-
"احساس خوبی دارم، برای بازگشت آماده ام"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باستین شواین اشتایگر با 27 سال سن اکنون به عنوان کاپیتان دوم باشگاه بایرن مونیخ محسوب می شود. او برای اولین بار در سال 2002 به تیم اول بایرن راه یافت و در حال حاضر بیش از 350 بار پیراهن بایرن را بر تن کرده است. باستین اکنون یکی از ارکان تیم ملی آلمان را شامل می شود و با 90 بازی ملی نقش بسزایی در القای تاکتیک های اتخاذی توسط یوآخیم لوو را دارد. او در نیم فصل اخیر پس از آسیب دیدگی از ناحیه شانه دست در بازی با ناپولی 9 بازی بوندسلیگایی را از دست داد اما باواریایی ها در غیاب رهبر خط هافبک خود توانستند نتایج مناسبی کسب و قهرمان نیم فصل باشند. در این گفتگو باستین در مورد روند بهبودی خود و فصل ناکام گذشته و قهرمانی در نیم فصل اول بوندسلیگا و عزم بایرن برای کسب هر سه عنوان قهرمانی در این فصل صحبت می کند.
بایرن- باستین در تعطیلات نیم فصل و کریسمس به سر می بریم تعطیلات را چگونه گذراندید؟
شواین اشتایگر- من برای تعطیلات نیم فصل، به جستجوی خورشید پرداختم و در نهایت امروز موفق شدم آن را بدست بیاورم و حمام آفتاب گرفتم به طوری که شما می توانید آن را از رنگ پوستم متوجه شوید(لبخند). اما به طور جدی: من بدنبال این بودم که زمانی را از هیاهوی آغاز سال نو دور باشم تا بتوانم با قدرت کافی پس از آن حاضر شوم. من خرید های سال نو را زودتر انجام دادم زیرا مدت زمان زیادی بدلیل مصدومیت خود برای این کار در اختیار داشتم.
بایرن- پس شما در این مدت بدنبال انجام اسکی نبودید؟
باستین- خیر- والدین من اغلب هر روز زمستان را در پیست اسکی هستند و برادرم توبی نیز معمولا اسکی می کند ولی برای من بهتر بود که چند روزی را بدون سرو صدا سپری کنم.
بایرن- شما 9 دیدار را بدلیل شکستگی ترقوه از دست دادید وضعیت بازیابی شما چگونه پیش می رود؟
باستین- دوباره احساس خوبی دارم من در دیدار برابر بوخوم و کلن صرفا بدلیل توصیه پزشک و احتیاط شرکت نداشتم تا آن زمان خطر تشدید جراحت برایم وجود داشت و به همین دلیل مصلحت نبود که در این دو بازی به میدان بیایم درک این مسئله برایم سخت بود زیرا سه هفته کامل به طور منظم تمرین می کردم تا بتوانم شرایط لازم برای بازگشت را پیش از کریسمس داشته باشم و در دیدار مقابل کلن حاضر شوم همین امر کمی مرا ناامید کرد.
بایرن- خوشبختانه تیم برابر کلن و بوخوم نتیجه گرفت...
باستین- من از این بابت بسیار خوشحال شدم. بازی را با فردی فیزیوتراپیسات باشگاه تماشا می کردم او به من گفت ما معمولا مقابل کلن مشکل داشتیم ولی تو یک بار در ترکیب نبودی و بایرن نتیجه گرفت (می خندد).
بایرن- یک سال پر فراز و نشیب را به پایان رساندیم سالی بدون جام برای باشگاه بود شما سالی که گذشت را چگونه ارزیابی می کنید؟
باستین- همه ما از اینکه جامی کسب نشد ناراحت هستیم. اما صادقانه بگویم ما سزاوار آن بودیم زیرا بیش از جد اشتباه داشتیم ما همیشه به عنوان یک تیم در زمین حاضر نشدیم و این دلیل اصلی مشکلات ما بود. سرانجام با حل این مشکلات ما خوشبختانه توانستیم سهمیه لیگ قهرمانان را داشته باشیم.
بایرن- فصل جدید به معنای واقعی یک شروع برای بایرن بود، از همان ابتدا در صدر جدول بوندسلیگا قرار داشتید و توانستید به مرحله حذفی لیگ قهرمانان نیز راه پیدا کنید و در جام حذفی نیز به راحتی به یک چهارم پای گذاشتید.
باستین- این خیلی خوب است. حضور بازیکنان جدید ما را قوی تر کرد و به خوبی در این فصل درخشیدند. ما تیمی کاملا متعادل داریم و سزاوار قرارگیری در صدر هستیم اگر چه فکر می کنم یک یا دو امتیاز را بی مورد از دست دادیم.
بایرن- کدام بازی در ذهن شما است؟
باستین- به عنوان مثال تساوی بدون گل برابر هوفنهایم ما پس از انجام دو بازی در یک هفته بسیار خسته بودیم و نیمه اول دشواری را برابر آن ها داشتیم. اما می توانستیم آن دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم ما تلاش خود را در آن بازی انجام دادیم و پشتوانه پیروزی را داشتیم از این موضوع ناراحتم که چرا موفق نشدیم. اینجا در بایرن پیروزی از همه چیز مهمتر است.
بایرن- باشگاه نیم فصل خوبی را پشت سر گذاشت و اکنون بایرن برای هر سه جام می جنگد به نظر شما چرا این فصل از فصل گذشته بهتر بود؟
باستین- ما فصل را بدون هیچ اسیب دیدگی شدیدی آغاز کردیم و از اشتباهات زیادی که در فصل پیش انجام داده بودیم و از آنچه در پایان فصل نصیبمان شد درس گرفتیم اگرچه در این فصل نیز بازی هایی بود که ما در کار تیمی با شکست مواجه شدیم و این برای تبدیل شدن به یک فرم ایده آل طبیعی است.
بایرن- یوپ هاینکس بار دیگر مربی بایرن شد و از تابستان در تمرینات حاضر بود ویژگی اصلی او چیست؟
باستین- او همواره خونسردی خود را حفظ می کند و به صورت باورنکردنی با دانش است بسیار خوب خود را به جای بازیکن قرار می دهد( شرایط بازیکنان را درک می کند). دوست دارد یک جو هماهنگ در تیم حاکم باشد زمان بسیاری را صرف می کند تا اشتباهات بازیکنان را گوش زد کند و این بسیار مهم است و در مجموع یوپ هاینکس بسیار بسیار خوب است. باورنکردنی است او نسبت به سنش بسیار آماده است از آخرین باری که او در بایرن بود دو سال می گذرد ولی شما تصور می کنید که وی جوانتر شده باشد. (می خندد).
-
تاخیر رافینا برای حضور در اردوی باواریایی ها
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- رافینا مدافع کناری باواریایی ها به دلیل مشکلی که در ویزای ورودش به قطر ایجاد شد با اندکی تاخیر به اردوی بایرن در این کشور ملحق خواهد شد.
به گزارش fcbayern.ir و به نقل از سایت ساکرنت، رافینا به دلیل مشکل و وجود بی نظمی که در مدارک و مستندات وی بود از پرواز روز دوشنبه بایرن خود جا ماند اما کرستین نرلینگر مدیر ورزشی بایرن گفت: این موضوع در حال حل و فصل شدن است.
"مشکلاتی بین دو کشور برزیل و قطر برای صدور ویزا وجود دارد" او که با وبسایت رسمی باشگاه بایرن صحبت می کرد ادامه داد:" این مشکلات به وجود آمده در حال مرتفع شدن است".
به این ترتیب رافینا دو جلسه تمرینی بایرن را در اردوی قطر از دست داد اما او غروب فردا چهارشنبه به سمت قطر حرکت خواهد کرد و می تواند سومین جلسه تمرین در اردوی زمستانی را همراه دیگر همبازی هایش انجام دهد.
نرلینگر برای حضور رافینا بسیار مشتاق است و تاکید کرد که هیچ گونه سرزنشی برای تاخیر رافینا وجود نخواهد داشت.
-
رویس مورد توجه یورگن کلوپ
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - طبق خبرگزاری های آلمان بوروسیا دورتموند قصد دارد برای به خدمت گرفتن مارکو رویس اقداماتی را انجام دهد.
به گزارش fcbayern.ir و به نقل از بیلد قرارداد بازیکنانی همچون محمد زیدان ، فلوریان کرینگه و آنتونیا دا سیلوا که در ماه جون با باشگاه دورتموند به پایان میرسد دیگر تمدید نخواهد شد تا این باشگاه بتواند با پول حاصل از آن ستاره ی مونشن گلادباخ ، مارکو رویس را به خدمت بگیرد.
همچنین این خبرگزاری اعلام کرد سباستین کل و پاتریک اومویلا که در حال حاضر در باشگاه دورتموند فعالیت دارند تنها در صورتی میتوانند در این باشگاه بمانند که حقوق و دستمزد کمتری را طلب کنند.در این صورت این باشگاه میتواند 8 میلیون یورو بدست آورد .
اما از سوی دیگر بوروسیا مونشن گلادباخ اعلام کرده است که رویس را فقط با قیمت 17.5 میلیون یورو به فروش میرساند . البته خود رویس خواهان پیوستن به دورتموند است.
با وجود اینکه دورتموند پیشنهاد خود را به صورت رسمی برای جذب این بازیکن اعلام نکرده است اما نتایج نشان میدهد که بازیکنان بیشتر علاقه دارند به جای بایرن مونیخ به تیم یورگن کلوپ بپیوندند.
مارکو رویس در این فصل در 18 بازی مونشن گلادباخ در بوندسلیگا توانست 13 گل برای این تیم به ثمر برساند.
-
قیمت ماریو گوتزه بسیار بالا است
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ با بیان این مطلب که هزینه انتقال ماریو گوتزه برای باشگاه بسیار گران است تقریبا به تمامی شایعات مبنی بر انتقال جوان 19 ساله دورتمند به باواریا خاتمه داد.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت خبری سوپراسپورت، جوان با استعداد دورتمند مورد توجه بسیاری از باشگاه های اروپایی از جمله آرسنال قرار گرفته است و باشگاه بایرن نیز برای جذب وی ابراز علاقه کرده بود. اما صحبت های اخیری که هوینس با مجله بیلد انجام داد انتقال وی به بایرن را برای باشگاه بسیار پر هزینه خواند.
او گفت:" قیمتی را که برای این انتقال توسط باشگاه دورتمند در نظر گرفته شد بیش از40 میلیون یورو است ما هرگز چنین پولی برای یک بازیکن پرداخت نخواهیم کرد چنین ترانسفر هایی در لیگ برتر انگلیس و لالیگای اسپانیا می توان مشاهده کرد نه در المان. ما هرگز چنین پرداخت های احمقانه ای را تنها برای به خدمت گرفتن یک بازیکن جوان انجام نخواهیم داد."
هوینس همچنین گوتزه مناسب برنامه و تاکتیک های بایرن نمی داند و می گوید:" در حال حاضر واقعا گوتزه باید در چه پستی در ترکیب بایرن حاضر شود؟"
میشائیل زورک مدیر ورزشی باشگاه بوروسیا دورتمند نیز در صحبت هایی که امروز چهارشنبه با بیلد انجام داد از موافقت گوتزه برای حضور در دورتمند برای سال اینده خبر داد.
زورک به بیلد گفت:" گوتزه با باشگاه بوروسیا دورتمند تا سال 2014 قرارداد دارد و ما هیچ دلیلی برای فروش وی نداریم." او همچنین ادامه داد:" اگر باشگاهی پیشنهاد یک میلیارد یورویی برای جذب گوتزه ارائه دهد آنگاه ما می توانیم برای فروش او تصمیم گیری کنیم."
-
تقابل بایرن و چلسی برای تصاحب کراسیچ
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- دو باشگاه بایرن مونیخ و چلسی برای جذب میلوس کراسیچ وینگر 27 ساله یوونتوس وارد رقابت شدند.
به گزارش fcbayern.ir، آبی های لندنی به شدت علاقه مند به جذب این بازیکن صرب تبار هستند و آنره ویاس - بوآس معتقد است که چلسی برای موفقیت در ادامه فصل به وجود کراسیچ نیاز دارد و او می تواند پیشرفت زیادی را در لیگ برتر جزیره از خود نشان دهد. با این حال چلسی رقابت بسیار سختی را با باواریایی ها خواهد داشت آن ها نیز برای خرید زمستانی و به عنوان جایگزینی مناسب برای دو وینگر اغلب مصدوم خود روبن و ریبری روی خرید ملی پوش صربستانی حساب ویژه باز کرده اند.
کراسیچ تنها در 6 دیدار با پیراهن راه راه یوونتوس در نیم فصل اول حاضر شد.
-
تونی کروس جوان اول باواریا
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- تونی کروس امروز 22 ساله شد اما به دلیل اردوی آموزشی باشگاه بایرن هیچ جشن تولدی برای او انجام نشد. در شرایط اردویی و آماده سازی شرایط بدنی به سختی می توان شرایط یک جشن مناسب را فراهم نمود ولی هم تیمی های کروس آرزوی های بسیار خوبی را برایش داشتند و تولد را به او صمیمانه تبریک گفتند. کروس به تلویزیون رسمی باشگاه بایرن گفت:" من به این شرایط عادت کردم و می توان با آن زندگی کنم."
یکی از مزایایی اردوی زمستانی بایرن در دوحه این بود که تونی کروس به جای آنکه تولد خود را در هوای فریز شده ی مونیخ جشن بگیرد در دوحه و با لباس های زمستانی جشن گرفت. تولد تونی کروس یک از رویداد های حاشیه ای اردوی بایرن در قطر بود. بایرن برای حضوری پرقدرت و کسب سه جام در نیم فصل دوم رقابت ها اردوی را در کشور قطر برگزار کرد.
تونی کروس عملکرد خوبی در نیمه اول فصل داشت و به خوبی در چند دیداری که باستین شواین اشتایگر غایب بود توانست جای خالی او را در مرکز زمین پوشش دهد. تونی 22 ساله که از عملکرد خود درنیم فصل اول خشنود بود گفت:" من یک سال بسیار خوب داشتم و از نظر عملکردی یک گام بلند به جلو برداشتم." با این حال او کاملا به این نکته اشراف دارد که برای حفظ استاندارد خود شرایط دشواری خواهد داشت. او ادامه می دهد:" من برای حفظ شرایط خود زمان زیادی را برای استراحت نخواهم داشت و من می توانم آن را به شما قول دهم."
تونی بسیار شایسته است
یوپ هاینکس سرمربی باواریایی ها با ستایش از جوان باواریایی تیم خود می گوید:" تونی با احساسی بسیار قوی در تمرینات شرکت می کند، او ضریب هوشی بسیار بالایی دارد، به خوبی می داند که چگونه باید بازی کند او به خوبی سرعت بازی را تحت کنترل می گیرد. تونی واقعا بازیکن فوق العاده ای است."
هیچ گونه شک و تردیدی در مورد مهارت های کروس وجود ندارد بدون تردید وی بازیکنی است که می تواند پیشرفتی فوق العاده داشته باشد. هاینکس معتقد است:" کروس از نظر روحی بازیکنی با اعتماد بنفس است و با ایده هایی که در ذهن دارد می تواند کنار سایر ستاره ها به خوبی بازی کند." در واقع هاینکس مربی بود که نقش بسزایی در پیشرفت های تونی داشت او کروس را در لورکوزن و بایرن در اختیار داشت و همواره به او به عنوان یک بازیکن با استعداد می نگریست و میدان می داد.
افزایش قدرت بدنی با تمرینات بدنسازی
کروس در مورد هاینکس می گوید:" آقای هاینکس به من اعتماد دارد و این چیزی است که من به آن نیاز دارم" سرمربی همواره به تونی کروس یادآوری می کند تا بتواند در جنگ های فیزیکی شرکت داشته و موفق باشد. " خواسته هاینکس از من این است که از نظر فیزیکی قوی تر شوم، و من پس از هر بازی احساس اعتماد به نفس بیشتری دارم." کروس دستورات هاینکس را به خوبی اجرا می کند و همین امر موجب پیشرفت وی در باشگاه و تیم ملی است.
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران نیز ضمن تبریک سالروز تولد جوان اول باواریا آرزوی پیشرفت روز افزون وی را دارد و امیدواریم روزی جا پای بزرگانی همچون افنبرگ و شواین اشتایگر در خط هافبک بایرن بگذارد.
-
مارکو رویس طلایی پوش شد
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- مارکو رویس جوان اول باشگاه مونشن گلادباخ سرانجام پس از رایزنی های فراوان و پیشنهاداتی که از باشگاه های بزرگی همچون رئال مادرید، بایرن مونیخ و بوروسیا دورتمند داشت سرانجام به طلایی پوشان وستفالن پیوست.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از بیلد، رویس 22 ساله با قراردادی پنج ساله به بوروسیا پیوست و از فصل آینده برای زنبورها توپ خواهد زد. هنوز اطلاعات مالی دقیق این انتقال منتشر نشده است اما در همین حین اخبار تایید نشده ای مبلغ این انتقال را بالغ بر 17.5 میلیون یورو تخمین زده اند.
میشائیل زورک مدیر ورزشی باشگاه بوروسیا دورتمند در این مورد گفت:" خوشحالم که مارکو را به نفع باشگاه دورتمند در اختیار گرفتیم. رقابت سختی برای جذب وی داشتیم اما سرانجام مارکو بهترین تصمیم را گرفت."
-
یواخیم لو، تشنه قهرمانی در یورو 2012 است
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان، بی صبرانه در انتظار آغاز رقابت های یورو 2012 است و قصد دارد سرانجام با تیمش یک تورنمنت مهم را فتح کند.
آلمان ها آخرین بار با پیروزی 2-1 مقابل جمهوری چک در فینال یورو 96، فاتح یک تورنمنت مهم شدند و لو قصد دارد به روند ناکامی ژرمنها در مراحل پایانی جام های مختلف پایان دهد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت: "رقابتهای بسیار بسیار دشواری خواهد بود اما ما قصد داریم سرانجام در یک تورنمنت بزرگ به قهرمانی برسیم. همه بازیکنان تشنه موفقیت هستند و ما نیز در حال حاضر در جایگاهی قرار داریم که می توانیم هر حریفی را شکست دهیم. نه تنها به خاطر سبک بازی مان، بلکه به خاطر بازیکنان باکیفیتی که در اختیار داریم. من واقعا در انتظار آغاز یورو هستم. حضور در چنین رقابتهایی انرژی زیادی از فرد می گیرد اما چالش بزرگی است. مهمترین چالش این است که بتوانید ایده ها و برنامه هایتان را اجرا کنید."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
شواین اشتایگر: من با چابی و اینیستا فرق دارم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر بازیکن خط میانی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که نباید او را با آندرس اینیستا و چابی ارناندس مقایسه کرد؛ چرا که او ویژگی های متفاوتی درمقایسه با این دو بازیکن اسپانیایی دارد.
یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ بارها در صحبتهایی به مقایسه شواین اشتایگر با ستاره های بارسلونا پرداخت ولی این ستاره آلمانی نظر متفاوتی دارد.
شواین اشتایگر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ بازتاب یافت گفت: «هر دوی این بازیکنان، بازیکنان فوق العاده ای هستند و هیچ شکی دراین نیست ولی من خودم را اندکی متفاوت از این دو بازیکن می دانم. به ویژه از نظر شرایط فیزیکی.»
این ستاره آلمانی ادامه داد: «من با توجه به شرایط فیزیکی ام، کمتر در نبردهای هوایی برای کسب توپ پیروز می شوم. به علاوه من راهکارهای متفاوتی را در مقایسه با آنها برای مسائل می یابم. ولی دقیقا می دانم که منظور یوپ از این صحبتها چیست.»
شواین اشتایگر در دو ماه اخیر به خاطر مصدومیت از میادین به دور بود. مصدومیت شواین اشتایگر مصدومیتی از ناحیه شانه بود و انتظار می رود تا در اولین بازی بایرن در سال جدید میلادی به میدان برود. اولین بازی بایرن در سال 2012 در روز 20 ژانویه مقابل بروسیا مونشن گلادباخ خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
توماس مولر: قلدرها منتظرند، اما باید چمدانهایشان را ببندند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره ملیپوش بایرن مونیخ گفت آدمی خیالباف نیستم اما دوست دارم در سال جدید به مقام قهرمانی بوندسلیگا، جام حذفی، لیگ قهرمانان و یورو ۲۰۱۲ برسم.
توماس مولر در گفتوگویی با روزنامه بیلد اظهار داشت: بدیهی است بیش از هر چیزی دوست دارم در سال جدید، خانوادهام سلامت باشد. همینطور در اوج آمادگی بمانم و مصدوم نشوم. مقابل دروازه حریفان برخلاف اواخر سال گذشته، نیز با اندکی خوش شانسی، گلزن باشم. از جنبه ورزشی می خواهم موفق باشم. هرچند که این هدف را همیشه دنبال میکنم، اما در سال جدید برایم کاملا روشن است که با وجود جنگ مهیج بر سر مقام قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی، برگزاری فینال لیگ قهرمانان در شهر مونیخ و نیز پیکارهای یورو ۲۰۱۲ لهستان و اوکراین، سالی پر از رویدادهای گوناگون ورزشی را در پیش خواهم داشت؛ امیدوارم قهرمان شوم.
وی افزود: در این حال می خواهم همراه با بایرن و تیم ملی در اولویت نخست باشم و با حضورم، حرفی قاطعانه بزنم، اما در عین حال می گویم آدمی خیالبافی نیستم.
در این مصاحبه بازیکن ۲۱ ساله باواراییها ناگفته هایی را بیان کرد که در زیر اظهارات وی را میخوانیم:
آرزوهای سال ۲۰۱2
بدیهی است بیش از هر چیزی دوست دارم خانوادهام سلامت باشد. همینطور در اوج آمادگی بمانم و مصدوم نشوم. برخلاف اواخر سال گذشته می خواهم مقابل دروازه حریفان، نیز با اندکی بخت مساعد، گلزن باشم.
از جنبه ورزشی می خواهم موفق باشم. هر چند که این هدف را همیشه دنبال میکنم. اما در سال جدید برایم کاملا روشن است که با وجود جنگ مهیج بر سر مقام قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی، برگزاری فینال لیگ قهرمانان در شهر مونیخ و نیز پیکارهای یورو ۲۰۱۲ لهستان و اوکراین، سالی پراز رویدادهای گوناگون ورزشی را در پیش خواهم داشت. در این حال همراه با بایرن و تیم ملی در اولویت نخست باشم و با حضورم قاطعانه حرف بزنم. اما من آدم خیالبافی نیستم.
قهرمانی بوندسلیگا
شک ندارم ما قهرمان خواهیم شد. بلکه بهتر باشد بگویم از همه همتیمیهایم و خودم می خواهم که باید قهرمان شویم.
برای ما این موضوع بسیار حائز اهمیت است. شاید حتی بهتر باشد بگوییم مهمترین چیز است. در شرایطی که بایرن یک سال از بالای جدول دور بوده، معنای حرفم فقط این است که جام قهرمانی باید بار دیگر به مونیخ بازگردد.
این قولی است که به هواداران مان دادهاند و به آن فکر میکنند. قول و قرار ما نیز است. دیگر نخواهیم گذاشت دورتموندیها پایان فصل جشن قهرمانی بگیرند. هرچند که ما دور رفت را با ۱۴ امتیاز اختلاف که نه، بلکه با سه امتیاز فاصله به پایان بردیم.
جام حذفی آلمان
شاید کسب جام حذفی کمترین اهمیت را درمیان افتخاراتی که می توانیم کسب کنیم، را داشته باشد، اما هریک از ما مونیخیها می خواهد در بازی نهایی این جام، حاضر باشد.
چون اولا کوتاهترین راه ممکن به کسب یک عنوان است. اگر بتوانیم ابتدای فوریه در مرحله یک چهارم نهایی اشتوتگارت را حذف کنیم، آن وقت 2 بازی دیگر تا کسب خود جام فاصله خواهیم داشت.
در ثانی در این حال همه همراه با بایرن به پایتخت سفر خواهند کرد. اتفاقی که تجربه بسیار بزرگی خواهد بود و برای ما بازیکنان انگیزه مضاعفی ایجاد خواهد کرد. به این ترتیب می توانیم از همه کسانی که از دور دست برای موفقیت ما غمخواری میکنند که بتوانیم موفق باشیم، تقدیر کرده و شادی ایجاد کنیم.
لیگ قهرمانان اروپا
با وجود تمام تکالیف باشگاهی طبیعی است که حضور در بازی نهایی لیگ قهرمانان در فکر و ذهنمان است. آن بازی در شهر مونیخ برگزار خواهد شد و به نظرم اگر در ورزشگاه خودی، یکپای فینال باشیم، اتفاقی بسیار خارقالعاده روی خواهد داد که بر سر ارزشمندترین عنوان باشگاهی قاره رقابت کنیم. در مورد اهمیت خاص آن لازم نیست تاکید کنم، چرا که هر بازیکنی آرزوی رسیدن به چنین افتخاری را دارد. اما بازهم حرف قبلیام را تکرار می کنم که اهل خیال بافی نیستم.
برای این منظور لازم است ابتدا در مرحله یک هشتم نهایی قبول شویم. در این مرحله اف.ث.بازل سوئیس با مربی جوانش یعنی هایکو فوگل، منتظر ما است. این قرعه قابل حل است. اما باید حریف را کاملا جدی گرفت. هرچه نباشد، سوئیسیها٬ منچستریونایتد را در مرحله گروهی حذف کردند.
البته دلم به من می گوید بخت راهیابی به بازی نهایی لیگ قهرمانان قبلا بازهم کمتر بود. ما در آن گروه سخت با منچسترسیتی، ناپولی و ویارئال، با خلق شگفتی بسیار از نظر خیلیها، عالی نتیجه گرفتیم. همین امر نه فقط هواداران بلکه ما را به حضور در بازی نهایی امیدوار کرد.
یورو ۲۰۱۲
یک گروه از قلدرها در این پیکارها منتظر ما هستند. با وجود هلند، پرتغال و دانمارک واقعا در گروهی سخت حاضریم. چون خیلی واضح با نیت کسب مقام قهرمانی جام وارد مسابقات خواهیم شد، باید کاری کنیم دو تا از این رقبا، چمدانشان را برای بازگشتی سریع به خانه ببنندند.
فقط امیدوارم هلندیها، پرتغالیها و دانمارکیها در تابستان چنین نگرشی نداشته باشند و من به تمام خواب و خیالاتم برای سال ۲۰۱۲ برسم.