-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: علاقه خاصي به طالبلوي خوش اخلاق دارم
ايران ورزشي- پرويز مظلومي با تكذيب اينكه رسانهها از قول او نوشتهاند كه دوست ندارد طالبلو در استقلال باشد ميگويد: «نميدانم چرا برخيها دوست دارند رابطه من با شاگردانم را نامناسب جلوه بدهند و براي ما حاشيهسازي ميكنند. برخي رسانهها كه ما به آنها اطمينان ميكنيم و خبرنگاران اين رسانه را از خودمان ميدانيم حرفهاي من را وارونه منعكس ميكنند و باعث ميشوند كه حاشيههاي آنچناني در استقلال ايجاد شود.
وحيد سالها است در استقلال حضور داشته و همواره سعي كردهايم از تجربه او براي كنترل حواشي تيم استفاده كنيم. واقعا دوست ندارم وحيد از استقلال برود و ما را تنها بگذارد. شخصا علاقه خاصي به اين دروازهبان خوشاخلاق دارم و ميخواهم در استقلال بماند.»
مظلومي درباره برد شيرين مقابل پاس هم گفت: «من به تواناييهاي شاگردانم اطمينان كامل دارم و معتقدم در نيمفصل دوم شرايط بهتر از اين هم خواهد شد.»
مظلومي پيرامون عصبانيت مجيدي در بازي با پاس هم توضيحاتي ميدهد: «بالاخره شرايط بازي به شكلي پيش رفت كه فرهاد عصبي شد. بازيكنان پاس همدان دايم روي او خطا ميكردند و وقتي از داور خواست جلوي اين اقدام حريف را بگيرد با كارت زرد روبرو شد.»
-
مصاحبه شریفات
شريفات: داد و بيدادهاي كاپيتان جواب داد
در رختكن از آقا فرهاد عذرخواهي كردم
ايران ورزشي- همانطور كه در دربي گذشته پادرمياني كريم باقري مانع از درگيري دو بازيكن پرسپوليس و آبروريزي براي اين تيم شد، داد و بيدادهاي مجيدي بر سر شريفات در جريان بازي استقلال- پاس جواب داد و در نهايت شريفات گل اول استقلال را به ثمر رساند. هر چند كه اين بازيكن به خاطر تصميم خودخواهانهاي كه موقع ضربه زدن به توپ گرفته بود در رختكن از مجيدي عذرخواهي كرد.
استقلال در غياب چند بازيكن اصلي خود به مصاف پاس رفت و اين تيم را برد؟
بله ما در نبود ميداودي و بازيكنان مصدوم خود به ميدان رفتيم. نبود ميلاد در تيم كاملا محسوس بود اما استقلال توانست در اين بازي سه گل به ثمر برساند كه من فكر ميكنم با حضور ميداودي اين تعداد گل بيشتر هم ميشد.
براي اولين بار در تركيب استقلال قرار گرفتي؟
درست است. هميشه به عنوان يار تعويضي وارد زمين ميشدم، بالاخره اين فرصت برايم پيش آمد كه بتوانم در تركيب اصلي قرار بگيرم و خدا را شكر توانستم گل هم به ثمر برسانم، اميدوارم توانسته باشم اعتماد كادر فني را جلب كنم.
فكر ميكني با اين گلي كه زدي از اين پس در تركيب اصلي قرار بگيري؟
هيچ كس در استقلال از قبل فيكس نيست. تمام تلاشم را در تمرينها ميكنم تا بتوانم نظر كادر فني را به خود جلب كنم.
موقعي كه گل را زدي ميتوانستي به فرهاد مجيدي پاس بدهي اما اين كار را انجام ندادي ...؟
با فرهاد مجيدي مشكلي ندارم. او هميشه به من روحيه ميدهد. وقتي ديدم زاويه روبرويم باز است تصميم گرفتم شوت بزنم. ميدانستم اگر آن توپ گل نشود، مجيدي خيلي ناراحت ميشود با اين حال در بين 2 نيمه در رختكن از فرهاد عذرخواهي كردم.
چرا بعد از گل به طرف محبوب مجاز رفتي؟
محبوب مجاز در هتل به من گفته بود كه گل ميزنم، به خاطر همين به سمتش رفتم و شادي بعد از گلم را با او سهيم شدم.
-
مصاحبه فکری
محمود فكري: مهم ادامه صدرنشيني است
براي ليگ قهرمانان نياز به تقويت تيم داريم
ايران ورزشي- استقلال تهران سايه به سايه صدرنشين جدول يعني ذوبآهن حركت كرده و در زمانهايي هم صدر جدول را از آن خود كرده است. نتايج خوب اين تيم در هفتههاي اخير روحيه بازيكنانش را بهتر كرد و آنها برابر حريفان نمايش خوبي از خود نشان ميدهند. در هفته هفدهم ليگ هم استقلال، پاس همدان را با گلهاي زياد برد تا دوباره صدرنشين شود. محمود فكري درباره اين بازي ميگويد: «نمايش خوبي داشتيم و توانستيم هر دو نيمه بازي تسلط كافي داشته باشيم و با اقتدار سه امتياز را بگيريم. ما ميتوانستيم بيشتر گل بزنيم و همچنين گلهاي كمتري را نيز دريافت كنيم. در برههاي از بازي، بازيكنان احساس كردند بازي تمام شده و براي همين گل دوم را نيز دريافت كرديم. براي تيمي مثل استقلال بد است كه دو گل در يك بازي بخورد. اگر توان گل زدن داريم، بايد اين توان را افزايش دهيم و با كنترل بازي گلهاي كمتري را نيز دريافت كنيم.»
مربي استقلال از تقويت تيم براي بازيهاي آينده و ليگ باشگاههاي آسيا حرف ميزند: «خوشبختانه بعضي از مصدومان تيم، به ساير بازيكنان ملحق شدند و با اين وجود، در هر بازي چند مصدوم داريم و براي همين بايد به تقويت تيم نيمنگاهي داشته باشيم. قطعا با شروع بازيهاي آسيايي خستگي و آسيبديدگي هم بيشتر خواهد شد و همين باعث ميشود تا بازيكنان بيشتري را نياز داشته باشيم.» فكري صدرنشيني موقت را مهم نميداند: «هر چند با اين برد، ما فاصله خود را با صدرنشين حفظ كرديم و موقتا صدرنشين هم شديم ولي به نظر من حتي در صورت باخت ذوبآهن هم اين صدرنشيني زياد مهم نيست. مهم اين است كه ما بتوانيم تا آخر فصل اين روند را ادامه دهيم.»
-
مصاحبه فریبا
بهتاش فريبا: صدرنشيني نيمفصل مهم است
مالكيت توپ، مهمترين هدف ما برابر حريفان است
ايران ورزشي- آبيپوشان تهراني با يك برد خوب مقابل پاس همدان صدرنشين ليگ برتر شدند تا تواناييهاي خود را به رخ حريفان و مدعيان ليگ برتر بكشند. بهتاش فريبا مربي اين تيم بازي را خوب توصيف ميكند: «بازي خيلي خوبي بود، دو تيم فوتبال خودشان را انجام دادند و با كمترين برخورد بازي خاتمه يافت. بردي كه در بازي قبلي مقابل پاس داشتيم، بازي را براي ما سختتر ميكرد. بچهها فكر ميكردند كار راحتي داريم. شرايط بازي طوري بود كه بعد از شروع، تلاش كرديم مالكيت توپ را در اختيار داشته باشيم.»
فريبا از تاكتيك مورد نظرشان برابر پاس حرف ميزند: «ما در تمرينهاي انجام شده روي عمق دفاع حريف كار كرده بوديم و در بازي هم توانستيم همين تاكتيك را كاربردي كنيم. دو گل ما از عمق دفاع پاس به ثمر رسيد و براي همين منظور از دو پاسور استفاده كرده بوديم. ايمان مبعلي و جباري از پاسورهاي ما براي فتح عمق دفاع حريف بودند.» او امتياز اين بازي را مهم ميداند: «اين سه امتياز براي ما مهم بود. ما اهميت زيادي به اين سه امتياز ميداديم و تلاش داشتيم كه به اين مهم دست پيدا كنيم.» مربي استقلال صدرنشيني در نيمفصل را مهم ميداند: «صدرنشيني در نيمفصل بسيار مهم است چون در روحيه بچهها تاثيرگذار است. اين صدرنشيني ميتواند خودباوري را به تيم تزريق كند و باعث شود بازيهاي آينده هم نتايج خوبي بگيريم و براي حفظ صدرنشيني تلاش بيشتري انجام دهيم.» بهتاش فريبا درباره استفاده از بازيكنان جوان اينطور حرف ميزند: «ما روي نيمكت خودمان چهار بازيكن جوان داشتيم. تلاش ميكنيم از تمام ظرفيت تيم استفاده كنيم و شريفات هم خيلي زحمت كشيد و با فعاليت زيادي كه داشت خودش تقاضاي تعويض كرد. بايد از تمام پتانسيل براي حضوري قدرتمند در بازيهاي آينده استفاده كنيم و فرصت خودنمايي به جوانها هم بدهيم.» مربي خوش اخلاق آبيپوشان از اهدافشان ميگويد: «تمام هدف ما اين است كه بازيكنان عملكردي داشته باشند كه بتوانند در تمام بازيها، مالكيت توپ را در اختيار داشته باشند. اين حفظ توپ و مالكيت توپ ميتواند باعث پيروزي تيم برابر حريفان شود.»
-
مصاحبه جویباری
فعلا بازيكني براي معاوضه نداريم
نظري جويباري: طالبلو گفت ميخواهد در استقلال بماندگفتيم چشم!
علي نظريجويباري قائممقام باشگاه استقلال درباره برنامه استقلال براي نقلوانتقالات نيمفصل تاكيد كرد تاكنون با هيچ باشگاه و هيچ بازيكني براي جابهجايي به توافق نرسيدند.
ماجراي انتقال طالبلو به استيلآذين و جذب ميلاد زنيدپور هم به گفته علي نظري منتفي است چرا كه وحيد ديگر تمايلي به ترك تيم ندارد. البته قائممقام باشگاه استقلال كه مسوول نقلوانتقالات آبيپوشان هم محسوب ميشود احتمال تقويت تيم در نيمفصل را رد نميكند.
ماجراي معاوضه وحيد طالبلو با زنيدپور به كجا كشيد؟
ماجرا منتفي شد.
چرا؟
اين موضوع را به گردن خود وحيد گذاشته بوديم. اعلام كرديم كه اگر ميخواهد برود و اگر هم ميخواهد بماند. او امروز صبح (شنبه) به دفتر باشگاه آمد و اعلام كرد كه ميخواهد بماند. به اين ترتيب معاوضه او و رفتنش به استيلآذين منتفي شد.
اگر طالبلو ميرفت درون دروازه با مشكل روبهرو نميشديد؟
چند وقت پيش او چند جلسهاي با حاج آقا (فتحا...زاده) داشت و اعلام كرد كه در استقلال به او بازي نميرسد و ميخواهد نيمفصل به تيم ديگري برود. ما هم كه نميتوانيم بازيكن را به زور نگه داريم. از طرف ديگر وحيد سالها براي استقلال زحمت كشيده بود و دوست نداشتيم او را اذيت كنيم و مانع جدايياش شويم وگرنه اگر به خودمان بود كه از اول هم مخالف رفتن طالبلو بوديم و هستيم. تمام اين ماجراها به خاطر خود وحيد و آرامش او بود. حالا هم كه اعلام كرد در استقلال راحت است و ميماند.
براي ماندن امتيازي مثل قول بازي كردن يا فيكس بودن به او نداديد؟
خير هيچ قول يا امتيازي نه به وحيد و نه به هيچ بازيكني ديگري نداديم و نميدهيم. خودش به حاج آقا اصرار كرده بود كه ميخواهد برود و حاجي هم گفت چشم حالا هم خودش اعلام كرد ميخواهد بماند و باز هم گفتيم به روي چشم.
برنامهاي براي جابهجايي بازيكن در نيم فصل داريد؟
فعلا كه برنامهاي نداريم تا ببينيم كادرفني چه نظري دارد.
اما گفته ميشد كادرفني يك ليست به شما داده است؟
ليست داريم اما نميشود آنها را جذب كرد. همه تيمها ميخواهند بازيكن جابهجا كنند و ما نفري براي جابهجايي نداريم.
اما ليست مازاد استقلال هم اعلام شده بود؟
خير استقلال ليست مازاد ندارد و كادرفني بازيكني را به ما اعلام نكرده كه او را نخواهد.
با اين حساب براي ليگ قهرمانان آسيا تيم را تقويت نميكنيد؟
اول اجازه دهيد قرعهكشي انجام شود و رقباي ما مشخص شوند آن وقت با تصميم كادرفني تلاش ميكنيم تيم تقويت شود. اما تا امروز برنامهاي نداريم.
براي تقويت كادرفني چطور؟ صحبت از آمدن نفراتي چون مهدي پاشازاده است؟
در اين مورد آقاي مظلومي تصميمگيرنده هستند. در اين رابطه از آقاي مظلومي سوال كنيد بهتر خواهد بود.
-
مصاحبه حسینی
تمرينات تراب پور اصولى و حرفه اى است
حسينى: حضور در استقلال براى من يك افتخار بزرگ است
مهرداد حسينى دروازه بان سابق پرسپوليس كه سال قبل به صورت قرضى براى خدمت سربازى درون دروازه فجر سپاسى شيراز و مقاومت تهران ايستاده بود، حدود ۲ ماه است كه آبى پوشان تهرانى را همراهى مى كند و در تمرينات مورد تاييد كادر فنى باشگاه استقلال قرار گرفته است و به احتمال فراوان از نيم فصل به طور رسمى آبى پوش مى شود. مصاحبه اى با مهرداد حسينى انجام داده ايم كه به شرح زير است:
• درباره وضعيت استقلال بگوييد.
نتايجى كه تيم استقلال در مسابقات اخير كسب كرده، نشانگر مديريت، كادر فنى و بازيكنان حرفه اى و خوب است و همانطور كه شاهد هستيم استقلال روز به روز بهتر مى شود.
• نظرتان درباره برد استقلال مقابل پاس همدان چيست؟
- با توجه به تمرينات خوب و حرفه اى كه كادر فنى براى تيم در نظر گرفته بود و تمامى بازيكنان به بهترين شكل تمرينات را انجام دادند، براى من مسجل بود كه در اين هفته با وجود مصدومان زياد پيروز ميدان مى شويم.
• تمرينات حسين تراب پور را چگونه مى بينيد؟
- تمرينات آقاى تراب پور بسيار اصولى و حرفه اى است كه باعث مى شود من روز به روز پيشرفت كنم.
• نظر شما درباره جدايى وحيد طالب لو و پيوستنش به استيل آذين چيست؟
- به نظر من اين حرف تنها يك شايعه است و طالب لو با تمام وجود براى استقلال به ميدان مى رود.
• حضورتان در استقلال را چگونه مى بينيد؟
- حضور در استقلال براى من يك افتخار بزرگ است. در مدت ۲ ماه تمرين در كنار استقلالى ها خيلى چيزها از كادر فنى و بازيكنان استقلال آموخته ام.
-
مصاحبه امیر ابادی
اميرآبادى: هواداران ما از منتقدان با ارزش تر هستند
مهدى اميرآبادى بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت:هواداران از اينكه استقلال خوب نتيجه مى گيرد راضى هستند و رضايت منتقدان ما چندان مهم نيست. وى افزود: استقلال توانسته با نتايج خوب خود رضايت هواداران را جلب كند و اين براى ما از هرچيز ديگرى مهمتر است.وى اضافه كرد: به هرحال استقلال با توجه به مصدوم هايى كه دارد،خوب كار كرده و توانسته ايم با يك چهره متفاوت در ليگ كار كنيم.اميرآبادى خاطرنشان كرد:اميدوارم بتوانيم اين نتايج خوب را ادامه دهيم.
-
مصاحبه پورحیدری
خلاف قانون كارى نكردم فقط مشاوره فكرى مى دهم
پورحيدرى: عذر بازيكنان معترض را خواهيم خواست
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: كار خلاف قانونى انجام ندادم و فقط به تيم هميارى كمك فكرى مى دهم.وى در ارتباط با همكارى اش با تيم دسته اولى هميارى اراك و شرايط فعلى استقلال صحبت هاى زير را مطرح كرد. با ما همراه باشيد:
• به نظر همه از روند استقلال راضى هستند؟
- از نتيجه گرفتن تيم با توجه به شرايطى كه داشتيم راضى هستيم. ما انتظار نداشتيم بتوانيم به اين خوبى تيم را جمع و جور كنيم. البته دليل اين اتفاق تلاش هاى على فتح الله زاده در راس باشگاه است. او باعث شد برخى مشكلات تيم برطرف شود.
• از نحوه بازى تيم چطور؟
- اين تيم به دليل ناقص بودن و دير بسته شدن زمان كمى را براى بازسازى داشت و سريع مجبور شديم با همين شرايط كار را آغاز كنيم. اين تيم كمبودهايى دارد كه كارى از دست كسى بر نمى آيد. با اين وجود تا اينجا اين كمبودها جبران شده است. يكى از مهمترين دلايلى كه باعث شده تيم در كار گروهى به مشكل بخورد مصدوميت هاى بازيكنان است.
• فكر نمى كنيد اين مسئله شما در نيم فصل دوم با مشكل روبرو كند؟
- باشگاه در تلاش است تا اين كمبودها برطرف شود. بايد همين روند را تداوم دهيم تا به مشكل نخوريم.
• رفتن شما به اراك چه شد؟
- من فقط به دليل علاقه و دوستى چندين ساله اى كه با معاون استاندارى اراك دارم مى خواهم به ايشان مشاوره بدهم. ايشان
مى خواهد بى سر و صدا به جوان هاى يك استان كمك كند و من هم اين را وظيفه خود مى بينم كه هر موقع او خواست از كمك دريغ نكنم.
• اما فتح الله زاده مذاكرات اين باشگاه با شما را خلاف قانون دانسته است.
- كار خلاف قانونى صورت نگرفته است. من با استقلال قرارداد دارم و نمى توانم با تيم ديگرى مذاكره كنم. فقط يك ارتباط عاطفى با معاون استاندارى اراك دارم فقط مى خواهم به او مشاوره فكرى دهم. من اراك نمى روم و اگر وقتم گرفته نشود حتما به اين تيم دسته اولى كمك فكرى مى دهم. نه قراردادى امضا مى شود و نه تفاهم رسمى وجود دارد. چون با استقلال قرارداد دارم به لحاظ قانونى نمى توانم جاى ديگرى بروم.
• وحيد طالب لو هم ماندنى شد.
- مگر قرار بود وحيد برود؟ او از بازيكنان قديمى و خوب استقلال است و حيف است از اين تيم برود.
• گفته مى شود شمارى از بازيكنان استقلال از نيمكت نشينى ناراحتند.
- بازيكن بايد درك كند وقتى با تيم قرارداد دارد همه چيز را تحمل كند. همه بازيكنان بايد تلاش كنند و براى تيم و خودشان وقت بگذارند. اينكه بخواهند اعتراض كنند چرا بازى نمى كنيم چنين چيزى را در استقلال نداريم. اخم كردن و ناراحت شدن بازيكن از نيمكت نشينى كاملا طبيعى است و به آنها اين حق را مى دهيم اما اگر بخواهند حاشيه سازى كنند عذرشان را خواهيم خواست.
• نظرتان در مورد نگرانى هاى مظلومى نسبت به كسانى كه چشم به نيمكت استقلال دارند چيست؟
- از او خواسته ايم كه توجهى به اين مسائل نداشته باشد و به كار خود بپردازد.
-
مصاحبه برهانی
بقيه بازيكنان جور ميلاد را مى كشند
برهانى: از كنايه هاى فردوسى پور و ميرزايى ناراحت نمى شوم
آرش برهانى در بازى با پاس همدان ۲ بار براى استقلال گلزنى كرد و آبى ها تهران يك پيروزى ديگر را جشن گرفتند تا همچنان جزو مدعيان قهرمانى باشند. آرش كه در اين فصل در خيلى از بازى هاى استقلال غايب بوده است در اين ديدار آمادگى خودش را نشان داد و اميدوار است كه شمار گل هايش در بازى هاى آينده بيشتر شود. برهانى در گفت وگو با خبرنگار سايت گل به سوالات پاسخ مى دهد.
• در مورد ۲ گلى كه زدى صحبت كن.
- وقتى مجتبى جبارى به اين مسابقه رسيد براى من هم خوب شد و پاس خوبى را فرستاد تا گل بزنم. ايمان مبعلى هم روى يك ضربه ايستگاهى كه در تمرينات كار مى كنيم سانتر زيبايى انجام داد و توانستم گل دوم را بزنم. خدا را شكر مى كنم كه بعد از چند هفته براى استقلال گل زدم.
• اين چندمين گلت بود؟
- ششمين گل.
•فكر مى كنى شانس آقاى گلى دارى؟
- براى من موفقيت استقلال و اينكه بازيكن مثمرثمرى باشم از همه چيز مهمتر است و دنبال اين حرف ها نيستم.
•اما ايمان مبعلى در مصاحبه اى گفته كه آنقدر پاس گل مى دهد تا مهاجمان استقلال آقاى گل شوند.
- تيم ما هافبك هاى بسيار خوبى دارد و مى توانيم از لحاظ گلزنى آمار خوبى داشته باشيم.
•مثل اينكه در اين فصل بدشانس هم بودى درست است؟
- بله. من مصدوميت هايى داشتم و نتوانستم بيشتر از ۷ بازى براى استقلال انجام دهم اما در نيم فصل دوم جبران خواهم كرد.
•برخى ها معتقدند استقلال خوش شانس است نظر تو چيست؟
- تيمى كه تلاش مى كند شانس هم مى آورد ولى من معتقدم در بازى آخر خيلى خوب بازى كرديم در ضمن معتقدم كه خوش شانس نبوده ايم و فقط در بازى با شاهين خوش شانس بوديم كه آن هم غيرطبيعى به نظر نمى رسد.
•فكر مى كنى در جام ملت ها همراه تيم ملى باشى؟
- من تلاشم را انجام مى دهم و بايد از فرصت هاى آخر استفاده كنم. من اين فصل نتوانستم زياد بازى كنم و همه چيز به دو، سه بازى آخر بستگى دارد. من بى انگيزه نيستم و اميدوارم به تيم ملى برسم.
•استقلال قهرمان مى شود؟
- فكر مى كنم يكى از مدعيان جدى هستيم.
•جدى ترين رقيب شما چه تيمى است؟
- سپاهان. به نظر من آنها تيم بسيار خوبى دارند و رقيب جدى ما هستند.
•چرا از ذوب آهن يا پرسپوليس اسم نبردى؟
- آنهاهم تيم خوبى دارند ولى من نظرم را گفته ام.
•مصدوميت ميداودى به ضرر استقلال نيست؟
- اين اتفاقات هميشه در فوتبال وجود دارد. ميلاد جزو بازيكنان خوب استقلال است ولى بقيه بچه ها جور او را مى كشند.
•معمولا عادل فردوسى پور و مزدك ميرزايى وقتى موقعيت از دست مى دهى با كنايه در مورد تو حرف مى زنند. از اين موضوع ناراحت نمى شوى؟
- من هميشه سعى مى كنم در موقعيت گل قرار بگيرم و گل بزنم ولى بعضى ها مى خواهند بگويند كه برهانى گلزن نيست. من مشكلى با اين موضوع ندارم و از اين كنايه ها ناراحت نمى شوم چون فكر مى كنم حرف هاى فردوسى پور و ميرزاپور مغرضانه نيست.
-
مصاحبه هوار
شاهين نتوانست ليستش را خالى كند
هوار محمد: برايم فرقى نمى كند استقلال چند مهاجم آماده داشته باشد
هوار محمد بازيكن عراقى تيم فوتبال استقلال گفت: به عنوان يك بازيكن حرفه اى برايم فرقى نمى كند كه استقلال چه تعداد مهاجم آماده دارد.
وى درباره پيوستنش به تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از تيم هاى شاهين و نفت آبادان داشتم اما حاضر شدم با مبلغى كمتر از پيشنهادهاى ديگر، پيشنهاد استقلال را قبول كنم. استقلال تيم بزرگى است و حضورش در ليگ قهرمانان آسيا مى تواند فرصت خوبى براى من باشد.او در پاسخ به اين سوال كه چرا به توافق با باشگاه شاهين بوشهر پايبند نبودى، گفت: اصلا اين طور نيست. من به مسوولان باشگاه شاهين قول داده بودم و با آن ها به توافق هم رسيدم. ليست بازيكنان اين باشگاه پر شده بود و آن ها بايد جابه جايى هايى را در ليست شان انجام مى دادند تا بتوانند با من قرارداد ببندند. تا امروز هم منتظر اين اقدام از سوى باشگاه شاهين ماندم اما در تماسى كه مدير برنامه هايم صبح ديروز با مديرعامل باشگاه شاهين داشت، او نيز گفت كه امكان جابه جايى در ليست تيمش وجود ندارد. او گفته بود در جلسه اش با حميد استيلى، سرمربى تيم شاهين به اين نتيجه رسيده است. پس از آن بود كه با استقلالى ها به توافق نهايى رسيدم.مهاجم فصل گذشته تيم پرسپوليس در رابطه با اين كه قبلا براى پرسپوليس بازى كرده و امسال حضور در استقلال را تجريه مى كند و چه احساسى دارد، گفت: من از حضورم در پرسپوليس ناراحت نبودم اما آن ها بودند كه من را نخواستند. من هم به عنوان يك بازيكن حرفه اى در هر تيمى كه شرايط خوبى برايم داشته باشد، بازى مى كنم.ملامحمد درباره بازگشت به فوتبال ايران گفت: فصل گذشته با حضور در پرسپوليس، زندگى در ايران را تجربه كردم كه بسيار برايم راحت بود. دوست داشتم به فوتبال ايران برگردم. حضور در استقلال را دوست دارم چون با بازيكنان بزرگى چون مجتبى جبارى و ميلاد ميداودى هم بازى مى شود.وى در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اين كه استقلال چندين مهاجم دارد، آيا نگران حضور كمترتان در تركيب اصلى نيستيد، گفت: اتفاقا خوشحالم كه در كنار مهاجمان توانمند بازى مى كنم. براى يك بازيكن حرفه اى فرقى نمى كند كه چه بازيكنانى در تيمش حضور داشته باشند. قطعا هر بازيكنى آماده تر باشد، بيشتر مورد توجه سرمربى تيم قرار مى گيرد.اين مهاجم عراقى درباره قراردادش با استقلال نيز توضيح داد: قراردادم تا پايان فصل و قابل تمديد است. رقم اصلى قرارداد كمتر از ۲۰۰ هزار دلار بوده كه اگر پاداش ها و ساير متعلقات ديگر را به آن اضافه كنيم، به رقم فوق مى رسد. اميدوارم به زودى قراردادم را به صورت رسمى ثبت كنم. اكنون نيز كليد خانه ام در سعادت آباد را از مسئولان باشگاه گرفته ام.