واقعا شما خوشتون میاد که از شبکه 3فوتبال ببینین؟ادم بالا میاره:hehee:
البته مخاطبم با ماهواره دار ها نبود
حیف که فرهنگ مهمتره وگرنه الان فوتبال های شبکه سه رو تو یه جمله زیبا توصیف میکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا شما خوشتون میاد که از شبکه 3فوتبال ببینین؟ادم بالا میاره:hehee:
البته مخاطبم با ماهواره دار ها نبود
حیف که فرهنگ مهمتره وگرنه الان فوتبال های شبکه سه رو تو یه جمله زیبا توصیف میکردم
راستی اقای gollبه نظرت میتونی ای دیت رو بدی ؟
اقا محمد بهتر میشد به جای اینکه نظرمو حذف کنی اون انتقادمو جواب بدی
خودت که میدونی منظورم چیه؟یا میخوای بگم اگه یادت رفته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب معلومه که نه ........:ehe:
من یه بار وقتی رسول پست " شبکه سوم به سوی ملی شدن " رو دیدم و کاملا خوندم ....
بعد رفتم از این لینک انتقاد کردم که چرا بازیهای بایرن رو نمیذارند :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردای همون شب بازی هامبورگ و بایرن رو ساعت 01:00 گذاشت ...... :khandeeeee bahal:
سلام دوستان
شماها هم دیشب این پدیده ی عجیب رو تو آسمون شهرتون دیدین ؟
من ندیدم اما داداشم با پسر عموم دیدین این پدیده رو و برای من هم تعریف کردن و من هم از اونجا یی که پلیسم در حال تحقیق کردن هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ترسناکه:narahat:
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برین
ای بگم مهدی چی بشی؟ :ehe:
جدی جدی دارن میفرستنمون فضا
معلوم نیس امشب چه چیزی منفجر بشه ki::
:nishkhand:والا فعلا که محکم ترین دلیل مشکل فنی تو موشک اطلس و سرازیر شدن سوخت اضافی تو اتمسفر و مدار جو و بازتاب نور خورشید به خاطر وجود گاز های داغ بوده[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
heee::
فقط بخونید و بخندید heee:: دوستم تو تبریز میگفت خیلی به ما نزدیک بوده و فک میکردیم داره میخوره تو سرمون
تو کرمون هم دیده شده heee::
دوستم میگفت به خاظر لنز دوربین آبی اومده این سفید بوده heee::
افشین بیا اینجا کارت دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی افشین این چه سلاحیه اوردی بریم به جنگ با یوونتوسی ها
اینو میگم lagh:: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آبرومونو بردیheee::
درسته توپچی هستیم اما دوره ی اینا گذشته و اینا جواب نمیدنchomagh
اینو بده به پویان بزاره تو انبار
خودتم با مرتضی برین اینو بیارین واسه جنگ
تازه خریدمش واسه باشگاه
حالا چی داری بگی رسول ؟
تا پویان دستور نده حمله نمیکنیم بچه ها
پویان حمله کنیم ؟heee::
اهان یادم رفت این که میگم اقا محمد انتقاد قبول ندرن این که وقتی اون تایپک گل های یورو رو گذاشتن من گفتم اخه همه تلوزیون دارن و شبکه سه رو با اون کیفیت چرتش میبینن حالا که شما زحمت ضبط و پخش میکشین چرا دارین از شبکه 3ضبط میکنین ؟حق نمیگم؟ولی ایشون نطرمو حذف کردن