منو چی میگی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید تو شرجی اینجا و تو ماه رمضون 2 تا درس بخونم...
:gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
منو چی میگی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید تو شرجی اینجا و تو ماه رمضون 2 تا درس بخونم...
:gerye:
نرم افزار خیلی توپیه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که حال کردم...
دمت گرم...بچه ها حتما دانلود کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدی؟؟
من که عاشق "کاش" شدم...
خیـــــــــــــــلی ازش خوشم اومــــــــــــــــد:love:
البتـــــــــه نظر شمــــــــا پاســـــــــدار این مرز و بوم:hihi: هم محـــــترمه
2تا؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط 2تا؟؟؟؟
برو خـــــــــــدارو شـــــکر کن پســــرم!!!
درسای من:
حســــابان
جـــبر و احــتمال
هنــــدسه
فیـــــزیــــک
عربـــــی
شـــیمی
dallliii
دخترم من هم باید فیزیک امتحان بدم ولی تو اگه یه نگاهی به کتاب شیمی تجزیه من بندازی هنک میکنی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر ابي ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدي...
جاي ما رو پر كن به زودي ملحق ميشيم ...
98 روز هم كم نيست. ايشالله به سرعت برق و باد ميگذره ...
يه سوال : روزه ميگيري ماه رمضون يا نه ؟!!:hihi:
ها:ajibeee:نقل قول:
محش جان میشه بگی تو چجوری زنده میمونی با این وضعیت
درضمن آهنگ کاش به نظرم از همه ی آهنگ های یگانه قشنگ تره خصوصا ملودیش:love:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر تو ای شوالیه جوان:hehee:
سلامت باشی جای شما محفوظه
نه کم نیست :soal:
اره روزه میگیرم با اجازه شما.
اینجا هم شده یه پا اسپم خونه و چت رومbinam
نقل قول:
ببخشیدا ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:love:
نه قربون دستت پسرم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همون شیمی و حسابان خودمونو میبینم مخم سوت میکشه!!!
شیمی تورو که اگه ببینم فکر کنم به دیار باقی بشتابم!!!!