رونالدو 26 سالشه...هنوز زوده...
ما رئالی ها باهاش کار داریمlay_;;قهرمانی های زیادی منتظرمونه:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدو 26 سالشه...هنوز زوده...
ما رئالی ها باهاش کار داریمlay_;;قهرمانی های زیادی منتظرمونه:flowerysmile:
واسه چی الکی حاشیه درست می کنید؟؟این که می گن مورینیو آخره فصل از رئال جدامیشه یه سیاسته.
مورینیو بخاطر این باخت ها تا از بارسا انتقامشو نگیره از رئال جدا نمیشه هم رونالدو و هم مورینیو هردو حالا حالا ها در برنابئو هستند.
مورینیو تاپایان قراردادش دررئال مادریدخواهدماندبااطمینان میگم هیچ کسی تواین انجمن مورینیوروبهتر از نمیشناسه.مطمعن باشیدتا پایان قراردادش(پایان سال 2014)دررئال مادریدخواهدماند.
داداش من هم همینو می گم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو الان داره تو رئال با بهترین بازیکنان جهان کار میکنه لزومی نداره بخواد رئال قدرتمندو ترک کنه در ضمن هر کسی با شناخت مورینیو میدونه که خوزه تا به اهدافش با این تیم بزرگ به نتیجه نرسه کنار نمیره
نکته مهم: این رئاله که معلوم میکنه کی بمونه کی بره نه مورینیو و خوزه مورینیو در عین بزرگی فقط یه زیر مجموعه از رئاله پس باید به رئالی بودن افتخار کنه هر چند که میکنه
توجه توجه
دیروز رفتم تو نظر سنجی(طرفدار کدام تیم اروپایی هستید)شرکت کردم و نظر دادم رئال امسال قهرمان میشه.بلا فاصله توسط یکی از طرفدارای بارسا به بی فرهنگی متهم شدم.و این پیغام رو داد که فعلا بارسا تو نظز سنجی اوله....هرچند بلافاصله جوابشو دادم و اون حرفشو پس گرفت ولی از طرفدارای رئال میخوام برن و رای بدن تا این بارسایی ها بدونن سرورشون کیه.....بارسایی که سالهای سال زیر سایه رئال بود و خواهد بود....
تقدیم به طرفدارای رئال:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کوروش کبیرمیگه: بامردم چنان تانکن که شایسته ی آن هاست بلکه بامردم چنان تاکن که شایسته ی توست.توباگرمی و لطافت سخن گوی هرچند توهین شنوی.
داداش خودتوناراحت نکن.
سلام داداش
سربزنی میبینی من بد حرف نزدم..........
هر کی در اندازه شخصیتش حرف میزنه...
بچه پیشنهاد میکنم برا این قسمت پسورد بذاریم...............
جاسوس داریم از نوع....
به هر حال توصیه میکنم با بچه مچه ها دهن به دهن نشین.
انگار یه عده تازه به دوران رسیده با چند تا برد سرشون گیج رفته و....:hehehe:
اقا غصه نخورین و از حرفاشون ناراحت نشین اینا همش از عقده شونه