دعوا ممنوعه..........این پست دایانا جنجال برانگیزه...........
بحثو تعویض کنید .چقد بازیه مهم داره امشب
نمایش نسخه قابل چاپ
دعوا ممنوعه..........این پست دایانا جنجال برانگیزه...........
بحثو تعویض کنید .چقد بازیه مهم داره امشب
متاسفانه امروز عکس واقعا ناراحت کننده ای یه چشمم خورد که احتمالا بعضیا دیده باشن!
این همون ابولفضل پور عرب هست!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا این ابولفضل یکشنبه 9 مهر 91 هستom::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجور که تو چت باکس گفتن ظاهرا بیمارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا خیلی ناراحت کنندسcrying::-
از همین جا براش آرزوی موفقیت میکنم و از خدا میخوام که از بند بیماری نجاتش بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا حیف شد . همین چند وقت پیش یه فیلم سینمایی قشنگ دیدم که توش نقش اصلی بود ولی الان وضعش خیلی بده . واقعا خیلی وقته توی ایران بازیگر درست و حسابی نمیبینیم . :sad:
یعنی موقعی که این عکس رو دیدم مو به تنم سیخ شده . واقعا حیفه بازیگری با این خوبی هست .نقل قول:
میگن سرطان حنجره داره . من خیلی فیلم های ابوالفظل پور عرب رو دوس داشتم . واقعا بازیگری خوبی بود . love::
از خدا میخوام هر چه زودتر شفاش بده . همه ی بچه های دربی واسش دعا کنید .
خیلی قیافش بهم ریخته . ای خدا زودتر شفاش بده . :aaaaaa::aaaaaa:
آره ظاهرا بیمار شده! میگن سرطان داره بعضیا شایعه درست کردن مرده!
طفلی چی شده!امیدوارم خداشفاش بدهom::
سلام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقایون سایت فروش ساکس میشناسن معتبر منظورمه ؟؟؟؟
اگه جایی میشناسی دریغ نکنین لازم دارم
ممنون[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای سینایه شیطون...میخوای بری سایتای چیز دار؟؟؟؟؟؟؟؟؟lol:-
برو از vpn makers بگیر....سایت خوبیه....البته اگه بازم هیتلر نشده باشه.:fek konam:
بابا چیز داره چیه کل اینترنت $$$$$ اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم داشتم ولی پورتشو زدن رسول میدونه بازم اگه کسی میدونه به پروفایلم ببگید اینجا یهو مهدی میاد مارو میبره پارکینگ :chakoshi:
نه هیتلره منم نمی تونم بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا اون بنده خدا رو هم شفا بده بازیش قشنگه:sad: