[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::l uuugh::luuugh::luuugh:
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::l uuugh::luuugh::luuugh:
عبدل من این برنامه زنده از تلویزیون دیدم . واقعا سوتی دادن در حد لالیگا!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خیلی باحال بود ممنونroz::
اینکه مجتبی تذکر دادی بد نیس اما لحنت یکم بد بود خب هر چند جاش اینجا نیس و اواخر اسفند هر سال انتخاب برترین کاربرا و مدیرا تو بخشای مختلف انجام میشه اما اینو میشد یکم اروم تر و با ارامش گفت
حالا اگه کاربرای دربی نمیدونن به خدا من روحیه ی لطیف و شوخ طبعی دارم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخوام هیچکدوم از کاربرای دربی از دستم ناراحت بشن حالا شاید شما اینجوری فکر کردید که من خشن گفتم ولی به خدا من اینطوری نیستم . من با همه میگم و میخندم . ولی حرف حق جواب نداره . چیزی که عوض داره گله نداره .!!!
حالا اگه نحوه برخورد من به کسی بر خورده یا ناراحت شده باید ببخشید .
اگر لحن حرف زدنم درست نبوده من از همینجا عذر خواهی میکنم .
ولی ازخدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من با هیشکی پدر کشتگی ندارم که بخوام باهاش خدایی نکرده بد رفتار کنم.love::
نوع بیانت کاملا معلوم بود شوخیه اما من به شخصه اینو گفتم که رضا ناراحت نشه وگرنه با شناختی که ازت دارم و نوع نوشتارت معلوم بود قصدت توهین نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از بیانات این قزوینی فیض ببرید که منم بزودی مثل این اندیشمند میشم چند بار برم تو چاله رو فرم میامmas:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم عدالله عجب سوتی بودا ! :morde::evaa::evaa:
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
عبدل این شماره 4آرسنال اسمش چیه؟؟؟؟؟چه قدی داره ها.
اگه دفاع باشه که مرتساکره اگه (مهاجم باشه که بعیده این شماره رو بدن مهاجم) اسمش ژیرو هست:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]