سلام دوستان من فیسبوکمو اد کردم اشتباها بعد فهمیدم که کار از کار گذشته بو
کسی راه حلی نداره؟:khahesh:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من فیسبوکمو اد کردم اشتباها بعد فهمیدم که کار از کار گذشته بو
کسی راه حلی نداره؟:khahesh:
تنها راهش استفاده از همون فیسبوک بازی هست.به جز این راه دیگه ای وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فاسم تک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته اگر بازی رو تازه شروع کردی و چیزی واسه از دست دادن نداری میتونی ابتدا از بازی log out کنی بعدش هنگام ورود به بازی دیگه ورود با فیسبوک رو انتخاب نکنی و let me play رو بزنی.اگر let me play رو ندیدی بازی رو پاک کن با تمام دیتاهاش یبار از اول نصب کن.
سلام دوستان امیدوارم روز خوبی داشته باشین . یه سوال دارم اونم اینکه بعد از چند پارامتر تمرین یک واحد به قدرت بازیکن اضافه میشه ؟؟؟ ایا شما اطلاعی دارین ؟
صفحه 49 پست 482 توضیح دادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان هر چند وقتی که میاید حتما تمام صفحات رو بخونید تا نکاتی که کم کم گفته شده ببینید.اینجوری هم چیزای جدید یاد میگیریم هم سوال تکراری نمیپرسیم و از تکرار جلوگیری میشه
امروز با اونی که 17 واحد ازم قوی تر بود بازی داشتم 2-1 خوردم om::
نامرد از خط دفاعیم نمیتونستن رد بشنا ! یکی از شوت پشت 18 گلم زد یکیم از رو کرنر crying::-
البته گلی هم که خودم زدم یه شوت سهمگین از پشت 18 بود :nishkhand:
ولی در کل خیلی راضی بودم...17 واحد کم نیستا !
این سیستمی که دارم روش کار میکنم تقریبا خوب جواب میده ولی باید یه سری از جزئیات دیگشو امتحان کنم که بتونم بهترین نتیجه هارو ازش بگیرم...:evaa:
سلام چطورید؟؟؟
اقا نظر منم همون ساعت 12 تا 2 هست خیلی خلوته:crazy:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتیجه بدی نبوده با اختلاف ی گل باختی با تیمی ک این همه قوی تره خوبه برو خدا رو هم شکر کن :nishkhand:
من امروز بازی برگشتم بود تو چمپیونز لیگ ک تونستم صعود کنم به 8 تا و از شانس بدم خوردم ب تیمی ک 5-6 تا از من قوی تره قدرتش و تنها تیمیه ک تو این تیمای باقی مونده اینقدر زیاده قدرتش بقیه حتی از من قدرتشون کمتره ، تو لول 2 فک کنم این اختلاف 5-6 تا خیلی زیاد باشه ، از الان تو فکر اینم ک چ جوری پس فردا با این تیمه بازی کنم :eee:
اون طرف هم تو کاپ بین 16 تا فک کنم خوردم ب قوی ترین تیم و ی بازی باختم ی بازی بردم ولی حذف شدم در حالیکه اگه حذف نمیشدم میتونستم راحت قهرمان بشم :shogh:
سیستم های امتحانیمم تو ی بازی جواب میده ی بازی جواب نمیده اصن کلافه ام نمیدونم چیکار کنم چ سیستمی بچینم برا بازی هام !!!
حالا علی جان این سیستمی رو ک داری روش کار میکنی واسه ما هم بگو ک یاد بگیریم :nishkhand:
من چند وقتیه دارم رو این سیستم کار میکنم فقط نحوه دستورات رو تغییر میدم تا ببینم کدومش بیشتر جواب میده. فعلا که 2-4-4 لوزی شکل بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجوری
1
2.......3.......4.......5
6
7...............8
9
10............11
تو دستورات هم نحوه پاس دهی رو پاس کوتاه انتخاب کردم.نوع تکل هارد گذاشتم.یارگیری هم بیشتر اوقات من تو من.نوع بازی رو هم حالت اتکینگ.نحوه پرسینگ رو هم زونال گذاشتم ولی فعلا در حال تسته هنوز اوکی نشده
دیگه چیا مونده....یادم نمیادentezar::
فلش های بازیکنان هم فقط مدافعین رو به عقب گذاشتم بقیشون تو حالت عادی بازی میکنن
میخوام بگردم همچین رمز و رموز بازی رو پیدا کنم:haaa:
-------------------
راستی نحوه شماره پیراهن بازیکنان هم جالبه هیچ منطقی نداره!همش رندومه!
الان مهاجم ذخیره من شماره پیراهنش 1 ـه!:jeddiiiii:
این سیستم مورد علاقه منه ک چندباری ازش استفاده کردم ولیکن ب دلیل نداشتن AMC خوب و روبه راه و در عوض داشتن یک MR توپ و سرحال اومدم تو همین ترکیب AMC رو حذفیدم و منتقلش کردم ب MR :|
ی همچین ادم خلاقیم من ki::
البته بعضی وقتام همون MR قوی رو میذاشتم پست AMC اما حس میکردم جواب نمیده
من نحوه پاس رو اخری انتخاب کردم ک فک میکنم همون پاس تو عمقه