من تمام امیدم به زلاتان و الشاروی که این روزا ترکونده با 18 سال سنش خیلی خوب تو ترکیب میلان جا افتاده و این پتانسیلو داره که یه بازیکن بزرگ بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من تمام امیدم به زلاتان و الشاروی که این روزا ترکونده با 18 سال سنش خیلی خوب تو ترکیب میلان جا افتاده و این پتانسیلو داره که یه بازیکن بزرگ بشه
ويرايشش كردي شده 4 شنبه؟آخه ويرايش شده اس عزيز.....
زلاتان نيست ولي اين روبينيو كه هست
اگه رو فرم باشه من حرفي در باره ي بازي ندارمki::
آقا من پارسال بازي آرسنال بارسا گفتم آرسنال ميبره همه يه جوري شدن!!!!!!!
الانم اگر داور محترمه بازي اجازه بدن آرسنال ميبره البته مطمئنم ميلان گل ميزنه گرچه آفسايد باشه!
ولي آرسنال ميتونه با تفاضل يه گل ببره رابين هم ميتونه تموم كننده خوبي باشه كه براش برنامه دارن ولي اگه هانري بياد گل ميزنه يا حداقل تاثير گذار خواهد بود heee::
ميدونيد كه ممكنه اخرين بازي هانري باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به کی قسم بخورم این داش زلات ما بازی میکنه فقط تو لیگ محروم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم ما سه تا مهاجم اماده داریم با دوتا دفاع وسط خیلی اماده تر
این بازی غیر قابل پیش بینیه فقط بایدچهار شنبه برسه تا معلوم بشه چی میشه
من با زلات موافقم اگه باشه بازي قشنگ تر ميشه
اين زلاتان جدا از نتيجه ي بازي هميشه خوب بازي ميكنه در كل بيشتر از رونالدو قبولش دارم
اين 4 شنبه كي مياد چه بازي بشه ....
راستي بازي رو شبكه 3 پخش ميكنه ؟واقعا !بايد ديد تصميمشون عوض ميشه يانه......
زلاتان کلا تو روزه بدشم که باشه خوب بازی میکنه یکی از نادر بازیکنایی که همیشه واسه تیمش ماثره در حالی که هیچ تغذیه کننده خوبی هم نداره و فقط از رو خلاقیت خودش بازی میکنه تو این دو سال یکی از بزرگترین عاملایه موفقیت میلان بوده فقط حیف که یک هیفبک بازیساز نداریم وگر نه یه امار گل زنی وحشتناک به جا میذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبکه سه هم تو یه اقدام عجیب مثل اینکه راضی شده از شانسلونا دل بکه و بازی مارو پخش کنه البته بازم تو این هفته یه بازی از شانسلونا پخش میشه اونم با اوساسونا:ehe:بعد بازی اودینزه با میلان که رقابت دوم سوم جدولو نشون نمیدن:chi migi:
شانسلونا.........حرفي ندارم ..........
ميگم اگه علي كريمي ميلان بود با زلات جور ميشدن بازيشون متونه باهم نتيجه بده
اوسا دوباره با بارسا دارهki::
ایشالله سال دیگه یه دوتا هافبک درست حسابی میان میلان اون موقس که دیگه شانسلونا که بماند بابایه اونم بیاد دیگه نمیتونه جلو میلان بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا ارسنالو من تو بازیکن ساختن و جذب استعداد به علاوه فرگوسن قبول دارم ولی شانسلونا چلقوز.........!
فقط صحبت میکنه
دوباره نبینم به داش علی کریمی چپ نیگاه کنی داش من رو این بازیکن حساسیت دارم::bowbinamchomagh
خوب چهارشنبه با شما بازی داریم
ارسنال کمکم داره خودشو پیدا میکنه خیلی دلم برای چمپیونز لیگ تنگ شده بود امیدوارم بازیه خوبی باشه و مصدوم های میلان به اون بازی برسند
الان داشتم کلیپ اسطوره های ارسنالو نگاه میکردم
خیلی دلم واسه اون روزا تنگ شده
مخصوصا واسه این ترکیب
ینس لمن
لورن - کولو توره - سول کمپل - اشلی کول
پیرس- لیونبرگ-پاتریک ویرا
هانری-برگکمپ-ریس
کجایین بازیکنای2005؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gerye::gahh r:
:gerye::gerye:
کجایین که الان یه مشت بی غیرت و بی تعصب اومدن(آدبایور - نصری- و ... ) پیراهنتونو میپوشن؟و زود هم پیراهنتونو در میارن؟:gerye::gerye:
یاد باد آن روزگاران یاد باد:gerye:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam::deldari::deldari::deldari::deldari:
عیب نداره ایشالا رو فرم میایم از دوباره
آرسنال رو جام باشگاه ها خواهیم دید که چطوری میلان رو به آتشکده تبدیل میکنهlove::love::