بابا دوستان رئال که به رای و تائید احتیاج نداره اینقد بزرگ هست که لازم نیس. به این چیا توجه نکنید و به فکر جشن دو رقمی شدنه امسال اروپایمون توجه کنید و بدونید هر چی به تیمی بیشتر حرف زده بشه از بزرگیش و حسادت حریفانه
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا دوستان رئال که به رای و تائید احتیاج نداره اینقد بزرگ هست که لازم نیس. به این چیا توجه نکنید و به فکر جشن دو رقمی شدنه امسال اروپایمون توجه کنید و بدونید هر چی به تیمی بیشتر حرف زده بشه از بزرگیش و حسادت حریفانه
من نمی دونم چرا این بارسایی ها به همه تیم ها مشکل دارن.
از هرتیمی می بازن یا مساوی می کنند فورا حرف های....به رئال میدن به بازیکن ها واین که رئال ستارشون رو خریده
آخه من نمی دونم الان کدوم بارسایی در رئاله؟؟!!
چندین ساله قبل ما دوتا بازیکنشون رو خریدیم تازه خودشون از بارسا راضی نبودند.
بچه ها ما 2سال قبل توخونه از میلان باختیم ساله بعدش هم ماازشون بردیم ولی هیچ مشکلی بینمون پیش نیومد ولی بازی منچستر با بارسا - بارسا با میلان - بارسا با رئال
همش درگیری پیش اومد.
تازه ماهم که بایه تیمه دیگه بازی می کنیم و با نتیجه پرگل 7-1 می بریم می گن ما 8-0 بردیم
قشنگ معلومه.......
یکی نیست بگه به فکر تیم خودتون باشین تا هفته 12 4تا مساوی دادین حالا 38تا هفته هست.
اول این نظر سنجی هم به درد نمی خوره قشنگ معلوم بو باحقه برنده شده بارسا 15 درصد بود چطور شد در عرض یک روز شد 22 !!!!!!
دوم کسی که نظرسنجی رو ببره قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ نشده
آمار رونالدو و مسی در بازی ملی
رونالدو:
در پرتغال در 86 بازی ، 30 گل زده است
مسی:
در آرژانتین ، 18 گل در 66 بازی
رونالدو بهتر از مسی:
سلام . دوستان رئالی
من امروز تو مرجع خبری رئال خوندم که کریس و مسی تو تیم های ملی ضعیف عمل کردن !
خداییش این بی انصافیه که نوشتن کریس تو پرتغال ضعیفه ! در حالی که مسی خیلی بدتر از کریس تو ملی بازی میکنه !!!!!
لطفا نظرتون رو بیان کنید
رونالدو همه چیش بهتراز مسی هست.
بچه ها جدید شدهlagh:: هواداران بارسا می گن ما به تیممون اعتماد نداریم. مااگه اطمینان نداشته باشیم لیاقت رئال کبیر رو نداریم.
تیمی که داره عالی نتیجه می گیره بهترین بازیکن های جهان در اون بازی می کنند آن وقت بهش اعتماد نداشته باشیم؟!mas:-
من نمی دونم این بارسا این همه شانس از کجا میاره:ahaaaaaa: خدایی خیلی خوش شانسه در الکلاسیکو ها در بازی با بیلبائو و....
باید به تیمشون افتخار کنند که داور و شانس عالی دارن:ahaaaaaa:
خیلی منتظر بازی با والنسیا هستم.chomagh
خیلی منتظربازی با سویا هستم.chomagh
خیلی منتظر الکلاسیکو هستم.chomagh::bow
...::bow
بچه ها خیلی جالبه ها مسی این همه در لالیگا بوده رونالدو هم 2فصل بوده
به اندازه هم هتریک کردن:ahaaaaaa::khandeeeee bahal:
به این می گن بازیکن.واقعا که بهترین فورواردی:love:
هم قسم شدن بازیکنان پرتغال برای موفقیت با رونالدو
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو در بازی رفت پرتغال و بوسنی بی تردید درون و بیرون زمین یک نماد بود . یکی از شوت هایش که می توانست به گل بدل شود ، توسط تکه ای از چمن بازی خراب شد و شاید به همین خاطر بود که این بازیکن ، زمین زنیکا را شبیه "باغچه " خوانده بود . جالب این جاست که یک نفر ، این تکه چمن را برداشته و آن را در حراج با قیمت پنج هزار یورو فروخته است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا همه برای بازی برگشت با بوسنی به کریستیانو مطمئن هستند . گفته می شود که هم تیمی هایش از او خواسته اند " همچون دورانش در رئال مادرید " باشد تا آنها را از بحران خارج کند . استادیوم لوز در بنفیکا ، جهنمی برای حریف خواهد بود چرا که جمعیت می خواهند پاسخ جو تحریک آمیز بوسنی را بدهند .
برونو آلوس پس از بازی در زنیکا گفته بود :" هواداران ما ، کار را برایشان مشکل خواهند کرد . حضور تعداد زیادی از هواداران در استادیوم می تواند مهم باشد . من از آنها کمک طلب می کنم..."
مطمئن باش کریس یه سال دیگه تو رئال بمونه میترکونه:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:: jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]