[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم واسه اقا پدرام
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم واسه اقا پدرام
دعوا نکنید.
با هم خوب باشید....!
میلان یوونتوس امشب بازی دارن.
آخر شب.
به امید پیروزی.
اینقدر ساعت رو عقب جلو بردن بیشتر سایت ها هنگ کردن
خروس هم زمونش تموم شده
یه استامینوفن خوردم که حداقل بتونم بازیه استقلال و میلان رو نگاه کنم
خوش به حال تهرانی ها راحت میتونند بازی رو زنده ببینند
بروبچ.......
من نبودم چند وقت.
نمیدونم چه سایتی بازی میلان رو نشون میده.
حال ندارم بگردم.
اگه کسی میدونه بگه که کار منو راحت کنه.
دیگه من نرم دنبالش.
این سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم که مرحوم شده......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که کوندیم کی چی میشه امشبه فردا شبه حالا هر موقع هست ببریم
خوب اینم از ترکیب امشب از نظر من
ابیاتی
انتونینی مکسس سیلوا بونرا
امبروسینی یا منتاری
امانوئلسون اکوییلانی
نوچرینو
زلات ال شاروی
ترکیب داش رحیم خوبه
ولی املیا تو حذفی بازی میکنه
تقلید از بارسلونا :-ang
املیا
انتونینی مکسس سیلوا بونرا
منتاری
امانوئلسون اکوییلانی
نوچرینو
ابراهیم ال شاروی
نه بابا اون بازی هایی که املیا تو بازیه ابیاتی مصدومه ولی الان که ابیاتی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط king k.p boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رحیم دمت گرم
<b></b>hotberd
10992 فرکانس
v
27500 سیمبولریت
شبکه rai 1
بازی رو رایگان پخش میکنه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که از بازی محرومیم ولی شما حالشو ببرینom::