-
افشای یک توطئه پس از 23 سال
آن 2 بازیکن خائن کیستند؟ کانون هواداران پرسپولیس : عباس وکیل میگوید اولین کسی است که علی پروین را از پرسپولیس کنار گذاشته.
مرجع خبری پرسپولیس: شاید نام او را اصلا نشنیده باشد اما لازم است بدانید اولین مدیری بود که علی پروین را از پرسپولیس کنار گذاشت. چنین تصمیمی، ناخواسته سنسورهای خبرنگاران را به کار می اندازد.
شاید اولین باری باشد که نام عباس وکیل را می شنید اما محض اطلاع او اولین مدیر باشگاه پرسپولیس بعد از انقلاب بود. بعد از انقلاب، دقیقا منظور سال 57 نیست.
در فاصله زمانی سال 57 تا اواخر جنگ یعنی سال 65، این باشگاه، تیم بود. او کسی است که می گوید نام پیروزی را هم خودش روی این تیم گذاشته: «اولین کار ما این بود که نام باشگاه را عوض کنیم. اول قرار شد اسم آن آزادی باشد اما حساسیت به وجود آمد. این احساس شد که شعار آزادی، باعث ایجاد پاره ای از مشکلات ----- شود. این پیشنهاد در همان بنیاد رد شد. ما در بنیاد فکر کردیم و به این نتیجه رسیدم که به جای پرسپولیس از نام پیروزی استفاده کنیم. نام جدید مورد تائید قرار گرفتو با علی پروین هم در این باره حرف زدیم.»
او در این باره توضیح می دهد: «خود من این پیشنهاد را دادم. ابتدا در بنیاد مطرح کردم که مورد قبول واقع شد. البته آزادی هم پیشنهاد من بود. بعد از پایان یکی از بازی های پرسپولیس، من با پروین هم در این باره حرف زدم که او هم موافق بود. لذا به سازمان تربیت بدنی تهران نامه نوشتیم و مجوز مورد نیاز را هم گرفتیم. کارت ما هم در فدراسیون به اسم پیروزی خورد. یعنی پای آن نوشته شده بود، باشگاه پیروزی.»
وکیل خیلی زود سراغ اصل مطلب می رود یعنی بازی محمدان بنگلادش در سال 67 که باعث برکناری اش شد. او همچنین اولین مدیر باشگاه پرسپولیس بوده که علی پروین را اخراج کرده است: «من همان موقع در گفت و گو با رسانه ها اعلام کردم بهترین مربی برای پرسپولیس علی پروین است. همین الان نیز این اعتقاد را دارم. در آن زمان واقعا او بهترین بود.ولی ما می خواستیم تشکیلات و نظم باشگاهی داشته باشیم. نه اینکه پروین اجازه ندهد، ولی در آن دوران ساختار فکری و ذهنی تیم این بود که بر اساس یک فرد شکل بگیرد.
توجه می کنید. واقعا یک کار ساختاری بود و سخت. نمی خواهم اسم بیاورم اما وقتی این کار را کردیم بعضی از دوستان که الان هم رفقای ما هستند رفتند به سمت پروین. به دلیل این دو دستگی ما مجبور شدیم بازیکنانی هم اضافه کنیم تا تیم ترمیم شود. تقریبا نصف تیم اینطرف، یعنی طرف ما بودند و نصفی دیگر طرف علی پروین.»
او البته خیلی زود اعتراف می کند مایلی کهن یکی از بازیکنانی بود که به سمت علی پروین رفت. و اما بازی با محمدان بنگلادش، تیم آن روزهای ناصر حجازی. وکیل درباره آن شکست دو بر یک توضیح می دهد: «اتفاق بسیار بدی بود. دو بر یک بازی را باختیم. یک توطئه ای باعث شد شکست بخوریم. من از آن پرده برنمی دارم. این یک سری است بین من و محمد حسن انصاری فرد.
این موضوع از طریق او به من منتقل شد. ولی دو بازیکن توطئه کردند و باعث شدند ما به محمدان بنگلادش ببازیم.» او اضافه می کند: «ببیند در آن مقطع اتفاقاتی که می افتد نمی توانم برداشت خودم را بازگو کنم. اگر همه کسانیکه باعث این جریان شدند زنده بودند، حتما درباره آن حرف می زدم. بعد از بازگشت از بنگلادش، دیگر من مسئولیت تیم را به عهده نداشتم و بنیاد هم کار پرسپولیس را سپرد به سازمان تربیت بدنی. از طرفی همه زنده نیستند که بخواهم درباره آن بازی حرف بزنم!»
-
علی کریمی مصدوم شد
مرجع خبری پرسپولیس: در آخرین ثانیه های بازی تیم ملی در مقابل مالزی، بازی علی کریمی به دلیل تکل برای بدست آوردن توپ دچار کشیدگی از ناحیه کشاله ران شد .
در این لحظه پزشکان تیم ملی بلافاصله برای رسیدگی به وضعیت او بالای سر کریمی حاضر شدند.
پس از این ماجرا به فاصله ی 1 دقیقه سوت پایان بازی به صدا در آمد به همین دلیل هنوز از شدت مصدومیت کریمی اطلاعاتی به دست نیامده است.
-
اولادی mri میگیرد/نورمحمدی از دو روز دیگر در تمرینات پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس: مهاجم مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس امروز از پای مصدوم خود عکس می گیرد تا وضعیتش مشخص شود.
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس ، مهرداد اولادی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران که با مصدومیت مواجه است، هنوز نتوانسته در تمرینات گروهی شرکت کند. به همین دلیل قرار شده دکتر تیم امروز زمان حضور اولادی را در تمرینات سرخپوشان اعلام کند.
خبر دیگر این که رضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس که در دیدار دوستانه تیمش برابر سیاه جامگان مشهد دچار شکستگی انگشت خود شده بود، از دو روز آینده می تواند در تمرینات حاضر شود
-
میثاق معمارزاده: مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است
مرجع خبری پرسپولیس: دروازه بان خوش قامت و آماده تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فکر می کنم تعداد گل های به ثمر رسیده شرط نیست و مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است.
میثاق معمارزاده با درخشش و مهار یک ضربه پنالتی در دیدار دوستانه پرسپولیس برابر سیاه جامگان خراسان در گفتگو با خبرنگاران گفت: تمرینات فشرده ای را در اردوی مشهد پشت سر گذاشتیم. تمرینات سنگین ما از روز یکشنبه آغاز شد و در اردو نیز با دو نوبت تمرین در روز به شرایط خوب و قابل قبولی رسیدیم.
وی افزود: خستگی مفرط بازیکنان اجازه بازی در برابر تیم جوان، دونده و جنگنده حریف را به ما نداد. علاوه بر آن، تیم ما از بهره بردن از چند بازیکن مصدوم و ملی پوش نیز محروم بود، به همین دلیل نتوانستیم با تعداد گل بیشتر این تیم را شکست دهیم اما من فکر می کنم مهم بردن پرسپولیس در همه مسابقات است، حالا فرقی نمی کند با یک یا چند گل باشد.
دروازه بان پرسپولیس تصریح کرد: بازی تدارکاتی در مشهد به ما کمک کرد تا حدودی ضعف ها را برطرف کنیم و با آمادگی کامل به مصاف ذوب آهن برویم و با یک برد در اصفهان بتوانیم شرایطمان را در لیگ و جدول مسابقات بهبود بخشیم تا در برابر استقلال با روحیه ای مضاعف ظاهر شویم.
معمارزاده در مورد وضعیت بدنی اش نیز افزود: از روزی که در پرسپولیس کارم را شروع کردم، شرایطم خوب بوده ولی هنوز به آن آمادگی آرمانی نرسیده ام و امیدوارم در روزهای آینده بتوانم به اوج توانایی هایم برسم و از نظر ذهنی، روحی و بدنی در هر شرایطی به پرسپولیس کمک کنم.
میثاق در مورد برخورد با بازیکن تیم سیاه جامگان گفت: یکی از بازیکنان حریف در صحنه ای با من درگیر شد و مچ پایم را مورد هدف قرار داد ولی مشکل خاصی نبود و درد اندکی را در ناحیه ماهیچه پایم بوجود آورد که خدا را شکر رفع شد.
دروازه بان سرخپوشان در ادامه درباره خستگی بدنی اش افزود: من قبل از اینکه به پرسپولیس بیایم حدود 15 روز با تیم ملی بودم و قبل از آن هم حدود 15 روز با یکی از دوستان، تمرینات سنگینی را انجام داده بودم که در کل، حدود دو ماه و نیم تا سه ماه، تمرینات مداومی را پشت سر گذاشتم و این خستگی طبیعی است اما طی صحبت هایی که با سعید عزیزیان داشتم قرار است روند تمرینات طوری باشد که خستگی ها رفع گردد و تمرینات شادابی را انجام بدهیم.
-
استیلی: به هماهنگی خوبی رسیدیم
دو فینال پیش روی پرسپولیس است
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربی جوان تیم فوتبال پرسپولیس که فصل سختی را آغاز کرده است اعتقاد دارد اردوی این تیم در مشهد باعث شده تیم وی به هماهنگی بهتری نسبت به قبل دست پیدا کند.
حمید استیلی، در گفتگو با خبرنگاران گفت: اردوی خوب و مفیدی را در مشهد پشت سر گذاشتم که بیشتر تمرینات صرف بدنسازی شد چون در پنج بازی ابتدایی لیگ به این نتیجه رسیدیم از نظر بدنی کمبود داریم و باید آن را جبران کنیم.
وی ادامه داد: در تمرینات خود موارد زیادی را لحاظ کردیم و با انجام دقیق آن درصد هماهنگی را به سطح خوبی رساندیم و افسوس این را می خوریم که باز هم ملی پوشان را در اختیار نداشتیم و بدون آن ها به اردو رفتیم.
استیلی اضافه کرد: از حریف پیش رو شناخت خوبی داریم و با توجه به این شناخت تمرینات را طراحی کرده ایم و تا روزهای باقی مانده به این بازی بر اساس ضعف و قوت ذوب آهن تمرین می کنیم تا با دست پر به تهران برگردیم و خود را برای دیدار مقابل استقلال آماده کنیم چون دو بازی سنگین پیش روی پرسپولیس است که هر دو بازی حکم یک فینال را برای ما دارد.
-
نورمحمدی: شايد به ديدار با استقلال نرسم
تمرينات پرفشاری را در مشهد سپری کرديم
کانون هواداران پرسپولیس : مدافع بلند قامت پرسپوليس از اين که شايد نتواند در ديدارهای حساس پيش رو، تيمش را همراهی کند ابراز تاسف می کند.
رضا نورمحمدي در اين رابطه به خبرنگاران گفت: اواسط نيمه دوم ديدار تدارکاتي با سياه جامگان ابومسلم با مهاجم حريف برخورد کدام که طي آن انگشت دست من دچار شکستگي شد و بعيد به نظر مي رسد بتوانم در ديدار مقابل ذوب آهن در ترکيب اصلي قرار گيرم.
وي ادامه داد: بعد از مشورت با پزشکان تصميم بر آن گرفتم امروز دست خود را اتل بندي کنم پس از چند روز استراحت عکس بگيرم و در صورت بهبودي با ساير بازيکنان تمرين کنم و به خاطر اين که قصد ندارم با عجله در بازگشت زمان مصدوميتم را افزايش دهم با نظر کامل و قطعي پزشکان به تمرينات برمي گردم.
نورمحمدي اضافه کرد:در اردوي مشهد تمرينات بدنسازي خوبي را پشت سر گذاشتيم و بدون شک نتيجه اين تمرينات در بازيهاي پيش رو مشخص خواهد شد چون گمالوويچ با نظر استيلي تمرينات بدنسازي پر فشاري را در نظر گرفت و روزهاي سختي را در مشهد سپري کرديم.
وي در رابطه با اين که شايد مقابل استقلال نيز غايب باشد گفت:همه چيز به روند بهبودي و نظر پزشکان بستگي دارد و اين احتمال وجود دارد که مقابل استقلال نيز غايب باشم.
-
گزارش تمرین امروز صبح سرخپوشان (تکمیلی)
تمرين پرسپوليس پس از بازگشت از اردوي سه روزه مشهد از ساعت 10 صبح امروز در ورزشگاه درفشي فر برگزار شد.
مرجع خبری پرسپولیس: در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن بدنهاي خود به مدت 45 دقيقه به بدنسازي پرداختند و سپس 45 دقيقه مرور كارهاي تاكتيكي را در دستور كار خود قرار دادند.
* 4 مليپوش پرسپوليس به همراه ممدوتال، نوروزي و اولادي غايب بودند. به گفته پزشك پرسپوليس قرار بود نوروزي از امروز تمرينات خود را شروع كند اما خبري از وي نبود.
* رضا نورمحمدي به دليل شكستگي انگشت دست نيم ساعت نظارهگر تمرين بود و سپس براي ديدار با يك پزشك متخصص راهي كلينك شد. پزشكان قصد دارند شرايط بهيودي او را فراهم كنند در غير اين صورت امكان دارد اين بازيكن بازيهاي بعدي پرسپوليس را از دست بدهد.
* مسعود داستاني دروازهبان سوم پرسپوليس دچار مصدوميت شد و با تشخيص پزشكان تمرينات را ادامه نداد.
* محمد نصرتي بدون مشكل تمرين كرد. وي در اردوي مشهد از ناحيه انگشت پا دچار پيچ خوردگي شده بود.
* هيچ هواداري در تمرين امروز حضور نداشت و سكوت كامل حكمفرما بود.
*استيلي در انتهاي تمرين امروز دقايقي براي بازيكنان به گفتوگو پرداخت.
* بحث تيم ملي فوتبال و پيروزي مقابل اندونزي در نخستين ديدار خود براي راهيابي به جام جهاني سوژه اصلي تمرين امروز بود. هر كدام از بازيكنان به نوبه خود به بحث كارشناسي مي پرداختند.
-
تشریح آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس
پزشک پرسپولیس تهران آخرین وضعیت مصدومان این تیم را تشریح کرد.
کانون هواداران پرسپولیس : وجیه الله چشمه سری پزشک پرسپولیس در مورد مصدومیت مدافع سرخپوشان گفت: علیرضا نورمحمدی در دیدار تدارکاتی پرسپولیس برابر سیاه جامگان مشهد، با مصدومیت شکستگی از ناحیه انگشت دست مواجه شد و قرار است امروز توسط یک گروه پزشکی مورد معاینه و جا انداختن انگشت دستش قرار گیرد تا با استفاده از آتل بتواند تمرین کند.
وی افزود: وضعیت علیرضا پس از آخرین معاینات، امروز مشخص می شود، ضمن اینکه او با روحیه ای بالا برای پیگیری تمریناتش اشتیاق فراوانی دارد.
پزشک تیم پرسپولیس در مورد وضعیت هادی نوروزی ادامه داد: هادی پس از سپری کردن دوران درمانش، از امروز دویدن را آغاز می کند و سعی می کنیم هر چه سریع تر در اختیار تیم قرار گیرد.
چشمه سری در خصوص شرایط مهرداد اولادی نیز تصریح کرد: وضعیت مهرداد اولادی هم در این چند روزی که در اختیار فیزیوتراپ تیم قرار گرفته، خیلی راضی کننده بوده است. تورم پایش کم شده اما درد کمی را احساس می کند. انشاء الله اگر با همین روند پیش برویم، جای امیدواری برای رسیدن به دربی را دارد. ضمن اینکه امروز نیز از پایش mri می گیریم.
پزشک سرخپوشان درباره اینکه آیا پس از رفع مصدومیت نوروزی و اولادی، آنها نیاز به زمان برای بدنسازی خواهند داشت، گفت: ما در پروسه ای که برای آنها تعیین کرده ایم علاوه بر اینکه فیزیوتراپی انجام می دهیم به محض آن که دوستان قادر باشند دویدن را آغاز کنند، با هماهنگی مربی بدنساز تیم، فیزیوتراپی را در برنامه بدنسازی می گنجانیم که به محض رفع آسیب دیدگی، از لحاظ بدنسازی هم آماده باشند و بتوانند به تیم اضافه شوند.
چشمه سری در مورد شرایط معمارزاده نیز افزود: میثاق درد اندکی را در ساق های پایش احساس می کند. این درد طبیعی است و به دلیل فشار تمرینات در زمین های سفت بوده است. در هر صورت مشکل خاصی نیست و با یخ درمانی، فیزیوتراپی و ماساژ قابل کنترل و حل است.
پزشک پرسپولیس در خصوص هماهنگی کادر پزشکی با کادر فنی گفت: همکاری بسیار خوبی بین کادر فنی و کادر پزشکی تیم وجود دارد و حتی ما در شرایطی که احساس می کنیم ممکن است درد و یا مصدومیت بازیکنان تشدید شود با هماهنگی با کادر فنی، تمرینات ویژه را برای بازیکنان در نظر می گیریم.
چشمه سری در مورد مصدومیت محمد نصرتی گفت: این بازیکن روز دوم در اردوی مشهد از ناحیه شصت پا با مصدومیت جزیی روبرو شد و نتوانست در دیدار دوستانه به میدان برود اما مشکل خاصی نیست و او می تواند از امروز در تمرینات گروهی تیم شرکت کند.
-
اولادي: مگر ديوانهام بدون هماهنگي به كلينيك ديگري بروم/ معلوم نيست به دربي برسم يا نه/ طباطبايي روي پايم فشار آورد
من خواستم به يك كلينيك مجهز بروم و با هزينه خودم زودتر برگردم. ولي دكتر طباطبايي بيش از حد روي پاي من فشار آورد چون من اصرار داشتم هر چه زودتر برگردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد اولادي مهاجم مصدوم پرسپوليس حالا مراحل درمانش را زيرنظر پزشكان اين تيم پشت سر ميگذارد.
او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد وضعيت فعلياش ميگويد:« چند جلسه زيرنظر پزشكان تيم فيزيوتراپي كردم و در مشهد هم مراحل درمانيام ادامه پيدا كرد. وضعيتم نسبت به روزهاي قبل بهتر است و قرار است از مچ پايم عكس جديد بگيرم تا آخرين وضعيت مصدوميتم در اختيار پزشكان تيم قرار بگيرد.»
پزشكان پرسپوليس معتقدند كه اولادي بدون هماهنگي با آنها براي درمان مصدوميت خود به كلينيك دكتر طباطبايي رفته است. ولي اولادي اين موضوع را رد كرده و تأكيد ميكند:« قبل از اينكه به كلينيك دكتر طباطبايي بروم با تيم پزشكي و همچنين سرمربي تيم هماهنگ كردم. من خواستم به يك كلينيك مجهز بروم و با هزينه خودم زودتر برگردم. ولي دكتر طباطبايي بيش از حد روي پاي من فشار آورد چون من اصرار داشتم هر چه زودتر برگردم. اين فشار باعث شد كه التهاب و درد مچ پايم بيشتر شود.»
اولادي در ادامه حرفهايش ميگويد:« مگر من ديوانهام كه بدون هماهنگي به كلينيك ديگري بروم. من 10سال است كه فوتبال بازي ميكنم و خيلي چيزها را ميفهمم و در اين مورد هم خواستم كه حسن نيت خودم را به پرسپوليس ثابت كنم. من براي رفتن به يك كلينيك ديگر حتي با بزرگترهاي تيم هم مشورت كردم درضمن در اين مدت با فيزيوتراپ پرسپوليس كه تازه به تيم ملحق شده در تماس بودم. اينكه ميگويند بدون هماهنگي به كلينيك دكتر طباطبايي رفتم صحت ندارد.»
اولادي در پاسخ به اين سوال كه آيا به دربي ميرسي ميگويد:« واقعا نميدانم ميرسم يا نه. من هنوز دويدن را شروع نكردهام و بايد ببينم شرايط چگونه خواهد شد.»
-
استيلي:تيم ملي براي رقبا خط و نشان كشيد
خبرگزاری فارس : سرمربي پرسپوليس گفت: تيم ملي با ارائه يک بازي خوب برابر اندونزي براي رقبا خط و نشان کشيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حميد استيلي در خصوص ديدار تيم ملي مقابل اندونزي عنوان کرد: خوشبختانه موفق شديم در اولين بازي قاطعانه اندونزي را شکست دهيم. هميشه بازي اول حساسيت خاص خودش را دارد ولي اين بار با قدرت براي حريفان خط و نشان کشيديم.
وي افزود: تيم ملي روز به روز با کيروش بهتر ميشود. در بازي روز گذشته 2 گل از ضربات ايستگاهي زديم و سومين گل خودمان را با پاس به عقب زيبا و کار روي زمين به ثمر رسانديم. قطعا با اين بازي خوب آينده روشني در انتظار ما تيم ملي است.
استيلي تصريح کرد: قطعا در تيم ملي نقاط قدرت و ضعفي وجود دارد که کيروش دستور رسيدگي به آنها را ميدهد. بهترين فرد خود سرمربي تيم ملي است که به اين مسائل رسيدگي کند اما در نهايت ما در شروع کار خوب بوديم و با برنامه ريزي بهتر عالي خواهيم شد.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان کرد: سه شنبه هفته جاري يک بازي سخت مقابل قطر داريم و بچههاي ما لياقت اين را دارند تا قطر را در خانه خود غافلگير کنند.
استيلي با اشاره به حضور هواداران در ورزشگاه آزادي گفت: به نظر من هواداران سنگ تمام گذاشتند. آنها با حضورشان که بسيار پرشور بود نشان دادند که با تيم ملي آشتي کردهاند. بعد از مدتها ديديد که تيم ملي ما بسيار خوب و سرحال بازي کرد. ما در نيمه اول به گل نرسيديم اما صبوري هواداران باعث شد در نيمه دوم تيم ملي چهره واقعي خود را نشان دهد. هر وقت هواداران صبر داشته باشند نتيجهاش موفقيت است. من اميدوارم در بازيهاي آينده نيز تيم ملي با حمايت 100 هزار نفري هواداران مواجه شود تا به نتايج خوب برسد و به جام جهاني برزيل راه پيدا کند.
وي در ادامه گفتوگو در خصوص شرايط پرسپوليس اظهار داشت: اردوي خوبي را در مشهد پشت سر گذاشتيم و به اهداف خود تا حدود زيادي رسيديم. ما در بازي مقابل اندونزي 2 ملي پوش را در زمين داشتيم که هر دو خوب کار کردند. رضايي 65 دقيقه و کريمي 90 دقيقه بازي کردند و تاثير گذار بودند.
اين مربي افزود: تيم ملي 3 روز ديگر بايد در قطر به ديدار اين کشور برود که قطعا بازيکنان ما در آن بازي استفاده خواهند شد پس از آن بازيکنان بامداد روز شانزدهم به ايران ميآيند تا در اختيار ما قرار گيرند. واقعا نميدانم در بازي روز پنجشنبه مقابل ذوب آهن بايد چه کار کنم.
استيلي تاکيد کرد: هميشه احترام تيم ملي بر من واجب است و دوست دارم اين تيم هميشه موفق باشد اما پرسپوليس هم بايد در مقابل تيم سر سخت ذوب آهن قرار گيرد و ما قطعا بايد از ملي پوشان خود که جزيي از تيم ما هستند استفاده کنيم. با اين شرايط نميدانم چه اتفاقي خواهد افتاد. ما ميتوانيم با يک برنامه ريزي بهتر و منسجم تر کاري کنيم که به باشگاهها هم لطمه زيادي وارد نشود.
استيلي يادآور شد: بازي سختي مقابل ذوب آهن در اصفهان داريم. قطعا اين تيم مقابل ما انگيزههاي زيادي دارد اما ما هم دوست نداريم از اصفهان دست خالي برگرديم به همين دليل تمام تلاش خود را خواهيم کرد که به هدفمان برسيم. فقط اميدوارم خستگي ملي پوشان و مسائلي از اين قبيل براي ما مشکل ساز نشود.