پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
ارتقای آکادمی یه چیز خیلی خوب داره اونم کسب درآمده.جز کسب درآمد از فروختن اون بازیکنی که میشه بدون توکن خریدش هیچی دیگه تو آکادمی نیستش.قبل از فروشش بزاریمش رو حالت hard و هر سه تا تمرین رو خالی کنیم روش تا قدرتش یکم بره بالاتر و قیمتش بهتر بشه و بعد مستقیم بزاریمش واسه فروش.امروز به شدت پول لازم داشتم واسه خرید بازیکن با فروختن بازیکن آکادمی که بهم داده بود پولم رو به حد نساب رسوندم کلی حال کردم.یعنی هیچی نداشته باشه این کسب درآمدش خیلی خوبه.چون بازیکنی که برای من دو ستاره هستش واسه لول 5 بازی 5 ستاره هست و سرش بدجوری میجنگن.
علی خوب شد این قضیه بازیکنای آکادمی رو گفتی تا حالا 15 توکنیش رو ندیده بودم اگرم بده بازم فرقی نداره واسم مستقیما آزادش میکنم بره دنبال کارش:nishkhand:
نقل قول:
ارتقای آکادمی یه چیز خیلی خوب داره اونم کسب درآمده.جز کسب درآمد از فروختن اون بازیکنی که میشه بدون توکن خریدش هیچی دیگه تو آکادمی نیستش.قبل از فروشش بزاریمش رو حالت hard و هر سه تا تمرین رو خالی کنیم روش تا قدرتش یکم بره بالاتر و قیمتش بهتر بشه و بعد مستقیم بزاریمش واسه فروش.امروز به شدت پول لازم داشتم واسه خرید بازیکن با فروختن بازیکن آکادمی که بهم داده بود پولم رو به حد نساب رسوندم کلی حال کردم.یعنی هیچی نداشته باشه این کسب درآمدش خیلی خوبه.چون بازیکنی که برای من دو ستاره هستش واسه لول 5 بازی 5 ستاره هست و سرش بدجوری میجنگن.
علی خوب شد این قضیه بازیکنای آکادمی رو گفتی تا حالا 15 توکنیش رو ندیده بودم اگرم بده بازم فرقی نداره واسم مستقیما آزادش میکنم بره دنبال کارش:nishkhand:
راستی علی یه سوال واسم پیش اومده چرا انقد پولات کمه؟؟؟ مگه پولاتو خرج چی میکنی ناقلا ؟!:evaa: آقا بیا معامله کنیم. من 100 میلیون میدمت تو 100 تا توکن بده بهم!:nishkhand: کاملا هم منصفانه هستشlay_;;
همین چند ساعت پیش 2 تا بازیکن آکادمی گیرم اومد که یکیش 21 توکن ناقابل میخواد! بش گفتم برو داداش دیگه با من از این شوخیا نکن :evaa:
راستی کسی میدونه محدودیت خرید بازیکن ها بین چند تا لول هست ؟؟!! منظورم اینه که وقتی ما یه بازیکن رو میخوایم بخریم من خودم لول 13 ام به شخصه دیدم از لول 11 هم هستن تو لیست فروش من.ولی بالاتر ندیدم! یعنی تا 2 لول پایین تر یا بیشترم هست؟؟؟
علی لیست بازیکنامو که دیدی همه 5 و 6 ستاره هستن.همه هم دستمزد بالا و قیمت خرید بالا داشتن.پولام ته کشید:nishkhand:
محدودیت دیگه بستگی به بازیکنی که برای فروش هستش داره.ما توی بخش ترانسفر اگر دقت کنی بازیکن کمتر از 3 ستاره نمیبینیم.یعنی نمیتونیم بازیکن 2 ستاره یا کمتر توی بازی بخریم.وقتی ما میایم بازیکن 2 ستاره برای فروش میزاریم افرادی که با ما هم لول هستن یا لولشون بالاتره اون بازیکن رو توی بخش ترانسفر به هیچ وجه نمیبینن.به جاش افرادی که لولشون پایینتره تا 3 لول کمتر میبینن.چون بازیکنی که برای مثال برای من که لول 8 هستم 2 ستاره هست برای کسی که لول 5 هستش 5 ستاره محسوب میشه.یعنی دیگه آخره آخرش تا 3 لول کمتر میتونن اون بازیکن رو بخرن.چون برای لول 4 اون بازیکن 6 ستاره و scout محسوب میشه ونمیتونن از بخش ترانسفر بخرنش.
حالا اگر بازیکن 5 ستاره برای فروش بزارم افرادی که لول 7 هستن نمیبیننش چون واسشون اسکوت محسوب میشه.ولی به جاش افراد هم لول من یعنی 8 و لول 9 و 10 میبیننش.چون 5 ستاره ی ما برای اونا همین 5و 4 و 3 ستاره محسوب میشه.اگر 4 ستاره بزاریم واسه فروش فقط یک لول بالاتر میتونن ببیننش و البته یک لول پایینتر و هم لول خودمون.اگر بازیکن اسکوت برای فروش بزاریم تا سه لول بالاتر خودمون هم میتونن ببیننش ولی کمتر یا هم لول خودمون نمیتونن.اگر هم بازیکن 1 ستاره بزاریم برای فروش غیر از لول پایینتر از خودمون که به علت اینکه واسش 2 ستاره محسوب میشه نمیتونه اونو بخره 3 لول کمتر از اون میتونن در بخش ترانسفر اون بازیکنو ببینن.
دیگه تمام حالت ها رو گفتم:nishkhand:
حالا راحت میتونم بگم اون بازیکنی که تو دنبالش بودی چند ستاره بوده.قطعا 3 ستاره بوده واست و برای اون لول 11 بازیکن 5 ستاره محسوب میشده.یا اینکه اگر منظورت لیست فروش خودت هستش یا بازیکنت 3 ستاره بوده یا 2 ستاره یا 1 ستاره.که واسه اون لول 11 بازیکن 5 ستاره یا 4 ستاره یا 3 ستاره محصوب میشد.چون تا 3 ستاره هم میتونن بخرن
نقل قول:
علی لیست بازیکنامو که دیدی همه 5 و 6 ستاره هستن.همه هم دستمزد بالا و قیمت خرید بالا داشتن.پولام ته کشید:nishkhand:
محدودیت دیگه بستگی به بازیکنی که برای فروش هستش داره.ما توی بخش ترانسفر اگر دقت کنی بازیکن کمتر از 3 ستاره نمیبینیم.یعنی نمیتونیم بازیکن 2 ستاره یا کمتر توی بازی بخریم.وقتی ما میایم بازیکن 2 ستاره برای فروش میزاریم افرادی که با ما هم لول هستن یا لولشون بالاتره اون بازیکن رو توی بخش ترانسفر به هیچ وجه نمیبینن.به جاش افرادی که لولشون پایینتره تا 3 لول کمتر میبینن.چون بازیکنی که برای مثال برای من که لول 8 هستم 2 ستاره هست برای کسی که لول 5 هستش 5 ستاره محسوب میشه.یعنی دیگه آخره آخرش تا 3 لول کمتر میتونن اون بازیکن رو بخرن.چون برای لول 4 اون بازیکن 6 ستاره و scout محسوب میشه ونمیتونن از بخش ترانسفر بخرنش.
حالا اگر بازیکن 5 ستاره برای فروش بزارم افرادی که لول 7 هستن نمیبیننش چون واسشون اسکوت محسوب میشه.ولی به جاش افراد هم لول من یعنی 8 و لول 9 و 10 میبیننش.چون 5 ستاره ی ما برای اونا همین 5و 4 و 3 ستاره محسوب میشه.اگر 4 ستاره بزاریم واسه فروش فقط یک لول بالاتر میتونن ببیننش و البته یک لول پایینتر و هم لول خودمون.اگر بازیکن اسکوت برای فروش بزاریم تا سه لول بالاتر خودمون هم میتونن ببیننش ولی کمتر یا هم لول خودمون نمیتونن.اگر هم بازیکن 1 ستاره بزاریم برای فروش غیر از لول پایینتر از خودمون که به علت اینکه واسش 2 ستاره محسوب میشه نمیتونه اونو بخره 3 لول کمتر از اون میتونن در بخش ترانسفر اون بازیکنو ببینن.
دیگه تمام حالت ها رو گفتم:nishkhand:
حالا راحت میتونم بگم اون بازیکنی که تو دنبالش بودی چند ستاره بوده.قطعا 3 ستاره بوده واست و برای اون لول 11 بازیکن 5 ستاره محسوب میشده.یا اینکه اگر منظورت لیست فروش خودت هستش یا بازیکنت 3 ستاره بوده یا 2 ستاره یا 1 ستاره.که واسه اون لول 11 بازیکن 5 ستاره یا 4 ستاره یا 3 ستاره محصوب میشد.چون تا 3 ستاره هم میتونن بخرن
ایول! تا حالا از این منظر بهش نگاه نکرده بودم! الان دیگه کامل متوجه شدم قضیه چی به چیه.دستت طلا:flowerysmile:
--------------------------------------------------------------
دومین برد 5-0 تو دو بازی پیاپی رو بدست آوردم! دو بازی تفاضلم رو تونستم درست کنم. تیم اول لیگ ما تقریبا 17 واحد از من قوی تره!!! خدا میدونه چجوری میشه جلوش مقاومت کرد!
سلام بچه ها چطورید؟!
علی جان من نمی دونم اما شاید درست این بوده که پاک کنی پستم رو
دوستان بازم یه بازیکن خریدم
راستی ساعت 6-تا 7 به نظرم زمان بدیه واسه خرید بازیکن چون خیلی کل کل میشه و شکست می خورید من یه بازیکنو دیدم همینطوری واسه کسب تجربه تا 14 راند همش پیشنهاد می دادن یعنی شما اگر بخواید تو این زمان بخرید حداقل به 10 توکن احتیاج دارید
من که با کمبود مواجه هستم شدید این چند وقت زمان های آخر جام ها هست و باید تند تند بازیکن بخرم تا قدرت تیم بالا بره و بتونم بقیه رو شکست بدم.
خدا می دونه به چه سختی یه بازیکن می خرم.
:daghon:موفق پیروز باشید:daghon:
نقل قول:
سلام بچه ها چطورید؟!
علی جان من نمی دونم اما شاید درست این بوده که پاک کنی پستم رو
دوستان بازم یه بازیکن خریدم
راستی ساعت 6-تا 7 به نظرم زمان بدیه واسه خرید بازیکن چون خیلی کل کل میشه و شکست می خورید من یه بازیکنو دیدم همینطوری واسه کسب تجربه تا 14 راند همش پیشنهاد می دادن یعنی شما اگر بخواید تو این زمان بخرید حداقل به 10 توکن احتیاج دارید
من که با کمبود مواجه هستم شدید این چند وقت زمان های آخر جام ها هست و باید تند تند بازیکن بخرم تا قدرت تیم بالا بره و بتونم بقیه رو شکست بدم.
خدا می دونه به چه سختی یه بازیکن می خرم.
:daghon:موفق پیروز باشید:daghon:
سلام داداش
ما خوبیم شما خوبین؟؟؟
بازم میگم امیدوارم ناراحت نشده باشی.محض اطلاع دوستان بگم که من دیشب نشستم پست های اسپم این تاپیک رو پاک کردم که سر جمع نزدیک 10 پستی میشد و جالب اینجاست که خودم با 3 پست اسپم رکورد دار شدم تو این قضیهki::
خواستم بگم که قانون واسه همه یکسانه :flowerysmile:
در مورد خرید ها هم گفتنی هارو گفتیم که چه ساعات و چه روزایی خلوته و خلوت نیست. من فعلا در حال حاضر دارم روی ساعات 12 تا 2 بعد از ظهر کار میکنم ببینم نتیجش چی
میشه خلوته یا نه.اتفاقا یکی از دوستان هم بهش اشاره کرده بود
منم میخوام تیممو جوری ببندم که واسه 2 فصل بعد برای قهرمانی تلاش کنم.چون قدرت تیم به نسبت سایر تیم ها خیلی پایینه و نیاز به تلاش دو برابر داره
نقل قول:
اونوقت اینطوری بخوایم هی تمرینش بدیم بقیه بازیکنا خسته نمیشن؟ اخه تکی ک نمیشه تمرین داد اگه بخوایم اون سه تا تمرین رو بزنیم همه تیم با هم تمرین داده میشه و کندیشن همه کم میشه !!!
اخه ممکنه ی تیم تو سه جام درگیر باشه و بازی هاش فشرده باشه و همینجوریشم خسته میشه دیگه بخوایم تمرینشون بدیم ک واویلا میشه!!!
-------------------------------------------------------------------------------
در مورد اون ساعت 12 تا 2 هم بگم ک من حدودی گفتم در کل منظورم همین حوالی هست حالا یکی دو ساعت اینور اونور :nishkhand: ک البته بازم بستگی داره نمیشه کلی گفت ک هر کس اقدام کنه تو این ساعت حتما بازیکن رو میگیره چون ممکنه ی ادم بد پیله پیدا بشه و ول کن نباشه ، حالا نرید برای خرید بعد نتونید بگیریدش بیاید ب ما خرده بگیرید و چیزی بگیداااا از ما گفتن بود :evaa:
ب نظر من این حدودای این تایم صبح و ظهر بهتر از بقیه تایماست مخصوصا آخره شبا ک خیلی بده
من گفتم تمرین بده ولی نگفتم همه رو با هم که:nishkhand:
هر بازیکن رو میشه جدا تمرین داد.به این صورت که همه ی بازیکنان رو به صورت یک جا روی حالت استراحت میزاری( همون حالت یک خط سبز rest) و بعد اون یدونه بازیکن رو بهش شدت تمرین میدی.میزاریش روی هارد.و بعد تمرین میدی.اینجوری فقط اون یدونه بازیکنه یا هر تعداد بازیکنی که خواستی اختصاصی تمرین بدی تمرین میکنن و خسته میشن و باقی بازیکنا استراحت میکنن
نقل قول:
من گفتم تمرین بده ولی نگفتم همه رو با هم که:nishkhand:
هر بازیکن رو میشه جدا تمرین داد.به این صورت که همه ی بازیکنان رو به صورت یک جا روی حالت استراحت میزاری( همون حالت یک خط سبز rest) و بعد اون یدونه بازیکن رو بهش شدت تمرین میدی.میزاریش روی هارد.و بعد تمرین میدی.اینجوری فقط اون یدونه بازیکنه یا هر تعداد بازیکنی که خواستی اختصاصی تمرین بدی تمرین میکنن و خسته میشن و باقی بازیکنا استراحت میکنن
جدا اینطوریه؟ یعنی اونایی ک رو ی دونه خط سبز میذاریم بعد اون سه نوع تمرین رو بهشون میدیم هیچی از کندیشن اونا کم نمیشه؟ و اونی ک 3 تا خط سبز بذاریم کم میشه؟ حالت هارد هم همون سه تا خط سبزه دیگه؟
پس اگه رو دوتا خط بذاریم چی؟
آره دقیقا همینطوره اگر روی یک خط سبز بزاریم اصلا کم نمیشه.خودش نوشته rest یعنی استراحت. اگر روی دو خط سبز بزاری اونوقت تمرینات معمولی هستش و بازیکن زیاد پیشرفت نمیکنه.ولی اگر روی سه خط سبز بزاری تمرینات تاثیر خیلی بیشتری دارن.وقتی بازیکنی رو میخوای بفروشی حتما قبلا بزارش روی سه خط سبز و تمام تمرینات رو بهش بده تا به احتمال زیاد بهت یک یا دو بسته تمرینی بده و قبل از فروشش یکم قویترش کنی تا قیمتش بالاتر بره