-
مصاحبه امیر ابادی
اميرآبادى: بر خلاف جريان بازى گل خورديم
مهدى اميرآبادى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: هر ۲ گل پاس بر خلاف جريان بازى رقم خورد. مهدى اميرآبادى افزود: ما از پاس همدان بهتر بوديم و فرصت هاى زيادى را براى گلزنى از دست داديم و بر خلاف جريان بازى دو گل از آنها دريافت كرديم.وى ادامه داد: گل نخست حريف با برخورد به پاى خودمان تغيير مسير داد و وارد دروازه شد و به هيچ وجه موقعيت خطرناك نبود و گل دوم آنها نيز در ضد حمله به ثمر رسيد.او تصريح كرد: پاس پس از دريافت گل سوم از ما هيچ اميدى نداشت و ما فرصت هاى زيادى را در همين زمان از دست داديم.اميرآبادى خاطرنشان كرد:بازى خوبى بود و با ردو بدل شدن ۵ گل در آن ثابت شد كه دو تيم بازى خوبى را به نمايش گذاشتند و بازى تدافعى انجام ندادند.
-
مصاحبه برهانی
برهانى:بايد ۵ گل به پاس مى زديم
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: ما روز خوبى را مقابل پاس پشت سر گذاشتيم و بايد ۵ گل به آنها مى زديم. آرش برهانى افزود: ما روز خوبى مقابل پاس داشتيم و حريف بعد از گل سوم ما شرايط بدى پيدا كرد و مى توانستيم ۲ گل ديگر به آنها بزنيم.وى ادامه داد: زمانى كه ۳ گل زديم؛ شيرازه حريف به هم ريخت و ما هم كار را تمام شده دانستيم، درحالى كه مى توانستيم بازهم به آنها گل بزنيم، با بى دقتى موقعيت ها را از دست داده و به حريف فرصت گلزنى داديم.برهانى خاطرنشان كرد: مصدوميت ها امسال مرا از بازى ها دور كرد و اگر مصدوم نمى شدم شرايط خوبى در جدول گلزنان داشتم و اميدوارم تا پايان فصل مصدوميت به سراغ من نيايد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: حرف هاى مظلومى براى استقلال حاشيه ساز است
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران از پرويز مظلومى به خاطر اظهاراتش در پايان ديدار اين تيم برابر پاس همدان گلايه كرد و گفت: مظلومى با طرح اين مسائل براى تيم استقلال حاشيه درست مى كند و بارها به ايشان گفته ام كه از زدن چنين حرف هايى خوددارى كند.
وى ضمن بيان اين مطلب در خصوص ديدار استقلال تهران با پاس همدان گفت: تيم ما در اين بازى به نسبت قبل بهتر عمل كرد. تيم به انسجام و هماهنگى لازم رسيده و من از نتيجه و عملكرد تيم راضى هستم. بالاخره وقتى استقلال به تيم خوب و جوانى چون پاس سه گل مى زند، من نمى توانم از بازى تيم راضى نباشم.
از اهداف تعيين شده خود جلوتر هستيم
سرپرست باشگاه استقلال در خصوص عملكرد تيم فوتبال اين باشگاه در نيم فصل اول ليگ برتر گفت:هدف اصلى ما اين بود كه در نيم فصل اول يكى از رتبه هاى سوم و چهارم جدول را در اختيار داشته باشيم و در نيم فصل دوم به صدر جدول صعود كنيم. امروز صدرنشين ليگ هستيم و اين شانس را داريم كه نيم فصل اول را با ايستادن بر سكوى دوم به اتمام برسانيم. با اين شرايط از برنامه هايى كه مدنظر داشتيم، جلوتريم و اين نتيجه اى اميدواركننده است.
عملكرد فنى تيم در نيم فصل اول راضى كننده بود
«آيا تيم استقلال به لحاظ فنى در نيم فصل اول خواسته هاى شما را برآورده كرده است؟»، فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش خبرنگار مهر گفت: تيم ما در ابتداى فصل جارى ۱۴ بازيكن خود را از دست داد و جاى خالى آنها را با نفرات جديد پر كرديم. هماهنگى بازيكنان در اين وضعيت آسان نيست و نياز به زمان دارد. در مجموع از عملكرد فنى تيم نيز راضى هستم و اين اميد را دارم كه در نيم فصل تيمى منسجمتر را روانه مسابقات كنيم.
طالب لو در جريان نيم فصل درخواست رضايتنامه كرد
شايعه جدايى وحيد طالب لو از تيم استقلال سوژه پرسش ديگر از فتح الله زاده بود كه وى در واكنش به اين موضوع گفت: در جريان نيم فصل اول ليگ برتر وحيد طالب لو با من ملاقاتى داشت. او در اين جلسه از اينكه نيمكت نشين بود، ابراز ناراحتى كرد و خواهان رضايتنامه اش شد. طالب لو به من گفت: »اگر شما اجازه مى دهيد به تيم ديگرى بروم و مى خواهم فرصت بازى داشته باشم«.
به طالب لو قول مردانه دادم كه اگر رضايتنامه خواست به او بدهم
وى در اين خصوص افزود: من در آن جلسه به وحيد گفتم تا نيم فصل بماند و تلاش كند. به وحيد گفتم، فوتبال همين است، روزى تو بازى مى كنى و روزى هم محمدى. به او تاكيد كردم بماند و حقش را در زمين بگيرد. در عين حال به طالب لو قول مردانه دادم اگر تا نيم فصل شرايط در تيم استقلال آنطور كه بايد باشد، نشد، به او رضايتنامه خواهم داد تا به هر تيمى خواست برود. البته وحيد اين نكته را هم گوشزد كردم كه با جدايى از استقلال ضرر خواهد كرد اما به اول قول دادم اگر اصرار برجدايى دارد، مانعش نشوم.
طالب لو تا هر زمانى كه خواست
مى تواند در استقلال بماند
سرپرست باشگاه استقلال خاطرنشان كرد: وحيد طالب لو دروازه بان خوبى است و من هم مانند هر استقلالى ديگر دوست دارم او همچنان در استقلال بماند. وحيد تا هر وقتى كه بخواهد مى تواند در استقلال بماند و كسى نمى تواند او را وادار به جدايى كند، مگر اينكه خودش ميل به جدايى داشته باشد. آخر كدام آدم عاقلى اجازه مى دهد كه دروازه بانى چون طالب لو را به راحتى از تيمش برود.
حجازى؛ رئيس كميته فنى و پورحيدرى؛ سرپرست تيم استقلال مى مانند
وى در ادامه خبر مذاكره مسئولان باشگاه
استيل آذين با مديران استقلال براى انتقال طالب لو به اين تيم را تاييد كرد و در خصوص شايعه حضور ناصر حجازى روى نيمكت استقلال به عنوان سرپرست گفت: اين شايعه اى بيش نيست! پورحيدرى همچنان به عنوان مديرفنى و سرپرست تيم را همراهى مى كند و حجازى نيز رئيس كميته فنى باشگاه خواهد بود.
واكنش فتح الله زاده به اظهارات مظلومى
فتح الله زاده در واكنش به اظهارات پرويز مظلومى در پايان ديدار استقلال - پاس همدان كه از تلاش برخى ها براى نشستن روى نيمكت مربيگرى استقلال پرده برداشته بود، گفت: اين صحبت هايى كه مظلومى كرده است، خوب نيست. نمى دانم چرا چنين مسائلى را عنوان كرده است. من بارها به آقاى مظلومى گفته ام كه چنين مسائلى را مطرح نكند چرا كه براى استقلال حاشيه درست مى كند. آنچه مسلم است، همه دوست دارند، در تيم استقلال حضور داشته و به نحوى در اين باشگاه فعاليت كنند و اين اتفاق جديد و تازه اى نيست. ما در اين شرايط بايد كار خود را انجام دهيم كه كار خود من حمايت از پرويز مظلومى و كادر فنى استقلال بوده است.
از مظلومى گلايه دارم
وى در خاتمه تصريح كرد: من در اين فصل نهايت پشتيبانى و حمايت را از كادر فنى استقلال داشته ام و اين انتظار را از مظلومى دارم كه بى توجه به حواشى به كار خود بپردازد. تا به امروز كدام مديرعامل در استقلال و پرسپوليس بوده كه با سرمربى اين تيم قرارداد ۲ ساله ببندد؟ من با مظلومى قرارداد ۲ ساله بستم، اين بدان معناست كه از او پشيبانى لازم را دارم و حمايت كافى را از وى به عمل خواهم آورد.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومى: دوست ندارم طالب لو برود!
پرويز مظلومى سرمربى استقلال معتقد است برخى از رسانه ها دوست ندارند او با استقلال موفق باشد و به همين دليل براى تيم حاشيه سازى مى كنند تا به آنچه مى خواهند برسند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•مثل اينكه ديگر دوست نداريد طالب لو در استقلال بماند؟
- اصلا چنين چيزى نيست. نمى دانم چرا برخى ها دوست دارند رابطه من با شاگردانم را نامناسب جلوه بدهند و براى ما حاشيه سازى مى كنند.
•اما شما پس از ديدار مقابل پاس همدان صراحتا گفتيد كه اگر طالب لو از شرايط خود در استقلال رضايت ندارد مى تواند برود.
- برخى رسانه ها كه ما به آنها اطمينان مى كنيم و خبرنگاران اين رسانه را در خودمان مى دانيم حرفهاى من را وارونه منعكس مى كنند و باعث مى شوند كه حاشيه هاى آنچنانى در استقلال ايجاد شود.
•نظر شما در مورد رفتن يا ماندن طالب لو چيست؟
- وحيد سالهاست در استقلال حضور داشته و همواره سعى كرده ايم تا از تجربه او براى كنترل حواشى تيم استفاده كنيم. واقعا دوست ندارم وحيد از استقلال برود و ما را تنها بگذارد. شخصا علاقه خاصى به اين دروازه بان خوش اخلاق دارم و مى خواهم در استقلال بماند.
•حالا اگر اين دروازه بان شخصا خواستار جدايى از استقلال شد، چطور؟
- من هنوز هم مى گويم كه دوست دارم طالب لو بماند و اين موضوع را هم به خودش گفته ام و خواستم كه توجهى به حواشى نداشت باشد.
•مقابل پاس همدان برد شيرينى كسب كرديد؟
- همينطور است. با شرايطى كه ما داريم كسب پيروزى تلاش زيادى مى طلبد كه از عهده شاگردانم برمى آيد.
•استقلال روند كنونى را ادامه مى دهد؟
- من به تواناييهاى شاگردانم اطمينان كامل دارم و معتقدم در نيم فصل دوم شرايط بهترى خواهيم داشت.
•فرهاد مجيدى هم در دقايق پايانى بازى حسابى عصبى بود؟
- بالاخره شرايط بازى به شكلى پيش رفت كه فرهاد عصبى شد. بازيكنان پاس همدان دائم روى او خطا مى كردند و وقتى از داور خواست جلوى اين اقدام حريف را بگيرد با كارت زرد روبه رو شد.
•پس از عملكرد داورى زياد رضايت نداشتيد؟
- من هيچ موقع در مورد عملكرد داور حرف نمى زنم و اعلام نظر را به كارشناسان امر محول مى كنم.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: درد شديدى داشتم اما كم نياوردم
اميرحسين صادقى مدافع استقلال مقابل پاس همدان مصدوم شد اما در ميدان ماند تا تعصب خود را به تيمش را نشان بدهد، هر چند كه درد شديدى مى كشيد.
وى در مورد شرايط خود و بازى استقلال مقابل پاس همدان صحبتهايى انجام داد كه در پى مى آيد:
•بازى چطور بود؟
- واقعا بازى سختى پيش رو داشتيم. پاس همدان سرشار از انگيزه بود و براى كسب امتياز گام به ميدان گذاشت اما خوشحالم كه در چنين شرايطى هم توانستيم حريف را شكست بدهيم و ۳ امتياز حساس كسب كنيم.
•پس معتقدى پاس همدان براى شما مشكل ساز شد؟
- همينطور است. نگاه به بازيهاى جام حذفى نكنيد كه ما اين حريف را با برد پرگل حذف كرديم. پاس همدان تيمى جوان و باانگيزه است و قطعا در نيم فصل دوم به جايگاههاى بسيار بالاترى مى رسد.
•اين روزها استقلال با مصدومان زيادى روبه رو است.
- مصدوميتها باعث شده تا دست مظلومى براى انتخاب تركيب اصلى بسته باشد و سرمربى تيم مجبور مى شود از برخى بازيكنان در پستهاى غيرتخصصى استفاده كند و اين موضوع براى ما مشكلات بسيارى ايجاد كرده است.
•به نظرت دليل اصلى اين همه مصدوميت چيست؟
- به نظر من فشردگى بازيها دليل اصلى اين مصدوميتها است. خستگى نزد بازيكنان استقلال باعث شده تا آمار مصدومان تيم بالا برود.
•خودت هم مقابل پاس همدان آسيب ديدى؟
- از ناحيه كشاله ران مصدوم شدم اما با توجه به اينكه با كمبود بازيكن روبه رو بوديم تصميم گرفتم در ميدان بمانم تا تيم تعويض اجبارى نداشته باشد.
•يعنى با درد بازى كردى؟
- باور كنيد درد شديدى مى كشيدم اما كم نياوردم و با همين شرايط هم تلاش كردم اجازه نفوذ به مهاجمان پاس همدان ندهم.
•بسيارى معتقدند مصدوميتهاى پرتعداد در استقلال ناشى از بدنسازى نامناسب است؟
- نه اينطور نيست. ما بى خود و بى جهت مصدوم نمى شويم. بازيكنان استقلال با تعصب و غيرت بالا به ميدان مى روند و زياد درگير مى شوند و همين امر دليل مى شود تا مصدوم زياد بدهيم.
•استقلال مى تواند به روند رو به رشد خود ادامه بدهد؟
- ادامه اين روند با توجه به شرايط سخت پيش رو كار آسانى نيست اما بازيكنان استقلال همقسم شده اند تا از هيچگونه تلاشى فروگذار نباشند و استقلال را به جايگاه واقعى اش برسانند.
-
مصاحبه رحمتی
كيانوش رحمتى: غيبت ميداودى ضربه زيادى به استقلال وارد نمى كند
كيانوش رحمتى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: ما بعد از به ثمر رساندن گل سوم موقعيتهاى فراوانى براى گلزنى داشتيم اما از آنها استفاده نكرديم و دريافت گل دوم باعث شد تا برد ما به چشم نيايد.وى درباره بازى مقابل پاس گفت: برخلاف اينكه بعضى از بچه ها را به دليل مصدوميت و محروميت به همراه نداشتيم بازى خوبى را مقابل پاس ارائه داديم و موفق نشديم كه هر ۳ امتياز بازى را بدست بياوريم.او در ادامه تأكيد كرد: بچه ها بعد از به ثمر رساندن گل سوم باز هم موقعيت گلزنى داشتند اما با بى دقتى آن را از دست دادند و با دريافت گل دوم پيروزى ما كمرنگ شد.بازيكن تيم استقلال با اشاره به كسب عنوان صدرنشينى تيمش خاطرنشان كرد: با برد ديروز صدرنشينى موقت را بدست آورديم و با صدرنشين قطعى ما به بازيهاى امروز بستگى دارد. كسب صدرنشينى در پايان ليگ اهميت دارد و اگر صدرنشين نيم فصل تعيين كننده قهرمانى نخواهد بود.رحمتى در پايان درخصوص مصدوميت ميداودى و اينكه نبود وى تا چه حد استقلال را با مشكل روبه رو مى كند، گفت: ميلاد يكى از بازيكنان خوب استقلال است كه قابليتهاى فنى او كمك زيادى به ما مى كند اما نبود وى آنچنان تأثيرگذار نخواهد بود چراكه استقلال بازيكنان زيادى دارد كه مى تواند جاى وى را به خوبى پر كنند.
-
مصاحبه پورحیدری
پور حيدرى: از بردهاى استقلال خسته شدم
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: بعضى ها دوست دارند من از استقلال جدا شوم و من نيز مى گويم بردهاى استقلال من را خسته كرده است. منصورى پور حيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال افزود: بعضى ها دوست دارند من از استقلال جدا شوم و هر روز من را به اراك مى فرستند و من نيز مى گويم كه بردهاى استقلال مرا خسته كرده و براى خروج ازيكنواختى به هميارى اراك مى روم.او ادامه داد: قرار نيست من به هميارى اراك بروم و فقط به مدير عامل تيم مشاوره مى دهم و اگر هم لازم شد در بعضى از بازى هاى آنها حضور پيدا مى كنم.پورحيدرى تصريح كرد: تداخلى در اين كارها وجود ندارد و فقط به علت دوستى كه با مديران تيم هميارى دارم به آنها مشاوره مى دهم.وى خاطرنشان كرد: اميدوارم شايعاتى كه در مورد بركنارى مديرروستا از پاس همدان مى شنوم صحت نداشته باشد و اين مربى همچنان به كارش ادامه دهد تا نتيجه زحمات خود را بگيرد.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: از مجيدى عذرخواهى كردم
اسماعيل شريفات مهاجم جوان تيم فوتبال استقلال موفق شد اولين گل خود را براى استقلال به ثمر برساند. وى گفت: برخلاف اينكه همه مى گويند استقلال فقط از روى شانس نتيجه مى گيرد در بازى مقابل پاس هم خوب بازى كرديم و هم خوب نتيجه گرفتيم.او ادامه داد: نبود ميداودى در تيم كاملا محسوس بود. استقلال توانست در اين ديدار ۳ گل به ثمر برساند كه من فكر مى كنم با حضور ميداودى اين تعداد گل بيشتر هم مى شد.شريفات درباره اينكه در اولين حضورش در تركيب اصلى گلزنى كرد، اظهار داشت: هميشه به عنوان يار تعويضى وارد زمين مى شدم بالاخره اين فرصت برايم پيش آمد كه بتوانم در تركيب اصلى قرار بگيرم و خدا را شكر توانستم گل هم به ثمر برسانم. اميدوارم توانسته باشم اعتماد كادر فنى را جلب كنم.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا مى تواند در ادامه بازيهاى استقلال فيكس شود، گفت: هيچكس در استقلال از قبل فيكس نيست. تمام تلاشم را در تمرينات مى كنم تا بتوانم نظر كادر فنى را به خود جلب كنم.بازيكن تيم استقلال درباره اينكه مى توانست در صحنه به ثمر رسيدن گل به فرهاد مجيدى پاس دهد، گفت: با فرهاد مجيدى مشكلى ندارم. وى هميشه و قبل از هر بازى به من روحيه مى دهد. وقتى ديدم زاويه روبه رويم باز است تصميم گرفتم شوت بزنم. ريسك بزرگى كردم. مى دانستم اگر آن توپ گل نشود مجيدى خيلى ناراحت مى شود با اين حال بين ۲ نيمه از وى عذرخواهى كردم.شريفات با اشاره به تشويق بى امان هواداران استقلال گفت: بازى در حضور تماشاگران استقلالى واقعا هيجان آور است. آنها متعصب به تيمشان هستند. از آنها بابت حمايتشان ممنونم. تمام سعى و تلاشم را مى كنم تا در استقلال بهترين بازيهايم را انجام دهم. استقلال را دوست دارم و آرزو مى كنم با اين تيم هم قهرمانى در جام حذفى و هم قهرمانى در ليگ برتر را بدست آورم.وى در پايان درباره اينكه شادى بعد از گلش را با محبوب مجاز سهيم شد، افزود: محبوب مجاز در هتل به من گفته بود كه گل مى زنم به خاطر همين به سمتش رفتم و شادى بعد از گلم را با وى سهيم شدم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: پيوستن ملامحمد با نظر مستقيم من صورت گرفت
سرمربي تيم فوتبال استقلال از پيوستن بازيکن پيشين تيم فوتبال پرسپوليس به جمع آبي پوشان خبر داد و گفت: ملامحمد با نظر مستقيم من جذب شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرویز مظلومی ضمن اعلام این مطلب افزود: بازیهای هوار ملامحمد در تیم ملی عراق را زیر نظر داشتم و از توانایی های فنی این بازیکن مطلع بودم. ما تنها یک بازیکن خارجی می توانستیم بگیریم که در جمع بندی کلی به این نتیجه رسیدیم که ملامحمد می تواند به ما کمک کند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد: ما در جناح چپ مشکلاتی داریم که فکر می کنم ملامحمد می تواند به برطرف شدن این مشکلات کمک کند. البته او نیاز به زمان دارد تا خودش را با شرایط استقلال تطبیق دهد اما مطمئنا پس از برطرف شدن این مشکلات او کمک زیادی به تیم ما خواهد کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تعطیلی بازیهای هفته هجدم به دلیل آلودگی هوا گفت: وقتی ما در این شرایط تمرین می کنیم، تعطیل کردن مسابقات چه توجیهی می تواند داشته باشد. ما در این هوا تمرین می کنیم و قطعا می توانیم بازی را هم برگزار کنیم. این نوع تعطیلی ها تنها به تیم ها لطمه می زند.
پرویز مظلومی خاطرنشان کرد: در تمرین امروز به بازیکنان اصلی استراحت دادیم و سایر بازیکنان در همین هوا تمرین کردند و مشکلی هم بوجود نیامد.
تیم فوتبال استقلال در هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر روز جمعه باید در ورزشگاه آزادی به مصاف شهرداری تبریز برود که البته احتمال لغو این دیدار به دلیل آلودگی هوا وجود دارد.
-
مصاحبه محمدی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمدی: تا آخر فوتبالم در استقلال میمانم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمد محمدی به شدت نسبت به خبر جدایی او از استقلال واکنش نشان داد. وی طی گفتوگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال عنوان کرد: محمدی کسی نیست که با حاشیهسازی خراب شود.من به قراردادم به استقلال پایبند هستم و اگر برای فصل آینده یک درصد به دنبال جدایی از استقلال بودم فصل بعد هم در این تیم خواهم ماند و تا چند سال دیگر هم فوتبالم را با استقلال به پایان میرسانم تا در این تیم تمام اهدافم را دنبال کنم.دروازهبان موفق استقلال در پایان اعلام کرد: مصدومیتم رفع شده و مشکلی برای به میدان رفتن مقابل شهرداری ندارم و از فردا هم در تمرینات گروهی شرکت میکنم تا با آمادگی بالا بتوانم در خدمت استقلال باشم.