با سلام خدمت دوستان
واقعا جادوگر کارهای بزرگی میکنه حتی بعضی از یازیکنا حاضر نیستند به تماشاگر ها سلام کنند اما جادوگر از ماشین هم پیاده میشه
و به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ میدهد :hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
واقعا جادوگر کارهای بزرگی میکنه حتی بعضی از یازیکنا حاضر نیستند به تماشاگر ها سلام کنند اما جادوگر از ماشین هم پیاده میشه
و به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ میدهد :hehee:
خداکنه بازی با صبا داش علی رو فرم باشه و یه چند تا جادو بکنه و تیم رو به گل برسونه
خدا کنه جادوگر امشب بتونه دل طرفدارانش را شاد کنه من که بهش امید دارم
نمیییییییدونم جادوگر چرا اینطوری شده اخیرا ؟
علی خوب بازی کرد تقریبا تمام پاس هاش درست بود فقط اینکه تقصیرش چیه اون ژوره ی مفنگی اونو تو عقب زمین باز داد برای همین بازی سازی نمیکرد ولی پاس های خوب بودن و کارهاشم تقصیر انتخاب اشتباه مانوئل بود
خدایی کریمی افتضاح بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه دونه دریبل نتونست بزنه هرچی زد توپو لو داد
پاساشم تعریفی نداشت :fek konam:
مقصر همه اینا ژوزه مغرور عرب هست
فک کرده اینجا هم مثل کشور های عربی هست
از زمان حضور ژوزه همه بازیکنا افت داشتن یکیشونم کریمی ، هر چند 75% همین امتیازاتی که گرفتیم (3 امتیاز از 4 امتیاز) با نقش موثر کریمی بدست اومده
ژوزه مربی خشک بی روحی هست که میخواد تیم و بازیکنا رو نابود کنه ، شک ندارم تو تمرینات به بازیکنا و الخصوص کریمی گفته که دریبل نزن.....
کریمی:درباره مسائل فنی از ژوزه بپرسید/فکر میکنید من خوشحالم؟
خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس در جمع هواداران گفت: خودتان بازیهای ما را میبینید و اگر در مورد مسائل فنی سؤال دارید از سرمربی بپرسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس علی کریمی پس از تمرین امروز در هنگامی که قصد ترک ورزشگاه را داشت با حدود 15 هوادار مواجه شد که اصرار زیادی داشتند تا دقایقی با او صحبت کنند و عکس یادگاری بیندازند. وی به همین دلیل از خودروی خود پیاده شد و به سؤال هواداران پاسخ داد.
کریمی در پاسخ به این سؤال که چرا پرسپولیس نتیجه نمیگیرد گفت: خودتان بازیها را میبینید. اگر در مورد مسائل فنی سؤال دارید ژوزه در تمرین حضور دارد و میتوانید از ایشان بپرسید و اگر در مورد من سؤال و انتقادی دارید در خدمت شما هستم.
وی افزود: شما تصور میکنید من خوشحالم؟ من هم مثل شما هستم و از این بابت بسیار ناراحتم اما کاری نمیتوانم بکنم. وظیفه من این است که هر وقت در زمین و صاحب توپ هستم برای گلزنی تیمم تلاش کنم.
در پایان یکی از هواداران پیراهن مسی در بارسلونا را بیرون آورد و با علی کریمی عکس یادگاری انداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابراز همدردی علی کریمی با زلزله زدگان شمال غرب کشور
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در پیامی کشته و زخمی شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان در واقعه زلزله در شهرستانهای اهر، ورزقان و هریس آذربایجان شرقی را تسلیت گفت.
علی کریمی در این پیام ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با همه داغداران و آسیب دیدگان این حادثه تلخ، شفای عاجل مجروحان و صبر و شکیبایی بازماندگان و آسیب دیدگان این زلزله را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.
عصر روز یکشنبه زلزله 6 ریشتری در اهر و یک زلزله 2/6 ریشتری در 20 کیلومتری ورزقان، استان آذربایجان شرقی را لرزاند.
در تمرین امروز در اقدامی جالب و خداپسندانه برای کمک به یک بیمار کلیوی پول جمع آوری شد. البته قرار است کریمی نیز که روز جمعه به تمرین پرسپولیسیها میآید جداگانه طبق قول قبلی به این بیمار کمک کند.
بازی امروز کریمی 124 بازی ملیش بود( که اگه انصاریفرد دقت میکرد اون پاس کریمی رو گل میکرد ) که البته بعد چندین بار خداحافظی این تعداد بازی رو داشته که اگه خداحافظی نمیکرد تا حالا بالای 150 بود