده در ورزشگاه ها بر اساس استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: تنها چهار ورزشگاه تختی اهواز، دستگردی تهران، یادگار امام قم و انقلاب کرج باقی مانده اند که باید عکسهای اصلاحات صورت گرفته در آنها را تحویل سازمان لیگ دهند تا ما این عکسها را برای کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کنیم.
میثاق معمارزاده: مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است
مرجع خبري پرسپوليس :دروازه بان خوش قامت و آماده تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فکر می کنم تعداد گل های به ثمر رسیده شرط نیست و مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است.
میثاق معمارزاده كه در مسابقه برابر سياه جامگاه يك پنالتي حريف را مهار كرد گفت: تمرینات فشرده ای را در اردوی مشهد پشت سر گذاشتیم. تمرینات سنگین ما از روز یکشنبه آغاز شد و در اردو نیز با دو نوبت تمرین در روز به شرایط خوب و قابل قبولی رسیدیم.
وی افزود: خستگی مفرط بازیکنان اجازه بازی در برابر تیم جوان، دونده و جنگنده حریف را به ما نداد. علاوه بر آن، تیم ما از بهره بردن از چند بازیکن مصدوم و ملی پوش نیز محروم بود، به همین دلیل نتوانستیم با تعداد گل بیشتر این تیم را شکست دهیم اما من فکر می کنم مهم بردن پرسپولیس در همه مسابقات است، حالا فرقی نمی کند با یک یا چند گل باشد.
دروازه بان پرسپولیس تصریح کرد: بازی تدارکاتی در مشهد به ما کمک کرد تا حدودی ضعف ها را برطرف کنیم و با آمادگی کامل به مصاف ذوب آهن برویم و با یک برد در اصفهان بتوانیم شرایطمان را در لیگ و جدول مسابقات بهبود بخشیم تا در برابر استقلال با روحیه ای مضاعف ظاهر شویم.
معمارزاده در مورد وضعیت بدنی اش نیز افزود: از روزی که در پرسپولیس کارم را شروع کردم، شرایطم خوب بوده ولی هنوز به آن آمادگی آرمانی نرسیده ام و امیدوارم در روزهای آینده بتوانم به اوج توانایی هایم برسم و از نظر ذهنی، روحی و بدنی در هر شرایطی به پرسپولیس کمک کنم.
میثاق در مورد برخورد با بازیکن تیم سیاه جامگان گفت: یکی از بازیکنان حریف در صحنه ای با من درگیر شد و مچ پایم را مورد هدف قرار داد ولی مشکل خاصی نبود و درد اندکی را در ناحیه ماهیچه پایم بوجود آورد که خدا را شکر رفع شد.
دروازه بان سرخپوشان در ادامه درباره خستگی بدنی اش افزود: من قبل از اینکه به پرسپولیس بیایم حدود 15 روز با تیم ملی بودم و قبل از آن هم حدود 15 روز با یکی از دوستان، تمرینات سنگینی را انجام داده بودم که در کل، حدود دو ماه و نیم تا سه ماه، تمرینات مداومی را پشت سر گذاشتم و این خستگی طبیعی است اما طی صحبت هایی که با سعید عزیزیان داشتم قرار است روند تمرینات طوری باشد که خستگی ها رفع گردد و تمرینات شادابی را انجام بدهیم.