نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم میخواستم همینو بگم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم میخواستم همینو بگم.
یه چند مدتی حس و حال پست دادن نبود ولی الان یه مقدار از اون یبوست کلام معروف :nishkhand: فاصله گرفتیم !
خوشبختانه این چند مدت اتفاقات خیلی خوبی حول باشگاه صورت گرفته که برای من مهمترین و ارزنده ترینش برگشت مهدی به خونش بود! love::
گفتنی ها رو دوستان گفتند بالاخص آقا ساسان !
من هم فقط به ترکیبی که در صورت قطعی شدن قرارداد پولادی و شکوری خواهیم داشت اشاره می کنم !
میثاق
پولادی --- شکوری --- نورمحمدی --- مهدی
مازیار
غلومرضا --- ممد نوری --- علی کریمی
اولادی --- زاید
تو این ترکیب مشکل فقط میتونه میثاق و نورمحمدی باشه !
باشگاه دنبال هوشیار هست دروازه بان شهرداری یاسوج !
من که بازی اس اس رو دیدم واقعا دروازه بان خوبی نشون داد و رفلکس های عالی داشت !
البته امیدوارم میثاق بتونه روز های خوبی رو داشته باشه !
نورمحمدی هم با برگشت نصرتی تا حدودی مشکلش برطرف میشه !
منتظر بازی های خوب پرسپولیس با حضور تماشاگرای پر تعداد در آزادی باشیم ! love::
فوري :پرسپوليس كهكشاني در حال فرود به زمين
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا ترکیب مصطفی پاشا 4-3-3 دوما داش میثاقمون چشه ؟؟؟ سوما از این دروازه بانی که ازش حرف میزنی اونقدرم چنگی به دل نمیزنه به نظر من باز دروازه بان تیم سایپا مهر که با همین تیم کیسه کش ها بازی کردو بگی یه چیزی که خیلی بهتر از اینه که باس براش 300 میلیون پوله بی زبونو پرداخت کنن که هم سنش بالاست و هم پولی که واسه رضایت نامش در خواست کردن خیلی زیاده ....پس بهتره قیدشو بزنن این جوری بهتره .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه های بیاین به باشگاه پیشنهاد بدیم شماره حساب بده نفری 10 هزار تومن بریزیم به حساب
باشگاه تو وضعیت خوبی نیست بیاین کمکش کنیم:gerye:
:chakerim:
دنیزلی با کدوم بازیکن میخواد 4 - 3 - 3 بزنه ؟!!!:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فک نمی کنم پرسپولیس و دنیزلی ابزار اینو داشته باشند که توی همچین وضعیت تیمی بخوان یه ترکیب هجومی توی بازی ها داشته باشند !
من 4 - 1 - 3 - 2 رو با وجود یه هافبک دفاعی مثل مازیار و عناصر بازیسازی توانمند مثل نوری و کریمی و بال های سرعتی مثل نوروزی ، غلومرضا و کاظمیان منطقی تر می بینم !
میثاق هم که قربونش برم اینقد به همراهی حقیقی تو این فصل بالاخص دربی بازی رفت لیگ روی اعصابه هوادارا بودند که دیگه با شنیدن اسمشون حالمون بهم میخوره !
من بازی سایپا مهر و آبکی ها رو ندیدم ولی هوشیار واقعا تو این بازی خیلی خوب نشون داد !
نظر شخصیت قابله احترامه ولی ترکیبی که دنیزلی استفاده میکنه 4-3-3 ست در مورد دروازه بان هم باید بگم میثاق به نسبت حقیقی خیلی بهتره . هوشیارم اومده تا پایان سال 92-93 قرارداد بست اینم از عجایب فوتبال ایران و تیم پرسپولیس که طرف تو سنه 28 سالگی اومده پرسپولیس جای اینکه یه گلر جوون بگیرن این اقارو جذب کردن واقعا که .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میگم نره شما میگی بدوش ؟!!! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دنیزلی درسته که 4- 3 - 3 استفاده می کرده ولی ابزارشو داشته تو این تیم الان شما یه ترکیب 4 - 3 - 3 واسه ما ردیف کن ببینیم چی به چیه ؟!!
در مورد دروازه بانی یه جوون مثل حقیقی داشتیم که از تیم پایه بوده ولی آخر سر لگد به بخت خودشو هواردارا با هم زد !
دروازه بانی سن و سال نمیشناسه!
نمونش فن درسار 40 ساله ، لمن 39 ساله ، واعظی 39 ساله ، یا اون دروازه بان 42 ساله لاتزیو یا پروتزی که توی 40 سالگی خداحافظی کرد !
مهم آمادگی بدنی و رفلکسه که به نظر من هوشیار این آمادگی بدنی رو داشت !
با بازیکنای موجود 4-3-3 هم میزنه داداش .دروازه میثاق-دفاع راست داش مهدیمون - مجتبی شیری (محمد نصرتی تا چند وقت دیگه محرومیتش تموم میشه) - نور محمدی دفاع چپ فشنگچی - خط میانی مازیار زارع و محمد نوری و داش علیه ی کریمی و سه تای جلو هم از راست غلوم - فوروارد نوک مهرداد اولادی بک چپ هم جواد کاظمیان داداش . اکی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali mohammad. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب الان تو این ترکیبی که شما گذاشتی نصرتی ، نورمحمدی ، علی کریمی تو بازی با ملوان نیستند !
فرضا کل این بازکنا باشند !
یعنی یه همچین ترکیبی :
میثاق
فشنگچی --- نورمحمدی --- نصرتی --- مهدوی کیا
مازیار
ممد نوری --- علی کریمی
غلومرضا --- اولادی --- کاظمیان
به نظر خودت کریمی و مازیار + ممد نوری با میانگین دوندگی پایینی که دارند می تونند فضا های خالی رو پر کنند و فضای میانه زمین رو پوشش بدن ؟!!!
این سیستم بازیکن جوون و پر تحرک و چغر واسه وسط زمین میخواد که این سه تا هیچکدومشون این کاره نیستند !