-
خشم آلمان از سخنان فابیو کاپلو
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مقامات فوتبال آلمان در واکنشی خشمگینانه به اظهارات اخیر فابیو کاپلو پاسخ دادند و او را به درک نادرست از پدیده مهاجرت و دریافت نادرست متهم کردند.
اختلاف مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان و سرمربی تیم ملی انگلیس بر سر عضویت ''مسوت اوزیل'' بازیکن ترک تبار و متولد آلمان باشگاه رئال مادرید در تیم ملی آلمان است.
به گزارش دیلی میل، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در یک کنفرانس بین المللی ورزشی در دوبی از روند غیراخلاقی برخی تیم های اروپایی در جذب بازیکن انتقاد کرده و خواستار مداخله ''میشل پلاتینی'' رئیس یوفا و ممانعت از سرقت بازیکنان مستعد کشورهای ضعیف تر شد.
او خواستار وضع قوانینی برای ''جلوگیری از سرقت بازیکنان مستعد برای جذب آنها در تیم های ملی'' شد.
با این حال ''ماتیاس سامر'' مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان، عملکرد فوتبال آن کشور را قابل سرزنش ندانست و گفت که کاپلو درکی نادرست از پدیده مهاجرت دارد.
اوزیل متولد شهر گلزنکرشن آلمان و یک مهاجر نسل سومی است، هر چند که ''لوکاس پودولسکی'' و ''میروسلاو کلوزه'' متولد لهستان هستند و در کودکی به آلمان مهاجرت کرده اند.
سامر گفت: ''مهاجرت اقتضای توسعه اجتماعی است و ما به روشی مناسب با آن برخورد می کنیم. به کاپلو اطمینان می دهم ما هیچ بازیکنی را به ترک کشورش و پیوستن به تیم خود اغوا نمی کنیم.''
مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان افزود: ''ما حتی به این موضوع فکر هم نمی کنیم. مساله آن قدر ساده است که نمی دانم علت بیان این سخنان از سوی کاپلو چه بوده است. این وظیفه هر مدیر ورزشی است که از پیوستن بازیکنان مستعد به تیم خود استقبال کند، مگر آنکه شرایطی خاص بر آن حکمفرما باشد.''
سامر گفت: ''وقتی کشور ما درهایش را به روی مهاجران باز کرد؛ پس فدراسیون فوتبال هم به تبع آن حق این کار را خواهد داشت.''
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
لام: رشد و پرورش بازیکن در بایرن مونیخ رویایی بود٬ که تحقق یافته
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ستاره آلمانی در آستانه سفر به هند رضایتش را از حضور در تیم باواریایی ابراز کرده
فیلیپ لام ستاره باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرده که از حضور در ترکیب این تیم احساس غرور می کند و از اینکه پای در مسیر اسطوره های این باشگاه گذاشته بسیار خوشحال است
لام روز جمعه درآستانه سفر بایرن به هندوستان، در صحبتهایی به هندوستان تایمز به این نکته اشاره کرد که از اینکه این فرصت را یافته تا در آکادمی فوتبالی به خوبی بایرن رشد کند بسیار خوشحال است.
لام در این باره گفت:« من از وقتی که یازده ساله بودم در بایرن مونیخ بودم. یکی از استعداد یابها زمانی که من برای تیم شهرم ،گرن بازی می کردم، مرادید و به بایرن آورد. اینکه در باشگاهی مثل بایرن و همچنین در آلمان رشد و پیشرفت بیابی افتخاری بزرگ است. بایرن بازیکنان بزرگی مثل فرانتس بکن باوئر، لوتار ماتئوس و اولیور کان داشته.»
بایرن مونیخ این روزها برای شرکت در دیداری دوستانه برای بزرگداشت بهایچونگ بوتیا ،مهاجم هندی که در سن 35 سالگی با دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد به این کشور سفر می کند.
لام درادامه دراین باره گفت:« من تقریبا همه جای دنیا سفر کرده ام ولی هرگز به هند نرفته ام. این افتخار بزرگی است که مقابل هزاران هندی به میدان بروی و این افتخار بزرگی است که بایرن مونیخ برای مراسم خداحافظی سمبل فوتبال هند به این کشور دعوت شده است.همه ما به خاطر زحماتی که او در دنیای فوتبال کشیده از او تشکر می کنیم و درآینده بهترین ها را برایش آرزو داریم. امیدواریم که سفر ما به هند دوران جدیدی از صلح و دوستی را سبب شود.»
لام 85 بار پیراهن تیم ملی کشورش را برتن کرده و ژرمن ها در حضور لام توانستند در هر 10 دیدارشان در مرحله مقدماتی یورو2012 به پیروزی برسند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
جدایی فن بویتن از بایرن در پایان فصل
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دانیل فن بویتن، مدافع تنومند بلژیکی و 33 ساله باواریایی ها در پایان فصل از بایرن جدا خواهد شد.
فن بویتن تا ژوئن 2012 با سرخ پوشان مونیخ قرارداد دارد و با پایان قرارداد وی جمع مونیخی ها را ترک خواهد کرد. باشگاه اف سی تیرک گروژنی به شدت خواهان به خدمت گرفتن فن بویتن است و به احتمال بسیار زیاد این باشگاه روسی بتواند نظر فن بویتن را برای پیوستن به لیگ روسیه جلب کند.
این مدافع بلژیکی در سال 2006 از هامبورگ به بایرن پیوست و تاکنون در 132 دیدار برای این تیم، 19 بار موفق به گلزنی شده است.
-
بایرن برای برپایی اردویی ۷ روزه٬ فردا راهی قطر می شود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تمرینات آمادهسازی قهرمان دور رفت بوندسلیگا از فردا (دوشنبه) آغاز میشود.
به نقل از کیکر، اعضای تیم بایرن مونیخ که دو هفته قبل پس از خاتمه نیم فصل اول لیگ باشگاهی و کسب مقام نخست تعطیلات زمستانی و سال نو را آغاز کردند، ساعت ۱۰ صبح فردا خود را به یوپ هاینکس معرفی خواهند کرد.
براساس برنامه از قبل تنظیم شده بایرنیها فردا صبح و بعد از ظهر تمرین خواهند کرد، سپس ساعت ۲۱ به وقت آلمان برای انجام اردوی آمادهسازی ۷ روزه با پروازی چارتر از مونیخ راهی شهر دوحه قطر خواهند شد.
قرار است باواراییها در شرایط آب و هوایی مطلوب تمرینات جدی خود را برای نیم فصل دوم انجام دهند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر بازیکن خط میانی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که نباید او را با آندرس اینیستا و چابی ارناندس مقایسه کرد؛ چرا که او ویژگی های متفاوتی درمقایسه با این دو بازیکن اسپانیایی دارد.
یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ بارها در صحبتهایی به مقایسه شواین اشتایگر با ستاره های بارسلونا پرداخت ولی این ستاره آلمانی نظر متفاوتی دارد.
شواین اشتایگر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ بازتاب یافت گفت: «هر دوی این بازیکنان، بازیکنان فوق العاده ای هستند و هیچ شکی دراین نیست ولی من خودم را اندکی متفاوت از این دو بازیکن می دانم. به ویژه از نظر شرایط فیزیکی.»
این ستاره آلمانی ادامه داد: «من با توجه به شرایط فیزیکی ام، کمتر در نبردهای هوایی برای کسب توپ پیروز می شوم. به علاوه من راهکارهای متفاوتی را در مقایسه با آنها برای مسائل می یابم. ولی دقیقا می دانم که منظور یوپ از این صحبتها چیست.»
شواین اشتایگر در دو ماه اخیر به خاطر مصدومیت از میادین به دور بود. مصدومیت شواین اشتایگر مصدومیتی از ناحیه شانه بود و انتظار می رود تا در اولین بازی بایرن در سال جدید میلادی به میدان برود. اولین بازی بایرن در سال 2012 در روز 20 ژانویه مقابل بروسیا مونشن گلادباخ خواهد بود.
-
شوایناشتایگر: میخواهم علاقه هندیها به فوتبال را کشف کنم
این هافبک تاثیرگذار گفته از سفر به هند خوشحال است.
سایت گل – بایرن مونیخ قصد دارد در دیداری دوستانه در 12 ژانویه به مصاف تیم ملی هند برود و باستین شوایناشتایگر، کاپیتان دوم بایرن اشتیاق فراوانی برای سفر به دهلی نو دارد. این ملیپوش آلمانی میگوید: «بسیار کنجکاوم که شور هندیها برای فوتبال را کشف کنم. من بهشدت تحت تاثیر قرار گرفتم که دریافتم آنها در دهههای 1950 و 1960 غول آسیا بودند، اما پس از آن چه شد؟ کسی نمیداند. شاید اگر باشگاههای بزرگ بیشتری در آینده در هند بازی کنند، محبوبیت این ورزش در آنجا بیشتر شود.» او سپس طرفداران هندی را با مونیخیها مقایسه کرد: «برخی از دوستانم که به هند رفتهاند میگویند هندیها مردمی مهربان و احساساتی هستند. این دقیقا مانند روحیات طرفداران فوتبال در مونیخ است.» قرار است این بازی خداحافظی بایچونگ بوتیا از تیم ملی هند باشد.
-
شوایناشتایگر: زیدان و کانتونا دو الگوی من هستند
این بازیکن 27 ساله از اهمیت داشتن الگو سخن گفته است.
سایت گل – باستین شوایناشتایگر، بازیکن بایرن مونیخ گفته زینالدین زیدان و اریک کانتونا، دو ملیپوش سابق فرانسوی را میستاید.
او گفت که طرفدار بودن بخشی از این ورزش است و به او این فرصت را داده که در سنین نوجوانی درک بهتری از فوتبال به دست آورد.
او در ستون همیشگی خود در نشریه هندوستان تایمز نوشته است: «فوتبال بدون قهرمانها و هزاران طرفدار که تا آخرین لحظه از آنها حمایت میکنند چه معنایی دارد؟
هنگامی که در کولبرمور آلمان بزرگ میشدم برادر بزرگترم، توبیاس را میستودم. زمانی که پیراهن بایرن مونیخ و سپس آلمان را به دست آوردم، شروع به ستایش چند بازیکن بزرگ بینالمللی کردم.»
-
خرید بزرگ سال:مارکو رئوس در دورتموند
سایت گل - سرانجام پس از کش و قوس های فراوان مارکو رویس ستاره ارزشمند و پدیده جدید فوتبال آلمان با قراردادی 5 ساله رسما به دورتموند پیوست .
به گزارش سایت گل قطعا این یکی از همان انتقالهای بزرگی است که به گفته میشائیل سورک مدیر باشگاه دورتموند در تابستان در انتظار دورتموند بود .
گفته می شود مبلغ قرارداد رویس با شیران طلایی ها حدود 18 ملیون یورو می باشد و این ستاره تابستان راهی وستفالن دورتموند خواهد شد. اهمیت این انتقال از چندین لحاظ قابل بیان است.
نخست اینکه درخشش رویس 22 ساله در چند وقت اخیر سبب شده بود تا علاوه بر دورتموند باشگاههای بزرگ بسیاری در سرتاسر اروپا خواهان به خدمت گیری این ستاره باشند و دوم اینکه رقبای جدی دورتموند در فوتبال آلمان همانند شالکه و بایرن هم حاضر بودند به هر قیمتی این ستاره را خریداری کنند که در جدال با رقیب بزرگ خود عملا شکست خوردند.
حال باید دید دورتموند پس از خرید مارکو رویس بازهم سورپرایز بزرگی در راه خواهد داشت؟
-
شوایناشتایگر: زیدان و کانتونا دو الگوی من هستند
سایت گل – باستین شوایناشتایگر، بازیکن بایرن مونیخ گفته زینالدین زیدان و اریک کانتونا، دو ملیپوش سابق فرانسوی را میستاید.
او گفت که طرفدار بودن بخشی از این ورزش است و به او این فرصت را داده که در سنین نوجوانی درک بهتری از فوتبال به دست آورد.
او در ستون همیشگی خود در نشریه هندوستان تایمز نوشته است: «فوتبال بدون قهرمانها و هزاران طرفدار که تا آخرین لحظه از آنها حمایت میکنند چه معنایی دارد؟
هنگامی که در کولبرمور آلمان بزرگ میشدم برادر بزرگترم، توبیاس را میستودم. زمانی که پیراهن بایرن مونیخ و سپس آلمان را به دست آوردم، شروع به ستایش چند بازیکن بزرگ بینالمللی کردم.»
او گفت که تحت تاثیر هافبک سابق رئال مادرید بوده است: «زینالدین زیدان بیتردید بت من بود، اما اریک کانتونا هم همین طور بود. زیدان البته بازیکن ویژهای بود. فکر کنم دلیلش را بهتر میدانید، اما آنچه بیش از همه من را تحت تاثیر قرار داد این بود که زیدان تیم را با روش بازیاش رهبری میکرد. او بازیکنی نبود که زیاد حرف بزند اما رهبری تیم را به عهده میگرفت.
دوست داشتم با کانتونا هم بازی کنم؛ او بازیکنی الهامبخش بود.»
هافبک بایرن مونیخ به دلیل شکستگی استخوان ترقوه دور از میادین است: «بیصبرانه منتظر بازگشت به فوتبال در سال جدید هستم. این روزها تنها این در ذهن من است. هرچند مصدومیت من در واقع توفیقی اجباری بود و این زمان را با خانواده و دوستان گذراندم.»
-
برترین های بوندسلیگا در سالی که گذشت
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- سال 2011 با فراز و نشیب هایی که داشت به پایان رسید. در این سال بوروسیا دورتمند موفق شد قهرمانی در بوندسلیگا را با پشت سر گذاشتن لورکوزن و بایرن جشن بگیرد. آن ها با تکیه بر بازیکنان و کادر مدیریتی جوان نتایج خوبی کسب کردند و با اختلاف امتیاز زیادی نسبت به باواریایی ها مقام نخست را بدست آوردند.
با توجه به ناکامی های بایرن در فصل گذشته و تغییراتی که در کادر هدایتی این تیم داده شد آن ها فصل جدید را با اقتدار آغاز کردند و توانستند بار دیگر در حد مدعی ظاهر شوند و با شایستگی عنوان قهرمانی نیم فصل را از آن خود کنند. با توجه به عملکرد بازیکنان در سال 2011 و نظرات کاربران اینترنتی، وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به نقل از سایت رسمی بوندسلیگا، به معرفی برترین بازیکنان شاغل در این لیگ در سالی که گذشت می پردازد.
ماریو گومز
ماریو گومز مهاجم 26 ساله بایرن مونیخ، با کسب 31 درصد آرا به عنوان بهترین بازیکن بوندسلیگا در سالی که گذشت انتخاب شد مطمئنا او با شایستگی این عنوان را بدست آورد. او در نیم فصل دوم، فصل گذشته موفق شد با 16بار با پیراهن تیم ملی آلمان گلزنی کند و 3 پاس منجر به گل را نیز در کارنامه خود ثبت کند وی همچنین عنوان آقای گلی فصل سپری شده را با 28 گلزده از آن خود کرد. گلزن برتر بایرن عزم خود را برای تکرار موفقیت جزم کرده است و تا پایان نیم فصل با 16 گلزده عنوان آقای گلی را همچنان حفظ کرده است. در صورت ادامه این روند او می تواند با کمک باواریایی ها عنوان آقای گلی فصل را 32 گلزده جشن بگیرد.
ماریو گوتزه
ماریو گوتزه جوان اول وستفالنی ها نزدیک ترین تعقیب کننده ماریو گومز عنوان دومین بازیکن برتر را با کسب 29 درصد آرا کسب کرد. ماریو جوان در اولین فصل حضور خود موفق شد عنوان قهرمانی بوندسلیگا را با بوروسیا دورتمند جشن بگیرد. جوان 19 ساله که به عنوان برترین استعداد اروپا نیز معرفی می شود در نیم فصل دوم، فصل گذشته موفق شد برای زنبورها 4 بار گلزنی کند و 9 بار نیز طلایی پوشان با پاس های وی موفق به گلزنی شدند. با جدایی نوری شاهین از دورتمند اکنون بیش از پیش هوادران برای دفاع از عنوان قهرمانی به ماریو گوتزه امید دارند.
متس هوملس
هم بازی گوتزه در بوروسیا دورتمند، متس هوملس با 13 درصد آرا عنوان سومین بازیکن برتر سال گذشته بوندسلیگا را بدست آورد. مدافع مقتدر بوروسیا دورتمند عملکرد بسیار موفقی را در فصل گذشته به نمایش گذاشت. این مدافع 23 ساله با همکاری زوج خود نون سوبوتیچ موفق شد خط تدافعی مستحکمی را با 22 گل خورده برای زنبورها ایجاد کند و نقش بسزایی را در قهرمانی دورتمند ایفا کرد. دیوار مستحکم دفاعی دورتمندی ها در این فصل نیز همچنان پابرجا است و آن ها به اتکای همین نقطه قوت برای فصل پیشرو نیز امیدوار خواهند بود.
مارکو رئوس
ستاره جوان مونشن گلادباخ با 12 درصد آرا و با اختلافی ناچیز پشت سر متس هوملس جای گرفت. مارکوی 22 ساله تحت هدایت لوسین فیور به سطح بالایی از بازی دست یافت و اکنون یکی از ارکان موفقیت های این فصل گلادباخ بدل شده است گلادباخی هایی حضور در بوندسلیگای 1 را مدیون پیروزی و درخشش ریوس در دیدار پلی آف هستند در این فصل بسیار متحیرانه عمل کردند و نیم فصل را با حضور در رتبه چهارم به پایان رساندند. گلادباخی ها این نتایج خوب را تا حدود زیادی مرهون گلزنی های مهاجم جوان خود هستند مارکو با 10 گلزده تا پایان نیم فصل توانست خود را به اروپا معرفی کند و اکنون مورد توجه بسیاری از باشگاه های اروپایی قرار گرفته و به نظر بتواند نظر یوآخیم لوو را نیز برای حضور در یورو 2012 جلب کند.
مانوئل نویر
مانوئل نویر توانست 10 درصد آرای بازدید کنندگان سایت بوندسلیگا را از آن خود کند و پس از ریوس مکان پنجم برترین های بوندسلیگا در سال 2011 کسب کرد. هوادران بوندسلیگا مدتهاست که مانوئل 25 ساله را به عنوان شماره یک تیم ملی آلمان می شناسند اما وی با درخشش در لیگ قهرمانان فصل گذشته همراه شالکه توانست مهارت خود را به تمام جهان ثابت کند. بازی ها و رهبری وی در دیدارهای حذفی لیگ قهرمانان در بازی مقابل منچستریونایتد و اینتر میلان فوق العاده بود. او در تابستان سال گذشته با انتقال به بایرن گام بلندی را به سوی موفقیت برداشت و با ثبت رکورد بی نظیر 1000 دقیقه بدون گل خورده نام خود را در بایرن جاودانه کند.