مسابقه برگزار شد و اولین چهره تیکه تیکه شد ki::
برین جواب بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
مسابقه برگزار شد و اولین چهره تیکه تیکه شد ki::
برین جواب بدین
درمورد مسابقه از دوستمون میخواستم بپرسم که
منبع عکس ها از البوم دربیه
یا از خودشون میگیره اگه راه اول باشه راحت میشه تقلب زد
راستی سلام خیر سرم تازه واردم :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the miz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
به دربی خوش اومدیlove::
بعضی وقتا از آلبوم دربی میارم و بعضی وقتا هم از خودشون میگیرمheee::
اما اینو که الان گذاشتم از .....ki::
اره خوب اینجوری بهتره
من از فوتیران میام اینجا
یه نکته ای که اینجا برام جالبه اینه که من این همه مدت اونجا پول میدادم کاربر ویزه میشدم
ولی الان اینجا میبینم که تمام امکانات کاربر ویزه فوتیران تو دربی رایگانه
به خاطر همین از اینجا خوشم امده میخوام اینجا فعالیت کنم تمام تلاشمو میکنم love::
موفق باشید :nishkhand:
اعصابم خیلی خورد شد امروز:chi migi::ehe:
آی دی منو هک کردن:narahat::ehe:
داداش ای دیتو هک نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مشکل امروز تو کل کشور بود البته تو بعضی از استان ها بیشتره
واسه من هم از این قاعده بی بهره نیست ایشالله تا فردا حل میشه
به دوست جدیدمون هم خوش امد میگیم ki:: فصل خوب رو تو دربی داشته باشی عزیز :flowerysmile:
من امروز موتورو برداشتم رفتم پیش دوستم
حالا دم در حیاط با موتور وایستادم و دوستم رفت خونشون که یکم اب بخوره و بیاد
خلاصه اینکه من وایساده بودم که یهو چشم افتاد به ماشین یگان که داره سمت من میاد منم با خودم ری-ه بودم و کوچه ها تنگ بود و من بودم و جناب پلیس ki::
خلاصه ماسین یگان با چهار تا کله گنده به ما رسید و منم موتورو به حالت آماده باش گذاشته بودم::bow که تا نگه داشت منم فرار کنم اما شانس اوردم که یگان همینجوری یه نگاهی بهم کرد واخم کرد و منم خودمو عادی نشون دادم که مثلا گواهینامه موتور دارم ( اما دلم داشت گوپ گوپ میکرد بد جور heey:: )
خلاصه این که یگان با فاصله ی یک متری ازم رد شد و منم با خوردم ری دم اما چیزی نگفت و رفت heey::
داداش دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیالم راحت شدheee::heey::
چه مشکلی؟زمر؟باید رمزتونو عوض کنین پیشنهاد یاهو هست اجباری
درضمن دوست محترم شما روزه تشریق نداشتن؟
خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط the miz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی رسما اعلام کردی بارسایی دیگه:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم دوتا تیم کناریش موفق باشن اما وسطی یخ
از نیروی محترم انتظامی گفتی منم امروز خاطره دارم هلونقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین قشر فرهیخته امروز ما رفته بودیم گشتی بزنیم که یه پیچو خلاف دور زدیم که یهو دیدیم به به ببین که اینجاس عمو پلیسا که قشنگ رفتیم به اغوش قانون و بعدم که مدارک کلا ندارمو کارتو مارت ماشینم که نبود
هیچی دیگه گفتم الفاتحه که دوستم با روشی فوق العاده خودشو به حال بد زدن زد من میگفتم ا تو کی چیزیت نبود یهو چت شد یارو پلیسه هم یه جریمه نوشت گفت زود ببرش دکی حالا من گیر داده بودم بابا تو که چیزیت نبودheee::بعد یهو جرقه ای تو ذهنم زده شد هر چند دیر اما زده شدheee::
نتیجه اخلاقی اینکه پلیس خوب هم پیدا میشه خدا خیرش بدهdallliii