چراتيم من اينطوري شده بازي هاي دوهيچ برده رويامساوي ميکنم ياميبازم ترکيب عوض کردم جواب نداد بازيکناجديد خريدم بازم جواب نداد چيکارکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
چراتيم من اينطوري شده بازي هاي دوهيچ برده رويامساوي ميکنم ياميبازم ترکيب عوض کردم جواب نداد بازيکناجديد خريدم بازم جواب نداد چيکارکنم
مرسی راستی باشگاهم درآمد نداره از کجا پول در بیارم آیا راهی هست؟؟؟؟:ahaaaaaa::ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه اسپانسر پول هست که تو قسمت financeهست که فقط با قرارداد بستن باهاشون میشه پول دراوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHEGEFTI SAZAN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چهارتا اسپانسر هست که تا لول سه فقط اسپانسر اول باره که ماهیانه پول میده،دومی دوهفته ای سومی هفته ای و چهارمی روزانه
با فروش بازیکنات و همچنین واسه هر بازی لیگ و جام و چمپیونز لیگ هم پول میگیری.
دادا اینا رو میدوونم نمیشه بازیکن پرورش داد و فروخت یا از این کارا مثل مای اف سیashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب یه قسمت تو زمین ورزشگاه هست به اسم اکادمینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHEGEFTI SAZAN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونو که بسازید بعد یه مدت مشخصی بهتون بازیکن جوون میده
اولش فکرکنم یه ماه طول میشکه بعد میشه هر دوهفته یه بار
اين برنامه هايي ک توقسمت توکن هست که بادانلود کردنشون توکن ميده سرکاريه؟؟؟؟؟؟هيچکدوم ازايناک کارنميکنه
نه سرکاری نیست به خاطر ایرانی بودنمونه!که نمیشه دانلودشون کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه با وی پی ان وصل شید میتونید استفاده کنید.
به نظر من تركيبي رو كه اعتقاد داريد رو بچينيد و بر اساس اون بازيكن هاتون رو خريداري كنيد . چون بازي طوري ساخته شده كه اگر زياد تركيب عوض كنيد تيمتون سينوسي نتيجه ميگيره ، يه بازي برد خوب يه بازي باخت بد درست عين فوتبال واقعي ،
تركيب رو خيلي دست كاري نكنيد
چجوری میشه ستاره ی بازیکنامو ببرم بالا آیا با تمرین میشه؟؟؟نقل قول:
من دیگه بازیو ول کردم. خخخخخ . 2 ماهیه فکر کنم نرفتم تو بازی :|
لول 18 بودم یادمه اخرین بار.
علی بیا یه آمار بده ببینم تیمم مرده یا زنده ست هنوز ؟!!! :))