نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه ولی اول عکس خودت رو نصف کن بزار تشخیص بدیم!!!!mas:-
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه ولی اول عکس خودت رو نصف کن بزار تشخیص بدیم!!!!mas:-
جواب دادنش کاری نداری کهlol:-
میریم از آلبوم بر و بچ سایت دربی میبینیم کیهdallliii:bia baghalam:
lagh:::/danclagh::lagh::lagh::lagh::نقل قول:
به شرطی که عکسا رو از البوم نزاری و بیشتر بچه ها همکاری کنن وگرنه عکسا که کمهنقل قول:
اتفاقا باید هفته ای 4 بار عکس رسولو بزاری نصفش کنی یکم لذت ببریم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ki::ki::ki::نقل قول:
بی سواد های بوووووووووووق
GODیعنی خدا وgodیعنی بت
اگه سردفترتون با حرف کوچیک بنویسین یعنی یک بوووووق بت پرست هستینmas:-mas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این امضات رو از مدیر فیفا نیوز دزیدی؟؟؟mas:-
البته نمی خوام دروغ بگم خودم هم اونجا مدیر عکس و پوسترمdallliii
بر و بچ مثل اینکه ریشه دربی رو پیدا کردمlol:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هه هه:khandeeeee bahal::hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچی هم داخلش نیس کهlol:-binam
یک جور چهرشونو تغییر میدم که حتی خودشم خودشو نشناسه :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من مرده باشم که اون منطقه ای که خودم رفتم رو نشناسم از بس رفتم اونجاki::نقل قول:
کل راهش با موتور 10 دیقستheee::
هرجور تغییر بدی من اون منطقه رو میشناسم مگه اینکه اصلا هیچ عکسی نذاری بگی این کیهheee::ki::
سلام به جون تو که میخوام سر به تنت نباشهheee::ازونجا ورنداشتمheee::