جانواریو: وقتی قلعهنویی میگوید قهرمان میشویم، حتما میشویم/همه ما منتظر بازگشت جباری هستیم
فابیو جانواریو هافبک برزیلی استقلال در آستانهبازی با صنعت نفت آبادان امیدوار است که تیمش ۳ امتیاز را گرفته و وارد کورس قهرمانی شود.
جانواریو در گفتوگویی اختصاصی با خبرنگار خبرآنلاین در مورد این بازی حرفهایش را اینگونه آغاز میکند:« ما در بازیهای گذشته امتیازهای حساسی را در بازیهای خانگی از دست دادیم و حالا برای جبران باید در بازیهای بیرون از خانه دنبالبرد باشیم. بازی با صنعت نفت آبادان آسان نیست و آنها خیلی خوب در زمین خودشان فوتبال بازی میکنند ولی ما بایداین تیم را ببریم تا به طور جدی وارد کورس قهرمانی شویم. پیش بینی نتیجهسخت است ولی فقط دنبال ۳ امتیاز هستیم.»
استقلال هنوز از لحاظ سبک بازی توقع هوادارانش را برآورده نکرده و این در حالیاست که قلعهنویی گفته تیمش قهرمانمیشود. جانواریو در این خصوص میگوید:« ما هم نمیخواهیم واقعیتها را کتمان کنیم. بازیکنان و کادرفنی استقلال هنوز از بازیهای این تیم راضی نیستند ولی زمان زیادی تا پایان لیگ باقی مانده و مطمئن باشید ما به زودی به همان تیمی تبدیل میشویم که هواداران میخواهند.آقای قلعهنویی هم به اندازه کافی تجربه دارد و وقتی میگوید استقلال قهرمان میشود حتما این اتفاق خواهد افتاد.»
جانواریو منتظر بازگشت مجتبی جباری است و قلعهنویی هم در مصاحبههای خود در اینخصوص صحبت کرده است. فابیو در این مورد میگوید:« مجتبی یک بازیکن باهوش و فوقالعاده است که وقتی در خط هافبک قرار میگیرد نظم خاصی به بازی میدهد. او بازیکن خوبی است و همه ما بیصبرانه در انتظار بازگشت مجتبی هستیم و امیدواریم او خیلی زود به ترکیباستقلال ملحق شود.»
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
مردم حق دارند هر کسی را تشویق کنند
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال تهران گفت: فوتبال در حال حاضر تبدیل به ساختار شده به طوری که تیم استقلال ساختار دفاعی خوبی دارد اما در ساختار حمله مشکل دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، امیر قلعهنوعی در نشست خبری پیش از بازی با صنعت نفت آبادان در خصوص شعار هواداران در حمایت از فرهاد مجیدی اظهار کرد: مردم حق دارند هر کسی را که دوست دارند تشویق کنند و این عین دموکراسی است ولی ما طبق اعتقادات و برنامههای خودمان عمل میکنیم.
وی در ادامه از مردم خوزستان به نیکی یاد کرد و خاطرنشان کرد: مردم خوزستان از خونگرمترین مردم ایران هستند و عاشق ورزش فوتبال هستند. بازی در آبادان با وجود هواداران فوتبال دوست بسیار سخت است.
سرمربی استقلال تهران گفت: تیم صنعت نفت آبادان تیم خوبی است و فوتبال را به خوبی بازی میکند. اما متاسفانه در زمان مشاهده فیلم بازی برایم سئوال مهمی پیش آمد چرا سکوهای ورزشگاه این شهر خالی از تماشاگر است.تماشاگران آبادان همیشه نقطه قوت این تیم در بازیهای خانگی بودهاند.
وی در ادامه در خصوص وضعیت بازی مقابل صنعت نفت آبادان اظهار کرد: هر دو تیم در بازی فردا به دنبال کسب سه امتیاز هستند. ما با آنالیز بازیهای صنعت نفت آبادان از نقاط ضعف این تیم بهترین استفاده را خواهیم کرد.
وی گفت: در بازی هر کسی از لحظهها خوب استفاده کند میتواند نتیجه بگیرد. تیم استقلال در ایجاد موقعیت و استفاده از موقعیتها مشکل دارد که امیدواریم به مرور این مشکلات مرتفع شود.
قلعه نوعی در خصوص اظهار نظر هواداران تیم استقلال در خصوص لزوم بازگشت فرهاد مجیدی اظهار کرد: مردم حق دارند هر که دوست را دوست داشته باشند تشویق کنند در واقع این عین دموکراسی است.اما ما بر اساس اعتقادات خودمان کار میکنیم شاید هم در این خصوص اشتباه میکنم اما حقیقتاً بدنبال نیروهای جوان هستم.
سرمربی استقلال تهران خاطرنشان کرد: فوتبال امروز تبدیل به ساختار شده ما در ساختار دفاعی خوب عمل میکنیم اما در ساختار حمله مشکل داریم.
وی در خصوص وضعیت تیم استقلال گفت: تا کنون با آرمانها و ایدههای خودمان فاصله داریم و معتقدیم بازی به بازی به وضعیت مطلوب میرسیم.
قلعهنوعی تصریح کرد: با وجود گذشته 10 هفته از لیگ هنوز نتوانستهایم با همه بازیکنانمان یک جلسه تمرین کنیم. من به آینده تیم اطمینان دارم.
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
براى برد مقابل صنعت نفت به ميدان مى رويم
قلعه نويى: بيشترين ضربه را من از تيم ملى مى خورم
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت:تاكتيك بازى مقابل صنعت نفت به اتفاقات بازى بستگى دارد. او در نشست خبرى پيش از بازى صنعت نفت آبادان اظهار داشت: آبادان هواداران خوبى دارد و صنعت نفت از كادرفنى و بازيكنان خوبى هم بهره مى برد. هر ۲ تيم براى گرفتن هر ۳ امتياز به زمين مى روند، آنها براى اينكه در جدول جايگاه بهترى به دست بياورند برد مى خواهند ما هم براى اينكه به صدر جدول نزديك شويم براى پيروزى به ميدان مى رويم. وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا خط حمله استقلال ضعف گل زنى دارد گفت: اين فصل ما با نفرات كامل ۲۰ جلسه هم تمرين نكرديم،اردوهاى تيم ملى و مصدوميت بازيكنان روى كيفيت كار ما تاثير گذاشته است. قلعه نويى درباره عملكرد جواد نكونام عنوان كرد: در بازى مقابل فجرسپاسى آمار به ما نشان داد او عملكرد خوبى داشت و از بهترين هاى استقلال بود. سرمربى تيم استقلال درباره انتقاداتى كه درباره تيم ملى مى شود گفت: بايد انتقاد علمى و سازنده باشد. متاسفانه برخى دنبال پيشرفت نيستند و فقط مى خواهند عكس و مطلبشان كار شود. خودم به شخصه هر زمان كه بخواهند در اتاق فكرپيشنهاد مى دهم اما انتقادى نمى كنم كه فضا به تشويش كشيده شود. وى افزود: در دموكراسى مطبوعات نقش غيرقابل انكار دارند. چرا بايد مليآپوشان با آنها صحبت نكنند؟! بازى با كره جنوبى نزديك است و بايد موضع گيرى ۲ طرف نسبت به هم از بين برود. سرمربى استقلال در پاسخ به اين پرسش كه چرا از كى روش دفاع مى كند گفت: من از ايران دفاع مى كنم زيرا كشورم را دوست دارم و با موفقيت آن خوشحال مى شوم. زمانى كه سرمربى تيم ملى بودم يك هفته هم ليگ را تعطيل نكردم. اما كى روش اعتقادش چيز ديگرى است و بايد به خواسته هايش توجه كرد. من اعتقاد داشتم و دارم تيم ملى پويا از يك ليگ پويا در مى آيد. قلعه نويى در ادامه عنوان كرد: از اين شرايط تيم ملى من بيشتر از همه ضربه مى خورم. بارها شده است با ۱۴ بازيكن تمرين كرده ايم. البته از اين نكته غافل نشويد كه تا اين لحظه يك ريال هم پول نگرفته ايم. اما بايد به تيم ملى كمك كرد. وى در باره اينكه در بازى مقابل صنعت نفت از چه تاكتيكى استفاده مى كند گفت: بازى ۹۰ دقيقه است و هر دقيقه شرايط خاص خود را دارد. تاكتيك بازى به اتفاقات بازى بستگى دارد.