رمسی: انتظار بیشتری از من در 2012 داشته باشید
آرون رمسی آماده است تا در سال 2012 در مسیر پیشرفت و در آستانه روز تولدش یک گام دیگر به جلو بر دارد.
ستاره ولزی تیم آرسنال در روز بوکسینگ دی* 21 ساله خواهد شد و در عمر کوتاه فعالیت به خوبی جا افتاده است. تعداد کمی از بازیکنان توانسته اند در سن 20 سالگی کاپیتان تیم ملی کشورشان باشند و همچنین رمسی یکی از بازیکنان کلیدی باشگاهش هم محسوب می شود.
پس از استراحت در بازی مقابل تیم ولوز او آماده بازی در مقابل کوئینز پارک رنجرز است و همچنین قصد دارد تا در سال جدید میلادی تاثیر گذار تر باشد.
" من از چیزهایی که تا بحال به دست آورده ام راضی ایم، و به خصوص از روندی که کارها در این فصل برای من پیش می رود، اما خوشبختانه چیزهای بیشتری هم در پیش روی ما هست."
" آنچه که در دوران مصدومیتم برایم اتفاق افتاده فراموشم شده است و بسیار خوشحالم که دوباره به ترکیب آرسنال بازگشته ام و به صورت ثابت بازی میکنم. قبل از مصدومیتم این موضوع را به تازگی شروع کرده بودم و بسیار خوشحال کننده است که باز هم هر هفته در ترکیب تیم باشم."
" من هنوز چیزهای زیادی برای آموختن در پیش رو دارم، اما با کمی بخت و اقبال چیزهای جدیدی برای اضافه کردن به تیم در سال 2012 خواهم داشت."
" در بازی مقابل استون ویلا کمی خسته بودم و از بازی خودم کمی نا امید شدم اما من در این فصل بازی های زیادی انجام داده ام و گاهی این اتفاق برای شما رخ می دهد. فکر میکنم تصمیم درستی بود که در بازی ولوز به من استراحت داده شد برای اینکه کمی احساس خستگی می کردم و خوشبختانه استراحت مرا بهتر کرده است."
بوکسینگ دی اولین روز بعد از کریسمس است که در بریتانیا تعطیل عمومی است و اگر این روز مصادف با روز شنبه یا یک شنبه که به طور عادی تعطیل عمومی است بشود، روز دو شنبه نیز تعطیل خواهد شد.*
آرسنال 1-0 کوئینزپارک رنجرز
پیروزی شب گذشته لیورپول مقابل نیوکاسل، موجب سقوط آرسنال به رتبه ششم شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنالی ها در دیدار قبلی مقابل وولوز فرصت رسیدن به جایگاه چهارم را از دست دادند و با پیروزی شب گذشته لیورپول مقابل نیوکاسل، به رتبه ششم سقوط کردند.
آنها امشب بار دیگر در خانه به میدان خواهند رفت بار دیگر با یکی از تیم های پایین جدول روبرو می شوند. کوئینزپارک رنجرز با 17 امتیاز در مکان شانزدهم قرار دارد و حریف سرسختی برای توپچی ها نمی تواند باشد. اگر مهاجمان آرسنال مانند دیدار قبلی بی رقت عمل نکنند و البته دروازه بان حریف به ستاره میدان تبدیل نشود، شاگردان ونگر می توانند در پایان این دیدار حداقل به رتبه پنجم برگردند.
goal.com
ونگر: روحیه ای قوی ما را به مکان چهارم جدول رساند
در مورد از دست دادن امتیازات توسط رقیبان آرسنال...
بله، تیم های زیادی امتیاز از دست دادند. برای ما این به نوعی تکرار بازی با وولوز بود زیرا بیشتر از یک بار موفق به گلزنی نشدیم. همه چیز به این بستگی داشت که در دفاع اشتباهی انجام ندهیم و باید صبور می بودیم تا از فرصت های خود استفاده کنیم. احساس می کنم وقتی تکرار این مدل بازی ها بسیار زیاد است، شما نمی توانید با استفاده از سرعت بازی تفاوت ایجاد کنید. شما باید از زمان خود استفاده کنیم و بر روی اشتباه نکردن متمرکز شوید. این کاریست که کاملا خوب انجام دادیم و رابین ونپرسی بار دیگر گلی را به ثمر رساند که امتیازات را به نفع ما رقم زد.
در مورد نمایش کوئینز پارک رنجرز....
ترکیب خوبی از آنها بود. آنها خط میانی خوبی دارند، خوب بازی کردند و همیشه به نظر می رسید قادرند موقعیتی خلق کنند. این یکی از بهترین تیم هایی بود که در این فصل با انها روبرو شدیم.
در مورد تکرار روند گلزنی های ونپرسی در سال 2012...
او می تواند این کار را انجام دهم زیرا در سن مناسبی برای انجام این کار قرار دارد. اگر او بتواند همین تعداد بازی را نیز انجام دهد باید "به تخته زد" اما هیچ چیز غیر ممکن نیست. نمی دانم چه دلیلی وجود دارد که از نیمه شب امشب روند او ناگهان بخواهد تغییر کند!
در مورد اینکه آیا ونپرسی نا امید خواهد بود که نتوانست رکورد گلزنی را بشکند...
او به شما نخواهد گفت اما قطعا از این موضوع دلسرد می شود.
در مورد رسیدن به جمع 4 تیم برتر بعد از شروع دشوار فصل...
این دلیلی است که چرا وقتی در موقعیت دشواری قرار دارید من همواره می گویم که باید انتقاد ها را بپذیرید و بر روی بهتر کار کردن و پیشرفت متمرکز شوید. من به بازیکنان اعتبار می دهم زیرا ما در رتبه 17 یا 18 جدول قرار داشتیم و به عنوان یک تیم متمرکز شدیم و با روحیه ای قوی در ترکیب پیشرفت کردیم. این مساله موجب شد در جایگاهی که امروز قرار داریم باشیم. ما هنوز جا برای پیشرفت داریم اما چهارچوب خوبی در تیم وجود دارد زیرا نگرش و روحیه تیم واقعا عالی است.
در مورد خروج توماس ورمالن از زمین...
او دچار کشیدگی ماهیچه ساق پا شد بنابراین شاید در نیمه شب به دنبال یک مدافع چپ باشم! این به اندازه کافی برایش جدی است تا در دیدار دوشنبه مقابل فولهام غایب باشد و یا حتی برای مثال مقابل لیدز. ما 3 مدافع چپ مصدوم را بیرون زا ترکیب داریم. فرانسیس کوکلن به آن پست امد و کاملا خوب عمل کرد اما او یک هافبک میانی است.
در مورد اینکه آیا برای جذب یک مدافع چپ قرضی تلاش می کنید...
بلافاصله بعد از بازی نمی دانم زیرا باید همه چیز را بررسی کنم. کایرن گیبز تا بازگشت فاصله زیادی ندارد اما احمقانه می شود که بخاطر نداشتن یک مدافع چپ امتیازات را از دست بدهیم.
در مورد انتقال قرضی فریمپونگ به وولوز...
دلیلی پشت این ماجرا این است که او در موقعیتی همانند جک ویلشیر قرار دارد. او در سطحی است که بازی کند و الکس سونگ مقابلش قرار دارد. اما او کسی است که نیاز به بازی کردند دارم و نیاز دارد ریتم خود را در بازیها بدست اورد. میک مک کارتی به من گفت او شانس خوبی برای بازی کردن در لیگ برتر دارد. من همچنین کوکلن را در این پست دارم که می تواند بازی کند. یکی از آن دو باید به دوره قرضی می رفت و فریمپونگ شانس خوبی در وولوز دارد.
در مورد شانس های حضور الکس اوکسلید چمبرلین در تیم اصلی....
او خیلی با آن موقعیت فاصله ندارد، خیلی سریع بازی خواهد کرد.
آرشاوین بهترین بازیکن آرسنال مقابل کوئین پارک
بازیکنان آرسنال روز شنبه در ورزشگاه امارات در لیگ برتر به پیروزی یک بر صفر برابر کوئین پارک رنجرز دست یافتند . بعد از بازی سایت رسمی آرسنال از هواداران برای انتخاب بهترین بازیکن میدان نظرخواهی کرد .
هزاران نفر در این نظر سنجی شرکت کرده و آندری ارشاوین را به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب کردند .
آرشاوین موفق به کسب 37 درصد آراء شد .. رابین ون پرسی با 33 درصد دوم و لورن کوشیلینی با 9 درصد نفر سوم این نظر سنجی شدند .
* آرشاوین پاس تنها گل این بازی را داده بود .
Arsenal.ir
ونگر : روحیه تیمی ما را نجات داد
آرسن ونگر اعلام کرده بازیکنانش این قابلیت را دارند که سال جدید میلادی را فوق العاده آغاز نمایند. توپچی ها با تک گل رابین فان پرسی در شب سال نو موفق به شکست دادن کوئینز پارک رنجرز شدند. کسب این سه امتیاز آرسنال به مکان چهارم جدول ، یعنی به مکانی بالاتر از چلسی و لیور پول ، سوق داد. کمتر کسی پیش بینی می کرد تیم ونگر بعد از آن شروع ضعیف در آغاز فصل دوباره موفق به اوجگیری شود ، اما ونگر معتقد است بازیکنانش هرگز از اعتقاداتشان پای پس نکشیدند. آرسنال همچنین کیرون گیبس و آندره سانتوس را به علت مصدومیت در اختیار نخواهد داشت و مصدومیت دقیقه 54 توماس فرمالن در دیدار مقابل کیو پی آر مزید بر علت شد که ونگر به فکر جذب یک مدافع چپ بیفتد.
ونگر گفت : " وقتی ما در آن وضعیت دشوار قرار داشتیم ، همیشه به منتقدان می گفتم : نگاه کنید ، ما هر روز در حال رشد و پیشرفت کردن هستیم. من به بازیکنانم اعتماد داشتم و برای آنها ارزش قائل بودم در حالیکه در رده هفدهم یا هجدهم جدول بودیم. کسی به این نکته توجه نکرد و ما به عنوان یک تیم پیشرفت کردیم و بهتر شدیم. معتقدم این روح تیمی بود که ما را به جایگاهی که امروز در آن ایستاده ایم رساند. ما هنوز هم نقاط ضعفی داریم که باید به اصلاح آن بپردازیم ، اما یک شالوده قوی بر اساس نگرش و روح تیمی بنا نهاده ایم."
ونگر افزود : " فرمالن برای سه هفته در کنار ما نخواهد بود ، گیبس هم سه هفته دیگر به جمع ما ملحق خواهد شد و این احمقانه است که بخاطر نداشتن مدافع چپ ، بخواهیم امتیاز از دست بدهیم."
سرمربی توپچی ها در مورد دیدار با فولهام نیز گفت : " من انتظار یک بازی دشوار رادارم ، می بینید که همه در برابر آرسنال انگیزه پیدا می کنند. آنها با یک سازماندهی خوب مانع از بازی روان ما می شون و این ممکن است دربرابر فولهام نیز اتفاق بیفتد. یقینا ما به دنبال سه امتیاز این بازی هستیم و تمام تمرکزمان را صرف پیروزی در آنجا خواهیم نمود. برای ما بازی در برابر فولهام همیشه دشوار بوده است.
Arsenal.ir
ونپرسی: زندگی در لندن لذت بخش است
رابین ونپرسی کاپیتان آرسنال به سوالات موجود در ذهن بسیار از هواداران در مصاحبه ای پاسخ داده است. با هم این سوال و جواب را میخوانیم.
- چگونه آرسنال با از دست دادن بازیکنان بزرگ کنار آمد؟
هر بازیکن بزرگی که آرسنال را ترک کند یک خلا بزرگ به وجود خواهد آمد. اما در اینجا هیچ بازیکنی بزرگتر از باشگاه نیست! آرسنال همیشه در اولویت قرار دارد. شما آنها را نام ببرید: هانری، ویرا، پیرس، برگکمپ. مردم درخشش این بازیکنان را دیده اند و با خود فکر می کنند: آیا زندگی دیگری بعد از ویرا، پیرس یا برگکمپ وجود دارد؟
اما به اتفاقاتی که در اینجا افتاد نگاه کنید. در آرسنال شما همیشه بازیکنان جوان و با استعداد را میبینید که در همان نقشی که بازیکنان قدیمی ایفا کردند، رشد کرده اند. بازیکنان دیگر، جایگزین آنها شدند. به والکات، رمسی و ویلشر نگاه کنید. اتفاق عالی در آرسنال اینست که ما به بازیکنان جوان این فرصت واقعی را می دهیم که رشد کنند و پیشرفت نمایند.
- چرا شما نسبت به فصل های قبل آماده تر هستید؟ با توجه به گل های زیاد در 2011 و فرم عالی شما به نظر می رسد از این مسئله سود برده اید.
در 2011 من در تمامی بازی های لیگ برتر به میدان رفتم. حتی یک بازی هم از دست ندادم. همچنین همه بازی ها را به غیر از استوک شروع کردم. اما مقابل استوک از روی نیمکت آمدم و دو گل زدم! یک نقطه عطف در دوران حرفه ای من به وجود آمد. من اکنون بدن خود را بهتر می شناسم و موقع درمان، خیلی از تصمیمات را خودم میگیرم.
در دوره ای از بازی حرفه ای من همیشه لحظاتی بوده است که می خواستم عملکردی مضاعف مقابل باشگاه های بزرگ داشته باشم. وقتی بزرگتر و بالغ تر می شوید، کارهای بیشتری می توانید انجام دهید. اما دیگر واقعا برایم مهم نیست حریف بعدی چه تیمی است. آیا با سن مارینو هستیم یا چلسی یا منچستر! بازیکنان بزرگ همیشه در هر زمان و در هر بازی باید چیزی برای ارائه داشته باشند. به آنها یک توپ و زمین بدهید و به شما نشان خواهند داد چه کاری می کنند. این آرامش و روحیه آرام را وقتی شما جوان هستید واقعا ندارید.
- هواداران آرسنال از شما می خواهند که بیشتر بمانید. چه عکس العملی به آن دارید؟
این بزرگترین تعارفی است که می توانم آرزوی آن را داشته باشم! هواداران آرسنال عاشق واقعی بازی هستند. آنها هیچ بازی را در ورزشگاه از دست نمی دهند و برای تیم و بازیکنانش آنجا هستند. باید اعتراف کنم که عاشق بنر "ما به بتمن نیاز نداریم، ما رابین را داریم" و موارد مشابه آن هستم!
همچنین عاشق این هستم که در زمین بدوم و سر و صدای کل جمعیت را بشنوم! چه خوشامدی بزرگتر از این برای یک بازیکن وجود دارد؟ در آرسنال هواداران از من می خواهند خوب عمل کنم و این به من یک تلنگر می زند. این همان چیزی است که به خاطر آن انجام می دهم. به عنوان تشکر، می خواهم در بازگشت به زمین خیلی چیزها به آنها بدهم.
- چه چیز لندن را دوست دارید و آیا هنوز هم دلتان برای هلند تنگ می شود؟
بودن با مردم انگلیسی عالی است و من زندگی کاملا لذت بخشی اینجا در لندن دارم. این را میبینیم که چگونه دختر و پسرم فرهنگ، رفتار و ارزش های انگلیسی را به خود گرفته اند. وقتی میبینیم آنها در اینجا و در لندن چگونه هستند، مرا دلسوزتر می کند. وقتی پسرم شکیل به میانه ترم خود می رسد، حتی نمی خواهد به هلند برگردد. او می خواهد اینجا با دوستانش باشد. جایی که ما زندگی می کنیم فوق العاده است. رستوران های عالی و یک پارک زیبا بیرون خانه ما.
همچنین باید قدردانی کنم که می توانم با آرامش در لندن قدم بزنم! مردم به طرف من و جایی که زندگی می کنیم، هجوم نمی آورند. خوب، بعضی اوقات!! این هفته با پسرم به بولینگ رفتیم و اوضاع کمی از دستانم با بچه ها خارج شد. اما این هم لذت بخش بود. "
آرشاوین کیفیت خود را دوباره ثابت کرد
آرسن ونگر معتقد است آندری آرشاوین یک بار دیگر کلاس پایدار خود را با یک پاس فوق العاده به رابین ون پرسی در پیروزی برابر کوئین پارک رنجرز به نمایش گذاشت .
اگرچه ونگر میگوید آرشاوین میتواند بهبود بیشتری در زمان بازی داشته باشد اما از نمایش هافبک خود راضی است .
ونگر میگوید :
" میدانستم که او از لحاظ فیزیکی کمی رنج میبرد اما اندری کیفیتی دارد که میتواند در هر لحظه از بازی موجب گلزنی شود و این چیزی است که او انجام داد .
" روز شنبه میتوانست بسیار درخشان تر باشد اما این واقعیت وجود دارد که به اندازه ی کافی به او بازی نداده ام .