آره 2 نصف تشكر ميكنه بعدشم كه مثلا آنلاين نيست هر جا بري تشكر زده:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره 2 نصف تشكر ميكنه بعدشم كه مثلا آنلاين نيست هر جا بري تشكر زده:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هواداران یووه در دربی ؛
رسول فکر میکنه ضد آرسنال حرف می زنم ولی ..........
من طرفدار آرسنالم ..... :nishkhand: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا تمام تغييرات از همين زمان شروع شد يعني سايت يوونتوس دات آي آر اون مطلب رو منتشر كرد و تقاضا كرد همه جا بزاريم منم تو دربي و فوتيران گذاشتم نتيجش اين شد كه كاربرا پوستشونو كندنheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی واقعا دمت گرم ............
من بازم برم درخواست کنم شاید نتیجه داد .......... heee::heee::heee::
یه سوال دارم که شاید کهنه کار های دربی بتونن جواب بدن
چرا اسم این بخش کمپ دربی *جلد سوم *هست ؟
چرا جلد سوم ؟
مگه قبلا جلد اول و دوم هم داشته ؟
پ نه پ از اول جلد 3 بوده ............
جلد 1 :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جلد 2 :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تاریخچه کمپ :نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول اسم اینجا کمپ نبود
وقتی من اینجا عضو شدم ( تیر ماه 90 ) اینجا یه بهارستان دربی داشت که توش اخبار میزاشتیم
بعدش وقتی بهارستون دربی جلد اولش تموم شد ( 100 صفحه رسید ) جلد دومش رو هم احداث کردیم heee::
بعد از جلد دوم بهارستان دربی بچه ها تصمیم گرفتن که اسم بهارستان رو تغییر بدن
و تصمیم گرفتن که اسم بهارستان دربی رو به کمپ دربی تغییر بدن
و بعد از اون هم داداش سینای ( sina acm ) تایپیک (( کمپ دربی جلد اول )) رو درست کرد و بعد از اونم به ترتیب
(( جلد دوم کمپ دربی)) با دستان مبارک احمد رضا احداث شد
و
بعد از اونم
(( جلد سوم کمپ دربی )) با دستان مبارک بنده حقیرheee:: تاسیس شد . و بنا به دستور مهدی تصمیم گرفتیم که دیگه اینجا اخبار نزاریم و حرف های خودمونی اعضا اینجا گفته بشه .
اطلاعات من در همین حد بود . امیدوارم تونسته باشم بهتون منظور رو رسونده باشم چون خودم که هیچی نفهمیدم heee::.قبل از اینو دیگه نمیدونمheee::
کامل ترین نوع اینجوری بود که عبدالله گفت ........... ki::
ميگن آزمايش موشك هاي بالستيك قاره پيما بوده اوضاش خراب شده هونجا منفجرش كردن تا كسي رو لت و پار نكرده:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما كه به اصطلاح خودتو توپچي هستين حالا موقع جنگ شده تانكچي شدين:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورود شما را به گروهك تروريستي ونگر به تمام كاربران دربي تسليت ميگوييم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدي اجازه هست ما هم يه اتحاد تشكيل بديم حساب اينا رو برسيمlagh::
از اف سی بایرن و عبد الله پیرو ممنونم اطلاعاتتون عالی بود ممنونم که کمکم کردین پس یعنی الان صفحه 69هستیم برسه 100میریم جلد چهارم؟