سلام به همگی
چقد دلم واسه اینجا تنگ شده بود
چقد کمپ رفته جلو:aaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
چقد دلم واسه اینجا تنگ شده بود
چقد کمپ رفته جلو:aaaaaa:
سلام
بچه ها خداویکی اینو دانلود کنید نگاه کنیدlol:-خیلی باحاله...تازه یاد گرفته بگه NOlol:-
عاشقشم یعنیlay_;;
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این اهنگه رو هم دانلود کنید...اونایی که اهنگ بی کلام گوش میدن...خیلی قشنگه...اصن به آدم عجیب آرامش میده:daghon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بروبچ دربیdallliii
الآن یه سیستم pc دستمه که کیسش امانته و صاحبش خواستَتِش :nishkhand: ینی سه چهار ساله که این کامپیوتره دست منه و حالا منم مجبور شدم برم دنبال یه سیستم بدرد بخور. سیستم فعلی اصن بدرد کارای 3d و اینا نمیخورد اما چون قیمتا خیلی فضایی بود میگفتم بیخیال یه موقع که خیلی لازم شد میگیرم دیگه :nishkhand: ینی با اون وضعیت خیلی چیزا رو نمیتونستم یاد بگیرم یا تمرین کنم. حالا دیگه موقش رسیده که یه سیستم خوب بگیرم. اگه خدا بخواد و امروز یا فردا بتونم جورش کنم خیلی کارام جلو میوفته و خیلی راحت میتونم باهاش 3d Max و اینا کار کنم:nishkhand:
من اومدم :haaa: نخند shikam::- چون شنبه و یکشنبه امتحان دارم باز باید برم :hekolah: دیروز صبح داشتم میرفتم دانشگاه یک تصادف دیدم و گفتم کاری که از من بر نمیاد لااقل فیلم بگیرم heee:: اینم لینکش
15 ثانیه بیشتر نیس نترسین شارژتون تموم نمیشه ببینین:-kal
بعدشم بگم ماشین مال دوستم بود و اهنگ تو ماشین مم که پخش میشه ربطی به من نداره چون ماشین دوستمه :hehehe:
ای تو روحت عبدل !!!:ahaaaaaa: خوشی واسه خودتا !!!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من گفتم بیام کمپ یه بحثی راه بندازم حالشو ببرید و شرکت کنید :flowerysmile:
خب بیشتر ما بعد از یه مسابقه فوتبال کارشناسی بعد از اون رو نگاه میکنم
حالا یه سوال ؟
به نظر شما کارشناسی کدوم یکی از کارشناس های فوتبال رو دوس دارید ؟
دکتر صدر - انصاری فرد - حاج رضایی - مجتبی تقوی ( سرمربی تیم سایپا ) - صالح ( مربی تیم استقلال ) - طباطبایی - مجید جلالی
دیگه گزینه ای به ذهنم نمیرسه :nishkhand: اگه شخص دیگه ای هست بگید ...
دکتر صدر بعضی وقتا زیادی از موضوع بازی خارج میشه اما در کل به خاطر اینکه دیدش نسبت به تیمها بازتره و نیم نگاهی به گذشته هم میزنه بیشتر مورد علاقمه :nishkhand: بالاخره لیورپولیه دیگه چه میشه کرد:sohappy::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول دکتر صدر بعدشم امیر حاج رضایی , بقیشونم که شاسکولنو فقط چرتو پرت میگن ( جلالیو فاکتور بگیرید )
اینجاست که باید گفت : الهم شافی کل مریض و مجنون :nishkhand::nishkhand:نقل قول:
این نماد اتحاد ماست
این پیراهن تیم ماست
برای ما یک دنیاست
تنها آرسنال تیم ماست
من معمولا سعی میکنم هر وقت فرصت کنم ، کتابای با موضوع موفقیت و روانشناسی بخونم :nishkhand::sooot:
بعضی از قسمتای این کتابا رو که میخونم حیفم میاد براتون نذارم چون انصافا خیلی قشنگن:nishkhand: به همین خاطر از این به بعد سعی میکنم گلچینی از این مطالب رو براتون بنویسم:nishkhand: امیدوارم مفید واقع بشه :gol:
توانایی ها و استعدادهای طبیعی
وین دایر می گوید: "هر کودکی با نظم رازگونه خود پا به این دنیا می گذارد." نظم مخصوص شما چیست؟ شما به دنیا آمده اید که چه کار کنید؟ توانایی ها ، استعدادها ، علائق و خواسته های ویژه ای که شما را منحصر به فرد و متمایز از دیگران کرده است ، کدامند؟ از کجا می فهمید آیا همان کاری که قرار است ، انجام می دهید یا خیر؟ چطور می توانید در این باره توضیح دهید؟
در این جا با ده شاخص آشنا می شویم که می توانید از آنها برای تعیین زمینه مناسب فعالیت هایتان و انجام همان کاری که برای آن به دنیا آمده اید ، استفاده کنید:
1. کارتان را دوست دارید. برایتان جالب است و شما را شیفته و مجذوب می کند.
2. می خواهید در کارتان بهترین باشید. می خواهید بین 10% برتر در زمینه کاری خود باشید.
3. افراد موفق در حوزه کاری خود را تحسین می کنید و می خواهید مانند آن ها باشید و به همان سطح از موفقیت برسید.
4. می خواهید درباره حوزه کاری تان مطالب زیادی بیاموزید - درباره اش بخوانید و در دوره های آموزشی و سخنرانی های مربوط به آن شرکت و به برنامه های شنیداری آن گوش کنید. هیچ وقت از یادگیری بیشتر در زندگی خسته نمی شوید.
5. کار مناسب شما کاری است که یادگیری و انجامش برایتان راحت باشد. به نظر می رسد این استعداد در شما ذاتی است، در حالی که برای دیگران دشوار است.
6. وقتی کاملا مشغول کارتان هستید، زمان بی حرکت می ماند. اغلب فراموش می کنید بخورید و بیاشامید یا استراحت کنید.
7. تجربیات موفق در این زمینه، احساس خوبی از عزت نفس و رضایت به شما القا می کند. آن را اوج تجربه در زندگی می دانید. نمی توانید برای دستیابی مجدد به موفقیت صبر کنید.
8. دوست دارید به کارتان فکر کنید و وقتی انجامش می دهید، درباره اش حرف بزنید. کار با زندگی تان در هم آمیخته است.
9. مایلید با دیگر افراد در زمینه کارتان ارتباط داشته باشید و در هر فرصتی درمورد کارتان صحبت کنید.
10. هدفتان این است که در تمام طول زندگی هرگز بازنشست نشوید زیرا از آن لذت می برید.
می گویند :"کاری را که به آن علاقه داری بکن، خود به خود پول نیز به دست خواهی آورد." موفقیت واقعی از کشف علاقه و دل دادن هرچه بهتر و بیشتر به کار، حاصل می شود. تعیین شغل ایده آل برای انتخاب مقصد واقعی و استفاده از پتانسیل هایتان ضروری است.
از کتاب "قدرت برنامه ریزی" اثری از برایان تریسی
:haaa::haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از این جور ادم ها کم پیدا میشه تو اون صدا سیما
اون جاودانی که دشمن خونی ایتالیاست نافشو با بارسا پیوند زدند توی بازی رم و اینتر هم داره درمورد بارسا حرف میزنه دشب هم حال نداشت lol:-