-
سلام منم این برد عجیب غریبو به همه توپچیای عزیز تبریک میگم
کلا قبول دارید تیم عجیبی دارین؟
درسته آرسنال تیم بزرگیه و این بردا شاید طبیعی باشه ولی نه تو شرایط بحرانی که تیم نتیجه نمیگیره مربی تحت فشاره یهو 7-1 برنده شدن خیلی هنر میخواد
هنری که فقط آرسن داره. اصلا هر کاری میکنم نمیتونم آرسنالو بدون ونگر تصور کنم.
ولی مثلا میشه من یو رو بدون سرالکس تصور کرد ولی انگار آرسنال انحصاری پروفسوره!!
فن پرسی هم ترکوند!! امسال آقای گله شک نکنید بهترین بازیکن لیگ هم میشه. همیشه میگفتم اگه مصدوم نشه بهترین چپ پای کلاسیک دنیاست.
تیری آنری هم تو 20 دیقه ای که تو زمین بود یه گل زد.
کاش روند بردای آرسنال از این بازی شروع شه و دوباره بیاد بالاهای جدول
-
آره واقعا
آرسنال غیر قابل پیش بینی شده
اینا همه هنر آرسن ونگره
روبین هم که بازم گل کاشت مثل همیشه:-shad
-
YES
به این میگن آرسنال به این میگن یه تیم واقعی
تبریک....................................
گل هانری از طرف من تقدیم به همتونheey::
بلکبرن همچین حریف ضعیفی هم نیست فک کنم تازه موترشون روشن شده...
-
:/danc من بازی رو زنده دیدم گل اول رو زدیم گفتم میریم برا دومی که گل تساوی بر اساس یه ضربه آزاد زیبا و یه مقدار دیر شیرجه رفتن ژسنی دروازمون باز شد گفتم باز مثل بازی های قبل شروع نشده زرت و زرت گل زدن میتونید زمان پست های منو تو صفحه قبل ببینید. همکاری چمبرلین و رابی واقعا بی نظیر بود دوربین عقب میوفتاد:ohum: اعصابم خورد شد همینجوری پشت هم گل واقعا ناراحت شدم از این برد چون یه بازی میبازیم یه بازی مساوی یه بازیم همیشه بالای سه تا این روند پیش به اون عرب سیتی صدر نشین خوشحال تر میشه/// دوستانی هم که گل هانری ذو ندیدن میتونن به صفحه قبل رجوع کنند:sigar:
-
امیدوارم که این 40.30 امروزا ز یونایتد ببازه:-ang
چون اصلا وقتی 30.40 رو بالا سر خودمون میبینم حالم بهم میخوره:ogh::ogh:
-
بچه ها شلسی هم مساوی کرد ــ ولی کاش میباخت ــ منچسترم یه کارایی میکنه هااااااااا:ehe:
اخه مگه چلسی چی داشت که انقدر خودشونو به دردسر انداختن ـ ولی مگه همه مثل مان که شلسی رو تو خونه خودش 5 تایی کنن :yes:
-
خب بچه ها
همونطور یه که باخت ها مون رو فراموش میکنیم باید این بازی رو هم فراموش کنیم و به فکر بازی بعد باشیم
بازی با ساندرلند اونم تو ورزشگاه حریف
نباید این تیمو دست کم بگیریم و با غرور به بازی بعد نگاه کنبم و بگیم تیم اسونیه و گرنه وضعیت استقلال واسه تیممون به وجود میادroz::
پیش به سوی برد ها ی پیاپی:love:
-
من که بیشتر از بازی با ساندرلند منتظر بازی با میلانم خیلی دوست دارم که میلان رو تو سن سیرو له کنیم :/danc
-
آره
من خیلی منتظر بازی با میلانم
میخوام قدرتمونو به رخ همه بکشیم و نشون بدیم آرسنال یعنی چی:ohum:
-
برده خحیلی شیرینی بود واقعا بلبکرنیو بردیم که همیشه بردنش سخته و تو بخشه دفاع مستحکمه
بازی با میلان خیلی نزدیکه باید به اون بازی خیلی خوب فکر کنیم و با برنامه جلو میلان بازی کنیم
پتانسیله برده میلانو خیلی راحت ئاریم فقط خدا کنه اسیره اشتباهای فردی نشیم