مذاکرات بر سر تمدید قرارداد راول موریسون متوقف شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر آلکس فرگوسن تأیید کرد که مذاکرات باشگاه منچستر یونایتد بر سر تمدید قرارداد راول موریسون به بن بست رسیده است.
ستاره مستعد 18 ساله در این هفته در میان سایر باشگاههای، به انتقال به باشگاه نیوکاسل یونایتد مرتبط شده است و سر آلکس فرگوسن اعتراف کرد که پیشنهاد باشگاه نیوکاسل یونایتد رد شده است.
سر آلکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود گفت: وکیل راول موریسون سخت به دنبال باشگاهی دیگر برای او میگردد. ما شرایطی را به او پیشنها کردیم و او مخالفت کرده است. تا آنجایی که به ما مربوط میشود خواسته های او غیر واقعیست. ما پیشنهاد باشگاه نیوکاسل یونایتد را در این هفته رد کرده ایم و این تمام پیشرفتهای کمی بوده که رخ داده است.
راول موریسون در 3 دیدار به عنوان بازیکن جایگزین برای تیم منچستر یونایتد به میدان رفته است، از جمله دیدارهایی در برابر تیم آلدرشات تاون و کریستال پالاس در این فصل از جام اتحادیه باشگاههای انگلستان.
Manutd.com
دنیس اروین: تجربه میتواند کلیدی باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دنیس اروین امیدوار است که تجربه بیکران تیم منچستر یونایتد بتواند تأثیر عمده ای در مقصد نهائی عنوان این فصل از لیگ برتر داشته باشد.
مدافع 46 ساله و سابق تیم منچستر یونایتد تصدیق کرد که تیم منچسترسیتی، رهبران لیگ برتر بهترین تیم در این مرحله بوده اند.
ستاره اسبق تیم ملی جمهوری ایرلند در این باره گفت: شمارش این تجربه وحشتناک است. گاهی اوقات ممکن است شما امتیازاتی از دست بدهید و آن را احساس میکنید. اما این نکته ( تجربه ) میتواند شما را به مقام قهرمانی برساند. شما نمیتوانید تجربه را خریداری کنید. سر مربی و تیم مربیگری چندین بار در این مسیر بوده اند و بازیکنان بسیاری در اینجا هستند که برای مدت طولانی در این حوالی بود اند. تنها از طریق تجربه است که شما میدانید باید چه کار انجام دهید و من امیدوارم که این فقره دز نزدیکی پایان فصل وجود داشته باشد.
سخنرانی دنیس اروین در حاشیه راه انداری مسابقه دوچرخه سواری بزرگ قرمز در سال 2012 بود که 592 مایل دوچرخه سواری در اطراف جمهوری ایرلند توسط بنیاد باشگاه منچستر یونایتد ترتیب داده شده است. همچنین در این مسابقه کلیتون بلکمور، برایان مک کلیر و دیوید می نیز حضور دارند که در نظر دارند سفر خود را در تاریخ 9 ژوئن آغاز و با هم وطنان زادگاه خود گفتگو کنند و این مسابقه در نهایت 7 روز بعد در شهر دوبلین به انتها میرسد.
دنیس اروین در این باره گفت: این فرصت بسیار بزرگی برای دیدن بخشی از جمهوری ابرلند و جمع آوری مقداری پول است. بدیهسیت من میدانم که این کشور بسیار خوبیست. اما من هرگز این کار را بر روی یک دوچرخه انجام نداده ام و من فکر میکنم باید کمی آموزش ببینیم.
پس از بازگشت پل اسکولز، دنیس اروین این عقیده گستاخانه را رد کرده است که ممکن است او نیز یک بار دیگر کفشهای خود را بپوشد.
وی در انتها در باره ادامه فصل جاری لیگ برتر انگلستان گفت: این یک آخر هفته بزرگ است، هرچند هنوز مقداری عظیمی از فصل وجود دارد و تیمها امتیازاتی از دست خواهند داد. در این مرحله از فصل، شما به تیمهایی میرسید که در حال مبارزه با سقوط به دسته پائین تر هستند، بسیار خسیس هستند و به نظر میرسد این مسابقات از لحاظ محکم بودن و بسته بودن بسیار افتضاح هستند. این منحصر به فرد است که هر تیم چگونه عکس العمل نشان میدهد. این رفتن به یک نبرد است. تیم تاتنهام هاتسپر برای به دست آوردن موقعیت که در آن هستند به صورت باورنکردنی خوب کار کرده است. اما تیم منچسترسیتی رقبای اصلی ما هستند و من فکر نمیکنم شما بتوانید سر این موضوع بحث کنید که آنها بهترین تیم نیم فصل اول بوده اند.
فرگوسن: ونگر به فکر انتقام نيست.
سرالکس فرگوسن مربي باتجربه منچستريونايتد معتقد است که در ديدار يکشنبه شب اميريتس ميان تيم او و آرسنال، شاهد تکرار نتيجه 2-8 نخواهيم بود.
قهرمان فصل قبل لیگ برتر در ماه آگوست موفق شد تا با نتیجه 2-8 آرسنال را از پیش رو بردارد تا بدترین شکست توپچی ها در 114 سال اخیر رقم بخورد.
البته فرگوسن معتقد است که در دیداریکشنبه شب دو تیم شاهد چنین نتیجه ای نخواهیم بود.
این مربی 70 ساله به خبرنگاران گفت:« این بازی، مثل مصاف قبلی مان نخواهد بود و شانسی برای تکرار نتیجه آن بازی وجود ندارد. فاصله بین دو تیم خیلی نیست. آنها در رقابتهای این فصل لیگ برتر تنها 6 گل در خانه دریافت کرده اند و ما مطلعیم که بازی سختی خواهد بود. فقط امیدوارم که بتوانیم به نتیجه ای که می خواهیم و به آن نیاز داریم دست پیدا کنیم.»
فرگوسن مطمئن است که ونگر از حس انتقام به عنوان انگیزه برای شاگردانش استفاده نمی کند:« من هیچ وقت از انتقام به عنوان بخشی از انگیزه دادن به بازیکنانم استفاده نمی کنم .شکست دردناک است و باید آن را فراموش کرد و مطمئنم که ونگر هم این کار را کرده. این همان کاری است که من هم آن را انجام داده ام.»
فرگوسن معتقد است که تیری آنری 34 ساله که به صورت قرضی به آرسنال بازگشته، به باشگاه انگلیسی انگیزه واشتیاق فراوانی را بازگردانده:« ژانویه قبل هم صحبتهایی درمورد بازگشت آنری بود و این اتفاق نیفتاد. این از نظر من اصلا منفی نیست. دقیقا مثل همان چیزی که درمورد پل اسکولز گفتم. دیدید که وقتی آنری مقابل لیدز به گل رسید، هواداران آرسنال چطور شادی کردند. آنها واقعا خوشحال بودند. آنری هنوز بازیکن بزرگی است و اکثر بازیکنان کنونی آرسنال وقتی آنری در دنیای فوتبال بود، وجود نداشتند. آنها با دیدن آنری که یکی از بزرگان آرسنال است انگیزه می گیرند.»
آرسنال بعد از شروعی متزلزل در ابتدای فصل خود را بازیافته و درحال حاضر در رده پنجم جدول لیگ برتر است:« معمولا به ندرت بازیهای بزرگ این چنینی در پایان فصل برگزار می شوند، ما می دانیم که این دیدار می تواند بخشی از تکلیف فصل را روشن کند ولی این شرایط فقط برای ما نیست و برای همه است.»
varzesh3.com
اسمالینگ و جونز اماده مصاف با ارسنال.
کریس اسمالینگ و فیل جونز مشکلی برای بازی روز یکشنبه با ارسنال ندارند ان ها هفته گذشته بازی با بولتون را به دلیل مصدومیت از دست داده بودند.
سر الکس فرگوسن در کنفرانس هفتگی خودش در کارینگتون به خبرنگاران گفت " اوضاع ما از نظر مصدومان یک مقدار بهتر شده است.اسمالینگ و جونز اماده هستند.یانگ و کلورلی هم دویدن را اغاز کرده اند که این خبر بسیار خوبی است.اما وضعیت اندرسون مشخص نیست وی هفته گذشته در تمرینات مصدوم شد.
تام و اشلی دارن یک برنامه خوب دویدن را انجام می دهند و خوشبختانه وضعیت بدنیشان هم مناسب است.
من امیدوارم که تام بتواند تا 10 روز دیگر در بازی های تمرینی شرکت کند البته این ها طبق برنامه ریزی فعلی ما است ممکن است که مصدومیتش دوباره عود کند.
داشتن دوباره این دو بازیکن کمک بسیار زیادی به ما می کند ان ها بازیکنانی تاثیر گذار هستند.
بازی هایی که تام کلورلی در اوایل فصل برای ما انجام می داد فوق العاده بود ،از دست دادن وی برای همچین مدت طولانی یک ضربه بزرگ برای ما بود.وی با دیگران متفاوت است."
سر الکس در پاسخ به خبرنگاری که پرسید چه زمانی کلورلی برای انتخاب شدن برای حضور در ترکیب تیم اماده است گفت " بستگی به این دارد که وی در تمرینات چگونه کار کند.اما با توجه به وضعیت بدنی خوبی که دارد بعد از یک هفته تمرین وی می تواند در ترکیب تیم قرار بگیرد."
Manutd.com