فدریکو ماچدا آماده است تا قرض داده شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیر برنامه های فدریکو ماچدا تایید کرد که مهاجم ایتالیایی منچستر یونایتد می خواهد منچستر یونایتد را ترک کند و به صورت قرضی به تیم دیگری برود. این بازیکن که در دو بازی مقابل کریستال پالاس و بازل در لیگ قهرمانان وارد میدان شده است.
و مدیر برنامه های او میگویید که او نیاز دارد که به طور منظم فوتبال بازی کند و در ترکیب اصلی ظاهر شود او نیز آخرین بار در تیم سمپدوریا بازی میکرد.
وی گفت: من هفته ی گذشته با سر الکس فرگوسن صحب کردم که او در ما زانویه در جای دیگری بازی کند او دیگر نیم تواند تنها در بازی ها به مدت 20 یا 15 دقیقه بازی کند باید به او فرصت بیشتری داده شود درخواست هایی در مورد او وجود دارد اما نه از ایتالیا فقط در هفته ی اول زانویه وقتی پیشنهاد هایی در مورد او رائه شد ما آنها را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد و خروج ماچدا با این حال هیچ ربطی به حذف از لیگ قهرمانان اروپا ندارد.
رونی:قرار نیست از یونایتد بروم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وین رونی پافشاری می کند که قصد دارد برای مدتی طولانی در منچستر یونایتد باقی بماند و تمام شایعات مبنی بر جدایی اش را تکذیب می کند.
مهاجم یونایتد که با دو گل خودش به تمیش کمک کرد تا رقیب همشهری شان را از جام حذفی کنار بزنند به شبکه ITV میگوید"من فکر می کنم تمام مطالبی که در این چند وقت در مطبوعات درباره جدایی من چاپ شده مزخرف و بی اساس است.
تمام این شایعات به خاطر این است که نام منچستر یونایتد و من در میان است .ان ها از حد خودشان گذشته اند.من هیچ مشکلی با باشگاه ندارم و قصد دارم که برای مدتی طولانی در اینجا بمانم"
سر الکس فرگوسن هم از رونی دفاع می کند ولی به وی هشدار می دهد که همیشه زیر ذره بین رسانه ها قرار دارد.
وی می گوید:"ما باید این را درباره رونی توضیح دهیم که یک فرد تیتر ساز برای مطبوعات است.حالا می خواهد این عنوان یا سر تیتر خوب باشد یا بد
این شرایطی است که ما سال ها پیش با پل گاسکوئین داشتیم.این یک گاسکوئین جدید است یک تیتر ساز برای مطبوعات
وین اگر کوچکترین مشکل یا عیبی داشته باشد به شکل نابود کننده ای توسط رسانه ها کوبیده می شود .این روش ان ها است.ما با این رسانه های حیوان صفت سر و کار داریم.
نمایش امروز رونی عالی بود.هیچ مشکلی با خلق و خوی وی وجود ندارد.به هیچ وجه مشکلی نیست.وی فقط در خارج زمین در تمام مدت زیر ذره بین شدیدی قرار دارد."
خوشحالی سر الکس و بازیکنان از بازگشت اسکولز.
سر الکس فرگوسن ،وین رونی و کریس اسمالینگ هر یک از بازگشت دوباره پل اسکولز تمجید کرده اند.
هافبک افسانه ای یونایتد در ماه می سال گذشته یعنی حدود هفت ماه پیش از میادین فوتبال خداحافظی کرد اما دیروز درست ساعتی پیش از بازی حساس در جام حذفی در اقدامی شوکه کننده از بازگشتش به میادین تا پایان فصل خبرداد.
در همین زمینه سر الکس توضیح می دهد:"در چند هفته گذشته وی به شدت با تیم ذخیره ها تمرین میکرد و زمان زیادی را به بدنسازی پرداخت.
وی چند روز پیش نزد من امد و گفت که از تصمیمش برای بازنشستگی پشیمان شده است .این کار به نظر من هیچ اشکالی ندارد من همان موقع هم گفته بودم که وی می تواند یکسال دیگر هم بازی کند.بازیکنان از این اتفاق خوشحال اند .هواداران از این اتفاق خوشحال اند و من هم از این اتفاق خوشحال هستم.
ما شدت تمرینات وی را در چند هفته گذشته زیاد کرده بودیم و وی در هفته گذشته با بقیه بازیکنان به صورت گروهی تمرین کرد.این یک کمک فوق العاده به ترکیب تیممان در زمان بسیار مهمی از فصل است."
وین رونی درباره بازگشت اسکولز می گوید:"من شوکه شده بودم.ما هیچ چیزی در این باره نمی دانستیم تا زمانی که به رختکن رفتیم و دیدیم وی دارد اماده بازی میشود.
این اتفاق قطعا خوب است چون وی بازیکن بزرگ و باتجربه ای است.وی در دقایق پایانی بازی دیروز بسیار به ما کمک کرد و با تجربه اش بازی را کنترل کرد.
ما فکر می کردیم وی فقط امده تا بازی را ببیند اما ناگهان دیدیم که وی دارد لباسش را عوض می کند .همه ما تعجب کرده بودیم تا اینکه ان پیراهن شماره 22 با نام اسکولز را بر تنش دیدیم.این اتفاق بسیار خوبی است .وی فرد محبوبی در رختکن ما است."
در همین رابطه کریس اسمالینگ جوان هم میگوید"این یک اتفاق بسیار خوب برای ما است که باعث میشود ما پیشرفت کنیم.من بسیار ناامید شده بودم زمانی که وی از فوتبال خداحافظی کرد.
من قبل از بازی دیروز با ولبک صحبت می کردم و ما از بازگشت اسکولز بسیارخوشحال بودیم.
وی در چندین جلسه تمرینی با ما شرکت کرده بود ولی اگر بخواهم راستش را بگویم به هیچوجه انتظار نداشتم که وی را روی نیمکت ببینم."
بات : اسکولز فوق العاده است !!
نیکولاس بات بر این باور است که سر آلکس فرگوسن با بازگرداندن پل اسکولز در دربی شهر منچستر، یک سکته مغزی وارد کرده است.
نیکولاس بات که از بیرون آمدن هم تیمی اسبق خود و دادن پاسخ مثبت به سر آلکس فرگوسن خوشحال است در این باره اظهار داشت: این حرکتی هوشمندانه توسط سر آلکس فرگوسن بود. در آن زمان همه به روکود خانگی تیم منچسترسیتی توجه داشتند و هر تعویض جالب توجه برای پل اسکولز و تیم منچستر یونایتد. این اندکی روانشناسی عالی بود.
نیکولاس بات که از سال 1992 تا سال 2004 برای تیم منچستر یونایتد بازی کرده است در ادامه افزود: شما نمیتوانید بازیکنی بهتر از پل اسکولز به دست بیاورید. او یک بازیکن خارق العاده است و میتواند کارهایی انجام دهد که هیچ کس دیگر نمیتواند. او بازی را دیکته ( امر ) میکند و چیزهای ساده ای را در حفظ میکند و هیچ کس بهتر از او این کار را انجام نمیدهد. این کمک بزرگی برای هر کسی در این باشگاه است.
جایزه یک عمر دستاورد ورزشی برای سر الکس فرگوسن.
دوشنبه شب سر الکس فرگوسن در مراسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان در سال 2011 جایزه یک عمر دستاورد ورزشی را از دستان سپ بلاتر دریافت کرد.
رئیس فیفا در تمجید از سر الکس فرگوسن گفت:"دنیای فوتبال در مورد کسب نتیجه و فتح جام ها است و هیچ کسی بهتر از وی در این باره وجود ندارد.
اولین موفقیت وی در سال 1983 در ابردین بدست امد.اما مهمترین چیز حضور طولانی مدت در دنیای فوتبالی است که شما یا نتیجه می گیرید یا برکنار میشوید .این حضور مثالی درخشان از ثبات ، تداوم و مخصوصا اطمینان و اعتماد به خود است.
وی برای مدت 25 سال است که دارد یک باشگاه را هدایت می کند .ایا شما می توانید همچین چیزی را در دنیای امروزی تصور کنید؟
سر الکس تو جواهر فوتبال جهان هستی"
سر الکس فرگوسن پس از دریافت جایزه اش گفت:"دریافت این جایزه در سال های پایانی زندگیم افتحار بزرگی است و من بسیار از شما برای اعطای این جایزه به من قدردانی می کنم.
من مربی بسیار بسیار خوش شانسی بودم که در طول این سال ها بسیاری بازیکن بزرگ داشتم .ان ها همیشه شجاعت و جرئت خود برای بازی کردن ،برای تلاش کردن و پیروز شدن را نگه داشتند. شما همیشه در فوتبال نمی برید گاهی اوقات شما می بازید .اما ما همیشه سعی می کنیم که ببریم.به همین دلیل است که منچستر یونایتد باشگاهی ویژه و خاص است."
manutd.com
رکورد فوق العاده رایان گیگز پا بر جا ماند؛ گلزنی در همه فصول لیگ برتر.
این ستاره ولزی در پیروزی 5-0 تیمش مقابل فولام گلزنی کرد اما چون ضربه اش قبل از ورود به دروازه به فیلیپ سندروس، مدافع حریف برخورد کرد، گل به نام این مدافع ثبت شده بود.
سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، رکورد گلزنی در همه فصول لیگ برتر را حفظ کرد.
این ستاره ولزی در پیروزی 5-0 تیمش مقابل فولام گلزنی کرد اما چون ضربه اش قبل از ورود به دروازه به فیلیپ سندروس، مدافع حریف برخورد کرد، گل به نام این مدافع سوئیسی ثبت شد.
اما بعد از بررسی این صحنه توسط هیئت بررسی لیگ برتر، اعلام شد این گل به نام گیگز ثبت خواهد شد.
علاوه بر گل گیگز، 24 گل دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفت که از بین آنها تنها سه گل به عنوان گل به خودی ثبت شد؛ گل استفن جرارد به منچستریونایتد نیز که به نظر می رسید گل به خودی باشد، در نهایت به نام کاپیتان قرمزها ثبت شد.
در مقابل گل تساوی چارلی آدام به منچسترسیتی در لیگ برتر، به عنوان گل به خودی جولین لسکات و گل اول گرت بیل به فولام، گل به خودی کریس برد در نظر گرفته شد.
goal.com