نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب دارم واست اما اينجا بعضي ها پستهاي ما رو پاك ميكنن فايده نداره كلي زحمت بكشم بنويسم بعدش پاك بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب دارم واست اما اينجا بعضي ها پستهاي ما رو پاك ميكنن فايده نداره كلي زحمت بكشم بنويسم بعدش پاك بشه
بردن بیلبائو همیشه بمن خیلی حال میده مخصوصا از نوع 5 تاییش
پس تبریک فراوان
دیشب همه تیم عالی بود اما کریس هر چند پاس های خیلی خوبی داشت اما نشاط همیشگی و مورد انتظار رو نداشت
منم بردمونو تبریک میگم حتما کریس به خاطر چشمش نتونست خوب بازی کنه
چقدر از این کریم بدم میاد دیشب الکی واسه خودش ستاره شد
تبریک میگم به همگی
حالا که کریم گل زده ازش بدت میاد
اتفاقا این خوبه که کریم گل زد
چون اینجوری به روزهای اوجش بر میگرده
سلام بچه ها تبریک میگم بازی خوبی بود کریم خیلی خوب بود امیدوارم همینطور به گلزنی ادامه بده .
کریس هم دیشب پاس های خوبی میداد ولی هنوز چشمش کامل خوب نشده امیدوارم هر چه زودتر خوب شه و بتونه مثل قبل توی هر بازی گل بزنه.
خوب داش مرتضی مشخصه کریس آمادگی کاملو نداشت و با وجود مصدومیت گفت می خوام بازی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از این حرف شما مشخصه فقط رونالدو اونم چون خوشکله مهمه نه فوتبال نه رئال مادرید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریم یکی از بهترین های ماست و ما همگی دوستش داریم و خوشحالیم که با وجود مصدومیتی که داشت در شرایط خیلی خوبیه.
تبریک میگم بردو متاسفانه دیروز بازی سختی واسه مسابقات فوتسال داشتیم که به دلیل خستگی نشد بازی رئالو نگاه کنم اما خوشحالم که با نتیجه ای خوب بردیم.
پیش به سوی انگلیس ورزشگاه اتحاد:morde:
منم به نوبه ی خودم برد پر گل و روحیه بخش دیشب رو تبریک میگم . امیدوارم این برد های پرگل تداوم داشته باشه .
حالا با یک روحیه ی خوب مقابل منچستر سیتی قرار میگیرم که خیلی بازی سختی هم در سهر منچستر در پیش رو داریم . امیدوارم بتونیم اون بازی رو هم با اقتدار ببریم .
[COLOR=Navy][B][SIZE=2]از این حرف شما مشخصه فقط رونالدو اونم چون خوشکله مهمه نه فوتبال نه رئال مادرید.
کریم یکی از بهترین های ماست و ما همگی دوستش داریم و خوشحالیم که با وجود مصدومیتی که داشت در شرایط خیلی خوبیه.
اصلا هم اینطور نیس تیمم واسم مهمه ولی کریسو هم دوس دارم من فقط گفتم از کریم خوشم نمیاد نه این که تیممو به خاطر کریس دوس داشته باشم حرف شما هم اصلا از روی انصاف نبود
سلام بچه ها اینجا چقدر خلوته .
امیدوارم امشب یک تیم کامل و متحد باشیم و بتونیم سیتی رو توی خونش شکست بدیم اگه چشم کریس خوب شده باشه امشب حداقل 2 گل میزنه کریم هم که رو دور افتاده امیدوارم امشب شب بچه های ما باشه و با یه بازی خیلی خوببرنده ی بازی باشیم.
هر چند صعود کردیم اما اصلا به جز 20 دقیقه اول در خور رئال نبودم و با کمال تاسف باید بپذیریم که به عنوان تیم دوم صعود کردیم
این اصلا اتفاق خوبی نیس اما اتفاق افتاده
امیدوارم روند تیم در ادامه خیلی بهتر از این حرفا بشه